Αν ειναι παρανομο ρε παιδια γιατι ολες οι εταιριες παροχοι μας λενε ελα
σε μας και θα κατεβαζεις μια hd ταινια σε δυο λεπτα και τα λοιπα?
Αφου ειναι παρανομο γιατι σου το προσφερουν?Γιατι σε αφηνουν να
κατεβασεις?Δηλαδη ειμαι εγω παρανομος επειδη κατεβαζω αλλα οχι
αυτος που μου δινει την δυνατοτητα να το κανω?
Εμφάνιση 106-120 από 223
-
29-12-12, 10:52 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #106Same Sh..t Different Day...
-
29-12-12, 11:06 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #107
-
29-12-12, 12:25 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorentFreak #108
-
29-12-12, 13:01 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #109
-
29-12-12, 14:19 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #110
Οπότε πάμε πάλι, σε ποιες χώρες και με ποιους νόμους είναι το κατέβασμα παράνομο;
Το παράδειγμά σου με την κλοπή είναι άσχετο. Δεν είπα να κατεβάσω κάτι και να μη με "δουν". Κατεβάζω και το δηλώνω δημόσια ότι κατέβασα την ΧΧΧ ταινία από το ΥΥΥ site. Γιατί είμαι παράνομος; Αντίστοιχα, βλέπω στο youtube το ΧΧΧ κλιπάκι των ζουζουνιών, είμαι παράνομος; Και πάλι, βάσει ποιων νόμων και σε ποιες χώρες;
Έχετε φάει την καραμέλα της MAFIAA που προσπαθεί να κρατήσει ένα απαρχαιωμένο επιχειρηματικό μοντέλο στην εποχή του διαδικτύου και της παγκοσμιοποίησης. Δε μπορεί να είναι παράνομος ο μισός πληθυσμός μιας κοινωνίας. Αν ο νόμος αντιβαίνει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι άκυρος και οφείλουμε ως κοινωνία να τον ανατρέψουμε.
- - - Updated - - -
Σίγουρα έχουν σταματήσει οι εγκέφαλοι ορισμένων.---
mp
-
29-12-12, 14:48 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #111
Επομένως όποτε γίνεται μια συζήτηση περί νομιμότητας θα σου πετάω κι εγω το μπαλάκι στους Γουατσούτου ως επιχείρημα. Είναι παράνομο ΟΠΟΥ είναι παράνομο. Καλά μέχρι εδώ; Όταν λοιπόν το διαπράξεις ΟΠΟΥ είναι παράνομο, είσαι και συ παράνομος.
Δε μπορεί να είναι παράνομος ο μισός πληθυσμός μιας κοινωνίας. Αν ο νόμος αντιβαίνει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι άκυρος και οφείλουμε ως κοινωνία να τον ανατρέψουμε.
-
29-12-12, 15:15 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #112
δικιο εχεις. Απολυτο. Και μενα που δε μ'αρεσει ο λογαριασμος της ΔΕΗ θα παω ν'αμολυσω λασσο στα καλωδια σα τους αθιγγανους να περνω το ρευμα μου τζαμπα. Γιατι ειναι παρανομο? Το κοινο περι δικαιου αισθημα λεει οτι το ηλεκτρικο ειναι κοινονικο αγαθο, ετσι αποφασισα μολις τωρα. Και η δουλεια που κανεις εσυ, οποια κι αν ειναι αυτη, μολις αποφασισα οτι το κοινο περι δικαιου αισθημα απαιτει να την προσφερεις δωρεαν.
-
29-12-12, 15:47 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #113
Συμφωνώ απόλυτα! Ορίστε και το παράδειγμα!
Μηδενική δυνατότητα σκέψης και κρίσης!
Και μιλάμε για πράγματα του δημοτικού!
Στο δημοτικό μαθαίνουν τα παιδάκια τι είναι παράνομο... τι νόμιμο.. και ότι πρέπει να ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες.
Και η μισή τάξη στο δημοτικό, αντιγράφει απο το φυτό της τάξης... αλλά τα παιδάκια του Δημοτικού, αντιλαμβάνονται ότι είναι παράνομο, παρόλο που το κάνουν όλοι ή σχεδόν όλοι.
-
29-12-12, 15:52 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #114
-
29-12-12, 15:56 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #115
-
29-12-12, 16:37 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #116
Έλα ρε παιδιά! ΞΕΚΟΛΑΤΕ με το τι είναι παράνομο και τι όχι. Αφού είμαι σίγουρος, πως ΟΛΟΙ εδω μέσα, αντε ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 1% να είναι νόμιμο, έχουμε σπασμένα λειτουργικά. Η σειρά σας πείραξε τώρα...???
-
29-12-12, 16:58 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #117
-
29-12-12, 17:04 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #118
Επιμένετε να αναλώνεστε σε γενικόλογες αναφορές περί "παρανομίας" χωρίς να απαντάτε επί της ουσίας. Η ουσία είναι πως το κατέβασμα αυτό καθ' αυτό ΔΕΝ είναι παράνομο στο σύνολο των ευνομούμενων κρατών/κοινωνιών. Και δεν είναι γιατί δε μπορεί κανείς να αποδείξει ότι αυτός που κατεβάζει ένα αρχείο γνωρίζει πως το περιεχόμενό του προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ευθύνη του περιεχομένου ανήκει σε αυτόν που το εκπέμπει / ανεβάζει. Εξαίρεση αποτελούν χώρες (κυβερνήσεις μάλλον) που έχουν ξεπουληθεί στους λομπίστες της MAFFIA (ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο κυρίως). Δεν σχολιάζετε το παράδειγμα των Ζουζουνιών γιατί προφανώς δε σας βολεύει όσο βολεύει ο κακός torrent tracker με τις ταινίες της MPAA, αλλά τελικά είναι το ίδιο - μόνο που κανείς δε θα τολμήσει να κάνει επιδρομή στους servers της Google.
Η πειρατεία του είδους που συζητάμε στο παρόν νήμα δεν καταπολεμείται με νόμους. Είναι η πειρατεία που οφείλεται σε ένα παρωχημένο επιχειρηματικό μοντέλο - της αντιμετώπισης της παγκόσμιας αγοράς σε ζώνες και περιφέρειες. Αλλάζοντας επιχειρηματικό μοντέλο και προσφέροντας αυτό που θέλει ο πελάτης, να δει δηλαδή το περιεχόμενο την ώρα που πρωτοβγαίνει και όχι βδομάδες, μήνες ή χρόνια μετά είναι η μόνη λύση.
Όσο δε αφορά τους ISP, είχαμε ήδη στο παρελθόν φόρους υπέρ πνευματικής ιδιοκτησίας σε μαγνητικά και οπτικά μέσα. Δε θα με παραξένευε καθόλου αν είχαμε αντίστοιχο φόρο σύντομα στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.---
mp
-
29-12-12, 17:07 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #119
Αν συνεχίσουν όμως έτσι μερικοί τότε και το κατέβασμα θα γίνει παράνομο σε όσες χώρες δεν είναι ακόμα.
Συγνώμη αλλά το ότι εσύ προσπαθείς να το κάνεις ηθικό στο μυαλό σου δεν το κάνει μη παράνομο.
Ακόμα η αγνοία(και καλά) του νόμου (δεν γνωρίζει οτι είναι παράνομο πχ να κατεβάσεις το Hobbit) δεν σημαίνει κάτι, μεταξύ μας μιλάμε
-
29-12-12, 17:13 Απάντηση: Το Game of Thrones η πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2012 σύμφωνα με το TorrentFreak #120
Δε μίλησα για άγνοια νόμου. Είμαι πολύ συγκεκριμένος, τέτοια επιχειρήματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε δίκες τελικών χρηστών που δε δέχτηκαν συμβιβασμό και φυσικά αθωώθηκαν, ακόμη και στις ΗΠΑ. Σε χώρες όπως η Ολλανδία το κατέβασμα δεν θεωρείται παράνομο (http://torrentfreak.com/dutch-parlia...-legal-111224/). Επίσης, μη μου βάζεις θέμα ηθικής, δε μίλησα πουθενά για ηθική, μιλάμε πάντα για αν η συγκεκριμένη πράξη έπρεπε να αναφερθεί σαν "παράνομη" όταν το αρχικό κείμενο δεν είχε τέτοια λέξη και όταν σε πολλές χώρες δεν είναι παράνομη αυτή η πράξη (του κατεβάσματος).
---
mp
Παρόμοια Θέματα
-
Ανανέωσε η nova το «Game of Thrones»
Από 2048dsl στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-12, 22:50 -
Game of Thrones: Έρχεται το 2011
Από artem στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 178Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-11, 22:52
Bookmarks