Εμφάνιση 16-23 από 23
-
18-05-13, 18:05 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #16Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!
-
18-05-13, 22:07 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #17
Και το iOS το κοντράρει μια χαρά σε αποδοση, και το Android τουλάχιστον στο 4.1.x και πάνω. Οσο για τους Dev τα έχουμε δει ηδη, η κατάσταση για την ms στο development apps ειναι θα έλεγα τραγική (και δεν αστειεύομαι).
Οσο για τα features, δεν υπάρχει κάτι να κοντράρει το android αυτή τη στιγμή στο full package όπως και να το κάνουμε.
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
19-05-13, 14:50 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #18
Τα ΒΒ υπάρχουν και θα υπάρχουν...!!!! Το ότι οι περισσότεροι πήγαιναν κατά android και iOS μεριά, δεν μου λέει τίποτα. Όσο εύκολο είναι να πρωτοπορείς και να βασιλεύεις άλλο τόσο είναι να βρεθείς και στον πάτο...και αυτό ισχύει για όλες τις πλατφόρμες. Από τον Ιούνιο αν δεν κάνω λάθος, που θα μπορώ με το Ζ10 και το Q10 να τρέχω ΑΝ θέλω android 4.2.2 εφαρμογές γιατί να μην τα προτιμήσω..?
-
20-05-13, 12:36 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #19
Είναι στην τρίτη θέση γιατί η Samsung είναι σε μεταβατικό στάδιο με το Bada. Aka, το εγκαταλείπει για το Tizen, το οποίο από πίσω του έχει μια γερή συμμαχία κατασκευαστών και carriers.
http://communities-dominate.blogs.co...-stable-w.html
Χώρια νέες εισόδους στο χώρο (Firefox OS με αρκετούς κατασκευαστές πίσω του και το Ubuntu Phone σε μικρότερο βαθμό)
Δεν απειλούνται τα κλασσικά μεγαθήρια iOS, Android. Αλλά η τρίτη θέση των WP αυτή τη στιγμή, short of a miracle, είναι πρόσκαιρη.
(Καλή χρονιά btw, έστω και λίίίγο αργά!)
-
20-05-13, 21:49 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #20
Προφανώς ούτε στην MS περιμένουν να κυριαρχήσουν στην αγορά των κινητών. Αλλά πιστεύω ότι το να φθάσουν το μαγικό 15% market share (που θα επιτρέπει σε χρήστες και devs να είναι ευχαριστημένοι), είναι εφικτό. Το τραίνο για market dominance χάθηκε εδώ και καιρό.
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
21-05-13, 01:29 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #21
Το 17% του iOS είναι καλό για τους Devs, γιατί είναι το High-End 17% (aka αυτοί που πληρώνουν χωρίς πολύ σκέψη). Η MS πρέπει να χτυπήσει το iOS για 15% όπως έχει τοποθετηθεί. Δύσκολο πολύ να την αφήσει η Apple. Σε τιμή, δεν χτυπά το Android, οπότε δεν έχει κατασκευαστές να της κατασκευάσουν το 15% του low end (δεν βγάζουν κέρδος). Βάλε και την ανύπαρκτη υποστήριξη των carriers και είναι δύσκολα τα πράγματα. Όλα αυτά χωρίς να εξετάσουμε καν αν το WP είναι τεχνικά ικανό. Το λέω, όχι σαν anti-MS jab, αλλά γιατί στην ίδια θέση ήταν πάντα το linux στο desktop.
-
21-05-13, 01:37 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #22
Μην με παρεξηγήσετε αλλά τέτοιου είδους μελέτες είναι πολύ εύκολο να καταλήξουν σε λάθη (ακούσια ή εκούσια)
Τα ποσοστά του linux είναι πάρα πολύ μικρά και έχουν και τεράστια μείωση που δεν δικαιολογείτε σε καμία περίπτωση.Ενός λάθους μύρια έπονται...
-
21-05-13, 01:53 Απάντηση: Τα Windows Phones ξεπερνάνε τα BlackBerry σε αριθμό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 #23
(Η αγορά των Desktops είναι πολύ πιο ώριμη από την αγορά των smartphones. Αλλά δείχνει που πάει το πράγμα. Μοιραία η Apple θα καταλήξει με μικρότερο marketshare από το τωρινό, όπως και στα desktops, αλλά το μικρό marketshare αυτό θα είναι και το πιο επικερδές. Τα network effects σε συνδυασμό με τις τιμές είναι που κρατάνε κάποιο "τρίτο οικοσύστημα" από το να αποκτήσει σημαντικό ποσοστό. Φαίνεται ξεκάθαρα, αν σκεφτείς ότι η microsoft με ολόκληρη την παραγωγή της Nokia δεν κατάφερε να περάσει το 3%. Η Nokia ήταν μεγαλύτερη από την Samsung σε πωλήσεις μόλις δυο - τρία χρόνια πριν.)
Παρόμοια Θέματα
-
Η Samsung κερδίζει 5,3 δις δολλάρια από τις πωλήσεις Android, το πρώτο τρίμηνο του 2013
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-13, 23:19 -
2,2 δις δολλάρια έσοδα για το App Store και το Google Play το 1ο τρίμηνο του 2013
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 50Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-13, 10:23 -
Οι πρώτες συσκευές της ΖΤΕ με Firefox OS θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2013
Από Seitman στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-12, 02:29 -
ΕΕΤΤ: Πορεία της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα κατά το Α’ Τρίμηνο του 2012
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-12, 12:45
Bookmarks