Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    155
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12200/1003
    ISP
    OTE
    Router
    Dlink 2741b
    Καλημερα,
    προσφατα αλλαξα τα παλια κουφωματα αλουμινιου στο σπιτι μου και εβαλα ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου με διπλα τζαμια(ενεργειακα) και θερμοδιακοπη.
    Εχω παρατηρησει οτι οταν μαρσαρει στο δρομο καποιο αυτοκινητο ακουγεται ενα τριξιμο στα τζαμια του παραθυρου την κουζινας.
    Τα τζαμια των υπολοιπων κουφωματων δεν τριζουν.Το παραθυρο της κουζινας ειναι μεγαλο-διπλο και εχει ενσοματωμενο ρολο που ανεβοκατεβαινει με ιμαντα.
    Δεν ξερω μηπως επηρεαζει-συμβαλει στο τριξιμο το ρολο οταν ειναι κατεβασμενο.
    Ειναι φυσιολογικο αυτο το τριξιμο?(συμβαινει μονο οταν μαρσαρει καποιο αυτοκινητο)
    Ευχαριστω

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από none1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα,
    προσφατα αλλαξα τα παλια κουφωματα αλουμινιου στο σπιτι μου και εβαλα ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου με διπλα τζαμια(ενεργειακα) και θερμοδιακοπη.
    Εχω παρατηρησει οτι οταν μαρσαρει στο δρομο καποιο αυτοκινητο ακουγεται ενα τριξιμο στα τζαμια του παραθυρου την κουζινας.
    Τα τζαμια των υπολοιπων κουφωματων δεν τριζουν.Το παραθυρο της κουζινας ειναι μεγαλο-διπλο και εχει ενσοματωμενο ρολο που ανεβοκατεβαινει με ιμαντα.
    Ειναι φυσιολογικο αυτο το τριξιμο?(συμβαινει μονο οταν μαρσαρει καποιο αυτοκινητο)
    Ευχαριστω
    τον ιδιο συντονισμο εχω και εγω οταν παιρνει μπρος συγκεκριμενη μηχανη στη πυλωτη μας και χαλαει ο κοσμος. Νταξ, δεν πολυασχολουμαι.

Περιοχή
    χαλανδρι
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    σερνεται
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    δε ξερω
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από none1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα,
    Ευχαριστω
    Φυσιολογικο ειναι να συντονιζουν καποια αντικειμενα, σε ενα συγκεκριμενο ευρος συχνοτητων. Εκατομυρια συχνοτητες ταξιδευουν ταυτοχρονα στην ατμοσφαιρα. Καποιες(οι περισσοτερες) απορροφωνται απο τα υλικα, καποιες οχι. Το εκανε και παλαιοτερα με τα αλλα κουφωματα; Τριζουν σε συγκεκριμενο σημειο; Ολα ή μονο ενα; Οταν για παραδειγμα εισαι κοντα και το πιεζεις με τα χερια, ο θορυβος σταματαει;

Παντως πριν αλλαξω εγω κουφωματα, σε καθε πειραγμενο rallye που περνουσε απ το σπιτι, τριζανε μεχρι και τα ξυλα στο πατωμα.
    less than 20Hz
    -2dB right 0dB left

Downloads
    155
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12200/1003
    ISP
    OTE
    Router
    Dlink 2741b
    Τριζει μονο το παραθυρο της κουζινας(συρομενο),τα υπολοιπα δεν εχουν κανενα προβλημα.Ολα τα κουφωματα ειναι συρομενα εκτος απο την πορτα της κουζινας.
    Δεν εχει τυχει να ειμαι κοντα να το πιεσω για να δω αν σταματησει ο θορυβος.Το παραθυρο που τριζει εχει ρολο και δεν ξερω κατα ποσο το κουτι του ρολου συμβαλει στο τριξιμο.
    Σκεφτομαι μηπως δεν εχει τοποθετηθει καλα το λαστιχο του τζαμιου(αυτο που μπαινει στο κενο μεταξυ αλουμινιου και τζαμιου).Το πιεσα καλα ολο το λαστιχο περιμετρικα του παραθυρου αλλα δεν λυθηκε το προβλημα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Πριν 5 μέρες άλλαξαν οι δικοί μου τα κουφώματα σπίτι με θερμοδιακοπτόμενα, στης κουζίνας και μόνο εκεί παρουσιάζει ένα μικρό τρίξιμο και θαμπώνουν και λίγο. Επικοινώνησα με αυτόν που τα έβαλε και μου είπε ότι δεν έπρεπε να κάνουν καθόλου θόρυβο και να μην θαμπώνουν ούτε στο χιλιοστό.
    Σήμερα θα τους στείλει από εκεί δικό του άνθρωπο καθώς και άνθρωπο από την εταιρεία που φτιάχνει τα αλουμίνια να το δούνε και να διορθώσουν το πρόβλημα.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 140
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-15, 15:19
  2. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-13, 11:44
  3. Προτάσεις για ζάντες αλουμινίου και χιονολάστιχα
    Από mclaren85 στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-12, 16:04
  4. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-12, 04:04
  5. Ζεστη και κουφωματα
    Από orck στο φόρουμ Εκτός θέματος