Δελτίο Τύπου:
Αθήνα, Τρίτη 06 Μαρτίου 2013 – Το Xperia™ Z smartphone σε συνδυασμό με την απίστευτη εμπειρία των ταχυτήτων του δικτύου 4G της COSMOTE, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δημοσιογράφοι και κοινό σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Sony Mobile και την COSMOTE στο νέο πρότυπο κατάστημα της COSMOTE στην Πανεπιστημίου (στοά Πεσμαζόγλου).
Το κοινό είχε τη δυνατότητα για μια hands on δοκιμή στο superphone που συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της Sony από όλες τις προϊοντικές της κατηγορίες και κυκλοφορεί από σήμερα στην ελληνική αγορά. Το Xperia™ Z, διαθέτει μοναδικό design από premium υλικά ενώ είναι το πιο λεπτό 5-ιντσο smartphone στον κόσμο*.
Η οθόνη του με Mobile Bravia Engine 2 είναι επίσης η πιο ευκρινής οθόνη 5’’ που κυκλοφορεί ενώ είναι και το πρώτο smartphone με φακό για HDR video*. Και όλα αυτά συνδυασμένα με τον υψηλότερο βαθμό αντοχής στο νερό και τη σκόνη που το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει από κοντά*.
Όλα τα παραπάνω, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, η υποστήριξη LTE σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G από την COSMOTE, βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία των χρηστών, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.
Βασικός οικοδεσπότης και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος παρουσίασε τις δυνατότητες του Xperia™ Z μέσα από τη δική του γνωριμία με το τηλέφωνο. Τη σημασία που κατέχει η τεχνολογία στη ζωή μας απέδωσαν με το δικό τους τρόπο: ο κ. Δημήτρης Καλαβρός, curator του TEDxAthens & συνιδρυτής της νέας υπηρεσίας Nest Media και ο κ. Σταύρος Μεσσίνης, συνιδρυτής του Co-Lab Athens.
«To 2013 θα είναι η χρονιά της Sony Mobile. To Xperia™ Z smartphone κέρδισε ήδη πολλά βραβεία από την ώρα που ανακοινώθηκε ενώ μόλις τώρα αρχίζει η κυκλοφορία του και έχει ήδη τρομερά θετική ανταπόκριση στις χώρες που εμφανίστηκε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η COSMOTE βρίσκεται στο πλευρό μας χαρίζοντας την εμπειρία 4G στους χρήστες του Xperia™ Z»,
δήλωσε ο κ. Αντώνης Μπαρούνας, Vice President CU Mediterranean, της Sony Mobile.
Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Κουτσώνας, Director Mobile Data, Internet Services & Terminals, της COSMOTE τόνισε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας που παρέχουμε στο κοινό. Αυτό αποδεικνύει και η εκτεταμένη κάλυψη του δικτύου 4ης γενιάς που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα, και που σε συνδυασμό με μια υψηλού σχεδιασμού και τεχνολογίας συσκευή, όπως το Xperia™ Z, απογειώνει την εμπειρία των πελατών μας».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την τηλεοπτική καμπάνια της Sony Mobile. Πρόκειται για την πιο φιλόδοξη καμπάνια που έχει γίνει για το brand Xperia™ και θυμίζει στους καταναλωτές τα πιο σημαντικά προϊόντα της Sony που έγιναν σημεία αναφοράς, καταλήγοντας στο νέο Xperia™ Z smartphone.
*Επιβεβαιωμένο από την Strategy Analytics την 4η Φεβρουαρίου 2013, Για περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα της Strategy analytics επισκεφθειτε: www.sonymobile.com/testresults
Σχετικά με την Sony Mobile Communications
Η Sony Mobile Communications είναι θυγατρική της Sony Corporation, της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρίας σε προϊόντα ήχου, βίντεο, παιχνιδιών, επικοινωνίας για ιδιώτες και επαγγελματίες, με έδρα το Τόκιο. Η μουσική, οι φωτογραφίες, η διασκέδαση μέσα από τον υπολογιστή και τα ψηφιακά μέσα που προσφέρει η Sony, την καθιστά παγκοσμίως ως τον ηγέτη του κλάδο των ηλεκτρονικών και της ψυχαγωγίας. Με το χαρτοφυλάκιο Xperia ™ smartphone η Sony Mobile Communications προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία της Sony, premium περιεχόμενο και υπηρεσίες, καθώς και εύκολη σύνδεση με τον κόσμο του Sony Entertainment Network. Για περισσότερες πληροφορίες: www.sonymobile.com
Νομικά
1) Στοιχεία και χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοπική παραλλαγή. 2) Οι χρόνοι λειτουργίας επηρεάζονται από τις προτιμήσεις δικτύου, των τύπο της κάρτας SIM, συνδεδεμένα αξεσουάρ, και διάφορες δραστηριότητες π.χ. παίζοντας παιχνίδια. Τα περιεχόμενα της συσκευασίας του κινητού και οι επιλογές χρώματος μπορεί να διαφέρουν από αγορά σε αγορά. Η πλήρης γκάμα των αξεσουάρ μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε κάθε αγορά. 3) Τα εικονίδια που εμφανίζονται είναι μόνο για επεξηγηματικούς λόγους. Η αρχική οθόνη μπορεί να διαφέρει στο δικό σας προϊόν. Κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στη χώρα ή στην περιοχή σας.
Τα Sony, make.believe, WALKMAN, WALKMAN W logo, Sony Entertainment Network, PlayMemories Online, Exmor RS, Clear phase, BRAVIA, και xLoud είναι λογότυπα και σήματα κατατεθέντα της Sony Corporation. Τα Xperia, Xperia Z, Xperia XL PlayNow, SensMe, και TrackID είναι λογότυπα και σήματα κατατεθέντα της Sony Mobile Communications AB. Το Playstation είναι σήμα κατατεθέν της Sony Computer Entertainment. Το Media Go είναι σήμα κατατεθέν της Sony Electronics. Τα Android, Google Play, Google Chrome, Google Voice, Latitude, YouTube, Google Maps και Google Mail είναι λογότυπα και σήματα κατατεθέντα της Google Inc. Το Snapdragon είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Qualcomm Incorporated. Το Twitter λογότυπο και είναι σήμα κατατεθέν της Twitter, Inc. Το Facebook λογότυπο και είναι σήμα κατατεθέν της Facebook, Inc. Το Microsoft ActiveSync είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Microsoft, Inc. Το Bluetooth είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν, και οποιαδήποτε χρήση του συγκεκριμένου λογότυπου γίνεται κατόπιν άδειας από τη Sony Mobile. Το Neoreader είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της NeoMedia Technologies Inc. Το microSD είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της SanDisk Corporation. Το eCompass είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Genoptix, Inc. Το Wi-Fi είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Wi-Fi Alliance. Το DLNA Certified είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Digital Living Network Alliance. Το SyncML είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Open Mobile Alliance. Το Skype είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της Skype, Ltd. Το LTE είναι λογότυπο και σήμα κατατεθέν της ETSI. Άλλα προϊόντα και ονόματα επιχειρήσεων που αναφέρονται στο παρόν είναι σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
Οποιαδήποτε δικαιώματα δε χορηγήθηκαν ρητώς στο παρόν διατηρούνται. Όλοι οι όροι μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Πηγή : Δ.Τ. Cosmote
Εμφάνιση 1-15 από 130
-
07-03-13, 14:11 Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
07-03-13, 14:19 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #2
Πιο πολύ μου άρεσε η επιβεβαίωση των ισχυρισμών από τρίτη εταιρία πάντως. Δεν το βλέπουμε και πολύ συχνά αυτό.
-
07-03-13, 14:24 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #3
Περιμένω να μου έρθει σήμερα-αύριο
Υπογραφή
-
07-03-13, 14:36 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #4
Εννοείται ότι θα μας πεις εμπειρίες ΑΜΕΣΑ. Θέλω κι εγώ να το πάρω αλλά περιμένω να πέσει η τιμή του όπως σε όλα τα SONY. Μέχρι το καλοκαίρι θα είναι πιο προσιτό!
Subscribe on YouTube @grigsgr
www.youtube.com/c/grigsgr
-
07-03-13, 14:51 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #5
Ακούγονται παράπονα για το ηχείο και την οθόνη (κυρίως για τις άθλιες γωνίες θέασης)
-
07-03-13, 15:34 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #6
Η οθονη ειναι οντως κακη, και καθιστα το τηλεφωνο κακιστη αγορα σε αυτο το budget.
-
07-03-13, 16:01 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #7
Βουτίτσα;
-
07-03-13, 16:28 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #8"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
07-03-13, 17:48 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #9
Τιμή δεν βλέπω...
-
07-03-13, 17:59 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #10
Εχει ωραίο σχέδιο και σχήμα αλλά λίγο μικρό για τις ανάγκες μου.
Φοράω 45 κι αυτό με 128mm μήκος αντιστοιχεί μόλις σε 38.
Κρίμα. Πάλι αποτελούν μονόδρομο τα Tablet?
Σοβαρά τώρα...
Πέντε ίντσες? Δεν υπάρχουν μπουφάν ούτε βερμούδες, ούτε μαπνάνες με τέτοιες τσέπες!
Σε κανα δύο χρόνια έτσι που μας οδηγεί το marketing, το κινητό μας θα αναγκαζόμαστε να το σέρνουμε με χειραποσκευές της Delsey!
-
07-03-13, 18:58 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #11
Φθηνό είναι. 7 κατοστάρικα
-
07-03-13, 19:27 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #12
Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ με android μου φάνηκε ενδιαφέρουσα πρόταση. Απόρώ πάντως για αυτά που διαβάζω για την οθόνη αν και ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια.
Τι χρήση κάνετε ρε παίδες στο κινητό και σας ενδιαφέρουν οι γωνίες θέασης?
Είναι στο τι βολεύει τον καθένα και τι χρήση κάνει. Κι εγώ υπερβολικές τις βρίσκω γιατί και με τις 3,5" του iphone 4 που έχω κάνω άνετα τη δουλειά μου και το σερφάρισμα που θέλω αλλά αν κάποιος διαβάζει συνέχεια άρθρα από site ή βλέπει ταινίες από το κινητό βολεύουν καλύτερα οι περισσότερες ίντσες.
-
07-03-13, 21:29 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #13
-
08-03-13, 10:33 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #14
το κινητό πιστεύω πως θα είναι φοβερό.
εγώ το έχω λατρέψει ήδη από τις φωτογραφίες αλλά σίγουρα θα ήθελα να το πιάσω στα χέρια μου πριν το αγοράσω
-
08-03-13, 11:18 Απάντηση: Το Xperia™ Z από τη Sony έφτασε στην ελληνική αγορά από την Cosmote #15
Έχω την ίδια απορία με τον miledent. Όλοι εσείς που λέτε για τις γωνίες θέασης, γυρνάτε το κινητό στο πλάι και κάνετε τη δουλειά σας; Τι είναι αυτή η χαζομάρα που σας πιάνει όλους; Μη δεν βρείτε κάτι να πείτε για όλα. Όσον αφορά τα 7 κατοστάρικα που λένε κάποιοι, ας αναρωτηθούν για ποιό λόγο τα έδωσαν για το iPhone 4-4s. Χαλαρώσετε λίγο. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να μην το αγοράσετε. Έχετε αυτό το δικαίωμα αν δεν σας το ανέφερε ποτέ κανείς. Ή κρατήσετε τα κακεντρεχή σχόλιά σας για το Galaxy 4 που θα βγεί σε λίγο. έχετε κι εκεί να βγάλετε χολή.
Subscribe on YouTube @grigsgr
www.youtube.com/c/grigsgr
Παρόμοια Θέματα
-
Ε.Ε.Τ.Τ.: Πράσινο φως στη διάθεση προϊόντων VDSL στην ελληνική αγορά
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 293Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-12, 15:44 -
Η Dell λανσάρει νέους φορητούς υπολογιστές Latitude στην ελληνική αγορά
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-12, 19:54 -
CosmoBooks, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα από την COSMOTE
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-12, 15:37 -
Η Cosmote διαθέτει το Samsung Galaxy S III στην Ελληνική αγορά
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-12, 23:08 -
Sony: διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά η υπηρεσία Catch Up TV σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-12, 04:15
Bookmarks