Καλημερα,
προσφατα αλλαξα τα παλια κουφωματα αλουμινιου στο σπιτι μου και εβαλα ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου με διπλα τζαμια(ενεργειακα) και θερμοδιακοπη.
Εχω παρατηρησει οτι οταν μαρσαρει στο δρομο καποιο αυτοκινητο ακουγεται ενα τριξιμο στα τζαμια του παραθυρου την κουζινας.
Τα τζαμια των υπολοιπων κουφωματων δεν τριζουν.Το παραθυρο της κουζινας ειναι μεγαλο-διπλο και εχει ενσοματωμενο ρολο που ανεβοκατεβαινει με ιμαντα.
Δεν ξερω μηπως επηρεαζει-συμβαλει στο τριξιμο το ρολο οταν ειναι κατεβασμενο.
Ειναι φυσιολογικο αυτο το τριξιμο?(συμβαινει μονο οταν μαρσαρει καποιο αυτοκινητο)
Ευχαριστω
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
10-02-13, 12:50 Τριξιμο τζαμιων σε ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου. #1
-
12-02-13, 01:31 Απάντηση: Τριξιμο τζαμιων σε ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου. #2
-
13-02-13, 19:16 Απάντηση: Τριξιμο τζαμιων σε ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου. #3
Φυσιολογικο ειναι να συντονιζουν καποια αντικειμενα, σε ενα συγκεκριμενο ευρος συχνοτητων. Εκατομυρια συχνοτητες ταξιδευουν ταυτοχρονα στην ατμοσφαιρα. Καποιες(οι περισσοτερες) απορροφωνται απο τα υλικα, καποιες οχι. Το εκανε και παλαιοτερα με τα αλλα κουφωματα; Τριζουν σε συγκεκριμενο σημειο; Ολα ή μονο ενα; Οταν για παραδειγμα εισαι κοντα και το πιεζεις με τα χερια, ο θορυβος σταματαει;
Παντως πριν αλλαξω εγω κουφωματα, σε καθε πειραγμενο rallye που περνουσε απ το σπιτι, τριζανε μεχρι και τα ξυλα στο πατωμα.less than 20Hz
-2dB right 0dB left
-
13-02-13, 19:59 Απάντηση: Τριξιμο τζαμιων σε ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου. #4
Τριζει μονο το παραθυρο της κουζινας(συρομενο),τα υπολοιπα δεν εχουν κανενα προβλημα.Ολα τα κουφωματα ειναι συρομενα εκτος απο την πορτα της κουζινας.
Δεν εχει τυχει να ειμαι κοντα να το πιεσω για να δω αν σταματησει ο θορυβος.Το παραθυρο που τριζει εχει ρολο και δεν ξερω κατα ποσο το κουτι του ρολου συμβαλει στο τριξιμο.
Σκεφτομαι μηπως δεν εχει τοποθετηθει καλα το λαστιχο του τζαμιου(αυτο που μπαινει στο κενο μεταξυ αλουμινιου και τζαμιου).Το πιεσα καλα ολο το λαστιχο περιμετρικα του παραθυρου αλλα δεν λυθηκε το προβλημα.
-
15-02-13, 11:18 Απάντηση: Τριξιμο τζαμιων σε ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου. #5
Πριν 5 μέρες άλλαξαν οι δικοί μου τα κουφώματα σπίτι με θερμοδιακοπτόμενα, στης κουζίνας και μόνο εκεί παρουσιάζει ένα μικρό τρίξιμο και θαμπώνουν και λίγο. Επικοινώνησα με αυτόν που τα έβαλε και μου είπε ότι δεν έπρεπε να κάνουν καθόλου θόρυβο και να μην θαμπώνουν ούτε στο χιλιοστό.
Σήμερα θα τους στείλει από εκεί δικό του άνθρωπο καθώς και άνθρωπο από την εταιρεία που φτιάχνει τα αλουμίνια να το δούνε και να διορθώσουν το πρόβλημα.
Παρόμοια Θέματα
-
Πως να βάλετε κουφώματα αλουμινίου και να βρείτε τον μπελά σας
Από dhmk στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 140Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-15, 15:19 -
Ηackers παραβιάζουν το σύστημα ασφαλείας της Bit9 και στην συνέχεια επιτίθενται σε πελάτες της
Από senkradvii στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-13, 11:44 -
Προτάσεις για ζάντες αλουμινίου και χιονολάστιχα
Από mclaren85 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-12, 16:04 -
Intel: Οι υψηλών επιδόσεων και ενεργειακά αποδοτικοί server, χρειάζονται και τους Xeon και τους Atom
Από Seitman στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-12, 04:04 -
Ζεστη και κουφωματα
Από orck στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-12, 11:15
Bookmarks