Κι εμένα μου φαίνεται κάπως στενάχωρο το Antec και κλείνω προς το GX-01B-OP της Chieftec. Μου άρεσε το Thermaltake επειδή είναι και πανάλαφρο.
Floppy έχω να χρησιμοποιήσω κι εγώ χρόνια εκτός από την εγκατάσταση των SATA drivers και έτσι λέω να μη βάλω. Να γλυτώσω και χώρο!![]()
Εμφάνιση 106-108 από 108
-
01-02-07, 03:07 Απάντηση: Μου φτιάχνετε μια καλή σύνθεση....? #106...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
03-02-07, 19:42 Απάντηση: Μου φτιάχνετε μια καλή σύνθεση....? #107
Το πηρα χθες!
Ολα ειναι καλα, το κουτι ειναι πολυ καλο, σχετικα αθορυβο τροφοδοτικο(κανει λιγο θορυβο),γρηογορο, ανετο, το μονο προβλημα που βρηκα και νομιζω εχει συμβει σε πολλους αυτο ηταν 1 καμμενο pixel στην οθονη, θα τους παρω δευτερα να μου την αλλαξουν.
Αποριες->
-Τι να κανω που μου ζητανε τα xp ενεργοποιηση σε 28 μερες για να συνεχισω να τα χρησιμοποιω?(βγαινει συνεχεια υπενθιμηση)
-Πηρα το χαρτι για την δωρεαν αναβαθμιση στα vista, σιγουρα πληρωρω μονο εξοδα αποστολης ?(μη μου ερθει κανενα φιρμανι).
Ευχαριστω για τη βοηθεια ρε μαγκες!
*Αν δεν μου αλλαξουν την οθονη με καινουρια(ετσι υποσχεθηκαν) θα δουνε...
-
03-02-07, 19:45 Απάντηση: Μου φτιάχνετε μια καλή σύνθεση....? #108
Παρόμοια Θέματα
-
Foldit μια καλή ιδέα?
Από mpardsu στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-08, 12:10 -
Μια γνώμη για μια έτοιμη σύνθεση
Από jog στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-08, 15:48 -
Πείτε μου τις γνώμες σας για μία σύνθεση
Από gnikos στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-08, 06:39 -
Μια καλή ιδέα ;
Από Πασχαλίτσα στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-06, 13:40 -
Μού πρότειναν αυτή τή σύνθεση. Καλή;
Από kesogdem στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-06, 15:57
Bookmarks