Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας! Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 500 GB μάρκας TOSHIBA usb 3.0, και όταν τον βάζω στην θύρα USB, το λαμπάκι του ανάβει κανονικά, μου βγάζει μήνυμα ότι νέο υλικό εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή, στην διαχείριση συσκευών τον βλέπω κανονικά, αλλά όταν ανοίγω τον Υπολογιστή μου για να τον δω, αυτός δεν φαίνεται πουθενά!
Τον δοκίμασα στο laptop και τον βλέπει μια χαρά!
Να ενημερώσω ότι έχω XP professional 2002, και Service pack 3.
PS. Επίσης, αν ξεκινήσω τον υπολογιστή με συνδεδεμένο τον σκληρό, αυτός φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά, λίγο πριν βγάλει την μπλε οθόνη των Windows, μαυρίζει!!!
Ευχαριστώ πολύ!
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
18-01-13, 12:04 Μη αναγνώριση εξωτερικού σκληρού δίσκου #1
-
18-01-13, 12:41 Απάντηση: Μη αναγνώριση εξωτερικού σκληρού δίσκου #2
Καινούργιο τον αγόρασες, ή μεταχειρισμένο ;
Στον υπολογιστή, τον συνδέεις σε μπροστινή usb (του κουτιού) ή σε πίσω (της μητρικής) ;
-
18-01-13, 21:44 Απάντηση: Μη αναγνώριση εξωτερικού σκληρού δίσκου #3
-
19-01-13, 10:53 Απάντηση: Μη αναγνώριση εξωτερικού σκληρού δίσκου #4
Τον αγορασα καινουργιο. Στο pc τον συνεδεσα και στην μπροστινη και στις πισω αλλα αποτελεσμα μηδεν! Στο laptop γιατι δουλευει?
Δεν εχει παρει γραμμα στον υπολογιστη. Στο disk management επισης δεν τον βλεπει..... Please help!
-
19-01-13, 13:35 Απάντηση: Μη αναγνώριση εξωτερικού σκληρού δίσκου #5
Ανέβασε μια φωτο από διαχείριση δίσκων και διαχείριση συσκευών. Δες μήνυμα #4 πως θα ανεβάσεις.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
Παρόμοια Θέματα
-
Μη αναγνώριση δίσκου dvd για εγγραφή
Από takis2012 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-13, 08:33 -
Αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου 1ΤΒ USB 3.0 / 2.5 inches
Από Evangelos10 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-12, 20:39 -
Αγορα Εξωτερικου Σκληρου Δισκου ποιον και γιατι;
Από MpARoVioS στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-12, 12:29 -
Αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου - Προτάσεις/συμβουλές
Από iant στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-12, 12:29 -
Αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου
Από stefan_city στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-12, 23:42
Bookmarks