Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις χρέωση?
Εurobank, Πειραιως χρεωνουν στην online πληρωμη λογαριασμων?
Εμφάνιση 1-15 από 94
-
18-06-13, 03:15 Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις χρέωση? #1www.xrisima.dom.gr, www.movies.dom.gr, www.jaba.dom.gr, www.news.dom.gr, www.anekdota.dom.gr, www.kanalia.dom.gr, www.agelies.dom.gr, www.translate.dom.gr, www.apergia.dom.gr, www.speed.dom.gr, www.sex.dom.gr, www.prices.dom.gr, www.music1.dom.gr, www.kinita.dom.gr, www.songs.dom.gr, www.foros.dom.gr, www.epitokia.dom.gr
-
18-06-13, 13:22 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #2
Η eurobank ειναι δωρεαν αν εχεις 3000 ευρω μεσο ορο το μηνα στο λογαριασμο χρεωσης.
ΥΓ Μπορει να κανω λαθος για τα 3000.Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου
http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html
-
18-06-13, 14:11 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #3
-
18-06-13, 15:17 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #4
Παρότι δεν υπάρχει η ερώτηση στο θέμα, το γράφω γιατί ίσως να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλο.
Στην ΕΤΕ, χρέωση για ΕΥΔΑΠ 0,30 ανά πληρωμή. ΔΕΗ δωρεάν.
-
18-06-13, 15:31 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #5
Υπάρχει κάτι επίσημο για την Alpha αναλυτικά με τις χρεώσεις;
-
18-06-13, 16:36 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #6
-
18-06-13, 17:04 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #7
Το οποίο δεν γράφει τίποτε
Πληρωμές προς τρίτους
(Εξόφληση οφειλών)
Για πληροφορίες σχετικά με τα
είδη οφειλών που μπορούν να
πληρωθούν μέσω Τραπέζης και
το πιθανό κόστος
επιβαρύνσεως, απευθυνθείτε
στους αρμόδιους Λειτουργούς
του Καταστήματος.
-
19-06-13, 02:00 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #8
Ενεργοποιησα τις δωρεαν συναλλαγες στην Eurobank οnline.
Βλακεια εκανα?
Λεει αρχιζουν να ισχυουν οι δωρεαν συναλλαγες την πρωτη επομενου μηνα. ΔΗλαδη αμα κανω αυριο συναλλαγη θα χρεωσει? και ποσο?
Επισης λεει οτι αν το μεσο μηνιαιο υπολοιπο πεσει κατω απο 3000 χρεωνουν παγιο 2 ευρω.
Και αν θελω να το ακυρωσω πως γινεται?www.xrisima.dom.gr, www.movies.dom.gr, www.jaba.dom.gr, www.news.dom.gr, www.anekdota.dom.gr, www.kanalia.dom.gr, www.agelies.dom.gr, www.translate.dom.gr, www.apergia.dom.gr, www.speed.dom.gr, www.sex.dom.gr, www.prices.dom.gr, www.music1.dom.gr, www.kinita.dom.gr, www.songs.dom.gr, www.foros.dom.gr, www.epitokia.dom.gr
-
19-06-13, 03:55 Re: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις χρέωση #9
Για την alpha εγώ βλέπω πως είναι δωρεάν.
Δείτε κυρίως τα πρώτα 2 (+)
https://www.alpha.gr/e-services/gr/faq/cost-services/
καθώς και εδώ
-
19-06-13, 11:50 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #10
αντιγραφω απο φιλο σε αλλο φορουμ
το αν έχει προμήθεια εξαρτάται από την τράπεζα ή το λογαριασμό που έχεις.
στη eurobank που έχω πληρώσει αρκετές φορές τη ΔΕΗ έχει προμήθεια αλλά εγώ έχω πακέτο δωρεάν συναλλαγών.
στην εθνική είναι free για όλους. έχω πληρώσει ΔΕΗ και από εκεί.
στην Κύπρου free για όλους.
στην Alpha bank ήταν free αλλά απ ότι διάβασα σε άλλο forum, άρχισαν να χρεώνουν.
με τις υπόλοιπες τράπεζες δεν έχω ασχοληθεί.VAMOS ARIS
-
19-06-13, 14:33 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #11
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο ίδιος χρήστης έχει ανοίξει το ίδιο topic σε αρκετά forums. Αν δεν επιβεβαιώνεται, το παρόν θα πρέπει να κλειδωθεί. Αν κάποιος το επιβεβαιώνει, το συζητάμε.
-
19-06-13, 14:51 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #12
-
19-06-13, 15:21 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #13
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
βλέπω πως όντως έχουν προσθέσει έξοδα 0,10 € για πληρωμή λογαριασμού της ΔΕΗ, είτε από τον λογαριασμό, είτε με χρέωση της πιστωτικής.
αντίστοιχα έχουν 0,20 € χρέωση για την ΕΥΔΑΠ, αλλά για αυτήν δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ήταν δωρεάν ή όχι.
- - - Updated - - -
Η Πειραιώς που ρώτησες αντίστοιχα έχει χρέωση 0,30 € για την ΔΕΗ και 0,85 € για την ΕΥΔΑΠ!!
- - - Updated - - -
όσο για την eurobank, μέσω του livepay τουλάχιστον, χρεώνει 0,30 € και για την ΔΕΗ και για την ΕΥΔΑΠ.
-
02-07-13, 22:36 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #14
Αυτό το θέμα με την Alpha Bank το ανακάλυψα κι εγώ πριν μια εβδομάδα.
Για κακή μου τύχη, ρώτησα και την Πειραιώς και επίσης χρεώνει και μάλιστα περισσότερο.
Φυσικά, έκανα παράπονα στην Alpha Bank αλλά με γείωσαν κανονικότατα (όπως περίμενα).
-
02-07-13, 23:11 Απάντηση: Aρχισε να χρεωνει η Alpha bank οταν πληρωνεις λογαριασμο ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ απο web banking. Yπαρχει εναλλακτικό χωρις #15
αφού πλέον δεν δίνουν δάνεια να έχουν έσοδα από τους τόκους έπρεπε να βρουν άλλες μεθόδους για έσοδα
οπότε άρχισαν να χρεώνουν και την κίνηση των ηλεκτρονίων που απαιτούνται για να γίνει μια ηλεκτρονική πληρωμή
Παρόμοια Θέματα
-
Λογαριασμοί Τηλεφωνίας-ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ σε ψηφιακή μορφή
Από cool11 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-20, 16:34 -
Forthnet: Κλήσεις από σταθερό σε κινητό με αστική χρέωση
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 182Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-13, 13:30 -
Η Google ετοιμάζει multi-platform υποστήριξη εφαρμογών στο Chrome Web Store
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-13, 12:42 -
Υπάρχει καμία λύση χωρίς χρέωση ή πολύ χαμηλή σε voip.
Από skolics στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-12, 21:57 -
επικοινωνία (χωρίς χρέωση) με το 13800 εκτός δικτύου Wind
Από rookie_t στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-12, 20:07
Bookmarks