Σελ. 4 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 2345691424 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 435
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    Router
    ΖΤΕ Η1600
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από purpleaura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς για εσένα, η γυναίκα μου είναι εκπαιδευτικός, οπότε ξέρω το σύστημα καi ξέρω πόσο ΑΧΡΗΣΤΟ είναι το μάθημα αυτό (ναι δεν μαθαίνουν Word και Excel, my bad όπως και ατυχές το παράδειγμα μου με τον υποψήφιο γιατρό). Αλλά το μάθημα αυτό, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!!!
    To μαθημα δεν ειναι αχρηστο...Πρωτο εξαμηνο στην σχολη μου εχει μεσα γλωσσα c που μοιαζει αρκετα στην ψευδογλωσσα μονο που ειναι στα αγγλικα.Παρολα αυτα οταν ασχοληθηκα με c μου φαινοντουσαν τελειως κινεζικα οποτε φαντασου να μην ειχα μαθει και αυτα τα λιγα πραγματα απο την αεππ στο λυκειο...Την βιολογια που εδωσα στις πανελλαδικες πρεπει να την χαρακτηρισω αχρηστη επειδη δεν με βοηθησε πουθενα στην σχολη μου???

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7974/ 1020
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΤΟΥΜΠΑ
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 38(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mpetou Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ομως δεν μπορω να πληρωνω φορους για την παιδια και η παιδια να βγαζει συνολο 100 μυαλα τη χρονια
    και να μην περνω πισω τα λεφτα που εδωσα για ολη την παιδια απο αυτους.

Οταν κανεις επενδυση πρεπει να περνεις τα κερδη εσυ που πληρωσες την επενδυση και οχι ο νταβελογουκος που δεν εδωσε τιποτα.
    Η κλοπη πρεπει να σταματησει με το να πληρωνουνε τα μυαλα να καθονται εδω. Αν δινουνε 100 εξω εδω να δινουνε 150.
    Τα 150 που θα δινουνε αυτοι επειδη ειναι μυαλα θα τα κανουνε 15000 και θα γυρισουνε και σε μενα $$$
    Αυτό είναι το πρόβλημα.. Ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ούτε με 50 δεν βρίσκεις δουλειά, όχι με 100 και 150 όπως λες... Το εξωτερικό είναι αναγκαίο κακό για πολύ κόσμο.
    CPU: AMD Phenom ΙΙ X4 955, CPU Fan: CoolerMaster Hyper T4, MoBo: ASUS M3A78-T, RAM: 2x2GB Kingston Hyper-X + 2x2GB 800MHz, GPU: Gigabyte GTX 750 TI 2GB Windforce, Case: CoolerMaster HAF 922, PSU: SEASONIC G-550 GOLD 550W

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Και όμως δεν είναι άχρηστη η βιολογία. Εμένα μου χρειάστηκε για τους γενετικούς αλγόριθμους της πτυχιακής. Όπως προείπα, όλα όσα μάθαμε κάπου θα χρησιμεύσουν.

@mpetou
    Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μυαλό. Όλοι μπορούν να γίνουν καλοί σε ένα τομέα αρκεί να τους αρέσει, απλώς αυτοί που είναι μαθηματικά μυαλά (αν πάρουμε παράδειγμα τα μαθηματικά) θα καταβάλουν λιγότερη προσπάθεια.
    Η ευφυΐα δεν είναι μόνο γραμμένη στο DNA, είναι και μια επίκτητη δεξιότητα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mesmer : 10-08-13 στις 21:46.

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    οχι η ευφια ειναι γενετικα προκαθορισμενη ποιο σωστα ειναι γενετικα προκαθορισμενο το ευρος της.
    Δηλαδη καποιος με 100 μυαλο εκ γενετης σε ενα τομεα και με προσπαθεια 100 θα βγαλει αποτελεσμα 100.
    Αλλος με 50 μυαλο εκ γενετης στον ιδιο τομεα και προσπαθεια 100 ΔΕΝ θα βγαλει αποτελεσμα 100 αλλα πολυ λιγοτερο.
    Η εφυια ειναι πολυδιαστατο πραγμα τα ορια της κοθοριζοντε αυστηρα γενετικα και με την μεγιστη προσπαθεια καποιος πιανει το ανω φραγμα.
    Αλλα το ανω αυτο φραγμα του εξυπνου δεν μπορει να το πιασει ο καθενας σε συγκεκριμενο τομεα οσο και να προσπαθησει.

Να το πουμε με απλο παραδειγμα εχεις 3 υπολογιστες 1 γενικου σκοπου 10ghz 1 γενικου σκοπου 1Ghz και ενα ειδικου σκοπου 0.5Ghz αλλα με εξειδικευμενη καρτα γραφικων.
    Οταν βαλεις το ιδιο γενικο προγραμα στους υπολογιστες ο 1ος θα κανει ποιο γρηγορα τη δουλεια ο 2ος ποιο αργα και ο 3ος ποιο αργα απο ολους.
    Οταν βαλεις το ενα προγραματα γραφικων σε ολους τους υπολογιστες ο 3ος θα κανει ποιο γρηγορα τη δουλεια και οι αλλοι 2 θα την κανουνε ποιο αργα και στον ιδιο χρονο.

Αρα η λογικη λεει οτι για τα γενικα προγραματα που θελουνε ταχυτητα θα διαλεξεις την 1ο υπολογιστη για το γενικα που δεν ειναι κρισιμη η ταχυτητα τον 2ο
    και τον 3ο για προγραματα με γραφικα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpetou : 10-08-13 στις 22:00.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Η κληρονομικότητα αφορά περίπου το 50% της ευφυΐας ενός παιδιού, ενώ για το υπόλοιπο 50% σημαντικό ρόλο παίζουν περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η διατροφή, τα ερεθίσματα από το περιβάλλον, ακόμα και η αγάπη που δέχεται.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    23600/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
    Router
    Thomson 585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 6.5(dB)
    Δυστυχώς για εσένα, η γυναίκα μου είναι εκπαιδευτικός, οπότε ξέρω το σύστημα καi ξέρω πόσο ΑΧΡΗΣΤΟ είναι το μάθημα αυτό (ναι δεν μαθαίνουν Word και Excel, my bad όπως και ατυχές το παράδειγμα μου με τον υποψήφιο γιατρό). Αλλά το μάθημα αυτό, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!!!
    Χημικός να υποθέσω...

Προφανώς μπήκες για να τρολλάρεις και να εκνευρίσεις κόσμο με την ημιμάθειά σου, οπότε δεν νομίζω πως αξίζει περεταίρω σχολιασμού η στάση σου.

Το μάθημα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους όσους ακολουθούσαν σπουδές στις θετικές επιστήμες και για όλους τους μηχανικούς αφού δεν υπάρχει σχολή που να μην έχει κάποιου είδους γλώσσα προγραμματισμού στο πρόγραμμα σπουδών.

Αν αυτό ήταν το αποτέλεσμα του 5ετούς διαλόγου για την παιδεία, τότε κάποιοι πρέπει να ξανακαθήσουν στα θρανεία του δημοτικού αντί για τα έδρανα της βουλής.

Περιοχή
    Belfast, Northern Ireland
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/72
    ISP
    Sky
    Εκεί στο υπουργείο αντί για να ασχολούνται με το να δώσουν επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ψάχνουν να βρούν τρόπους να σπάνε τα νεύρα του κόσμου και να δείχνουν όλο και περισσότερο την ανεπάρκεια τους εν γένει.

Και κάπως έτσι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά δε μπορούμε να δουλέψουμε στη χώρα μας γιατί το ίδιο το κράτος που μας έδωσε τα πτυχία μας δε μας τα αναγνωρίζει. Και ας έχει νομική υποχρέωση και καταδίκη από το Σ.τ.Ε. Στα τέτοια τους όλα.

Βρε καλά κάνω και πάω Νορβηγία. Μαύρη πέτρα.

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Δεν ειναι ετσι ακριβως ειναι ποιο περιπλοκο το θεμα σε καθε περιπτωση ομως το εκπαιδευτικο συστημα δεν πρεπει να ειναι για να αποκλειει ατομα με βαση την εφυια τους
    αλλα να μπορει να αναγνωριζει σε ποιο τομεα εχει καποιος δυνατοτητες και να τον καθοδηγει και να τον εξελισει εκει που μπορει να δωσει τα μεγιστα.
    Ειναι για να τους αξιοποιει ολους οπου μπορουνε να αποδωσουνε και οχι για να τους τσουβαλιαζει ολους σε μερικους τομεις με περιορισμενες επιλογες οπου οσοι δεν
    μπορουνε θα εγκαταλειψουνε τελειως και οσοι μπορουνε θα εχουνε καθυστερυση στην εξελιξη τους.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102397/10239
    ISP
    Wind
    Router
    ZTHN H268N
    SNR / Attn
    19.1(dB) / 1.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παιδιά, το συγκεκριμένο μάθημα είναι ΑΧΡΗΣΤΟ όπως είναι. Μην τα ισοπεδώνετε όλα.
    Το συγκεκριμένο μάθημα είναι ψευδοκώδικας. Δηλαδή μια ανυπαρκτη γλώσσα προγραμματισμού. Υπο αυτή την έννοια ναι είναι άχρηστο ΑΛΛΑ, ο στόχος του είναι να σε βάλει στη λογική και σκέψη του προγραμματισμού. Πέρα απο αυτό δεν είναι όλοι καταλληλοι να γίνουν προγραμματιστές ή να το πω διαφορετικά δεν έχουν την λογική του προγραμματισμού ή δεν την καταλαβαινουν. Το μάθημα αυτό πρέπει να υπάρχει για όσους θέλουν να μπουν σε σχολη πληροφορικής κτλ . ΠΡΕΠΕΙ να είναι όχι απλα ένα εξεταστέο μάθημα αλλά μάθημα Βαρύτητας .

Θα μπορούσε να είναι και μια απλή πραγματική γλώσσα προγραμματισμού έστω και ξεπερασμένη αλλα και στη μορφή που είναι τώρα (ψευδοκώδικας) έχει στοιχεία απο qbasic και C .

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εμπρος στον δρομο της προοδου
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    400Μ/40Μ
    ISP
    Cosmote 5G
    Router
    Mikrotik Chateau 5G ax
    Όταν διδάχτηκα πριν 11 χρόνια το συγκεκριμένο μάθημα τολμώ να πω ότι ήταν απλά mind blowing. Ναι δε μαθαίνεις κάποια πραγματική γλώσσα, αλλά αν διδαχθεί σωστά σου αλλάζει τελείως τον τρόπο σκέψης ακόμα και στη καθημερινή σου ζωή. Και ως φυσικός το βρήκα από τα πιο χρήσιμα μαθήματα στο σχολείο. Καμία σχέση με τη χημεία η οποία δεν ανήκει καν στη σφαίρα των γενικών γνώσεων όπως αναφέρεις.

Περιοχή
    Κορυδαλλός
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Sercomm H300S

Περιοχή
    περαμα
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    21500/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΑΜΑ
    Router
    zte h108l
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    συμφωνω απολυτα!!111

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mpetou Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι η ευφια ειναι γενετικα προκαθορισμενη ποιο σωστα ειναι γενετικα προκαθορισμενο το ευρος της.
    Δηλαδη καποιος με 100 μυαλο εκ γενετης σε ενα τομεα και με προσπαθεια 100 θα βγαλει αποτελεσμα 100.
    Αλλος με 50 μυαλο εκ γενετης στον ιδιο τομεα και προσπαθεια 100 ΔΕΝ θα βγαλει αποτελεσμα 100 αλλα πολυ λιγοτερο.
    Η εφυια ειναι πολυδιαστατο πραγμα τα ορια της κοθοριζοντε αυστηρα γενετικα και με την μεγιστη προσπαθεια καποιος πιανει το ανω φραγμα.
    Αλλα το ανω αυτο φραγμα του εξυπνου δεν μπορει να το πιασει ο καθενας σε συγκεκριμενο τομεα οσο και να προσπαθησει.

Να το πουμε με απλο παραδειγμα εχεις 3 υπολογιστες 1 γενικου σκοπου 10ghz 1 γενικου σκοπου 1Ghz και ενα ειδικου σκοπου 0.5Ghz αλλα με εξειδικευμενη καρτα γραφικων.
    Οταν βαλεις το ιδιο γενικο προγραμα στους υπολογιστες ο 1ος θα κανει ποιο γρηγορα τη δουλεια ο 2ος ποιο αργα και ο 3ος ποιο αργα απο ολους.
    Οταν βαλεις το ενα προγραματα γραφικων σε ολους τους υπολογιστες ο 3ος θα κανει ποιο γρηγορα τη δουλεια και οι αλλοι 2 θα την κανουνε ποιο αργα και στον ιδιο χρονο.

Αρα η λογικη λεει οτι για τα γενικα προγραματα που θελουνε ταχυτητα θα διαλεξεις την 1ο υπολογιστη για το γενικα που δεν ειναι κρισιμη η ταχυτητα τον 2ο
    και τον 3ο για προγραματα με γραφικα.
    Ευτυχώς που η φύση διαφωνεί με σένα!

Περιοχή
    Berlin, Deutschland
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    1&1
    Router
    FRITZ!Box 7362 SL
    Path Level
    Interleaved
    Και εκεί που περίμενα κάποια στιγμή να μπει μάθημα που θα μαθαίνει πληροφορική και αλγόριθμους (τον τρόπο σκέψης που απαιτεί ένας αλγόριθμός) από το δημοτικό και σε κάθε τάξη μέχρι το λύκειο διαβάζω ότι το ξηλώνουμε εντελώς.

Σελ. 4 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 2345691424 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-13, 00:56
  2. Μηνύματα: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-13, 18:03
  3. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-13, 11:33
  4. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-13, 11:04
  5. Μηνύματα: 90
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-12, 23:35