Εμφάνιση 16-30 από 136
-
27-03-13, 15:23 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #16
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
27-03-13, 15:25 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #17
-
27-03-13, 15:39 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #18
Αν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα, προσπαθώ να εξηγήσω ότι το UEFI και το SB δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δυστυχώς το άρθρο του Techspot είναι αρκετά μπερδεμένο και δημιουργεί αυτή την εντύπωση. Ίσως θα μπορούσε τουλάχιστον να αλλάξει ο τίτλος στο παρόν θέμα, να αντικατασταθεί το «UEFI» με το «Secure Boot».
Σε μια μητρική με UEFI χωρίς SB (π.χ. αυτή που έχω), δεν τίθεται θέμα «ξεκλειδώματος» επειδή δεν υπάρχει κλείδωμα.
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντοπίσω τη επιστολή της ομάδας για να καταλάβω τί ακριβώς ζητά. Σε μηχανήματα με Windows 8, μετά το χαμό που έγινε πέρυσι, η Microsoft απαιτεί να υπάρχει τρόπος (απ)ενεργοποίησης και διαχείρισης κλειδιών του SB από το χρήστη. Τα tablet με Windows Restricted Tablet όμως παραμένουν κλειδαμπαρωμένα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 27-03-13 στις 20:58.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
27-03-13, 16:08 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #19
Κάθε φορά που υπάρχει ένα θέμα που αφορά MS ή ΟΤΕ υπάρχει ένα τέτοιο μήνυμα, μα κάθε φόρα. Βοήθησε τον εαυτό σου και κάνε ένα googlαρισμα για να δεις γιατί δεν μπορεί η MS να κάνει ότι γουστάρει σε μια αγορά που έχει πάνω από 95% μερίδιο. Και επίσης έχουμε 2013 όχι 1999 η Apple ξεπερνά καμιά 100ρια δις σε αξία την MS
Τον ίδιο bootloader έχουν όλοι απλά κάποιοι είναι πιο πρόθυμοι να σκύψουν και να πάρουν signed certificates από την MS για να τρέξεις linuxκαι κάποιο λιγότερο.
“This is hell, this is not Wall Street. We have a little thing called integrity here” Crowley King of Hell
A computer without windows is like a cake without mustard!!!
-
27-03-13, 16:14 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #20
-
27-03-13, 16:20 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #21
Τότε δεν λέγεται αγορά αλλά... ενοίκιο
-
27-03-13, 16:32 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #22
-
27-03-13, 16:32 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #23
Σωστά! Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αγοράσει τόσο μεγάλης αξίας προϊόν;! Απλά το νοικιάζεις! Και κάνουν και παράπονα ορισμένοι αχάριστοι!
-
27-03-13, 16:38 Re: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #24
Για να καταλάβω, εταιρία software μπλοκάρει το hardware?
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
27-03-13, 16:40 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #25
Μάλλον εταιρεία software μπλοκάρει software άλλων εταιρειών.
-
27-03-13, 16:40 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #26
Πέφτεις απ' τα σύννεφα, ε;
-
27-03-13, 16:50 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #27
Εγώ έχω μια απορία: το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι; Γιατί δεν απαγορεύεται να πουλάς συσκευές με κλειδωμένο λειτουργικό. Για τη ακρίβεια, σχεδόν όλες οι συσκευές κλειδωμένο λογισμικό έχουν. Τι το ειδικό έχει η συσκευή που λέγεται υπολογιστής;
-
27-03-13, 16:54 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #28
Ελευθερία επιλογών μήπως;
-
27-03-13, 17:41 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #29
Το ότι όλες οι υπόλοιπες διανομές Linux (εκτός του RedHat και του Ubuntu) δεν ασχολούνται με το να πάρουν key από την Microsoft είτε το προσπερνάτε είτε το απαξιώνετε με τον γνωστό σας Linuxοfanboiσμό.
-
27-03-13, 17:44 Απάντηση: Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Microsoft για την χρήση του UEFI στα Windows 8 certified PCs #30
Δεν είναι μόνο η κάθε διανομή το πρόβλημα. Αν εγώ θελήσω να κανώ build ένα custom kernel μπορώ; Νομίζω πως όχι.
"Το λουφάρειν εστί φιλοσοφείν"
Παρόμοια Θέματα
-
Η Microsoft τροποποιεί την άδεια του Office 2013 και επιτρέπει την μεταφορά του σε νέο υπολογιστή κάθε 90 ημέρες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-13, 21:33 -
Η Google εφαρμόζει την χρήση του SSL ως προεπιλεγμένου στις αναζητήσεις των συνδεδεμένων χρηστών της
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-12, 23:11 -
Οι χρήστες Fedora θα χρειαστεί να πληρώσουν 99$ στην Microsoft για να ξεπεράσουν το UEFI των Windows 8
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 97Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-12, 14:43
Bookmarks