Φτου μη τη ματιάσω, μια χαρά τα πάει η σύνδεση, εδώ και αρκετό καιρό ξεπεράστηκαν τα όποια μικροπροβήματα.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Τα συναισθήματά σας για την Vivodi;
- Ψήφισαν
- 93. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Πολύ θετικά, με καλύπτει και στα 4 κριτήρια
12 12,90% -
Θετικά, με καλύπτει στα 3 από τα 4 κριτήρια
33 35,48% -
Ουδέτερα, με καλύπτει στα 2 από τα 4 κριτήρια
20 21,51% -
Δυσαρέσκεια, με καλύπτει στο 1 από τα 4 κριτήρια
16 17,20% -
Οργή, δεν με καλύπτει σε κανένα κριτήριο
12 12,90%
Εμφάνιση 31-41 από 41
-
04-02-07, 03:11 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #31
-
04-02-07, 04:25 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #32
Ειμαι πολυ περιεργος....
Ποιος ψήφισε "Με καλύπτει και στα 4" ???
-
04-02-07, 04:44 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #33
Eχει τυχει να περιμενω και 25 λεπτα και αλλη φορα να το σηκωσουν αμεσως.στο τηλ.κεντρο.Παντως και γρηγορα σχετικα την βαλανε την συνδεση και ενω ειμασταν μεσα στις γιορτες (20 μερες) και καλα πηγαινω απο ταχυτητα.Εχω 1mgb πανω σε Οτε και κατεβαζω σταθερα με 110.
-
04-02-07, 11:53 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #34
Download από www.ati.com σταθερά πάνω από 200 kb/sec
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 24-06-07 στις 23:31. Αιτία: imagetag
-
04-02-07, 16:32 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #35
Σε καλό torrent πιάνω και εγώ πάνω από 200 Kb/sec. Υπάρχουν μέρες που είχε κολλήσει στα 110-120 ότι και να του έκανα, ενώ ο router έλεγε οτι έιχα 2048 σύνδεση.
Customer support sucks!
-
04-02-07, 17:38 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #36
vivodi ?
μα το χαβά τους...
αναμονή για μια ερώτηση πάνω από 15'+ λεπτά και να χρεώνεσαι
-
04-02-07, 21:12 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #37
1. στην ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρει, αν δηλαδή αγοράσατε 1024 kbps τα έχετε ή φτάνουν σε εσάς μόνο τα 24 kbps
2. στο κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών (ή αλλιώς στο value for money)
3. στην ποιότητα του εξοπλισμού ADSL με τον οποίο σας προμήθευσε
4. στην 'διάθεση' του παροχέα σας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και την after - sales εξυπηρέτηση
ψήφισα θετικά μονο στο 3 αν και πολύ μάλλον διαφωνούν για το βουντ. Εχει καλό σήμα όμως, είναι δωρεαν και αυτό μου φτάνει προς το παρόν.
για όλα τα άλλα, φοβάμαι πως η βιβο με έχει απογοητεύσει λίγο ως πολύ. Στις τιμές είναι πραγματικά δύσκαμπτη και απορώ πως κάποιοι από εδώ μέσα συνεχίζουν να έχουν dslphone με τις ίδιες τιμές που είχαν πριν χρόνια τώρα που ο ανταγωνισμός έιναι σε όλα καλύτερος. Εγώ έχω τηλεφονετ βέβαια, αλλά αυτό ειναι σημάδι για την οικονομική τακτική της εταιρίας στους πελάτες που έχει. Απαράδεκτο το 1024 του τηλεφωνέτ όταν όλοι δίνουν 4000 με...10000 πια, απαράδεκτη η χρέωση των υπεραστικών με άλλο τιμολόγιο από τα αστικά, που είναι και αυτά ακριβά! ενώ κάποια κολλήματα το VOIP τα τρωει κανονικά (φορές που δεν παίρνει τηλ παρά μόνο με την τρίτη τέταρτη προσπάθεια). Και σιγα την χαι τεκ υλοποιηση που κάνουν. Για το μεν ccκαι την γενικότερη τακτική της, εγώ έχω στείλει παρει τηλ και με έχουν γράψει για το πρόβλημα που είχα, αλλά έστειλα μειλ και μου απαντήσαν κινητοποιηθηκαν. Από ότι διαβάζω όμως άλλοι τρώνε γράψιμο κανονικά. Αρκεί να σας πω πως αντάλλαξα 4 μειλ με την υπηρεσία "voip"JAJAH και μου απαντάγανε σε 10ώρες ευγενικότατα, μου φτιάξαν και τους λογαριασμούς μου να παίρνω τσαμπέ τηλεφωνα (ενω τα είχα κάνει σκατά εγώ) χωρίς να τους έχω δώσει φράγκο τους ανθρώπους.
Μέσα σε λίγους μήνες η βιβο έχει σταματήσει να είναι πρωτοπορα, παρά μόνο στις διαφημίσεις της, εχει γίνει η πιο ακριβή (ή σε τίποτα δεν είναι η πιο φθηνή αν προτιμάτε, παρά μονο στις αρπακτές του κύβου) και συμπεριφέρεται σαν να έχει σίγουρους τους συνρομητες.
Κρίμα και περιμένουμε
-
09-02-07, 13:40 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #38
Μάλλον ουδέτερα.. Κι'αυτό εξαιτίας ενός λόγου κυρίως, αλλιώς η άποψή μου θα ήταν θετική. Την ποιότητα του εξοπλισμού δεν την λαμβάνω καν υπόψιν, όσον αφορά την ποιότητα της γραμμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η τιμή ήταν μια χαρά, μέχρι που κατάργησαν τα 2048/640 προπληρωμένα και για μας που πήραμε DSLCube το καλοκαίρι και δεσμευτήκαμε για ένα χρόνο ήταν μία νομότυπη απάτη.. Το service της εταιρείας όμως είναι τραγικό, έως άθλιο. Γι΄αυτούς τους 2 λόγους, αν και είμαι ικανοποιημένος με την γραμμή, θα αποχωρήσω από τη Vivodi το καλοκαίρι μόλις λήξει ο χρόνος.. Σε αυτή την εταιρεία δε σε σέβονται σαν πελάτη και αυτό φαίνεται σε πάμπολα θέματα σε αυτό το φόρουμ.
-
09-02-07, 14:30 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #39
1)Απολυτα ευχαριστημενος.
2)Αρκετα καλο.
3)Επισης αρκετα καλο.
4)Support ? Τι εστι support ? Τρωγεται ?In theory, practice is the same as theory.
In practice, it isn't.
-
09-02-07, 15:24 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #40
Κι εγω απο ταχυτητα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Για το σερβις τους συμφωνω και εγω με τους προλαλησαντες.
Ενα καλο που μου εκανε η βιβοντι ειναι οτι πλεον μπορω να πω οτι εχω
παρα πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ..
Για παραδειγμα περιμενω στην σταση να ερθει το λεωφορειο καμια ωρα και μου φαινεται σαν να περασαν μονο πεντε λεπτα.
Νασε καλα ΒΙΒΟΝΤΙχιχιχι.
-
10-02-07, 00:38 Απάντηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας #41
Παρόμοια Θέματα
-
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
Από koubaros στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-07, 23:03 -
Από koubaros στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-07, 10:56 -
Από koubaros στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-07, 17:12 -
Πόσο είστε ευχαριστημενοι απο το ADSL σας?(fixed)
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-05, 00:55
Bookmarks