Σελ. 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 116
    Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giannisli Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πάντως εχω μια απορία και ας είναι αφελής.
    Με το vdsl τι θα γίνει ? Αφου οι ταχύτητες που παίζουν είναι καθαρά για να κατεβάζεις μεγαλα αρχεία απο τους γνωστούς/άγνωστους.
    Αμα δεν εχεις αυτή τη δυνατότητα πλέον πας και σε μία εξάρα σύνδεση και είσαι οκ.
    Και μην μου πείτε οτι θα έχεις 50αρα σύνδεση για να κάνεις streaming ή να καταβάζεις νόμιμα (απο πού άραγε και τί?) , γιατί και με σύνδεση adsl μια χαρά γίνονται όλα αυτά.
    Κάτι τέτοια διαβάζουν εκεί και σου λένε ναι αυτή την γρήγορη σύνδεση την έχουν για κατέβασμα παράνομα
    Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις με γρήγορη σύνδεση, το νόμιμο streaming είναι ενα απο αυτά.

Το να δώσω 5 ευρώ παραπάνω για να έχω καλύτερη ταχύτητα δεν σημαίνει οτι το κάνω για να κατεβάσω διανομές Linux*

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Φιλε sdkir χαιρομαι που βλεπω σε τετοιες εποχες καποιους χωρις προβλημα να δiνουν πεντε ευρω παραπανω και δεν ξερω ποσα ακομη για νομιμο στριμινγκ αλλα πρεπει να εισαστε λιγοι.Υπαρχουν πιστεψε με πολλοι που δεν θα εδιναν ετσι ουτε ενα ευρω.Αρα οι πιο πολλοι θα πανε στο adsl και αντε γεια.Και δεν καταλαβα τι πραγματα παραπανω μπορεις να κανεις στο vdsl που δεν γινοντσι στο adsl εκτος απο γρηγορο κατεβασμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannisli : 04-05-13 στις 15:41.
    Παράθεση Παράθεση Posted from Android app

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gioannou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρώτον, δεν έχει πολύ σημασία αν αξίζουν οι συνδέσεις τα λεφτά τους ή όχι. Η σύνδεση έρχεται όπως είναι, αν θέλεις σύνδεση στο Internet, δεν θα έχεις πρόσβαση σε (σταμπαρισμένα) κατεβαστήρια. Τις τιμές τις καθορίζουν οι ίδιοι οι πάροχοι. Στο δεύτερο σημείο έρχεται η συνέχεια. Είσαι έτοιμος να κόψεις την πρόσβασή στο Internet επειδή ακριβώς δεν θα έχεις πρόσβαση σε κατεβαστήρια; Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα το κάνει κανείς κι αυτή είναι η βάση της διαφωνίας μου. Θα πέσει η τιμή των συνδέσεων; Αυτό θα καθοριστεί από τη ζήτηση. Εάν δεν κόψει κανείς, γιατί να ρίξουν τιμές οι πάροχοι; Οπότε απλά θα πας στην αναζήτηση για νέα κατεβαστήρια, proxies κλπ κλπ. και θα πληρώνεις κανονικά το 15-20ευρο το μήνα.
    Το κατά πόσο κάνεις όντως εσύ κουμάντο στην τσέπη σου...είναι μεγάλη κουβέντα
    καθολου μεγαλη κουβεντα δεν ειπα φιλε μου

κουμαντο στην δικη μου τσεπη κανω μονο εγω καμια ΑΕΠΙ/ΕΠΟΕ η ΠΑΡΟΧΟΣ (εν συντομια κανεις αλλος)

βαση των δικων μου κριτηριων αγοραζω τα προιοντα τους που με ενδιαφερουν.

και φυσικα θα κοψω την συνδεση η θα τις μικρυνω την ταχυτητα αν κοψουν το "κατεβασμα" καθως το μονο που θα μου χρειαζεται πλεον ειναι για την κονσολα εκει μου αρκει και μια 2αρα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΕΔΕΤ Δίοδος
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από senkradvii Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ για αυτό λέω ότι πρέπει όλοι μας (όσοι περισσότερο, τόσο το καλύτερο δηλαδή) να έχουμε υγιή καταναλωτική συνείδηση.
    Αυτό υπερασπίζομαι και εγώ. Αλλά ο κόσμος πρέπει να αλλάξει συνείδηση σε πολλές μοίρες...

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από senkradvii Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ για αυτό λέω ότι πρέπει όλοι μας (όσοι περισσότερο, τόσο το καλύτερο δηλαδή) να έχουμε υγιή καταναλωτική συνείδηση.
    μακαρι να ζησω και να το δω γιατι μεχρι τωρα δεν το εχω δει αυτο (ο ελληνας να αποκτησει υγιη καταναλωτικη συνειδηση.)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13760/848
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΙΚΕΡΜΙΟ
    Router
    Netgear DGN2200v4
    Και... γενικότερα συνείδηση.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19543/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 19(dB)
    Αν ξαναβαφτιστούν, τότε αυτός ο επιλεκτικός αποκλεισμός θα έχει νόημα;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΠΟΛΗ
    Ποια επιλογή στην "τσέπη" ρε παιδιά; Η αίτηση στρέφεται κατά όλων των παρόχων, οπότε αν ληφθεί κάποιο μέτρο δεν θα μπορείς έτσι κι αλλιώς να διαλέξεις κάτι άλλο. Όλοι θα είναι κλειδωμένοι. Το μόνο που θα μείνει θα είναι η υποβάθμιση ταχύτητας. Όπου και αυτό λύνεται από πλευράς παρόχων: σου προσφέρουν είτε 1mbps είτε 24mbps, οπότε άντε κάνε εσύ κουμάντο με 1mbps(όπου η τιμή του θα είναι τέτοια που θα κάνει ελκυστικότερη την 24mbps)
    Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    καθολου μεγαλη κουβεντα δεν ειπα φιλε μου

κουμαντο στην δικη μου τσεπη κανω μονο εγω καμια ΑΕΠΙ/ΕΠΟΕ η ΠΑΡΟΧΟΣ (εν συντομια κανεις αλλος)

βαση των δικων μου κριτηριων αγοραζω τα προιοντα τους που με ενδιαφερουν.

και φυσικα θα κοψω την συνδεση η θα τις μικρυνω την ταχυτητα αν κοψουν το "κατεβασμα" καθως το μονο που θα μου χρειαζεται πλεον ειναι για την κονσολα εκει μου αρκει και μια 2αρα.
    Συμφωνώ απολύτως σε όλα με τον φίλο.
    Και με μια 2αρα εισαι μια χαρά.Αντε να δουν άσπρη μέρα και τα videoclub
    Πάντως πέρα απο την πλάκα,θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη.Δεν πρόκειται κοψουν το "κατεβασμα" ,ποτέ.Οπως όλα στην ελλάδα έτσι και αυτό γίνετε για εντυπώσεις.
    Αυτά και καλή ανάσταση.

Zer0c00L Guest
    το ιδιο πιστευω και εγω οτι δεν θα γινει κατι

αν ομως γινει τοτε μετα την ΑΕΠΙ θα την πληρωσουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ και οποιος αλλος εχει ευθυνη (οτι αφορα το φιλο που ειπε περι 2αρας - 24αρας - 30αρας - 50αρας) φιλε μου στον ΟΤΕ που ειμαι παιζει το σεναριο η 2 η 24 η 30 η 50

οποτε μια υποβαθμιση στα 2 απο τα 30 δεν νομιζω να τους χαλασει...ασε που θα λαβουν το μηνυμα (γιατι αν θα το κανω εγω θα ακολουθησουν και αλλοι πελατες που τους εχω στειλει στον ΟΤΕ και εχουμε τα ιδια γουστα.)

οτι αφορα τα video-cd-dvd club και οι κινηματογραφοι να με συγχωρειτε αλλα δεν μου καιγεται καρφακι (χρονια εχω να πατησω το ποδι μου...) και δεν ειναι το κατεβασμα ο λογος αλλα οι "ληστρικες τιμες τους".

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Χριστός Ανέστη!
    Έχουν κανένα ζόρι οι εταιρίες να κρατάνε 2άρες γραμμές;;
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Zer0c00L Guest
    δεν ξερω αν τραβανε κανενα ζορι οι ΠΑΡΟΧΟΙ με τις 2αρες (και θελουν να μας πανε ολους/ες στις γρηγορες) εγω παντως δεν τραβαω κανενα ζορι να τα κοψω ολα (σταθερα-κινητα-διαδικτυο) οικονομια στην τσεπη μου θα κανω (το μονο που θα με στεναχωρεσει ειναι οτι δεν θα μπορω να παιζω με τα φιλαρακια μου στο XBOX με το κατεβασμα δεν εχω κανενα προβλημα ειτε το κοψουν ειτε οχι (υπαρχουν και αλλοι τροποι)

- - - Updated - - -

Χριστός Ανέστη σε όλους/ες με υγεία

Χρόνια πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν

Περιοχή
    Στείρωνας Μονοφατσίου
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    30 WPM (morse) χωριο
    ISP
    ΚανείςΔενΦτα
    Router
    ΔενΣυγχρονίζ
    SNR / Attn
    -8(dB) / 80(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μια που ρωτάτε αν θα πέσουν οι τιμές ή θα κοπουν οι συνδέσεις, θα σας αντιπροτείνω το απλό: Κάθε διαφήμιση ταχύτατου ιντερνετ διαφημίζει το ταχύτατο κατέβασμα πολυμέσων. Αν εμένα μου κόψουν άυριο το πρωί την δυνατότητα να κατεβάζω απο το δίκτυο bittorent, την επομένη το πρωί εχω
    -κόψει την σύνδεση ΑΜΕΣΑ - προσβάλλει το συμβόλαιο αφου οι όροι οι αρχικώς συμφωνηθέντες δεν πληρουνται πλέον (καταστατική εναντι ελευθερης πρόσβασης σε όλο το ιντερνετ) υπαιτιότητα του παρόχου (ακόμα και αν νομος τον περιορίζει, δηλαδή αν ειχα συμβόλαιο να αγοράζω αυγά και ο νόμος του απαγορευε πλέον να πουλάει αυγά θα αγόραζα αντί γι αυγά φασόλια με το ζόρι; ) και σε τέτοια μάλιστα περίπτωση δεν κάνεις τίποτε παραπάνω απο το να αποστείλεις πρωτοκολλημένη αίτηση διακοπής, αν ο πάροχος θέλει να ΜΗΝ σε διακόψει και να σε χρεώνει παρόλο που αυτός τροποποιησε μονομερώς τις δυνατότητες της γραμμής, πρόβλημά του. Ακόμα και αν ο νόμος τον υποχρεώνει να το κάνει, δεν εισαι πλέον δέσμιος του συμβολάιου αυτου, αυτος εχει ανταπαίτηση, αυτός οφείλει να κινηθεί νομικά, ενα class action μετά και θα μείνουν 2 πάροχοι ιντερνετ και άν).

-συννενοηθεί με τα υπόλοιπα πιτσιρίκια της πολυκατοικίας και κρατάμε μόνο μιά γραμμή αφου θα την έχουμε μόνο για το adslgr.com (και λίγο youtube αλλά άλλο πράγμα να κρατας μια 24ρα για κατεβαστήρι και άλλο πράγμα να κρατας μια 24ρα για να ακους τραγουδια απο το youtube...)

αλλά το βασικό υποννοουμενο το εχετε πιάσει ήδη, νομίζω...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potis21 : 05-05-13 στις 05:15.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    D-Link 2740-B
    SNR / Attn
    11.0(dB) / 19.8(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gioannou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμεσα; Με υπερφόρτωση στα support τους με κλήσεις του τύπου "Δεν έχω internet, δεν ανοίγει το tsimpato"
    Κατά τα άλλα, οι πάροχοι πιστεύω ότι έχουν σοβαρότερα προβλήματα. Αργά η γρήγορα θα υποκύψουν, δεν μπορώ να φανταστώ ότι περιμένουν μεγάλη χασούρα αν γίνουν ban κάποια sites (και μετά κι άλλα κι άλλα κ.ο.κ.). Το internet είναι πλέον ανάγκη, μέ ή χωρίς τα κατεβαστήρια.
    Μην παιρνεις ορκο.Στην Ελλαδα της κρισης τουλαχιστον,με τα λεφτα να ειναι σπανια,θα το σκεφτει ο νεαρος να πληρωνει Ιντερνετ,αμα δεν μπορει τουλαχιστον να κατεβαζει για να του φευγει η καψα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακαρι να ζησω και να το δω γιατι μεχρι τωρα δεν το εχω δει αυτο (ο ελληνας να αποκτησει υγιη καταναλωτικη συνειδηση.)
    Αμα λειψει το χρημα,να δεις πως θα την αποκτησει.Μια χαρα θα το κανει,αν και νομιζω οτι ηδη εχει αρχισει να προσαρμοζεται,και να κοιταει τις τιμες.
    Και σε περιπτωση αδυναμιας κατεβασματος,μια χαρα θα περασουν σε χαμηλοτερη ταχυτητα.Ασε που καποιοι,πολλοι,λιγοι,δεν ξερω,θα το κλεισουν εντελως.Πιστευω οτι το FB,θα ξεφτισει κατω απο το βαρος της κρισης,για να μπορεσει να κρατησει, μονον αυτο το Ιντερνετ και τα εξοδα του.

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από potis21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια που ρωτάτε αν θα πέσουν οι τιμές ή θα κοπουν οι συνδέσεις, θα σας αντιπροτείνω το απλό: Κάθε διαφήμιση ταχύτατου ιντερνετ διαφημίζει το ταχύτατο κατέβασμα πολυμέσων. Αν εμένα μου κόψουν άυριο το πρωί την δυνατότητα να κατεβάζω απο το δίκτυο bittorent, την επομένη το πρωί εχω
    -κόψει την σύνδεση ΑΜΕΣΑ - προσβάλλει το συμβόλαιο αφου οι όροι οι αρχικώς συμφωνηθέντες δεν πληρουνται πλέον (καταστατική εναντι ελευθερης πρόσβασης σε όλο το ιντερνετ) υπαιτιότητα του παρόχου (ακόμα και αν νομος τον περιορίζει, δηλαδή αν ειχα συμβόλαιο να αγοράζω αυγά και ο νόμος του απαγορευε πλέον να πουλάει αυγά θα αγόραζα αντί γι αυγά φασόλια με το ζόρι; ) και σε τέτοια μάλιστα περίπτωση δεν κάνεις τίποτε παραπάνω απο το να αποστείλεις πρωτοκολλημένη αίτηση διακοπής, αν ο πάροχος θέλει να ΜΗΝ σε διακόψει και να σε χρεώνει παρόλο που αυτός τροποποιησε μονομερώς τις δυνατότητες της γραμμής, πρόβλημά του. Ακόμα και αν ο νόμος τον υποχρεώνει να το κάνει, δεν εισαι πλέον δέσμιος του συμβολάιου αυτου, αυτος εχει ανταπαίτηση, αυτός οφείλει να κινηθεί νομικά, ενα class action μετά και θα μείνουν 2 πάροχοι ιντερνετ και άν).

-συννενοηθεί με τα υπόλοιπα πιτσιρίκια της πολυκατοικίας και κρατάμε μόνο μιά γραμμή αφου θα την έχουμε μόνο για το adslgr.com (και λίγο youtube αλλά άλλο πράγμα να κρατας μια 24ρα για κατεβαστήρι και άλλο πράγμα να κρατας μια 24ρα για να ακους τραγουδια απο το youtube...)

αλλά το βασικό υποννοουμενο το εχετε πιάσει ήδη, νομίζω...
    πολύ σωστά αυτά που γράφεις

έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα

Σελ. 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 4701
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-25, 13:17
  2. Μηνύματα: 255
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-13, 15:20
  3. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-12, 12:23
  4. Μηνύματα: 35
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-12, 12:20