Κάτι τέτοια διαβάζουν εκεί και σου λένε ναι αυτή την γρήγορη σύνδεση την έχουν για κατέβασμα παράνομα
Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις με γρήγορη σύνδεση, το νόμιμο streaming είναι ενα απο αυτά.
Το να δώσω 5 ευρώ παραπάνω για να έχω καλύτερη ταχύτητα δεν σημαίνει οτι το κάνω για να κατεβάσω διανομές Linux*
Εμφάνιση 76-90 από 116
-
04-05-13, 13:16 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #76
-
04-05-13, 13:31 #77
Φιλε sdkir χαιρομαι που βλεπω σε τετοιες εποχες καποιους χωρις προβλημα να δiνουν πεντε ευρω παραπανω και δεν ξερω ποσα ακομη για νομιμο στριμινγκ αλλα πρεπει να εισαστε λιγοι.Υπαρχουν πιστεψε με πολλοι που δεν θα εδιναν ετσι ουτε ενα ευρω.Αρα οι πιο πολλοι θα πανε στο adsl και αντε γεια.Και δεν καταλαβα τι πραγματα παραπανω μπορεις να κανεις στο vdsl που δεν γινοντσι στο adsl εκτος απο γρηγορο κατεβασμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannisli : 04-05-13 στις 15:41.
Παράθεση Posted from Android app
-
04-05-13, 18:24 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #78
καθολου μεγαλη κουβεντα δεν ειπα φιλε μου
κουμαντο στην δικη μου τσεπη κανω μονο εγω καμια ΑΕΠΙ/ΕΠΟΕ η ΠΑΡΟΧΟΣ (εν συντομια κανεις αλλος)
βαση των δικων μου κριτηριων αγοραζω τα προιοντα τους που με ενδιαφερουν.
και φυσικα θα κοψω την συνδεση η θα τις μικρυνω την ταχυτητα αν κοψουν το "κατεβασμα" καθως το μονο που θα μου χρειαζεται πλεον ειναι για την κονσολα εκει μου αρκει και μια 2αρα.
-
04-05-13, 18:34 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #79
-
04-05-13, 19:43 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #80
-
04-05-13, 19:49 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #81
Και... γενικότερα συνείδηση.
-
04-05-13, 19:55 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #82
Αν ξαναβαφτιστούν, τότε αυτός ο επιλεκτικός αποκλεισμός θα έχει νόημα;;
-
04-05-13, 20:18 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #83
Ποια επιλογή στην "τσέπη" ρε παιδιά; Η αίτηση στρέφεται κατά όλων των παρόχων, οπότε αν ληφθεί κάποιο μέτρο δεν θα μπορείς έτσι κι αλλιώς να διαλέξεις κάτι άλλο. Όλοι θα είναι κλειδωμένοι. Το μόνο που θα μείνει θα είναι η υποβάθμιση ταχύτητας. Όπου και αυτό λύνεται από πλευράς παρόχων: σου προσφέρουν είτε 1mbps είτε 24mbps, οπότε άντε κάνε εσύ κουμάντο με 1mbps(όπου η τιμή του θα είναι τέτοια που θα κάνει ελκυστικότερη την 24mbps)
Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?
-
04-05-13, 22:10 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #84
Συμφωνώ απολύτως σε όλα με τον φίλο.
Και με μια 2αρα εισαι μια χαρά.Αντε να δουν άσπρη μέρα και τα videoclub
Πάντως πέρα απο την πλάκα,θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη.Δεν πρόκειται κοψουν το "κατεβασμα" ,ποτέ.Οπως όλα στην ελλάδα έτσι και αυτό γίνετε για εντυπώσεις.
Αυτά και καλή ανάσταση.
-
05-05-13, 01:05 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #85
το ιδιο πιστευω και εγω οτι δεν θα γινει κατι
αν ομως γινει τοτε μετα την ΑΕΠΙ θα την πληρωσουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ και οποιος αλλος εχει ευθυνη (οτι αφορα το φιλο που ειπε περι 2αρας - 24αρας - 30αρας - 50αρας) φιλε μου στον ΟΤΕ που ειμαι παιζει το σεναριο η 2 η 24 η 30 η 50
οποτε μια υποβαθμιση στα 2 απο τα 30 δεν νομιζω να τους χαλασει...ασε που θα λαβουν το μηνυμα (γιατι αν θα το κανω εγω θα ακολουθησουν και αλλοι πελατες που τους εχω στειλει στον ΟΤΕ και εχουμε τα ιδια γουστα.)
οτι αφορα τα video-cd-dvd club και οι κινηματογραφοι να με συγχωρειτε αλλα δεν μου καιγεται καρφακι (χρονια εχω να πατησω το ποδι μου...) και δεν ειναι το κατεβασμα ο λογος αλλα οι "ληστρικες τιμες τους".
-
05-05-13, 01:16 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #86
Χριστός Ανέστη!
Έχουν κανένα ζόρι οι εταιρίες να κρατάνε 2άρες γραμμές;;You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
05-05-13, 01:44 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #87
δεν ξερω αν τραβανε κανενα ζορι οι ΠΑΡΟΧΟΙ με τις 2αρες (και θελουν να μας πανε ολους/ες στις γρηγορες) εγω παντως δεν τραβαω κανενα ζορι να τα κοψω ολα (σταθερα-κινητα-διαδικτυο) οικονομια στην τσεπη μου θα κανω (το μονο που θα με στεναχωρεσει ειναι οτι δεν θα μπορω να παιζω με τα φιλαρακια μου στο XBOX με το κατεβασμα δεν εχω κανενα προβλημα ειτε το κοψουν ειτε οχι (υπαρχουν και αλλοι τροποι)
- - - Updated - - -
Χριστός Ανέστη σε όλους/ες με υγεία
Χρόνια πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν
-
05-05-13, 05:08 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #88
Μια που ρωτάτε αν θα πέσουν οι τιμές ή θα κοπουν οι συνδέσεις, θα σας αντιπροτείνω το απλό: Κάθε διαφήμιση ταχύτατου ιντερνετ διαφημίζει το ταχύτατο κατέβασμα πολυμέσων. Αν εμένα μου κόψουν άυριο το πρωί την δυνατότητα να κατεβάζω απο το δίκτυο bittorent, την επομένη το πρωί εχω
-κόψει την σύνδεση ΑΜΕΣΑ - προσβάλλει το συμβόλαιο αφου οι όροι οι αρχικώς συμφωνηθέντες δεν πληρουνται πλέον (καταστατική εναντι ελευθερης πρόσβασης σε όλο το ιντερνετ) υπαιτιότητα του παρόχου (ακόμα και αν νομος τον περιορίζει, δηλαδή αν ειχα συμβόλαιο να αγοράζω αυγά και ο νόμος του απαγορευε πλέον να πουλάει αυγά θα αγόραζα αντί γι αυγά φασόλια με το ζόρι; ) και σε τέτοια μάλιστα περίπτωση δεν κάνεις τίποτε παραπάνω απο το να αποστείλεις πρωτοκολλημένη αίτηση διακοπής, αν ο πάροχος θέλει να ΜΗΝ σε διακόψει και να σε χρεώνει παρόλο που αυτός τροποποιησε μονομερώς τις δυνατότητες της γραμμής, πρόβλημά του. Ακόμα και αν ο νόμος τον υποχρεώνει να το κάνει, δεν εισαι πλέον δέσμιος του συμβολάιου αυτου, αυτος εχει ανταπαίτηση, αυτός οφείλει να κινηθεί νομικά, ενα class action μετά και θα μείνουν 2 πάροχοι ιντερνετ και άν).
-συννενοηθεί με τα υπόλοιπα πιτσιρίκια της πολυκατοικίας και κρατάμε μόνο μιά γραμμή αφου θα την έχουμε μόνο για το adslgr.com (και λίγο youtube αλλά άλλο πράγμα να κρατας μια 24ρα για κατεβαστήρι και άλλο πράγμα να κρατας μια 24ρα για να ακους τραγουδια απο το youtube...)
αλλά το βασικό υποννοουμενο το εχετε πιάσει ήδη, νομίζω...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potis21 : 05-05-13 στις 05:15.
-
05-05-13, 10:35 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #89
Μην παιρνεις ορκο.Στην Ελλαδα της κρισης τουλαχιστον,με τα λεφτα να ειναι σπανια,θα το σκεφτει ο νεαρος να πληρωνει Ιντερνετ,αμα δεν μπορει τουλαχιστον να κατεβαζει για να του φευγει η καψα.
- - - Updated - - -
Αμα λειψει το χρημα,να δεις πως θα την αποκτησει.Μια χαρα θα το κανει,αν και νομιζω οτι ηδη εχει αρχισει να προσαρμοζεται,και να κοιταει τις τιμες.
Και σε περιπτωση αδυναμιας κατεβασματος,μια χαρα θα περασουν σε χαμηλοτερη ταχυτητα.Ασε που καποιοι,πολλοι,λιγοι,δεν ξερω,θα το κλεισουν εντελως.Πιστευω οτι το FB,θα ξεφτισει κατω απο το βαρος της κρισης,για να μπορεσει να κρατησει, μονον αυτο το Ιντερνετ και τα εξοδα του.
-
05-05-13, 11:05 Απάντηση: Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής της ΑΕΠΙ σε βάρος των παρόχων #90
Παρόμοια Θέματα
-
Tα δίκτυα των Παρόχων στην Ελλάδα και προς το Εξωτερικό
Από cmos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4701Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-25, 13:17 -
Η ΑΕΠΙ στρέφεται δικαστικά εναντίον όλων των παρόχων ζητώντας το μπλοκάρισμα πρόσβασης σε συγκεκριμένα sites (update)
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 255Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-13, 15:20 -
7o Συνέδριο ΕΕΤΤ: Η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας των εκπροσώπων των παρόχων
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-12, 12:23 -
Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση της έκδοσης Windows 8 Release Preview
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-12, 12:20
Bookmarks