Να σας πώ και εγώ τον πόνο μου(σίγουρα τον έχετε και κάποιοι απο εσάς).
Λοιπόν έστειλα την αίτηση του κιούβου στις 12/12/06 , την πήρανε στις 14/12/06 και την έστειλαν στις 15/12/06.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα αυτά τα όνειρα, όλες αυτές οι μέρες που μέτραγα ένα-ένα τα ευρουλάκια μου για να δώ και εγώ μια άπρη μέρα ρε παιδί μου, όλες αυτές οι χαμένες ώρες λιώσιμου στο internet για να δώ ποιά στο εταιρεία έχει την πιό καλή προσφορά και πιό καλές ταχύτητες.(εδώ κλαίμε).
ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ να μου κάνουν μια μόνο μία συνδεσούλα να πάνε αυτοί στο καλό και εγώ στο καλύτερο![]()
![]()
(εδώ πάλι κλαίμε)
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΑΨΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.Εκανα λοιπόν αυτο το θέμα για να περιγράψουμε τα αίσχη που συμβαίνου τώρα με αυτη την εταιρεία
2ο P.S. βάλτε και κανένα smile να απαλύνουμε τον πόνο μας
Εμφάνιση 1-15 από 23
Θέμα: Η αγανάκτηση η ίδια
-
27-01-07, 02:54 Η αγανάκτηση η ίδια #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 28-01-07 στις 02:07. Αιτία: Προσοχή στις εκφράσεις
-
27-01-07, 10:34 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #2
Ενας φιλος εκανε αιτηση για Full LLU οταν πηγε στο καινουργιο σπιτι.
Περασε 1 μήνας... 2 μήνες... 3 μήνες... 4 μήνες... 5 μήνες....
Σε ολη αυτη την διαρκεια, απειρα βρισιδια κλπ.
Στελνει Fax για να μην τον ενεργοποιησουν.
Παραγγελνει γραμμη ΟΤΕ (την επομενη εργασιμη ειχε μπει).
Παιρνει Adsl In A box της Forthnet.
Στον 1 μήνα ενεργοποιητε.
Περναει και αλλος μήνας... και άλλος μήνας... και....
τσουπ!!! Συνεργειο! Vivodi Full LLU ετοιμο στο σπίτι σας!
8 μήνες η Vivodi για να ετοιμασει μια γραμμη Full LLU !!! Παρότι στους 5 μήνες, ο υποψήφιος συνδρομητής το είχε ακυρώσει.
Η "εταιρία" ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! Σε λίγο θα βγούμε και γελοιογραφιες σαν τον ΑΡΚΑ!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasp : 27-01-07 στις 10:37.
-
27-01-07, 14:37 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #3
Απ' οτι βλέπω υπαρχουν ακόμα και τόσο τραγικές καταστάσεις.
Ο φίλος σου δηλαδή δεν έκανε τίποτα καιμια αγωγή σε καμια εεττ δεν πήγε?
Πάντως εγώ στη θέση του θα τους είχα κράξει. Μιά δύο τρείς μέρες θα ήμουν στα γραφεία τους και θα τους έβριζα όλη την ώραΤελευταία επεξεργασία από το μέλος gogos : 27-01-07 στις 14:38.
-
28-01-07, 14:14 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #4
το vivodi...
Vassilis
Assumption is the mother of all fuckups!!!
CPU: Intel Core i5 14600KF, Μοtherboard: Asus Prime Z790-P WiFi, GPU: Palit GTX1660 6GB, RAM: Kingston 32GB DDR5-6000, PSU: Corsair TX750M, CASE: Corsair 4000D Airflow, SSD: Corsair MP700 1TB M.2 NVMe PCI Express 5.0, CPU Cooler: Be Quiet Dark Rock Pro 5
-
28-01-07, 14:33 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #5
-
28-01-07, 18:40 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #6
-
29-01-07, 17:12 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #7
Το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν πήγε γρήγορα αλίμονο.Το πρόβλημα είναι πως απο τότε πάει περίπου 1.5 μήνας και απ'οτι βλέπω μπορεί να φτάσω και τους 2! Ντροπή το 2007 να κάνει μια εταιρεία σχεδόν 2 μήνες να συνδέσει έναν πελάτη της άσχετα με το τί προβλήματα αντιμετώπισε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gogos : 29-01-07 στις 17:13.
-
29-01-07, 20:12 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #8
-
30-01-07, 07:27 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #9
όλοι το ίδιο είναι τα πέρασα τα ίδια με την τελλάς πρόσφατα ... σταμάτησα την αίτηση αφού προκοπή δεν είδα ... και περιμένω τωρα την vivodi να βγάλει κάποια προσφορά μέχρι τις 25 / 2 . Αν όχι την κάνω για ΟΝ για να εκμεταλλευτώ την προσφορά ... Πάντα φυσικά σε καινούργια LLU .Δυο μήνες χωρίς ιντερνετ δεν μπορώ να ξαναπεράσω .Προτιμώ να πλερώνω δυο λογαριασμούς μεχρι να σιγουρευτώ ότι είναι όλα ΟΚ παρά να τα πάιρνω κάθε φορά πού θέλω αλλαγή ... Α απο τον Νοεμβρη το παλεύω να αλλάξω παροχό και ακόμη με την VIVODI είμαι ...(όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος απο τη vivodi αλλά κάτι νομίζω δεν πάει καλά με αύτους ) και με βλέπω μέχρι τον ιούνη (Τέλη του μάρτη θα ερθει η ΟΝ στους Αμπελόκηπους)
-
30-01-07, 10:14 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #10
shared είμαι. Δεν μου λένε κάτι συγκεκριμένο κάποια πράγματα όπως "έχει κάποιο πρόβλημα ο κόμβος του Παγκρατίου" ή "έχουμε αποστείλει την αίτηση στον οτε άρα ο οτε έχει το φταίξιμο". Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Ντροπή τους πάντως
-
30-01-07, 13:26 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #11
Εγώ σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το δίκτυό τους στον κόμβο ΑΜαρουσίου, αλλά πήρα τηλέφωνο και λέγανε... έχουμε πρόβλημα κτλ κτλ.
Στη σελίδα όλα ωραία και καλά.
Θέλουμε λέει1 μήνα εργάσιμο τουλάχιστον, 30 εργάσιμες μέρες!!!, και πάρτε λέει και τον ΟΤΕ να δείτε αν έχει θύρα.
Μα ρε παιδιά, επειδή δεν είμαι και ειδικός, η εταιρεία δεν πρέπει να με καλύψει;
Δλδ ΑΝ γίνει αίτηση, θα αιτηθεί η βίβο του ΟΤΕ νέα θύρα και τρέχα γύρευε;;;
Έλεος!!
-
30-01-07, 18:21 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #12
Θα κάνει αγωγή στην Vivodi γιατι δεν του βάζουν τηλέφωνο?
Μα τι ειναι αυτα που λες? Δεν ηθελαν να του βάλουν τηλέφωνο? Ποτε μην σώσουν και το βάλουν.
Για αυτο εχουν γίνει ολοι "μεγαλα αφεντικα".
Καθόμαστε και τους παρακαλάμε, λες και έχουν την κότα με τα χρυσά αυγά.
Τηλέφωνο θα του έβαζε! δεν θα τον έστελνε στο φεγγάρι!!!
-
30-01-07, 18:28 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #13
παιδιά έχω κάνει αίτηση dslcube 4Mbit shared llu εδώ και 20 μέρες
αν καθυστερήσουν λίγο ακόμα σκέφτομαι να την ακυρώσω, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω?
-
30-01-07, 19:59 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #14Η ζωή είναι δύσκολη;; Σε σχέση με τί;;;
-
30-01-07, 20:33 Απάντηση: Η αγανάκτηση η ίδια #15
Παρόμοια Θέματα
-
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...
Από Fanfaras στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-08, 14:15 -
Αγανακτηση
Από iakinthos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 19:05 -
Ξερω πως εχετε βαρεθει να διαβαζετε τα ιδια και τα ιδια
Από zarras στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-07, 17:50 -
Αγανάκτηση
Από lneas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-07, 21:35 -
Αγανακτηση...
Από Janus στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-04, 15:03
Bookmarks