Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    131.072/5.120
    ISP
    Unitymedia
    Γεια σας συμφορουμίτες,

Δεν γράφω συχνά στο forum και ειδικά στα νήματα που αφορούν το ελληνικό DSL επειδή μένω στο εξωτερικό, οπότε συγχωρέστε με αν αυτά που θα ρωτήσω έχουν ήδη απαντηθεί. Διαβάζω όμως κατά καιρούς τα διάφορα προβλήματα με το ΟΤΕ και τους διάφορους εναλλακτικούς, οπότε ξέρω περί shared/full llu, πόρτες μη διαθέσιμες, κόφτες, 20 εργάσιμες που γίνονται 40 κλπ κλπ (πράγματα τα οποία ειλικρινά δεν ήξερα ότι υφίστανται πριν γραφτώ στο forum. Εδώ στην Εσπερία, κάνεις μια αίτηση και σε λίγες μέρες έχεις DSL με εγγυημένη πάντα την ταχύτητα που πληρώνεις).

Πρόκειται να έρθω Ελλάδα την 19 Μάρτη και για 6 εβδομάδες οπότε θα ήθελα να βάλω DSL στο πατρικό στην Αθήνα. Το τηλέφωνο υπάγεται στο ηρωικό κέντρο Δαγκλή, το οποίο κατά διαβολική σύμπτωση, κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα “δεν έχει διαθέσιμες πόρτες”. Οπότε κάθε φορά, σιχτίριζα τις κλειστές πόρτες του ΟΤΕ και ξεχνούσα το DSL. Βλέπω όμως ότι τον τελευταίο μήνα έχει γίνει “H Επανάσταση του Δαγκλή” και γέμισε ο Δαγκλής με εναλλακτικούς που έχουν το δικό τους δίκτυο.

Η ερώτηση θα είναι απλή και σύντομη για να μην κουράζω. Ο ΟΤΕ και η ΟΤΕnet γράφουν στους DSL wizard τους εδώ και 2 μήνες ότι (τι πρωτότυπο) “Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες”. Οπότε φαντάζομαι ξεχνάω Connex, OnDSL κλπ. και κοιτάω για εναλλακτικούς με δικό τους δίκτυο, που στη Δαγκλή είναι οι HOL, Forthnet, Tellas και On.

Από τους παραπάνω εναλλακτικούς και με βάση την εμπειρία σας, νομίζετε ότι θα υπάρξει έστω και ένας που θα μου παρέχει DSL μέχρι την 19 Μάρτη που θα είμαι Αθήνα; Μιλάμε για σχεδόν 2 μήνες αν κάνω την αίτηση τώρα ή 30-35 εργάσιμες αλλά με διάφορα που διαβάζω εδώ, πραγματικά δεν ξέρω αν είναι αρκετές μέρες για να έχω DSL.

Περιοχή
    St Pennyless
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    κατεβα κατω να σπρωξουμε
    Πρεπει να εισαι τυχερος...Η Forthnet εχει πλεον ιδιοκτυτο δυκτιο στην περιοχη αυτη.Μπες μεσα στο site της και βαλε τον τηλ. αριθμο σου

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    131.072/5.120
    ISP
    Unitymedia
    Όλες οι παραπάνω τέσσερις που ανέφερα έχουν ιδιόκτητο δίκτυο στο κέντρο Δαγκλή.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΝΩΣΣΟΣ
    SNR / Attn
    19.5(dB) / 34.5(dB)
    για full LLU εμπειρία από HOL,forthnet,on δεν υπάρχει αφού όλοι ακόμη περιμένουν την ενεργοποίηση, για tellas μάλλον λίγο είναι, δες τα αντίστοιχα νήματα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    131.072/5.120
    ISP
    Unitymedia
    Το νήμα της Tellas διάβασα και παραξενεύτηκα γι' αυτό και είπα να ανοίξω νέο νήμα, μήπως με τους άλλους εναλλακτικούς είναι πιο γρήγορες οι διαδικασίες.

Από όσα βλέπω στα αντίστοιχα νήματα, η HOL "συγχρονίζεται" ενώ η On έχει τουλάχιστο "γρήγορη τηληεφωνική εξυπηρέτηση". Οπότε ή πρέπει να το ρισκάρω με HOL/Οn μάλλον ή να μείνω για άλλη ακόμα φορά με dialup.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-07, 17:07
  2. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-06, 14:27
  3. Speedtouch settings για DC++ που είναι active (έχω DynDns)
    Από freeblue στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-06, 22:55
  4. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-04, 22:05
  5. Γινεται να εχω γραμμη μονο για dsl?
    Από messner στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-04, 18:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα