Με τα tablets και smartphones να είναι έτοιμα να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα παραδοσιακά PCs, η σημασίατης κατασκευής x86 επεξεργαστών από τις Intel και AMD όλο και μειώνεται, κάνοντας πηγές της οικονομικής κοινότητας να μιλάνε για πραγματική προοπτική εξαγοράς της AMD από την Intel.
Αν και αυτές οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, έχουν ενταθεί καθώς το μερίδιο αγοράς των ARM-based συσκευών αυξάνεται συνεχώς και οι 2 ανταγωνιστές δεν έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό στην αγορά των smartphones και tablets.
Οι AMD και Intel δεν σχολίασαν την είδηση, αλλά οι μετοχές της AMD εμφανίζουν ανοδική τάση.
Πηγή : Xbitlabs
Εμφάνιση 1-15 από 28
-
02-05-13, 13:02 Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
02-05-13, 13:15 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #2
Αντε με το καλό να βγεί και το virtualbox για arm
-
02-05-13, 13:23 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #3
-
02-05-13, 13:27 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #4
-
02-05-13, 13:35 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #5
-
02-05-13, 13:43 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #6
Μοιάζει λίγο με πρωταπριλιάτικο αλλά ευτυχώς στην περίοδο που διανύουμε δεν παίζει να το επιτρέψουν οι επιτροπές ανταγωνισμού.
-
02-05-13, 13:45 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #7
Αυτές οι φήμες έχουν χρηματιστηριακό ενδιαφέρον.
Καθόλου απίθανο να τις διαδίδουν οι της AMD.
Κατα τα άλλα μία τέτοια κίνηση δε νομίζω να πολυσυμφέρει την Intel και να αντιμετωπίζει πρόβλημα με αντιμονοπωλιακες διατάξεις. Εκτός κι αν της AMD είναι τόσο απελπισμένοι και οι υποτιθέμενες συνεργασίες τους με ARM πατώσουν.
-
02-05-13, 17:28 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #8
Noooooooooooooooo!! Ok είπαμε ότι δεν πιάνει η AMD την Ιntel αλλά σε καμία περίπτωση δε πρέπει να υπάρξει μονοπώλιο στους επεξεργαστές.
-
02-05-13, 17:39 Re: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #9
δεν απαγορεύεται αυτό?
-
02-05-13, 18:52 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #10
ούτε για αστείο κάτι τέτοιο.... θα έχουμε ένα μονοπώλιο που δεν θα ξεχαστεί ούτε από άποψη τιμών ούτε από την άποψη τεχνολογικής εξέλιξης που θα ακολουθήσει μη έχοντας κανένα ανταγωνιστή
-
02-05-13, 21:00 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #11
Για μενα απο τη στιγμη που μεχρι και windows τρεχουν σε arm και δεδομενου της διαδοσης των συσκευων με arm (απο κινητα/ταμπλετες μεχρι μικρα λαπτοπ kai nettop) δε τιθεται πλεον θεμα μονοπωλιου αν συγχωνευτει η amd με την intel με το σκεπτικο οτι η επεξεργαστες χ86 δεν αποτελουν πλεον μονοδρομο.
Οσον αφορα τη κινηση για εξαγορα/συγχωνευση μπορει να ειναι και θετικη γιατι η εξελιξη των χ86 επεξεργαστων εχει επιβραδυνθει τελευταια οποτε αν ενωθουν τα 2 τμηματα r&d ισως βγει σε καλο για το μεσο χρηστη.
-
02-05-13, 21:14 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #12
Δηλαδή θα πρέπει να είμαι χαρούμενος και να μην νιώθω ότι θα υπάρξει μονοπώλιο μιας και μπορώ να βάλω στον πύργο μου και να τρέξω παιχνίδια και λογισμικά με ARM επεξεργαστές ε;
-
02-05-13, 21:25 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #13
-
02-05-13, 21:30 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #14
Mα το σχόλιο μου ήταν ακριβώς για να αποδώσει τον παραλογισμό του δικού σου πως δεν θα υπάρχει μονοπώλιο, μιας και υπάρχουν και οι ARM επεξεργαστές. Προφανώς και αν πουν οι αρμόδιοι εγώ δεν μπορώ να κάνω ουσιαστικά τίποτα, αλλά θα είναι και θα παραείναι μονοπώλιο, εφόσον με ARM επεξεργαστές δεν παίζω ούτε παιχνίδια ούτε τρέχω βαριά λογισμικά στον σταθερό μου.
-
02-05-13, 21:46 Απάντηση: Εντείνονται οι φήμες για εξαγορά της AMD από την Intel #15
Ασε να ξερουν οι αρμοδιοι στο αμερικα αν θα ειναι μονοπωλιο που δε κρινουν με το αν θα σου τρεχει το crysis με 60 fps αλλα εχουν αλλα κριτηρια , δικα τους ... που εσυ και εγω δε τα ξερουμε ...υποθετουμε ...
η amd και η ιντελ ομως τα ξερουν... και αν σκεφτονται να κανουν τη κινηση θα εχουν εξασφαλισει οτι δε θα μπλοκαρει.
Παρόμοια Θέματα
-
Ψαχνω πρόγραμμα για εγγραφή ήχου-εικόνας από την οθόνη του υπολογιστή...
Από Zounds στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-20, 14:44 -
Βράβευση του HTC One S ως το Ευρωπαϊκό Τηλέφωνο Κοινωνικών Μέσων για το 2012-2013 από την EISA
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-12, 03:13 -
Φήμες για εξαγορά της AMD από τις Qualcomm ή Samsung ανεβάζουν σημαντικά τις μετοχές της
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-12, 08:31 -
Νέα Οικονομικά Προγράμματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις από την COSMOTE
Από senkradvii στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-12, 18:13 -
Οι χρήστες smartphone εκτίθενται σε κινδύνους από την κατάχρηση των συσκευών
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-12, 12:04
Bookmarks