Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook, σε ομιλία του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται, η Apple, να κατασκευάσει ένα οικονομικό iPhone, απλά και μόνο για να παρουσιάσει μια φτηνή εναλλακτική πρόταση.
Η Apple παρουσιάζει κορυφαία πρόϊόντα και δεν θα φτιάξει ένα smartphone που δεν θα περνάει τα ποιοτικά standards που έχει θέσει, υπάρχουν άλλες εταιρίες που το κάνουν ανέφερε.
Αντί για οικονομικά υποκατάστατα, κάνει μείωση τιμών στα παλιότερα μοντέλα της, με μεγάλη επιτυχία και ζήτηση που ξεπερνάει τα αποθέματα, ενώ θεωρεί πως το μερίδιο αγοράς της δεν έχει μειωθεί παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.
Τα ταμειακά διαθέσιμα της ανέρχονται στα 137 δις δολλάρια.
Πηγή : Infoworld
Εμφάνιση 1-15 από 32
-
13-02-13, 12:50 Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
13-02-13, 13:47 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #2
"Όσο υπάρχουν κορόιδα".
-
13-02-13, 14:02 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #3
Apple και λογική τιμή είναι έννοιες ασύνδετες.
"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
13-02-13, 14:10 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #4
Στα παπακια μας κυριε Cook.
δεν θα φτιάξει ένα smartphone που δεν θα περνάει τα ποιοτικά standards
προσοχη,σας ακουνε και οχι τιποτα αλλο δεν ψιχαλαει κιολας...
-
13-02-13, 14:47 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #5
ειτε φτηνο ειται ακριβο το ιδιο μου κανει
-
13-02-13, 15:15 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #6
Δυστυχως έχουν μαζεψει πολλά κεφάλαια τα τελευταία χρόνια και τους παίρνει να δείχνουν τη δόση μεγαλείου που ανέκαθεν τους διακατείχε
"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
13-02-13, 15:31 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #7
Φθηνά μήλα; Ιεροσυλία...
-
13-02-13, 15:31 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #8
Δεν θα κατασκευάσει φθηνό. Mini όμως? ;-)
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
13-02-13, 15:33 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #9
iPhone nano
-
13-02-13, 15:38 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #10- Albert Einstein: “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”
-Terry Pratchett:“An education was a bit like a communicable sexual disease. It made you unsuitable for a lot of jobs and then you had the urge to pass it on.”
-
13-02-13, 16:00 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #11
-
13-02-13, 17:05 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #12
Ε βέβαια, θα χάσει το ψώνιο το όνομα αν υπάρχει φτηνό και ακριβό iphone. Είναι σαν να λες ότι η BMW έβγαλε αυτοκίνητο 10.000 €. Τι θα αγοράσει μετά ο χασάπακλας;
-
13-02-13, 17:07 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #13
-
13-02-13, 20:08 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #14
Δεν νομίζω πως είχαν σκοπό να βγάλουν ποτέ οικονομικό κινητό.
στοχεύουν σε άλλη μερίδα καταναλωτών.
-
13-02-13, 20:19 Απάντηση: Η Apple δεν θα κατασκευάσει φθηνό iPhone σύμφωνα με τον Tim Cook #15
Παρόμοια Θέματα
-
Μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2013 η προκήρυξη του Rural Broaband σύμφωνα με τον Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-13, 14:16 -
H Apple μηνύεται επειδή κλειδώνει τα iPhone αποκλειστικά με το δίκτυο της ΑΤ&Τ
Από senkradvii στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-12, 12:38 -
Η Apple δεν επιτυγχάνει την απαγόρευση εισαγωγής των συσκευών της HTC στις ΗΠΑ
Από Seitman στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-12, 17:20 -
Η εφαρμογή της συμφωνίας ACTA στο Internet μπορεί να φέρει παραβίαση της ιδιωτικότητας σύμφωνα με τον EDPS
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-12, 23:17
Bookmarks