Δυστυχώς η Vivodi δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα και να έχει μείνει τελευταία και καταιδρωμένη.
lewton, κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι, ευτυχώς χωρίς το έξτρα "χρέος". Μου είχαν κάνει κι εμένα μια χρέωση 103€ και κάτι ψιλά αλλά μέσα σ' ένα μήνα περίπου το διόρθωσαν το λάθος τους. Μάλλον ήμουν πολύ τυχερός.
Αυτό που εγώ αποφάσισα να κάνω είναι να περιμένω κάνα δυο μήνες και να τους σκάσω τα 70άρια μέχρι να δω πως πάνε οι άλλοι ISPs και τι επιλογές υπάρχουν για αλλάγή LLU ή μπας και φιλοτιμηθεί η Vivodi και κάνει καμιά καλή κίνηση.
Για τα 213,49€ έχεις κάποιο λογαρισμό που να λέει τι αφορούν; Πως σε χρέωσαν, σε κάρτα; Τι καραγκιόζιδες...![]()
Εμφάνιση 16-30 από 42
-
30-01-07, 01:24 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #16...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
30-01-07, 02:33 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #17
-
30-01-07, 03:27 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #18
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
30-01-07, 03:37 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #19
-
30-01-07, 04:12 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #20
Τί να πω και εγώ να συμφωνήσω με όλους τους προλαλλήσαντες? Και βέβαια συμφωνώ, αλλά στα δικά μου τα μάτια και αντίληψη υπάρχει και κάτι άλλο.
Όταν έκανες τη σύνδεση ήσουν στο 2048/640 και όταν τελείωνε αυτό θα πήγαινες στη τιμή αορίστου που θα ίσχυε την περίοδο που θα έληγε το προπληρωμένο.
Το προϊόν που έχεις πάρει υπάρχει ακόμη (2048/640) άρα (τυπικά βέβαια) ορθώς σου λέει ότι ή συνεχίζεις σε αυτό με την σημερινή τιμή ή πας σε άλλο με μικρότερη τιμή άρα υποβάθμιση άρα πρόστιμο.
Κανείς δεν είπε-ήξερε όταν αγόραζες το προπληρωμένο ότι μετά από 6 μήνες θα παραμείνει το φθηνότερο πακέτο, ένα πράγμα σαν τα κυμαινόμενα επιτόκια.
Λυπάμαι φίλε μου, πραγματικά, όπως επίσης λυπάμαι πιο πολύ για τα 213 Ευρώ που σου ζητάνε, αλλά στη δική μου αντίληψη μου φαίνεται πως έχουν δίκιο. Άσχετο το ότι είναι εντελώς καραγκιοζιλίκια αυτό που έκαναν με το upload τους, που και καλά έβγαλαν τιμές και κατακρεούργησαν το upload.
Εγώ ξεκίνησα πέρυσι τέτοιο καιρό, πήρα CUBE, συνδέθηκε μετά από 3 μήνες, έκτοτε δεν είχα πρόβλημα, η λήξη συνέπεσε με τον διπλασιασμό και αυτή τη στιγμή ουσιαστικά έχω από τον Σεπτέμβριο αορίστου και δε φεύγω γιατί πραγματικά βαριέμαι τη ταλαιπωρία και το περίμενε.
-
30-01-07, 04:23 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #21
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Πλήρωνα μέχρι το καλοκαίρι 40€ το μήνα.
Έβαλα το προπληρωμένο. Τώρα για να συνεχίσω με αορίστου πρέπει ή να πάω στα 51€ το μήνα, ή να πληρώσω και τα 213,49€ που με έχουν χρεώσει από λάθος και το κόστος του προπληρωμένου για να πάω σε προπληρωμένο, ή να υποβαθμιστώ πληρώνοντας την υποβάθμιση.
Τυπικά μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά εμένα από συνδρομητή με έχασαν, και τα 17,85€ θα τους ταλαιπωρήσω πάρα πολύ για να τους τα δώσω (θα αφήσω να με πάρουν πρώτα καμιά δεκαριά τηλέφωνα στο κινητό μουστα οποία θα τους καθυστερώ τουλάχιστον 10 λεπτά).
ΥΓ. Με την πρώτη ευκαιρία (πχ διακοπές), ξεκίνα τις διαδικασίες για να φύγεις αν δε θέλεις μια μέρα να πάθεις ότι κι εγώ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 30-01-07 στις 04:23.
-
01-02-07, 20:06 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #22
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Ξαναάλεσα τώρα και μίλησα με μια πολύ καλή υπάλληλο (όποιος έχει πρόβλημα με λογαριασμό ας μου στείλει πμ για να του πω τη θέση της, για να ζητάει αυτήν και να συνεννοείται σωστά), την οποία και "πήρα αμπάριζα" με όλη την ιστορία, και κατέληξα στο ερώτημα:
Θεωρείτε δίκαιο να χρεωθώ 17,85€ για την υποβάθμιση;
Μου έκανε εντυπωση το ότι ήταν κατηγορηματική ότι δε θα τα χρεωθώ, και αυτό όχι επειδή μου έχουν κάνει την πατάτα με τα 213,49€, αλλά επειδή δε χρεώνουν την υποβάθμιση από MaXx2+ σε MaXx2. Μάλιστα με άφησε στην αναμονή για να ρωτήσει όταν της είπα ότι άλλοι συνάδελφοί της μου είπαν ότι θα τα χρεωθώ, και επιβεβαίωσε ότι δε θα τα χρεθώ;
Τι στον π.. γίνεται εκεί μέσα;
Οι μισοί μέχρι στιγμής μου έχουν πει ότι θα χρεωθώ τα 17,85€, και οι άλλοι μισοί ότι δε θα τα χρεωθώ.
Υποψιάζομαι ότι θα τα χρεωθώ όμως, και ότι απλά οι δύο που μου είπαν ότι δε θα τα χρεωθώ μπερδεύτηκαν από το ότι δε χρεώνουν την υποβάθμιση σε όποιον είχε πάρει Cube στα 2048/640 και αποφασίζει να συνεχίσει στα 2048/256.
Πάντως έχω κρατήσει τους αριθμούς θέσης των δυο που μου είπαν ότι δε θα τα χρεωθώ, αλλά και τις ακριβείς ώρες που μίλησα μαζί τους, έτσι για ντοκουμέντα, σε περίπτωση που με χρεώσουν για την υποβάθμιση.
-
01-02-07, 20:34 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #23
Φίλε Lewton έπαθα ακριβώς το ίδιο, δεν θυμάμαι πόσο με είχαν χρεώσει εμένα κάτι εκατοντάδες ευρώπουλα. Τους έπαιρνα τηλεφωνα καθε εβδομάδα , πέρασε κανα εξάμηνο, ήρθαν γράμματα που απειλούσαν οτι θα με μηνύσουν (ενω τηλεφωνικά παραδεχόντουσαν οτι ειχαν κάνει λάθος)
Τους έγραψα στα φαφάρια μου και εδω και 2 χρόνια δεν με ξαναενόχλησαν.
Για δε βάζεις ΟΤΕ?
Στους τυφλούς ο μονόθφαλμος βασιλευει .....
-
01-02-07, 20:39 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #24
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 01-02-07 στις 20:41.
-
01-02-07, 20:48 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #25
Συμφωνώ μαζύ σου.
Όντως απαράδεκτο το upload, και αυτός είναι ο λόγος που φεύγω από Vivodi, όπως και με τα υπόλοιπα που είπες.
Βέβαια έως τώρα δεν τόλμησα να γράψω τίποτα, γιατί από υπάλληλο της Telepassport, με είπαν και υπάλληλο της Vivodi (πως γίνεται αυτό με σύνδεση HOL σε λίγο δεν ξέρω).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BoGe : 01-02-07 στις 21:00.
-
02-02-07, 01:21 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #26
Δεν ξέρω αν επιλέξεις σωστά αλλά αν πας σε καινούριο πάροχο, δηλαδί νέο, ετοιμάσου να ξαναπεράσεις τις βρεφικές ασθένειες.
-
02-02-07, 13:04 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #27
καιρό έχω να γράψω εδώ.
Αυτό με το κόστος υποβάθμισης πρέπει να ισχύει παρόλο που 2 άτομα στο CS με διαβεβαίωσαν για το αντίθετο. Αυτό για τον απλό λόγο ότι το 2048/640 συνεχίζει να υπάρχει.
Όσο για τις παιδικές ασθένειες τι να πω?? εκεί βασίζονται και κάνουν αυτά που κάνουν.
Προσωπικά πάω για HOL.
-
03-02-07, 21:29 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #28
To MONO που κατλαβαινουν στην ΒΙΒΟ ειναι καταγγελια. Μια λυση www.inka.gr
-
04-02-07, 01:51 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #29
Ή να τους απειλείσεις πως θα κάνεις καταγγελία
-
05-02-07, 15:31 Απάντηση: Vivodi: τρελή απάτη με τα προπληρωμένα ή κακή ενημέρωση υπαλλήλων; #30
Πήρα πάλι τηλέφωνο. Για υποβάθμιση της γραμμής πληρώνουμε κόστος υποβάθμισης (όπως το περίμενα).
Αποφάσισα να πάω σε hol. Ξέρετε σε πόσο χρόνο μετά την διακοπή θα είναι καθαρή η γραμμή μου για να μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλον provider?
Παρόμοια Θέματα
-
Vivodi και κακή συννενόηση μεταξύ τους
Από geobou στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 01:19 -
Κακή ενημέρωση για υπάρξη Dslam
Από def στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-06, 10:14
Bookmarks