Σελ. 10 από 398 ΠρώτηΠρώτη ... 589101112152030 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 136-150 από 5957
    Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Αραγε αξιζει ολος αυτος ο κοπος, ο χρονος και η αγωνια
    για ν αποκτησεις κατι που δεν κυκλοφορει εδω ή συνολικα ισως εχει καλυτερη τιμη;
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο πολύ θα ανησυχούσα αν έρθει σπασμένο ή πολύ καθυστερημένο. Από Χονγκ Κονγκ ειδικά, αγόρασα μία μόνο φορά, σύνολο με ταχυδρομικά περίπου 10 ευρώ φορτιστή αυτοκινήτου, ακουστικά και καλώδιο USB με software για ένα κινητό, ήρθαν μετά από 1 εβδομάδα σε απλό φάκελο που επειδή ήταν και χοντρός ο ταχυδρόμος τον είχε αφήσει απέξω από την πόρτα, στα σκαλιά. Αν ο πωλητής δηλώσει τη σωστή αξία κι ότι είναι δώρο δεν έχεις πρόβλημα, αλλά με το τελωνείο ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντως να ξέρεις πως από ποιότητα ό,τι παίρνεις πληρώνεις, αν δώσει ο φίλος σου λίγα παραπάνω θα βρει από Αγγλία ή Γερμανία αντίστοιχο player. Επίσης, επειδή ο συγκεκριμένος πωλητής δεν έχει άριστο σκορ, δείτε λίγο τις λεπτομέρειες στο feedback, ποιοι τον βαθμολογούν αρνητικά και γιατί; Να μαντέψω για καθυστερήσεις;
    Τελικά παράγγειλα αυτό, απο UK seller.

Για να δούμε.

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
    Router
    Speedport Plus
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αραγε αξιζει ολος αυτος ο κοπος, ο χρονος και η αγωνια
    για ν αποκτησεις κατι που δεν κυκλοφορει εδω ή συνολικα ισως εχει καλυτερη τιμη;

Όταν η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη ή το προϊόν δυσεύρετο και βέβαια αξίζει....ειδικά με την κατρακύλα που έχει πάρει το δολάριο έναντι του ευρώ τα τελευταία χρόνια.

π.χ - βρίσκω cd - δίσκους (βινυλίου) από Αμερική ,που στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να βρω....ειδικά αν έχει σταματήσει η κυκλοφορία τους και κυκλοφορούν μόνο μεταχειρισμένοι.

Πρέπει όμως να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες και να προσέχεις από που και ποιόν αγοράζεις.
    Δε νομίζω δηλαδή ότι η όλη διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη αγωνίας και κόπου.

Κάποια στιγμή μπορεί να χαθεί και κάτι.....ένα δέμα έχω χάσει από τα 30-40 συνολικά και ήταν μικρής αξίας (10-15 δολάρια...μεταχειρισμένο cd).
    Ο πωλητής είχε καλό feedback...προσπαθήσαμε να βρούμε λύση μέσω ταχυδρομείων...μετά μεταξύ μας...και τελικά αφού προώθησα το θέμα στο resolution center του paypal με πλήρωσε.
    Αν τώρα το παρακάνω με τα βινύλια....ε,κάποια στιγμή κάποιο θα έρθει σπασμένο αφού οι μεταφορικές εταιρείες δεν είναι το ίδιο προσεκτικές.

Όσο για το θέμα που αναφέρθηκε πριν (για το πακέτο που δεν μπορούσε να παραλάβει ο SAPACO) είναι να μη σου τύχει.
    Παρέλαβα πρόσφατα δέμα από το ταχυδρομείο και δεν ζήτησαν καν ταυτότητα.
    Είδε τον κωδικό στο χαρτί (που θα μπορούσα να το είχα «βουτήξει» από την πολυκατοικία) και μου το έδωσε.
    Μάλιστα ρώτησα την τύπισσα «ταυτότητα δεν θέλετε να δείτε?»....«δε χρειάζεται μου λέει»...λες και με ήξερε και από χθες.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Σε αυτά που λέει ο Soundgarden συμφωνώ απόλυτα. Έχω κι εγώ γλυτώσει πολύ χρήμα παραγγέλνοντας διάφορα από το εξωτερικό γενικότερα κι όχι μόνο από το ebay, για να μην αναφέρω και τον κόπο, όσο και πράγματα που είναι αδύνατο να παραγγείλεις από Ελλάδα. Ναι, το σωστό ψάξιμο είναι απαραίτητο.

Όσο για τα ταχυδρομεία, έχει να κάνει με το είδος του δέματος και από πού έρχεται, σε μερικά χρειάζεται ταυτότητα, σε άλλα όχι, στα ταχυδρομεία ειδικά είναι τυπικότατοι σε σύγκριση με κάποια courier.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Εχω δυο αποριες σας παρακαλω αν μπορειτε να με διαφωτισετε.

1. Εχω παραγγειλει ενα controller απο το γερμανικο ebay. To εστειλαν την Δευτερα 14/4, ακομα δεν το εχω λαβει. Μου ειπαν απο ελτα(προφανως ο πωλητης δεν το εστειλε αεροπορικως) οτι μπορει να κανει μεχρι 20 μερες. Το δεμα ερχεται απο Γερμανια, ειναι δυνατον να κανει 20 μερες να ερθει απο Γερμανια?

2. Ειχα κανει προσφορα πριν λιγες μερες σε μια δημοπρασια, και μολις εκανα την προσφορα μου, κατευθειαν μου βγαζει μηνυμα οτι καποιος αλλος εχει κανει μεγαλυτερη προσφορα. Το εκανα αλλες 2 φορες στη ιδια δημοπρασια και ξανα τα ιδια, και επειδη σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι καμια μπινια του πωλητη, το αφησα. Τελικα δεν ξαναεκανα προσφορα και μολις εληξε η δημοπρασια ελαβα μηνυμα οτι εχω δευτερη ευκαιρια("second chance offer"). Γνωριζω οτι ενας χρηστης μπορει να ορισει ενα μεγιστο ποσο που θελει για να χτυπησει την δημοπρασια και το συστημα αυτοματα κανει προσφορα με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα. Αλλα αυτη η συγκεκριμενη περιπτωση μου φαινεται περιεργη. Αυτος ο πωλητης ξαναεβαλε την ιδια δημοπρασια, εκανα σημερα μια προσφορα και παλι γινεται το ιδιο. Ξερει κανεις τι παιζει?

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
    Router
    Speedport Plus
    Για το πότε θα έρθει ένα δέμα πολλά παίζουν ρόλο.
    Πρώτο και κύριο με ποια υπηρεσία σου έστειλε ο πωλητής το αντικείμενο....μπορεί να επέλεξε την φτηνότερη...και πιο αργή στην παράδοση....μετά στα ΕΛΤΑ,μπορεί να καθυστερήσει για 1002 λόγους.
    π.χ είχε έρθει δέμα μου από Ιαπωνία με EMS (είχε πάνω γραμμένο το κινητό μου) και επειδή δεν βρήκε την διεύθυνση του σπιτιού μου (έλεος) ο υπάλληλος,το αφήσανε για την επόμενη.
    Την επόμενη το μεσημέρι (αφού προσπάθησε και δεν την ξαναβρήκε!!) σκέφτηκαν να με πάρουν τηλέφωνο.
    Για να μην περιμένω άλλη μια μέρα πήγα και το πήρα μόνος μου.
    2-3 μέρες για το τίποτα δηλαδή.

Για το αυτόματο bidding το είδες και μόνος σου πως λειτουργεί.
    Ο αγοραστής που το είχε ενεργοποιημένο και πάντα είχε μεγαλύτερο ποσό στη δημοπρασία το κέρδισε τελικά? (φαίνεται αυτό στη λίστα με τους bidders) ή η ανώτερη τιμή ήταν από άλλον?
    Η δεύτερη ευκαιρία δίνεται από τον πωλητή αν δεν πιάσει την επιθυμητή τιμή ή αν ο νικητής δεν πληρώσει.
    Αν είχε σκοπό να το πουλήσει 40 € και αυτός που σου «έκλεβε» τη σειρά έκανε μέγιστη προσφορά 25 ευρώ πολύ απλά δεν το πούλησε.
    Μετά το μετάνιωσε και προσπάθησε να το δώσει στον ίδιο και μπορεί να μην δέχτηκε.....μετά έχει το δικαίωμα να ρωτήσει όλους τους υπόλοιπους αν το θέλουν κ.λ.π

Ε,αποφάσισε μάλλον να ξαναβάλει τη δημοπρασία.
    Υποθέτω πάντα....μπορεί να υπάρχει και «απατεωνιά» στη μέση.

Σημαντικό όμως που το ψάχνεις αρκετά γιατί έτσι έχεις λίγες πιθανότητες να την πατήσεις.

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παιδιά έχουν καταντήσει ξεφτίλα οι τιμές του EBAY.
    Γλυτώνουμε τρελά λεφτά ειδικά ό,τι έρχεται από HONG KONG.
    Τώρα πχ περιμένω μπαταρίες επαναφορτιζόμενες, που μου πήγαν 6,5€ (μεταφορικά μέσα), τη στιγμή που εδώ μου ζητάνε 4,5 € για τις κλασικές μπαταρίες που σε λίγο καιρό θα θέλουν πέταμα.
    Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, συμφέρει να αγοράσεις από εκεί..Αν δε με ένοιαζε η εγγύηση σε κάποια πράγματα, θα έκανα όλα τα ψώνια από εκεί..
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Se eyxaristw gia tin apantisi sou.

Vasika twra gia to dema apo germania kali anastasi
    Apla mou fanike periergo giati plirwsa 15 euro gia metaforika(mikro kai elafry dema) kai to esteile me dhl. Alla h dhl stin germania shmainei deutsche post(germaniko taxydromeio) ara mallon tha erthei me aplo taxydromeio, tha deiksei. Alla 20 meres apo germania mou fainetai para poly. En tw metaxy ena allo dema pou to steilan argotera apo ti apo ayto pou perimenw to exw paralavei. Vevaia ekeino to steilan san gramma opote isxyoun diaforetika pragmata.

Nai aytos pou exei automato bidding tin kerdise tin dimoprasia. Episis ena akomi periergo einai oti to idio antikeimeno yphrxe se alli dhmoprasia-pwlisi (allos pwlitis) me amesi agora(xereis "buy now") me ena x poso. En tw metaxi egw stin alli aggelia pou evaza prosfores, h megaliteri prosfora pou eixa valei htan parapanw apo to x poso pou agorazes se alli dhmoprasia to idio antikeimeno
    Mou fainetai san synneonisi pwliti kai tou xristi, h mporei kai o logariasmos aytou tou xristi na anikei ston pwliti
    Akomi pio periergo einai oti twra pou xanaanoixe tin idia dhmoprasia aytos o xristis pou kanei automatic bidding einai o idios me tin prohgoumenh fora

Exeis omws 300+ thetiko feedback(99%), den xerw poly ypopta pragmata.

p.s. Sorry gia ta greeklish postarw mesw wap

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παίδες η μάνα μου θέλει να παραγγείλει αυτό το άρωμα. Επειδή είναι απο US, θα πληρώσει τελωνείο;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RyDeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες η μάνα μου θέλει να παραγγείλει αυτό το άρωμα. Επειδή είναι απο US, θα πληρώσει τελωνείο;
    Εαν το ανοίξουν στο τελωνείο και έχει μέσα την απόδειξη, ναι.
    Αν δεν το ανοίξουν, προφανώς όχι.
    Με απλό ταχυδρομείο πάντως το στέλνουν οπότε είναι πολύ πιθανό να μην περάσει τελωνείο.

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν το ανοίξουν στο τελωνείο και έχει μέσα την απόδειξη, ναι.
    Αν δεν το ανοίξουν, προφανώς όχι.
    Με απλό ταχυδρομείο πάντως το στέλνουν οπότε είναι πολύ πιθανό να μην περάσει τελωνείο.
    Αν απλά το ανοίξουν και δεν υπάρχει απόδειξη (θα το ζητήσω απο τον πωλητή);

Και αν είναι να πληρώσω, για πόσο μεγάλο ποσό μιλάμε;

Γειά σε όλους και καλό Πάσχα!Θέλω να κάνω μία ερώτηση μήπως και με διαφωτίσει κάποιοςΕχω την prepaid card της Κύπρου.Εχω κάνει πολλές αγορές και είμαι γενικά ευχαριστημένος.Θέλω να πουλήσω κάτι στο ebay και παρατήρησα οτι στο Paypal αν θέλω να κάνω μεταφορά(withdraw) τα χρήματα που έχω εκεί,στην κάρτα μου,δεν γίνεται καθώς δεν έχει επιλογή για prepaidΤο κουλό είναι οτι βρήκα πως με χώρα την Κύπρο έχουν επιλογή για prepaid card.Αυτά τα είδα σε μια υποενότητα του Paypal σχετικά με τις διευκολύνσεις που δίνει σε κάθε χώρα.Εχει κάποιος prepaid της Κύπρου και έχει μεταφέρει τα χρήματα απ'το Paypal στην κάρτα του???Μου την έχει δώσει στα νεύρα το όλο θέμα

Περιοχή
    /halkidiki/ormylia
    Downloads
    35
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    25/5
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΜΥΛΙΑ
    Router
    mTik hAP aC²
    SNR / Attn
    (dB) / 22(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Είμαι περίεργος για το eBay, βλέπω όταν όλοι οι άλλοι έχουν ~ 60-70$ την J'adore... βλέπω ακόμη έναν που την έχει 50.

Εκεί που είμαι καχύπτος είναι στην γνησιότητα του αρώματος. Στο listing που είπα παραπάνω δεν άναφέρει τίποτα για γνησιότητα (μόνο για γνήσιο κουτί). Αντίθετα με άλλα listings του ίδιου πωλητή, που αναφέρει ρητά το "Original" και στον τίτλο.

Να είναι μούφα; Ο πωλητής έχει πολύ καλό feedback.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Μπορεί να στέλνουν κάποια πράγματα σαν δώρα για να μην πληρώσεις τελωνείο.Επίσης 14/4 ήταν η Δευτέρα πριν τη μεγάλη βδομάδα.Γίνετια χαμός αυτή την εποχή λόγω πάσχα και ακόμη και τα courier δεν αναλαμβάνουν να το παραδόσουν σε στάνταρ ώρες το δέμα(δεν κάνουν πρωϊνές πχ)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RyDeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι περίεργος για το eBay, βλέπω όταν όλοι οι άλλοι έχουν ~ 60-70$ την J'adore... βλέπω ακόμη έναν που την έχει 50.

Εκεί που είμαι καχύπτος είναι στην γνησιότητα του αρώματος. Στο listing που είπα παραπάνω δεν άναφέρει τίποτα για γνησιότητα (μόνο για γνήσιο κουτί). Αντίθετα με άλλα listings του ίδιου πωλητή, που αναφέρει ρητά το "Original" και στον τίτλο.

Να είναι μούφα; Ο πωλητής έχει πολύ καλό feedback.
    Εαν δεν σου είναι σαφες αν η γνησιότητα αναφέρεται στο κουτί ή στο περιεχόμενο, στέλνεις ένα μήνυμα στον πωλητή μέσω ebay και του ζητάς να σου επιβεβαιώσει ρητά αν το περιεχόμενο είναι γνήσιο.

Σελ. 10 από 398 ΠρώτηΠρώτη ... 589101112152030 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Online αγορές & εκτελωνισμός (δεν παραγγέλνουμε με courier εκτός Ε.Ε.)
    Από Deimos στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-25, 12:06
  2. PRB: Πώς κάνουμε EJECT το CD εκτός OsX;
    Από YiannisM στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-08, 16:32
  3. Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ DELIVERY!
    Από k_koulos στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-08, 18:44
  4. Δεν εχω αλλη υπομονη
    Από vgeorgeg7 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 22:22

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας