Ηello φιλοι μου.Χρησιμοποιω εδω και μια βδομάδα την υπηρεσια evoice (νεα υποδομη 213).Προσφατα αναβάθμισα το fritz με Firmware version 06.04.20.Εκτος του προβλήματος που αναφερεται σε αλλο topic με το αναβοσβησμα του ιντερνετ led οπου μόνο με power off power on reset επανερχετε αντιμετωπίζω αλλό ενα σημαντικο πρόβλημα
Εχω σεταρει τα 2 fon στο 213... μου νουμερο και εχω 2 τηλεφωνικες συσκευες και όταν έχω μεγάλο download traffic kαι κάνω μια εισερχόμενη κληση στο 213 τοτε σε αυτον που με καλει βγάζει οτι το νουμερο δεν ειναι διαθεσιμο.Αν όμως έχω το xlite logged on τοτε στο xlite χτυπάει κανονικά.Αν κοψω το traffic του downloading πάλι η εισερχόμενη στα fon αποτυνχάνει.Με power off power off reset το προβλημα αποκαθήστατε.Εχω πάρει επανελειμενα τους τεχνικους της hol και ακρη δεν βρηκαμε.Εχω φάει τρελο χρονογια να δω τι φταιει.Μπορειται να με βοηθησετε κάπως?Σας ευχαριστω
![]()
Εμφάνιση 1-1 από 1
-
14-01-07, 03:41 FRITZ!Box Fon Annex A ΠΡΟΒΛΗΜΑ #1
Παρόμοια Θέματα
-
5 βήματα Annex B to Annex A για Fritz!Box Fon
Από papakion στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-08, 23:37 -
FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A-προβλημα??
Από ekeinos στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-07, 13:43
Bookmarks