Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική. Ένας σωστός επαγγελματίας που ξέρει τη δουλειά του μπορεί να επιβιώσει με το ίδιο πρόγραμμα για 2-3 χρόνια τουλάχιστον πριν χρειαστεί να αλλάξει.
Ειδικά αν δημιουργείς με τον υπολογιστή, τα 5-10 νέα εφέ και δυνατότητες της νέας έκδοσης ενός προγράμματος δεν θα σε κάνουν καλύτερο δημιουργό.![]()
Εμφάνιση 61-64 από 64
-
20-01-07, 20:05 #61
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
20-01-07, 23:36 Απάντηση: Νέα νομοθετική ρύθμιση προβλέπει διοικητικό πρόστιμο €1,000 για κάθε πειρατικό π #62
σου απαντώ χωρίς να θέλω να επεκταθώ παραπέρα για να μην γίνω κουραστικός...τα εφφέ σίγουρα δεν σε κάνουν καλύτερο και η αγορά φυσικά δεν γινεται γι αυτό....ο μοναδικός λόγος είναι οτι πρέπει να συμβαδίζεις με άλλες εταιρίες διότι ανταλλάσεσαι συνέχεια μαζί τους..εν κατακλείδι όταν ο άλλος σου δώσει αρχείο corel x3 πρέπει να το έχεις αλλιώς δέν μπορείς να το ανοίξεις με άλλο τρόπο....
ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι θέμα επιβίωσης 2-3 χρόνων αλλα απόλυτη εξανάγκαση απο την εκάστοτε εταιρεία....γι αυτό και οι νέες εκδόσεις δεν υποστηρίζονται απο τις παλιές....
Υ.Γ. Φίλε mrsaccess χωρίς να θέλω να γίνω αντιπαθητικός, θυμίσου μου τι θα γίνει οταν θα βγεί το νέο office στην αγορά όπου τα αρχεία του word δεν θα ανοίγονται απο παλιές εκδόσεις....εξαναγκάζεσαι ή όχι να το αγοράσεις????
-
20-01-07, 23:38 Απάντηση: Νέα νομοθετική ρύθμιση προβλέπει διοικητικό πρόστιμο €1,000 για κάθε πειρατικό π #63
-
21-01-07, 04:20 Απάντηση: Νέα νομοθετική ρύθμιση προβλέπει διοικητικό πρόστιμο €1,000 για κάθε πειρατικό π #64
Οτι πεις....
Αλλά είναι γνωστό τοις πάσοις ότι ένας χώρος δηλώνεται σαν ΕΔΡΑ, θελεις δεν θέλεις είσαι υποχρεωμένος να οδηγήσεις τους ελεγκτές στον χώρο που είναι δηλωμένος σαν έδρα.....
Τώρα αν τους οδηγήσεις μέσω της ταράτσας ή μέσω της τουαλέτας....δεν ξέρω αυτό είναι άλλου παπα΄ευαγγέλιο....
Το ότι ανα πάσα στιγμή εισαι υποχρεωμένος να δεχτείς έλεγχο στην έδρα σου, αυτό το ξέρουν και τα παιδάκια νομίζω......
Δεν θα σου φέρω κάποιο νόμο να σου διαβάσω, αλλά είναι σίγουρο αυτό......
Παρόμοια Θέματα
-
Ανησυχία για την εν θερμώ νομοθετική ρύθμιση των blogs
Από 21century στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-08, 20:05 -
Διοικητικό πρόστιμο στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για σοβαρή κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης
Από No-Name στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-07, 17:43 -
Με νομοθετική ρύθμιση οι αλλαγές στον Κανονισμό οτε
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-06, 10:39 -
Πρόστιμο 25.000 ευρώ στον ΟΤΕ για παράβαση των διατάξεων προστασίας του καταναλωτή
Από Geras στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-06, 07:56 -
Εγκρίθηκαν τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ - Πρόστιμο 500.000 ευρώ από την ΕΕΤΤ
Από dantouan στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-04, 14:39
Bookmarks