Καλησπέρα. Έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το ebay μιας και άρχισα ( λίγο αργά βέβαια ) να ασχολούμαι τώρα τελευταία.
1. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής μου ζητά να εισάγω αριθμό κάρτας. Νόμιζα ότι ήταν αρκετός ένας paypal account. Πόσο ασφαλές είναι να δώσω αριθμό πιστωτικής κατά την εγγραφή μου;
2. Αν εγγραφώ στο ebay.co.uk, Θα μπορώ να κάνω Login στο ebay.com ;
3. Κείμενο που διάβασα πρόσφατα σε Ελληνικό Forum, προτείνει ένα πρόγραμμα για καλύτερα αποτελέσματα στις δημοπρασίες, το οποίο όμως ζητά το username και Password από τον ebay account. Αναφέρομαι στο http://www.auctionstealer.com.
Γνωρίζει κάποιος κατά πόσο μια εγγραφή σε τέτοιο πρόγραμμα είναι ασφαλής; Έτσι δε δίνουμε τη δυνατότητα στην εταιρία να χρησιμοποιήσει κακόβουλα τον λογαριασμό μας; Δεν είναι επικίνδυνο;
Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
Εμφάνιση 1-15 από 5944
-
29-01-07, 00:22 Ebay Ερωτήσεις! (δεν παραγγέλνουμε με courier εκτός Ε.Ε. και κάνουμε υπομονή) #1Wireframe to PSD
If you need a well designed website, and you have a sketch of it or a wireframe, we can design it for you, affordable and professional.
-
29-01-07, 00:25 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #2
1. Eμενα δεν μου ειχε ζητησει..Ειχα γραφτει στο co.uk
2. Nαι
3. Δεν ξερω να σου απαντησω για αυτοImac 24" | 2GB Ram | 7600GT | Logitech Z 5500 |
Αluminum Macbook 2.4 Ghz | 2GB Ram| 250GB HDD |
Lian Li V2000 | Watercooled by Zalman | Chieftec 560W Modular | Intel Core Duo 6750 | 4GB RAM Mushkin | Asus 8800GTS Watercooled | Raptor-X 150GB |
8GB iPhone v 2.1 UNLOCKED
-
29-01-07, 00:34 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #3
1. ούτ που θυμάμαι, αν ζητάει βεβαιώσου οτι ειναι secure [λουκετάκι] και οτι γράφει κάτι της μορφής http://*****.ebay.co.uk
3. όχι, αν τώρα αρχισες της δημοπρασίες, συνήθισε πρώτα στο απλό και μετα αρχίζεις τα "κόλπα"
-
29-01-07, 03:01 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #4
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Επειδή και φίλος μου είχε πεί ότι δεν του ζήτησε κάρτα το ebay κατά την εγγραφή, για αυτό έκανα την ερώτηση. Μου φαίνεται περίεργο, αλλά καθόλου απίθανο να έχει αλλάξει policy τελευταία.
Απλώς ψάχνω κάποιον για να το επιβεβαιώσει.Wireframe to PSD
If you need a well designed website, and you have a sketch of it or a wireframe, we can design it for you, affordable and professional.
-
29-01-07, 03:07 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #5
Εγώ που είχα γραφτεί πριν χρόνια (στο uk) μου είχε ζητήσει και τον είχα δώσει τον αριθμό.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως
Κι εγώ έχω ακούσει από άλλους ότι δεν τους το ζήτησε αλλά δεν κάθισα ν'ασχοληθώ και πολύ.
Όπως είπα δεν αντιμετώπισα κάποιο problem.
-
29-01-07, 04:23 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #6
Άλλο ένα περίεργο. Προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο ebay.com Και όσες φορές κι αν συμπληρώσω τα στοιχεία μου και επιλέξω continue , με ξαναβγάζει στην ίδια σελίδα χωρίς καμία ένδειξη!
Αν δεν γράψω τίποτα ή αφήσω κάτι κενό, θα μου βγάλει την ένδειξη και τι πρέπει να διορθώσω κανονικά.
Αν όμως τα συμπληρώσω όλα και συνεχίσω, η διαδικασία κολάει και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την εγγραφή!
Τι μπορεί να γίνεται;Wireframe to PSD
-
29-01-07, 07:40 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #7
-
29-01-07, 10:57 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #8
-
29-01-07, 13:06 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #9
Πολύ σπαστικό θα έλεγα..Πιστωτική δεν θέλω να βάλω, οπότε θα βγάλω μια κάρτα της Πειραιώς, που σου τη δίνουν κατευθείαν. Δεν γράφει visa electron αλλά στο paypal ανιχνεύεται ώς τέτοια, οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα
Wireframe to PSD
-
29-01-07, 14:08 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #10
Εαν δν μπορείς να εμπιστευτείς και το Ebay η το paypal με πιστωτική τότε καλύτερα πάνε σε ενα κατάστημα και πάρε οτι χρειάζεσαι
-
29-01-07, 14:46 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #11
με πιστωτική δεν εμπιστεύομαι ούτε τον ευατό μου, site θα εμπιστευτώ? απλά χρησιμοποιώ κόλπα ασφαλείας, και επίσης είμαι προσεκτικός στο τσεκάρισμα του λογαριασμόυ, [και Online webbanking]
Ειναι καθαρά θέμα τύχης να μην πέσεις θύμα, απλά αμα προσέχεις και παίρνεισ τα απαραίτητα μέτρα τότε απλά το κάνεις πιο δύσκολο, όχι απίθανο πάντως ακόμα και με site οπως ebay -paypal που είναι απο τα καλύτερα
-
29-01-07, 22:18 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #12
-
29-01-07, 23:18 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #13
Τhanks BitOfSalt!!
Wireframe to PSD
-
30-01-07, 01:18 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #14
-
30-01-07, 03:23 Απάντηση: Ebay Ερωτήσεις! #15
Παρόμοια Θέματα
-
Online αγορές & εκτελωνισμός (δεν παραγγέλνουμε με courier εκτός Ε.Ε.)
Από Deimos στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 10875Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-24, 01:19 -
PRB: Πώς κάνουμε EJECT το CD εκτός OsX;
Από YiannisM στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-08, 16:32 -
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ DELIVERY!
Από k_koulos στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 70Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-08, 18:44 -
Δεν εχω αλλη υπομονη
Από vgeorgeg7 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 22:22
Bookmarks