Γεια σας!
Εχω αγοράσει ένα usb modem crypto f-200 ΄(ήταν στο πακέτο της forthnet) κι έναν ρούτερ d-link 524, μαζί με ένα wireless usb stick τηs d-link. Μπορώ να μοιράσω τη σύνδεση internet στο οικιακό μου δίκτυο (δηλαδή στον υπολογιστή που έχει το stick, αφού ούτως 'ή άλλως ο υπολογιστής με τον router έχει και τη σύνδεση στο internet);
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
08-01-07, 21:26 Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #1
-
09-01-07, 01:04 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αν ο υπολογιστής που συνδέεται το f200 έχει κάρτα δικτύου ναι.
Καλώς ήρθες.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
09-01-07, 17:20 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #3
Πέτα το f-200 και άσε το D-Link να μοιράζει παντού τη σύνδεση μέσω ethernet switch και PPPoA.
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
09-01-07, 19:31 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #4
Να πω πως ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η adsl σύνδεσή μου (έχουν περάσει μόλις 5 εργάσιμες, απομένουν άλλες 7 θεωρητικά), οπότε δεν έχω κάνει δοκιμές. Δοκίμασα να διαμοιράσω την pstn σύνδεσή μου και δεν δούλεψε, οπότε με ζώσαν τα φίδια.
Ωστόσο, αν και η 1η απάντηση με καθησύχασε, αφού προφανώς έχω κάρτα δικτύου στο Pc στην οποία σύνδεσα το di-524, δεν ξέρω ακόμα το πώς ακριβώς θα γίνει. Είπα να μη σας ζαλίσω όμως, πριν πειραματιστώ...
Για την 2η απάντηση τώρα, το di-524 έχει πέντε θύρες για συνδέσεις δικτύου και μία για wan (που υποτίθεται πως πάει στο ethernet Modem που ΔΕΝ έχω). Οπότε, δεν καταλαβαίνω πως θα παίρνω την adsl σύνδεση στον υπολογιστή μου, χωρίς να έχω ethernet modem (Και με το f-200 στα σκουπίδια. Εκτός κι αν κάτι δεν ξέρω καλά, οπότε...
-
09-01-07, 19:33 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #5ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
10-01-07, 01:22 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #6
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Το Pc θα παίρνει από το f200 και από την κάρτα δικτύου μέσω Internet Connectiion sharing θα παίρνει το router σου και θα μοιράζει δίκτυο.
Έχει μειονεκτήματα αλλά αν δεν θέλεις να αλλάξεις εξοπλισμό θα δουλέψει.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
10-01-07, 19:15 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #7
-
10-01-07, 20:15 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #8
Ενα ευχαριστώ σε όλους. Δυστυχώς, επιστροφή δεν γίνεται (ήταν πακέτο με ένα usb wireless stick και σε καλή τιμή, 60ευρώ, οπότε το προτίμησα πριν το καλοσκεφτώ). Προς το παρόν, περιμένω να ενεργοποιηθεί η dsl μου... Οποια άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη.
-
18-01-07, 16:08 #9
Η συνδρομή ενεργοποιήθηκε. Οπότε από σήμερα προσπαθώ να το κάνω στην πράξη. Αν κανείς θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει ένας "προσομοιωτής" του router που έχω. Ενα πρόβλημα, για αρχή, είναι ότι "απαιτεί" να ρυθμίσω το WAN (δηλαδή το συνδεμένο μαζί του με καλώδιο δικτύου μόντεμ, που δεν υπάρχει βέβαια).
-
13-02-07, 22:08 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #10
Προς το παρόν, για τυχόν ομοιοπαθείς, έχω παρατήσει την προσπάθεια. Μάλλον θα προσπαθήσω να πουλήσω ή να ανταλλάξω το modemάκι της Crypto με ένα που να έχει ethernet...
-
14-02-07, 21:43 Μοίρασμα internet σε ασύρματο δίκτυο, με usb modem #11
Λοιπόν! Πέτυχε η επέμβαση (από ειδικότερο από εμένα). Χοντρικά: στον υπολογιστή στον οποίο είναι συνδεμένο το Μodem δίνεται Ip 192.168.0.1, στο router δίνεται η 192.168.0.2 και σε όσους μπαίνουν στο ασύρματο δίκτυο με τιμές από 3 ως 100.
-
14-02-07, 21:53 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #12
-
14-02-07, 22:03 Απάντηση: Μπορώ να μοιράσω μέσω router την adsl που παίρνω από USB modem #13
Οχι, δεν χρειάστηκε να κάνει update. Και, ναι, χρειάζεται ο 1ος υπολογιστής να 'ναι ανοιχτός όση ώρα θέλω να έχω ιντερνέτ, αλλά δεν πολυπειράζει...
Παρόμοια Θέματα
-
Μπορώ να γράψω κάτι μέσω λάπτοπ από την τηλεόραση;
Από giannistrsl στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-07, 16:29 -
ΑΠΟ Usb Modem ΣΕ Router
Από neosgrcom στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-06, 14:11 -
ADSL with usb modem or router
Από s1ckness στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-06, 15:45 -
Θελω να μοιρασω την Σύνδεση μου ADSL 384
Από Dark-Shadow στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-06, 18:55 -
Scanner σε κοινή χρήση από ADSL modem router μέσω print server
Από con στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-05, 14:58
Bookmarks