Σελ. 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 367891013 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 223
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    HOL - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    VR200 AC750
    SNR / Attn
    41.6(dB) / 2.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αν ειναι παρανομο ρε παιδια γιατι ολες οι εταιριες παροχοι μας λενε ελα
    σε μας και θα κατεβαζεις μια hd ταινια σε δυο λεπτα και τα λοιπα?
    Αφου ειναι παρανομο γιατι σου το προσφερουν?Γιατι σε αφηνουν να
    κατεβασεις?Δηλαδη ειμαι εγω παρανομος επειδη κατεβαζω αλλα οχι
    αυτος που μου δινει την δυνατοτητα να το κανω?
    Same Sh..t Different Day...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikosmelt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η τριλογία, κατά δήλωση του Τζάκσον, θα περιλαμβάνει εκτενή αποσπάσματα και από τις Ατέλειωτες Ιστορίες, έργο του Τόλκιν που περιλαμβάνει διάφορες αφηγήσεις και από τις 3 εποχές της Μέσης Γης, αλλά και από τα Παραρτήματα που υπάρχουν στον τρίτο τόμο του Άρχοντα. Εκεί υπάρχουν το Λευκό Συμβούλιο, η αντιπαράθεση Σάρουμαν-Γκάνταλφ αλλά και οι συγκρούσεις Νάνων-Ορκ στην Μόρια, η εμφάνιση του Μπάλρογκ στην Μόρια, η γνωριμία Γκάνταλφ-Άραγορν κλπ.
    το off-topic μάρεσε xD

Περιοχή
    Καρδίτσα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10827/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    D-Link DSL-2750B
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 22.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GigaSat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικό είναι μιας και η σειρά είναι τέλεια από όλες τις απόψεις.
    τέλεια από όλες τι απόψεις δεν είναι αλλά ειναι μία καλη σείρα

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παλι πιστεύω οτι υπάρχει θεληση, εθελοτυφλούν και το βαφτίζουν στη καλύτερη άγνοια στη χειροτερη αδιαφορια, και γιαυτο σκίζονται να αποδείξουν το "δίκαιό" τους, για να μεγαλώσουν μεσα τους αλλά και στο περίγυρό τους την αίσθηση της άγνοιας που υποτιθεται οτι κατέχουν ώστε να δικαιολογουν τη σταση τους.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από karajim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    @andreasp τι ελεγα ;

Περιοχή
    NA
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από albatross Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι νόμοι δεν βρίσκονται στο dictionary.com
    Όταν ο νόμος χαρακτηρίζει μια πράξη παράνομη, όποιος διαπράττει αυτή την πράξη είναι παράνομος. Αυτό δεν έχει σχέση ούτε με τεκμήριο της αθωότητας, ούτε με το τι μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριο. Για να το πούμε αλλιώς, αν κλέψω κάτι και δε με δει κανείς, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι παράνομος στην πράξη μου αυτή. Έστω και αν είναι αδύνατο να αποδειχθεί.
    Επομένως, εάν η πειρατεία είναι παράνομη... τότε και όποιος τη διαπράττει είναι παράνομος είτε εν γνώσει του είτε εν αγνοία του.
    Οπότε πάμε πάλι, σε ποιες χώρες και με ποιους νόμους είναι το κατέβασμα παράνομο;

Το παράδειγμά σου με την κλοπή είναι άσχετο. Δεν είπα να κατεβάσω κάτι και να μη με "δουν". Κατεβάζω και το δηλώνω δημόσια ότι κατέβασα την ΧΧΧ ταινία από το ΥΥΥ site. Γιατί είμαι παράνομος; Αντίστοιχα, βλέπω στο youtube το ΧΧΧ κλιπάκι των ζουζουνιών, είμαι παράνομος; Και πάλι, βάσει ποιων νόμων και σε ποιες χώρες;

Έχετε φάει την καραμέλα της MAFIAA που προσπαθεί να κρατήσει ένα απαρχαιωμένο επιχειρηματικό μοντέλο στην εποχή του διαδικτύου και της παγκοσμιοποίησης. Δε μπορεί να είναι παράνομος ο μισός πληθυσμός μιας κοινωνίας. Αν ο νόμος αντιβαίνει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι άκυρος και οφείλουμε ως κοινωνία να τον ανατρέψουμε.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέληση ή δόλος. Απλά ζούμε στην εποχή της απίστευτης και απύθμενης ανθρώπινης βλακείας. Είμαι πλήρως απογοητευμένος απο τον μέσο συνάνθρωπο μου. Δεν ξέρω τι φταίει... αλλά οι εγκέφαλοι έχουν σταματήσει να λειτουργούν.
    Σίγουρα έχουν σταματήσει οι εγκέφαλοι ορισμένων.
    ---
    mp

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από malakudi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε πάμε πάλι, σε ποιες χώρες και με ποιους νόμους είναι το κατέβασμα παράνομο;
    Επομένως όποτε γίνεται μια συζήτηση περί νομιμότητας θα σου πετάω κι εγω το μπαλάκι στους Γουατσούτου ως επιχείρημα. Είναι παράνομο ΟΠΟΥ είναι παράνομο. Καλά μέχρι εδώ; Όταν λοιπόν το διαπράξεις ΟΠΟΥ είναι παράνομο, είσαι και συ παράνομος.

Δε μπορεί να είναι παράνομος ο μισός πληθυσμός μιας κοινωνίας. Αν ο νόμος αντιβαίνει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι άκυρος και οφείλουμε ως κοινωνία να τον ανατρέψουμε.
    Άλματα λογικής... αυτό σημαίνει ότι οι bootleggers την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική δεν ήταν παράνομοι.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4975
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Cisco 887VA-W

Το παράδειγμά σου με την κλοπή είναι άσχετο. Δεν είπα να κατεβάσω κάτι και να μη με "δουν". Κατεβάζω και το δηλώνω δημόσια ότι κατέβασα την ΧΧΧ ταινία από το ΥΥΥ site. Γιατί είμαι παράνομος; Αντίστοιχα, βλέπω στο youtube το ΧΧΧ κλιπάκι των ζουζουνιών, είμαι παράνομος; Και πάλι, βάσει ποιων νόμων και σε ποιες χώρες;

Έχετε φάει την καραμέλα της MAFIAA που προσπαθεί να κρατήσει ένα απαρχαιωμένο επιχειρηματικό μοντέλο στην εποχή του διαδικτύου και της παγκοσμιοποίησης. Δε μπορεί να είναι παράνομος ο μισός πληθυσμός μιας κοινωνίας. Αν ο νόμος αντιβαίνει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι άκυρος και οφείλουμε ως κοινωνία να τον ανατρέψουμε.

- - - Updated - - -

δικιο εχεις. Απολυτο. Και μενα που δε μ'αρεσει ο λογαριασμος της ΔΕΗ θα παω ν'αμολυσω λασσο στα καλωδια σα τους αθιγγανους να περνω το ρευμα μου τζαμπα. Γιατι ειναι παρανομο? Το κοινο περι δικαιου αισθημα λεει οτι το ηλεκτρικο ειναι κοινονικο αγαθο, ετσι αποφασισα μολις τωρα. Και η δουλεια που κανεις εσυ, οποια κι αν ειναι αυτη, μολις αποφασισα οτι το κοινο περι δικαιου αισθημα απαιτει να την προσφερεις δωρεαν.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Συμφωνώ απόλυτα! Ορίστε και το παράδειγμα!
    Μηδενική δυνατότητα σκέψης και κρίσης!
    Και μιλάμε για πράγματα του δημοτικού!
    Στο δημοτικό μαθαίνουν τα παιδάκια τι είναι παράνομο... τι νόμιμο.. και ότι πρέπει να ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες.
    Και η μισή τάξη στο δημοτικό, αντιγράφει απο το φυτό της τάξης... αλλά τα παιδάκια του Δημοτικού, αντιλαμβάνονται ότι είναι παράνομο, παρόλο που το κάνουν όλοι ή σχεδόν όλοι.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Δε μπορεί να είναι παράνομος ο μισός πληθυσμός μιας κοινωνίας. Αν ο νόμος αντιβαίνει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι άκυρος και οφείλουμε ως κοινωνία να τον ανατρέψουμε.
    Δεν ειμαι κατα του downloading αλλα κατι τετοια μου θυμιζουν τους Χρυσαυγιτες που ενω υποστηριζουν τους ναζι,οταν τους ρωτανε ευθεως,κανουν ενα καρο τριπλες.

ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν σε πουν παρανομο ή οχι σε ενα φορουμ? ΕΛΕΟΣ!!!!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από karajim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ αυτό το κάνει νόμιμο τότε!!
    Επόμενο λογικό αλμά, αφού μπορούμε να πάρουμε μαχαίρια, γιατί είμαι παράνομος όταν κάνω χρήση αυτών για άλλο σκοπό;
    μήπως τα γκαζάκια;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Έλα ρε παιδιά! ΞΕΚΟΛΑΤΕ με το τι είναι παράνομο και τι όχι. Αφού είμαι σίγουρος, πως ΟΛΟΙ εδω μέσα, αντε ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 1% να είναι νόμιμο, έχουμε σπασμένα λειτουργικά. Η σειρά σας πείραξε τώρα...???

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από knbsep Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα ρε παιδιά! ΞΕΚΟΛΑΤΕ με το τι είναι παράνομο και τι όχι. Αφού είμαι σίγουρος, πως ΟΛΟΙ εδω μέσα, αντε ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 1% να είναι νόμιμο, έχουμε σπασμένα λειτουργικά. Η σειρά σας πείραξε τώρα...???
    Οκ να το πω αλλιώς, ναι έχουμε κάνει κατά καιρούς χρήση, αλλά γνωρίζουμε το ότι είναι παράνομο

Περιοχή
    NA
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Επιμένετε να αναλώνεστε σε γενικόλογες αναφορές περί "παρανομίας" χωρίς να απαντάτε επί της ουσίας. Η ουσία είναι πως το κατέβασμα αυτό καθ' αυτό ΔΕΝ είναι παράνομο στο σύνολο των ευνομούμενων κρατών/κοινωνιών. Και δεν είναι γιατί δε μπορεί κανείς να αποδείξει ότι αυτός που κατεβάζει ένα αρχείο γνωρίζει πως το περιεχόμενό του προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ευθύνη του περιεχομένου ανήκει σε αυτόν που το εκπέμπει / ανεβάζει. Εξαίρεση αποτελούν χώρες (κυβερνήσεις μάλλον) που έχουν ξεπουληθεί στους λομπίστες της MAFFIA (ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο κυρίως). Δεν σχολιάζετε το παράδειγμα των Ζουζουνιών γιατί προφανώς δε σας βολεύει όσο βολεύει ο κακός torrent tracker με τις ταινίες της MPAA, αλλά τελικά είναι το ίδιο - μόνο που κανείς δε θα τολμήσει να κάνει επιδρομή στους servers της Google.

Η πειρατεία του είδους που συζητάμε στο παρόν νήμα δεν καταπολεμείται με νόμους. Είναι η πειρατεία που οφείλεται σε ένα παρωχημένο επιχειρηματικό μοντέλο - της αντιμετώπισης της παγκόσμιας αγοράς σε ζώνες και περιφέρειες. Αλλάζοντας επιχειρηματικό μοντέλο και προσφέροντας αυτό που θέλει ο πελάτης, να δει δηλαδή το περιεχόμενο την ώρα που πρωτοβγαίνει και όχι βδομάδες, μήνες ή χρόνια μετά είναι η μόνη λύση.

Όσο δε αφορά τους ISP, είχαμε ήδη στο παρελθόν φόρους υπέρ πνευματικής ιδιοκτησίας σε μαγνητικά και οπτικά μέσα. Δε θα με παραξένευε καθόλου αν είχαμε αντίστοιχο φόρο σύντομα στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.
    ---
    mp

sdikr Guest
    Επιμένετε να αναλώνεστε σε γενικόλογες αναφορές περί "παρανομίας" χωρίς να απαντάτε επί της ουσίας. Η ουσία είναι πως το κατέβασμα αυτό καθ' αυτό ΔΕΝ είναι παράνομο στο σύνολο των ευνομούμενων κρατών/κοινωνιών. Και δεν είναι γιατί δε μπορεί κανείς να αποδείξει ότι αυτός που κατεβάζει ένα αρχείο γνωρίζει πως το περιεχόμενό του προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ευθύνη του περιεχομένου ανήκει σε αυτόν που το εκπέμπει / ανεβάζει. Εξαίρεση αποτελούν χώρες (κυβερνήσεις μάλλον) που έχουν ξεπουληθεί στους λομπίστες της MAFFIA (ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο κυρίως). Δεν σχολιάζετε το παράδειγμα των Ζουζουνιών γιατί προφανώς δε σας βολεύει όσο βολεύει ο κακός torrent tracker με τις ταινίες της MPAA, αλλά τελικά είναι το ίδιο - μόνο που κανείς δε θα τολμήσει να κάνει επιδρομή στους servers της Google.

Η πειρατεία του είδους που συζητάμε στο παρόν νήμα δεν καταπολεμείται με νόμους. Είναι η πειρατεία που οφείλεται σε ένα παρωχημένο επιχειρηματικό μοντέλο - της αντιμετώπισης της παγκόσμιας αγοράς σε ζώνες και περιφέρειες. Αλλάζοντας επιχειρηματικό μοντέλο και προσφέροντας αυτό που θέλει ο πελάτης, να δει δηλαδή το περιεχόμενο την ώρα που πρωτοβγαίνει και όχι βδομάδες, μήνες ή χρόνια μετά είναι η μόνη λύση.

Όσο δε αφορά τους ISP, είχαμε ήδη στο παρελθόν φόρους υπέρ πνευματικής ιδιοκτησίας σε μαγνητικά και οπτικά μέσα. Δε θα με παραξένευε καθόλου αν είχαμε αντίστοιχο φόρο σύντομα στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.
    Αν συνεχίσουν όμως έτσι μερικοί τότε και το κατέβασμα θα γίνει παράνομο σε όσες χώρες δεν είναι ακόμα.
    Συγνώμη αλλά το ότι εσύ προσπαθείς να το κάνεις ηθικό στο μυαλό σου δεν το κάνει μη παράνομο.
    Ακόμα η αγνοία(και καλά) του νόμου (δεν γνωρίζει οτι είναι παράνομο πχ να κατεβάσεις το Hobbit) δεν σημαίνει κάτι, μεταξύ μας μιλάμε

Περιοχή
    NA
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν συνεχίσουν όμως έτσι μερικοί τότε και το κατέβασμα θα γίνει παράνομο σε όσες χώρες δεν είναι ακόμα.
    Συγνώμη αλλά το ότι εσύ προσπαθείς να το κάνεις ηθικό στο μυαλό σου δεν το κάνει μη παράνομο.
    Ακόμα η αγνοία(και καλά) του νόμου (δεν γνωρίζει οτι είναι παράνομο πχ να κατεβάσεις το Hobbit) δεν σημαίνει κάτι, μεταξύ μας μιλάμε
    Δε μίλησα για άγνοια νόμου. Είμαι πολύ συγκεκριμένος, τέτοια επιχειρήματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε δίκες τελικών χρηστών που δε δέχτηκαν συμβιβασμό και φυσικά αθωώθηκαν, ακόμη και στις ΗΠΑ. Σε χώρες όπως η Ολλανδία το κατέβασμα δεν θεωρείται παράνομο (http://torrentfreak.com/dutch-parlia...-legal-111224/). Επίσης, μη μου βάζεις θέμα ηθικής, δε μίλησα πουθενά για ηθική, μιλάμε πάντα για αν η συγκεκριμένη πράξη έπρεπε να αναφερθεί σαν "παράνομη" όταν το αρχικό κείμενο δεν είχε τέτοια λέξη και όταν σε πολλές χώρες δεν είναι παράνομη αυτή η πράξη (του κατεβάσματος).
    ---
    mp

Σελ. 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 367891013 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ανανέωσε η nova το «Game of Thrones»
    Από 2048dsl στο φόρουμ Satellite
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-12, 22:50
  2. Game of Thrones: Έρχεται το 2011
    Από artem στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκι
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-11, 22:52

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks