Καλησπέρα.
Όταν ανοίγω νέα καρτέλα στον firefox, μου βγάζει να επιλέξω ανάμεσα στα favorite sites.
Εγώ θέλω κάτι διαφορετικό. Εάν υπάρχει κάποιο add-on που να βγάζει σε σειρές και στήλες sites που έχεις τοποθετήσει εσύ, και να επιλέγεις ποιό θέλεις να ανοίξεις. Ακριβώς ό,τι κάνει και ο Opera.
Πίστευα ότι κάτι τέτοιο κάνει το add-on Foxtab, αλλά, απ' ό,τι είδα δεν το κάνει.
Υπάρχει κάποιο add-on γι' αυτή τη δουλειά, ή κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω;
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
23-01-13, 14:40 firefox νέα καρτέλα επιλογή web site #1Δε μπορώ να μάθω σε κανέναν τίποτα.
Το μόνο που μπορώ είναι να του μάθω να σκέφτεται.
Σωκράτης
-
23-01-13, 15:26 Απάντηση: firefox νέα καρτέλα επιλογή web site #2
Την έχει ήδη αυτή τη λειτουργία ενσωματωμένη ο firefox. Άνοιξε μια νέα κενή καρτέλα και στο επάνω δεξί μέρος έχει ένα κουμπάκι που μοιάζει με μικρά κουτάκια.
Πάτησέ το για να σου εμφανίσει ακριβώς την ίδια λειτουργία με τον Opera.
-
24-01-13, 11:57 Απάντηση: firefox νέα καρτέλα επιλογή web site #3
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Υπάρχει και ένα add-on που το κάνει αυτό. Με πολλές & διάφορες ρυθμίσεις για αυτούς που έχουν χρόνο και θέλουν να παίξουν. Speed dial.
cu'rnd !!Δε μπορώ να μάθω σε κανέναν τίποτα.
Το μόνο που μπορώ είναι να του μάθω να σκέφτεται.
Σωκράτης
Παρόμοια Θέματα
-
Wind: νέα υπηρεσία Wind Web Backup για επαγγελματίες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-12, 14:44 -
Αρχές του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα smartphones με τη νέα πλατφόρμα Firefox OS
Από senkradvii στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-12, 19:27 -
Firefox 11 Επιλογή για αποθήκευση κατα την έξοδο
Από LAMBIS_7 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-12, 20:42 -
Επιλογή Server για Site
Από anvasila στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-12, 23:28
Bookmarks