3 από 4, αφήνοντας εξω το CS και το λογιστήριο που χρήζουν βελτίωσης, τα υπόλοιπα ειναι παρα πολύ καλά.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Τα συναισθήματά σας για την Vivodi;
- Ψήφισαν
- 93. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Πολύ θετικά, με καλύπτει και στα 4 κριτήρια
12 12,90% -
Θετικά, με καλύπτει στα 3 από τα 4 κριτήρια
33 35,48% -
Ουδέτερα, με καλύπτει στα 2 από τα 4 κριτήρια
20 21,51% -
Δυσαρέσκεια, με καλύπτει στο 1 από τα 4 κριτήρια
16 17,20% -
Οργή, δεν με καλύπτει σε κανένα κριτήριο
12 12,90%
Εμφάνιση 16-30 από 41
-
27-01-07, 20:47 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #16
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
28-01-07, 05:16 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #17
Προσωπικά ειμαί πολύ ευχαριστημένος με vivodi
αλλα το θέμα είναι οτι η σύνδεση που έχω κάνει 66 ευρώ αορίστου κάτι που μου κόβει τα φτερά 66 Χ 12 = 792 ευρώ τον χρόνο! ένα καινούργιο laptop δλδ to υpload είναι πολύ καλο αλλά θα ήθελα 1024 βασικά 4/1 ή 3/1 πιστεύω είναι αρκετά για τους περισσότερους απο εμάς http://i3.tinypic.com/47vved2.jpg παραθέτω εδώ μία εικόνα αλλα βέβαια μήν νομίζεται ότι πιάνω συνέχεια τέτοιες ταχύτητες αλλα συνήθως το 80% τησ γραμμής το κάνω utilize
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miltiadis21 : 28-01-07 στις 05:24.
-
28-01-07, 07:20 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #18
1. Από ταχύτητα πάμε πολύ καλά.
2. Κόστος πολύ χαμηλό σε σχέση με την ταχύτητα (και την εποχή που προπλήρωσα την υπηρεσία).
3. AD2636 <-Συμπαθητικό router - καμία σχέση με τις usb σαβούρες που χαρίζουν άλλα πακέτα.
4.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kx5 : 28-01-07 στις 07:21.
-
28-01-07, 12:19 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #19
1)Ταχύτητα αν και έχει πέσει το τελευταίο διάστημα κρατιέται σε αξιοπρεπή επίπεδα
2)κόστος ακριβό για την παρεχόμενη υπηρεσία
3)το 585 το αγόρασα μόνος μου άρα δεν πιάνεται
4)δε τολμώ να σχολιάσω
αρχίσαμε εμείς της επαρχίας να νιώθουμε σαν τους εγκλωβισμένους του χρηματιστηρίου.
-
28-01-07, 13:33 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #20
-
28-01-07, 20:03 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #21
1. Κατά καιρούς αποσυνδέσεις και πτώση γραμμής για 3 μέρες (πριν την αναβάθμιση).
2. 'Αριστο
3. Πολύ καλό.
4. Δεν μου βάζαν Dslphone όταν είχα των κύβο(κίτρινη κάρτα), απάθεια στην εξυπηρέτηση όταν μου έπεσε η γραμμή (κόκκινη κάρτα).
Υ.Γ. Πρέπει να είναι το τελευταίο μου πόστ με vivo, έκανα αίτηση διακοπής.
-
28-01-07, 22:21 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #22
1. ταχύτητα καλή, αλλά με συνεχής διακοπές. Τώρα επιτέλους μου έλυσαν το πρόβλημα μετά από 5 μήνες...
2. Τιμή, ίσως η καλύτερη της αγοράς
3. To modem (microcom) λειτούργησε ικανοποιητικά για όσο το χρειάστηκα.
4. Εξυπηρέτηση, σκέτη απελπισία. Δεν απαντάνε στα e-mail, σηκώνουν τηλέφωνα μετά από 40-60 min και δεν λύνουν τα προβλήματα αν δεν τους πρήξεις. Το ΙΚΑ είναι καλύτερο
-
29-01-07, 03:15 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #23
μαυρα μαυρα χαλια παιρνω το 3% !!!!!!! της ονομαστικης ταχυτητας
σε γραμμη full llu 4096/256
απο τις αρχες δεκεμβριου εως και σημερα.
απειρα τηλεφωνα κοροιδια αδιαφορια και το γνωστο πια
σλογκαν:
ολα θα φτιαξουν !!!!!!!!!
ναι αμε το ειδα σιγα μην τους περιμενο και αλλο σε 2 μερες με χανουν για παντα.
αμα δεν μπορουν να προσφερουν οτι υποσχονται να κλεινουν καλυτερα ολες αυτες οι εταιρειες.
-
29-01-07, 15:57 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #24
Τα γνωστά για εμένα τουλάχιστον..
Όλα πολύ ικανοποιητικά, ταχύτητα, εξοπλισμός, τιμή..
Σαφώς η τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν είναι ότι καλύτερο.. Ευτύχώς τους χρειάστηκα μία μονο φορά για κάτι απλό.
Αλλιώς... Στην εταιρεία που δουλεύω έχουμε static ip. Ζητήσαμε άλλες 8 που χρειαζόμασταν.. Μετά από 3 φαξ, 7-8 τηλέφωνα και 2 μήνες τις πήραμε!
-
29-01-07, 22:02 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #25
gogos888 μην κοιτάς μόνο απο τον ftp του ntua κοίτα και στο εξωτερικό τι ταχύτητες πίανει αυτό πιστεύω είναι σπουδαιότερο!
-
30-01-07, 01:28 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #26
1. Άψογη.
2. Αίσχος!
3. Προβληματικό router με firmware σε RC1 έκδοση...
4. Καθαρά θέμα τύχης. Αν πέσεις σε κάνα καλό άτομο με γνώσεις και διάθεση όλα καλά, αν όχι...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gkandir : 30-01-07 στις 01:28.
...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
30-01-07, 21:52 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #27
Οι τύποι είναι απαράδεκτοι απο όλες τις απόψεις !!!!
Απο τότε που κάνανε αναβάθμιση στις γραμμές τους έχω πάψει να έχω σοβαρό και αξιόπιστο adsl !!!! τώρα είμαι 3 μέρες χωρίς internet και κανείς στη Vivodi δεν ξέρει να μου πει το γιατί
και ολα αυτά στο εξωτικό Χαλανδρι οχι πολύ μακρια απο τα κεντρικά τους
-
31-01-07, 09:33 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #28
Νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνει ένας διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας και σε αυτούς που έχουν πρόσβαση μέσω ΟΤΕ.
Βλέπω αρκετά προβλήματα στους πρώτους χρήστες για τα προβλήματα των οποίων ευθύνεται αποκλειστικά η vivodi ενώ για τους δεύτερους παίζει και ο παράγοντας ΟΤΕ (συνήθως τον πρωτεύοντα) και έτσι δεν βγαίνει (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη) ασφαλές συμπέρασμα.
-
31-01-07, 14:36 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #29
To μόνο που με χαλάει λίγο είναι το Vood... και αυτο επειδή ταλαιπωρήθηκα να το σετάρω και ακόμη και τώρα όταν κατεβάζω torrent δεν μπορω να σερφάρω...
www.epiplo4u.gr
Ο μεγαλύτερος κατάλογος επίπλου!!
-
01-02-07, 17:41 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #30
Σήμερα κλείνω 5 μέρες χωρίς Ιντερνετ !!!!
Μήπως πρέπει να τους καταγγείλω στην ΕΕΤΤ ??? τουλάχιστον να ενημερώνανε. Στην τεχνική υποστήριξη της Vivodi δεν μπορούσαν να μου πούνε τη ακριβώς συμβαίνει ....
Παρόμοια Θέματα
-
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
Από koubaros στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-07, 23:03 -
Από koubaros στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-07, 10:56 -
Από koubaros στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-07, 17:12 -
Πόσο είστε ευχαριστημενοι απο το ADSL σας?(fixed)
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-05, 00:55
Bookmarks