Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    PressNews
    Η MLS Πληροφορική παρουσίασε την παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της πλοήγησης MLS Talk&DriveΤΜ.

Μια παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της πλοήγησης, την οποία πρώτοι θα απολαύσουν οι Έλληνες οδηγοί, το MLS Talk&DriveΤΜ παρουσίασε σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου σε ειδική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου η MLS Πληροφορική AE, πρωτοπόρος εταιρία στην ελληνική αγορά πολυμέσων και πλοήγησης. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής και στα συστήματα αυτόματης πλοήγησης, η MLS ανέπτυξε την επαναστατική εφαρμογή MLS Talk&DriveΤΜ και την ενσωμάτωσε στο κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator. Ο οδηγός απλά λέει που θέλει να πάει, το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Με το MLS Talk&DriveΤΜ η MLS χαράζει και πάλι νέους δρόμους στο χώρο της πλοήγησης. Παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή εφαρμογή, ο κ.Καματάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, επεσήμανε ότι ο τρόπος που δουλεύει το MLS Talk&DriveΤΜ είναι πραγματικά επαναστατικός συγκρίνοντας τον με τον τρόπο λειτουργίας των σημερινών συστημάτων πλοήγησης διεθνώς. "Ο οδηγός ανοίγει τον πλοηγό του και εισάγει φωνητικά τον προορισμό του. Το MLS Talk&DriveΤΜ ακούει και επιβεβαιώνει αυτό που άκουσε. Ο οδηγός ζητά πλοήγηση και το MLS Talk&DriveΤΜ ξεκινά εύκολα και γρήγορα τη δρομολόγηση. Με το MLS Talk&DriveΤΜ και την προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής που ενσωματώνει, η πληκτρολόγηση ανήκει στο παρελθόν", εξήγησε ο κ.Καματάκης.
    Ένας ακόμα λόγος, που καθιστά το MLS Talk&DriveΤΜ την ιδανική λύση πλοήγησης είναι η αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει. Η αλληλεπίδραση με τον πλοηγό μέσω φωνής επιτρέπει στον οδηγό να έχει στραμμένη την προσοχή του στο δρόμο.

Με το MLS Talk&DriveΤΜ η πλοήγηση είναι πανεύκολη στη χρήση της από όλους.
    Η MLS φιλοδοξεί με το MLS Talk&DriveΤΜ να ανοίξει την αγορά καθιστώντας την πλοήγηση πολυ φιλικη προς τον ανθρωπο.

Πηγή: Presspoint

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ
    Router
    Tornado
    -"Παρακαλώ επιλέξτε προορισμό."
    -"Αμουδάρα Ηρακλείου".
    -"Επαληθεύστε προορισμό - Java, Ινδονησία."
    -"Οχι, Αμουδάρα Ηρακλείου".
    -"Επαληθεύστε προορισμό - Wilmington, North Carolina".
    -"Όχι! ΑΜΟΥΔΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!".
    -"Παρακαλώ επαναλάβετε, ελατώνοντας την ένταση της φωνής σας."

...κατά τ'άλλα θα βοηθάει την οδική ασφάλεια! ΧΑ!!

Περιοχή
    Στους πέντε δρόμους
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΛΙΝΟ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από efarsarakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    -"Αμουδάρα Ηρακλείου".

Το δοκίμασες κ σε χάλασε ή απλά κάνεις υποθέσεις;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    VDSL 50Mbps
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Router
    ZTE ZXDSL 931VII
    εχθες το ανακοινωσαν... και βγηκε κιολας???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=919632

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΕΥΚΑΡΠΙΑ
    Router
    Thomson
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Fastpath
    -"Αμουδάρα Ηρακλείου".

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    παγκόσμια καινοτομία; Ναι γι' αυτό σε γνωστή βρεττανική εκπομπή παρουσιαζόντουσαν αυτοκίνητα προ πολλών ετών που τους μιλούσες και σου έλεγαν: "turn left here, turn right here" πάντως κι εκεί ήσουν στα όρια του να σκοτωθείς μέχρι να σε καταλάβει τι του λες (αν ποτέ του το κάνει..)

Περιοχή
    London
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    4/1
    ISP
    O2
    Router
    O2 Broadband Router
    SNR / Attn
    (dB) / 45(dB)
    Καθόλου κακό σαν ιδέα πάντως. Το μόνο θέμα είναι ότι η αναγώριση φωνής, και ειδικά ονομάτων, είναι ακόμα πίιισω...

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ
    Router
    Tornado
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jupiter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δοκίμασες κ σε χάλασε ή απλά κάνεις υποθέσεις;

Όχι, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά περιμένεις να δουλέψει καλύτερα απ'αυτό; Η αναγνώρηση φωνής είναι ακόμα πολύ πίσω δυστυχώς. Και εδώ υπάρχουν προβλήματα με συστήματα που δεν έχουν και αυτό το επιπλέον προβλημα...
    Μακάρι να είναι τέλειο, αλλά δεν νομίζω. Όπως επίσης μου φαίνεται απίστευτο ότι δεν έχει ξαναβγεί σύστημα πλοήγησης με αναγνώρηση φωνής... αλλά δεν είμαι ειδικός, ίσως να είναι έτσι...

Το avatar του μέλους dimitris_thass
    dimitris_thass Guest
    -"Αμουδάρα Ηρακλείου".

Έτσι πως οδηγάμε εμείς οι έλληνες ιππότες της ασφάλτου μονo για Ινδονησία είμαστε
    Πρώτα να το δοκιμάσουμε και μετά να βγουν οι κακές γλώσσες . Η εταιρία είναι αρκετά καλή με άψογο service και λύνει προβλήματα γρήγορα και σωστά.

video της παρουσίασης
    http://rapidshare.com/files/12018959/1_MLS.wmv.html 37,3 MB A' μέρος MLS
    http://rapidshare.com/files/12012631/2_NGI.wmv.html 50,5 MB B' μέρος NGI
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris_thass : 17-01-07 στις 16:06.

Το avatar του μέλους diabibas
    diabibas Guest
    Εγώ που το δοκίμασα σε φίλο (που το πήρε μαζί με pda από Πλαίσιο) είναι πράγματι πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ εύχρηστο. Για την εταιρεία το μόνο που θα πω είναι ότι είναι μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ελληνική και πολλά υποσχόμενη.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14655/509
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    Zyxel Prestige 661HW-D1
    SNR / Attn
    6(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diabibas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ που το δοκίμασα σε φίλο (που το πήρε μαζί με pda από Πλαίσιο) είναι πράγματι πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ εύχρηστο. Για την εταιρεία το μόνο που θα πω είναι ότι είναι μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ελληνική και πολλά υποσχόμενη.
    Μάλλον δεν έχεις δουλέψει στην "ιδιαίτερα αναπτυσόμενη και πολλά υποσχόμενη ελληνική εταιρεία" για να το λες αυτό.

Ένα θα πω... ΦΟΥΣΚΑ είναι τίτλος τιμής. Και είναι κρίμα γιατί κάποτε είχε πραγματικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Τώρα έχει περιοριστεί στην αντιπροσώπευση ενός προϊόντος και παλεύει με αυτό.

Veni, vidi, vici

diabibas Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Corto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον δεν έχεις δουλέψει στην "ιδιαίτερα αναπτυσόμενη και πολλά υποσχόμενη ελληνική εταιρεία" για να το λες αυτό.

Ένα θα πω... ΦΟΥΣΚΑ είναι τίτλος τιμής. Και είναι κρίμα γιατί κάποτε είχε πραγματικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Τώρα έχει περιοριστεί στην αντιπροσώπευση ενός προϊόντος και παλεύει με αυτό.
    Όχι η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ έχω δουλέψει (... και ούτε πρόκειται) οπότε αν έχεις δουλέψει εσύ, σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. Απλώς δεν είναι η πρώτη φορά που υποπέφτει στην αντίληψή μου και οι εντυπώσεις μου είναι θετικές.

Παρόλλα αυτά (και το ξαναλέω δεν έχω κάποια συμφέροντα) το πρόγραμμα που έχει προωθήσει τώρα είναι πραγματικά καλό.

Τώρα αν κάνω λάθος για την εταιρεία που τη χαρακτήρισα τόσο θετικά ανακαλώ!

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14655/509
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    Zyxel Prestige 661HW-D1
    SNR / Attn
    6(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    diabibas δεν είχα σκοπό να σε "επαναφέρω στην τάξη" ή να σε διορθώσω κατά κανένα τρόπο. Απλά χρησιμοποίησα τα λεγόμενα σου ως αφορμή για να εκφράσω μια άποψη, προσωπική σχετικά με την εν λόγω εταιρεία αλλά που λίγο ή πολύ θα μπορούσε να είναι η ίδια και για άλλες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο της πληροφορικής ίσως να με καταλαβαίνουν. Είναι τέτοια η χρονική απόσταση που με χωρίζει από εκεί που (όπως όλες οι έντονες πρώην σχέσεις), μόνο οι καλές στιγμές έχουν μείνει σαν ανάμνηση. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η επιχειρηματική πληροφορική στην Ελλάδα είχε αντιμετωπιστεί από τους περισσότερους επιχειρηματίες της σαν El Dorado της αρπαχτής.

Veni, vidi, vici

diabibas Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Corto Εμφάνιση μηνυμάτων
    diabibas δεν είχα σκοπό να σε "επαναφέρω στην τάξη" ή να σε διορθώσω κατά κανένα τρόπο. Απλά χρησιμοποίησα τα λεγόμενα σου ως αφορμή για να εκφράσω μια άποψη, προσωπική σχετικά με την εν λόγω εταιρεία αλλά που λίγο ή πολύ θα μπορούσε να είναι η ίδια και για άλλες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο της πληροφορικής ίσως να με καταλαβαίνουν. Είναι τέτοια η χρονική απόσταση που με χωρίζει από εκεί που (όπως όλες οι έντονες πρώην σχέσεις), μόνο οι καλές στιγμές έχουν μείνει σαν ανάμνηση. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η επιχειρηματική πληροφορική στην Ελλάδα είχε αντιμετωπιστεί από τους περισσότερους επιχειρηματίες της σαν El Dorado της αρπαχτής.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου πραγματικά κανένα. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, το ξαναείπα, απλά θεωρώ ότι και εσύ δεν είσαι απόλυτα αντικειμενικός λόγω του ότι πέρασες άσχημες στιγμές (προφανώς κατά τη διάρκεια διακοπής της συνεργασίας σας).

Βέβαια εδώ θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου ότι εδώ υπάρχει η νοοτροπία "όσα φάμε, όσα πιούμε και όσα αρπάξει ο κώλος μας". Επειδή ασχολούμε και εγώ επαγγελματικά με το χώρο, να σου πω και τη δική μου εμπειρία που έχω απομαστεύσει.

Όλοι οι Έλληνες θέλουμε να γίνουμε αφεντικά, πάμε σε ένα χώρο να δουλέψουμε και μετά από λίγο καιρό ορματιζόμαστε το δικό μας μαγαζί. Στο 99% των περιπτώσεων παίρνουμε κόσμο από την εταιρεία την οποία δουλεύουμε και ανοίγουμε το γωνιακό μαγαζάκι "Μήτσο'ς Computers" (παίρνουμε και τις επιδοτησούλες). Σε ένα χρόνο αναρωτιόμαστε "μα γιατί δε πλούτισα ακόμη;" οπότε αρχίζουν οι αλχημείες, (ετήσια πληρωμή για προτεραιότητα στη συντήρηση , το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μετατρέπεται σε teenager pc-freek κλπ κλπ)

Έτσι πως θα πάμε μπροστά, έχουμε γεμίσει αφεντικά, ελεύθερους επαγγελματίες, τυχοδιώκτες και εισοδηματίες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14655/509
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    Zyxel Prestige 661HW-D1
    SNR / Attn
    6(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αυτός είσαι.... βάλε μέσα και ευρωπαϊκά "πακέτα" γι' αυτούς που μπορούν -λαδώσουν- για να τα πάρουν και το έπιασες το νόημα.

ΥΓ. Η διακοπή της εργασίας μου από εκεί μάλλον καλό μου έκανε, πρόκοψα αρκετά από τότε. Η πικρία μου είναι ότι "πονούσα" την δουλειά μου εκεί, γούσταρα το αντικείμενο, οι περισσότεροι συνάδελφοι ήταν κάτσε καλά (ακόμα έχω επαφές, αν και οι περισσότεροι την έκαναν κι αυτοί) και δεν άντεχα -ίσως δεν αντέχω ακόμα- να βλέπω την κατρακύλα μιας από τις λίγες καινοτόμες εταιρείες και ειδικά στην Β. Ελλάδα εξ' αιτίας της "Χρηματιστηριακής" ξιπασιάς.

Veni, vidi, vici

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-08, 08:36
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-06, 14:09
  3. Mls Talk & Write
    Από ste_pa στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-05, 23:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks