Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 42
    Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    139
    Uploads
    7
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5248/999
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    11(dB) / 42(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δυστυχώς η Vivodi δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα και να έχει μείνει τελευταία και καταιδρωμένη.
    lewton, κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι, ευτυχώς χωρίς το έξτρα "χρέος". Μου είχαν κάνει κι εμένα μια χρέωση 103€ και κάτι ψιλά αλλά μέσα σ' ένα μήνα περίπου το διόρθωσαν το λάθος τους. Μάλλον ήμουν πολύ τυχερός.
    Αυτό που εγώ αποφάσισα να κάνω είναι να περιμένω κάνα δυο μήνες και να τους σκάσω τα 70άρια μέχρι να δω πως πάνε οι άλλοι ISPs και τι επιλογές υπάρχουν για αλλάγή LLU ή μπας και φιλοτιμηθεί η Vivodi και κάνει καμιά καλή κίνηση.
    Για τα 213,49€ έχεις κάποιο λογαρισμό που να λέει τι αφορούν; Πως σε χρέωσαν, σε κάρτα; Τι καραγκιόζιδες...
    ...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
    V

Downloads
    79
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    3000/700
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
    SNR / Attn
    13.5(dB) / 33(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkandir Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς η Vivodi δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα και να έχει μείνει τελευταία και καταιδρωμένη.
    lewton, κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι, ευτυχώς χωρίς το έξτρα "χρέος". Μου είχαν κάνει κι εμένα μια χρέωση 103€ και κάτι ψιλά αλλά μέσα σ' ένα μήνα περίπου το διόρθωσαν το λάθος τους. Μάλλον ήμουν πολύ τυχερός.
    Αυτό που εγώ αποφάσισα να κάνω είναι να περιμένω κάνα δυο μήνες και να τους σκάσω τα 70άρια μέχρι να δω πως πάνε οι άλλοι ISPs και τι επιλογές υπάρχουν για αλλάγή LLU ή μπας και φιλοτιμηθεί η Vivodi και κάνει καμιά καλή κίνηση.
    Για τα 213,49€ έχεις κάποιο λογαρισμό που να λέει τι αφορούν; Πως σε χρέωσαν, σε κάρτα; Τι καραγκιόζιδες...
    ζζζζζζζζζζζζ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user1 : 30-01-07 στις 02:35.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkandir Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτέ δε θα έκανα το λάθος να δώσω πιστωτική μου στη Vivodi.
    Τα 213,49€ αναλύονται στο λογαριασμό του Αυγούστου ως κόστος γραμμής και κόστος παροχής internet, αλλά επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα δε θυμάμαι ακριβώς πόσο αντιστοιχεί στο καθένα.
    Τα 213,49€ είναι μαζί με το ΦΠΑ.

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/640
    ISP
    Vivodi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα edit στο αρχικό μήνυμα και πρόσθεσα την εξής παράγραφο:

Ασχολίαστο;
    Το ίδιο και σε μενα. Γιαυτο το λογο εχω να τους πληρωσω 3 μηνες.

Τους ενημέρωσα και με μειλ. Ας τα βρουν μόνοι τους, εγώ δεν μπορω να χάνω την ώρα μου στα τηλέφωνα, και το μειλ πολύ ήτανε.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WandereR : 30-01-07 στις 03:40.

Το avatar του μέλους diabibas
    diabibas Guest
    Τί να πω και εγώ να συμφωνήσω με όλους τους προλαλλήσαντες? Και βέβαια συμφωνώ, αλλά στα δικά μου τα μάτια και αντίληψη υπάρχει και κάτι άλλο.

Όταν έκανες τη σύνδεση ήσουν στο 2048/640 και όταν τελείωνε αυτό θα πήγαινες στη τιμή αορίστου που θα ίσχυε την περίοδο που θα έληγε το προπληρωμένο.
    Το προϊόν που έχεις πάρει υπάρχει ακόμη (2048/640) άρα (τυπικά βέβαια) ορθώς σου λέει ότι ή συνεχίζεις σε αυτό με την σημερινή τιμή ή πας σε άλλο με μικρότερη τιμή άρα υποβάθμιση άρα πρόστιμο.

Κανείς δεν είπε-ήξερε όταν αγόραζες το προπληρωμένο ότι μετά από 6 μήνες θα παραμείνει το φθηνότερο πακέτο, ένα πράγμα σαν τα κυμαινόμενα επιτόκια.

Λυπάμαι φίλε μου, πραγματικά, όπως επίσης λυπάμαι πιο πολύ για τα 213 Ευρώ που σου ζητάνε, αλλά στη δική μου αντίληψη μου φαίνεται πως έχουν δίκιο. Άσχετο το ότι είναι εντελώς καραγκιοζιλίκια αυτό που έκαναν με το upload τους, που και καλά έβγαλαν τιμές και κατακρεούργησαν το upload.

Εγώ ξεκίνησα πέρυσι τέτοιο καιρό, πήρα CUBE, συνδέθηκε μετά από 3 μήνες, έκτοτε δεν είχα πρόβλημα, η λήξη συνέπεσε με τον διπλασιασμό και αυτή τη στιγμή ουσιαστικά έχω από τον Σεπτέμβριο αορίστου και δε φεύγω γιατί πραγματικά βαριέμαι τη ταλαιπωρία και το περίμενε.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diabibas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τί να πω και εγώ να συμφωνήσω με όλους τους προλαλλήσαντες? Και βέβαια συμφωνώ, αλλά στα δικά μου τα μάτια και αντίληψη υπάρχει και κάτι άλλο.

Όταν έκανες τη σύνδεση ήσουν στο 2048/640 και όταν τελείωνε αυτό θα πήγαινες στη τιμή αορίστου που θα ίσχυε την περίοδο που θα έληγε το προπληρωμένο.
    Το προϊόν που έχεις πάρει υπάρχει ακόμη (2048/640) άρα (τυπικά βέβαια) ορθώς σου λέει ότι ή συνεχίζεις σε αυτό με την σημερινή τιμή ή πας σε άλλο με μικρότερη τιμή άρα υποβάθμιση άρα πρόστιμο.

Κανείς δεν είπε-ήξερε όταν αγόραζες το προπληρωμένο ότι μετά από 6 μήνες θα παραμείνει το φθηνότερο πακέτο, ένα πράγμα σαν τα κυμαινόμενα επιτόκια.

Λυπάμαι φίλε μου, πραγματικά, όπως επίσης λυπάμαι πιο πολύ για τα 213 Ευρώ που σου ζητάνε, αλλά στη δική μου αντίληψη μου φαίνεται πως έχουν δίκιο. Άσχετο το ότι είναι εντελώς καραγκιοζιλίκια αυτό που έκαναν με το upload τους, που και καλά έβγαλαν τιμές και κατακρεούργησαν το upload.

Εγώ ξεκίνησα πέρυσι τέτοιο καιρό, πήρα CUBE, συνδέθηκε μετά από 3 μήνες, έκτοτε δεν είχα πρόβλημα, η λήξη συνέπεσε με τον διπλασιασμό και αυτή τη στιγμή ουσιαστικά έχω από τον Σεπτέμβριο αορίστου και δε φεύγω γιατί πραγματικά βαριέμαι τη ταλαιπωρία και το περίμενε.
    Πλήρωνα μέχρι το καλοκαίρι 40€ το μήνα.
    Έβαλα το προπληρωμένο. Τώρα για να συνεχίσω με αορίστου πρέπει ή να πάω στα 51€ το μήνα, ή να πληρώσω και τα 213,49€ που με έχουν χρεώσει από λάθος και το κόστος του προπληρωμένου για να πάω σε προπληρωμένο, ή να υποβαθμιστώ πληρώνοντας την υποβάθμιση.
    Τυπικά μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά εμένα από συνδρομητή με έχασαν, και τα 17,85€ θα τους ταλαιπωρήσω πάρα πολύ για να τους τα δώσω (θα αφήσω να με πάρουν πρώτα καμιά δεκαριά τηλέφωνα στο κινητό μου στα οποία θα τους καθυστερώ τουλάχιστον 10 λεπτά).

ΥΓ. Με την πρώτη ευκαιρία (πχ διακοπές), ξεκίνα τις διαδικασίες για να φύγεις αν δε θέλεις μια μέρα να πάθεις ότι κι εγώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 30-01-07 στις 04:23.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Ξαναάλεσα τώρα και μίλησα με μια πολύ καλή υπάλληλο (όποιος έχει πρόβλημα με λογαριασμό ας μου στείλει πμ για να του πω τη θέση της, για να ζητάει αυτήν και να συνεννοείται σωστά), την οποία και "πήρα αμπάριζα" με όλη την ιστορία, και κατέληξα στο ερώτημα:
    Θεωρείτε δίκαιο να χρεωθώ 17,85€ για την υποβάθμιση;

Μου έκανε εντυπωση το ότι ήταν κατηγορηματική ότι δε θα τα χρεωθώ, και αυτό όχι επειδή μου έχουν κάνει την πατάτα με τα 213,49€, αλλά επειδή δε χρεώνουν την υποβάθμιση από MaXx2+ σε MaXx2. Μάλιστα με άφησε στην αναμονή για να ρωτήσει όταν της είπα ότι άλλοι συνάδελφοί της μου είπαν ότι θα τα χρεωθώ, και επιβεβαίωσε ότι δε θα τα χρεθώ;

Τι στον π.. γίνεται εκεί μέσα;
    Οι μισοί μέχρι στιγμής μου έχουν πει ότι θα χρεωθώ τα 17,85€, και οι άλλοι μισοί ότι δε θα τα χρεωθώ.

Υποψιάζομαι ότι θα τα χρεωθώ όμως, και ότι απλά οι δύο που μου είπαν ότι δε θα τα χρεωθώ μπερδεύτηκαν από το ότι δε χρεώνουν την υποβάθμιση σε όποιον είχε πάρει Cube στα 2048/640 και αποφασίζει να συνεχίσει στα 2048/256.

Πάντως έχω κρατήσει τους αριθμούς θέσης των δυο που μου είπαν ότι δε θα τα χρεωθώ, αλλά και τις ακριβείς ώρες που μίλησα μαζί τους, έτσι για ντοκουμέντα, σε περίπτωση που με χρεώσουν για την υποβάθμιση.

Το avatar του μέλους Orbitaga
    Orbitaga Guest
    Φίλε Lewton έπαθα ακριβώς το ίδιο, δεν θυμάμαι πόσο με είχαν χρεώσει εμένα κάτι εκατοντάδες ευρώπουλα. Τους έπαιρνα τηλεφωνα καθε εβδομάδα , πέρασε κανα εξάμηνο, ήρθαν γράμματα που απειλούσαν οτι θα με μηνύσουν (ενω τηλεφωνικά παραδεχόντουσαν οτι ειχαν κάνει λάθος)
    Τους έγραψα στα φαφάρια μου και εδω και 2 χρόνια δεν με ξαναενόχλησαν.

Για δε βάζεις ΟΤΕ?
    Στους τυφλούς ο μονόθφαλμος βασιλευει .....

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Orbitaga Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Lewton έπαθα ακριβώς το ίδιο, δεν θυμάμαι πόσο με είχαν χρεώσει εμένα κάτι εκατοντάδες ευρώπουλα. Τους έπαιρνα τηλεφωνα καθε εβδομάδα , πέρασε κανα εξάμηνο, ήρθαν γράμματα που απειλούσαν οτι θα με μηνύσουν (ενω τηλεφωνικά παραδεχόντουσαν οτι ειχαν κάνει λάθος)
    Τους έγραψα στα φαφάρια μου και εδω και 2 χρόνια δεν με ξαναενόχλησαν.

Για δε βάζεις ΟΤΕ?
    Στους τυφλούς ο μονόθφαλμος βασιλευει .....
    Είμαι στη φάση της επιλογής μεταξύ On και Τellas τώρα.
    Η Vivodi θα με κρατήσει μόνο αν ανακοινώσει άμεσα κάποιο εξαιρετικό πακέτο με τηλεόραση, και αυτό επειδή ποιοτικά οι υπηρεσίες που μου παρέχει είναι άψογες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 01-02-07 στις 20:41.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟTΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diabibas Εμφάνιση μηνυμάτων

Συμφωνώ μαζύ σου.
    Όντως απαράδεκτο το upload, και αυτός είναι ο λόγος που φεύγω από Vivodi, όπως και με τα υπόλοιπα που είπες.
    Βέβαια έως τώρα δεν τόλμησα να γράψω τίποτα, γιατί από υπάλληλο της Telepassport, με είπαν και υπάλληλο της Vivodi (πως γίνεται αυτό με σύνδεση HOL σε λίγο δεν ξέρω).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BoGe : 01-02-07 στις 21:00.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Δεν ξέρω αν επιλέξεις σωστά αλλά αν πας σε καινούριο πάροχο, δηλαδί νέο, ετοιμάσου να ξαναπεράσεις τις βρεφικές ασθένειες.

Το avatar του μέλους sdn
    sdn Guest
    καιρό έχω να γράψω εδώ.

Αυτό με το κόστος υποβάθμισης πρέπει να ισχύει παρόλο που 2 άτομα στο CS με διαβεβαίωσαν για το αντίθετο. Αυτό για τον απλό λόγο ότι το 2048/640 συνεχίζει να υπάρχει.

Όσο για τις παιδικές ασθένειες τι να πω?? εκεί βασίζονται και κάνουν αυτά που κάνουν.

Προσωπικά πάω για HOL.

Το avatar του μέλους kassel
    kassel Guest
    To MONO που κατλαβαινουν στην ΒΙΒΟ ειναι καταγγελια. Μια λυση www.inka.gr

Το avatar του μέλους gogos
    gogos Guest
    Ή να τους απειλείσεις πως θα κάνεις καταγγελία

Το avatar του μέλους sdn
    sdn Guest
    Πήρα πάλι τηλέφωνο. Για υποβάθμιση της γραμμής πληρώνουμε κόστος υποβάθμισης (όπως το περίμενα).

Αποφάσισα να πάω σε hol. Ξέρετε σε πόσο χρόνο μετά την διακοπή θα είναι καθαρή η γραμμή μου για να μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλον provider?

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 01:19
  2. Κακή ενημέρωση για υπάρξη Dslam
    Από def στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-06, 10:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα