Όταν πηγαίνω στο μενού να ενεργοποιήσω την αδρανοποίηση μου βγάζει το εξής σφάλμα:
Δεν είναι δυνατό η Διαχείριση πολιτικής για εξοικονόμηση ενέργειας να δεσμεύσει αρχείο αδρανοποίησης
Δεν ήταν δυνατή η προσπέλαση του αρχείου από τη διαδικασία, επειδή χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη διαδικασία.
Τί να κάνω???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..![]()
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: αδυνατη η αδρανοποίηση
-
28-01-07, 22:04 αδυνατη η αδρανοποίηση #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosl : 28-01-07 στις 23:30.
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
28-01-07, 22:14 Απάντηση: αδυνατη η αδρανοποίηση #2
Πολύ ωραίο σφάλμα.....
Λοιπόν, για να δούμε τι είναι η αδρανοποίηση και πως λειτουργεί.
Στην πράξη, αποθηκεύει όλη τη RAM του συστήματος σε ένα αρχείο στον c:\ (ή σε όποιο drive έχουν εγκατασταθεί τα windows, ή το έχουμε στείλει εμείς χειροκίνητα) το οποίο έχει μέγεθος ίσο με το μέγεθος της RAM (ίσως και κάτιτις παραπάνω)
Αυτό το αρχείο κανονικά ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ όταν ενεργοποιήσουμε την δυνατότητα αδρανοποιήσης από τις επιλογές ενέργειας.
Έτσι, σε πρώτη φάση σου προτείνω τα ακόλουθα:
1) Πρώτα από όλα, στον πίνακα ελέγχου, Επιλογές Ενέργειας, υπάρχει μια καρτέλα για την αδρανοποίηση. Βεβαιώσου ότι ΕΙΝΑΙ ενεργή, και επιπλέον ότι απομένει επαρκής χώρος στον σκληρό (προτείνω πάνω από 1 GB)
2) Αν είναι ενεργά, τότε κάπως έχει κλειδώσει. Αν ήταν άλλο αρχείο (και όχι συστήματος) τότε υπάρχει το μαγικό utility που ονομάζεται unlocker, και δηλώνει απο ποιο πρόγραμμα έχει κλειδωθεί το κάθε αρχείο. ΑΛΛΑ σε αρχείο συστήματος δεν το έχω δοκιμάσει, και δεν θα το σύστηνα σε καμμία περίπτωση.
-
28-01-07, 22:37 Απάντηση: αδυνατη η αδρανοποίηση #3
Το θέμα όμως είναι πως όταν τσεκάρω την επιλογή αδρανοποίησης και μετά πάω να πατήσω εφαρμογή μου πετάει το σφάλμα οπότε η πρώτη σου λύση βγαίνει knock-out.
Τωρα για την δεύτερη δεν ξερω, μηπως υπάρχει τίποτα άλλο???
Σημείωση: Έχω προσπαθήσει και σε safe mode να ενεργοποιήσω την επιλογή όμως πάλι μου πετάει το ίδιο σφάλμα άρα μάλλον κάποια διεργασία ή service του συστήματος έχει δεσμεύσει το αρχείοΟι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
28-01-07, 23:22 Απάντηση: αδυνατη η αδρανοποίηση #4
Τι σφάλμα σου βγάζει ? Μπορεις να το ποστάρεις ?
Αν δεν μπορέσεις εκεί να επιλέξεις τη δυνατότητα αδρανοποιήσης είναι πολύ πιθανό το σύστημα να μην δημιουργεί καν το αρχείο. Μια πιθανή αιτιά είναι να μην υπάρχει αρκετός χώρος στο σκληρό.
Άλλες πιθανές αιτίες:
1) Περιορισμένος Λογαριασμός: Είσαι σίγουρα admin ?
2) Έλλειψη δικαιωμάτων στο συγκεκριμένο partition. Βεβαιώσου ότι το SYSTEM έχει πλήρη πρόσβαση στο φάκελο.
-
28-01-07, 23:30 Απάντηση: αδυνατη η αδρανοποίηση #5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosl : 28-01-07 στις 23:32.
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
29-01-07, 22:39 Απάντηση: αδυνατη η αδρανοποίηση #6
- Περιοχή
- περιστερι... ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου
- Downloads
- 31
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- Εως 54 Mbps (wireless)
- ISP
- Οτι εχουν οι α
- Router
- Wifly-City
- SNR / Attn
- 100(dB) / 1(dB)
- Path Level
- Interleaved
start - run - sfc /scannow.
μπορει να σου ζητησει το cd των windows
-
31-01-07, 21:10 Απάντηση: αδυνατη η αδρανοποίηση #7
Nop....
Δεν έπιασεΟι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με την αδρανοποίηση
Από Kaseris στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-09, 23:54 -
Αδυνατη υποβαθμιση απο Vista σε XP
Από maria1980 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-08, 20:30 -
ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
Από lourtheo στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-07, 03:40 -
πρόβλημα με αδρανοποιηση
Από bennasi4 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-06, 00:29 -
Αδύνατη η σύνδεση με MSN!!