Μόλις μου ήρθε το Mustek 800.
Παρόλο που το εγχειρίδιο λέει πως είναι πλήρως φορτισμένο, εγώ το σύνδεσα (χωρίς φορτίο) στην παροχή για φόρτισμα 4ωρών καλού κακού.
Στο πίσω μέρος έχει 3 εξόδους.
Μπορώ να συνδέσω πολύμπριζο;
Γιατί έτσι όπως είναι τώρα μπορώ να προστατέψω μόνο PC και TFT οθόνη.
Δεν μπορώ ηχεία και zyxel 650H.
Στο manual λέει πως δεν πρέπει να συνδέονται πολύμπριζα.
Τι επιπλέον χρειάζομαι για πολύμπριζο αν τελικά επιτρέπεται;
Εμφάνιση 166-180 από 610
-
18-01-05, 17:18 #166FiLiPPos {
ISP: Starlink,
router: ubiquiti amplifi
}
-
18-01-05, 17:31 #167
dsluser1, το εγχειρίδιο που έχω στα χέρια μου για το Mustek powermust pro 800 serial, αναφέρει ότι ΠΡΕΠΕΙ να το φορτίσεις για 4 ώρες προτού συνδέσεις κάτι πάνω σε αυτό.
Πράγματι, αναφέρει το εγχειρίδιο ότι δεν πρέπει να συνδέσεις πάνω σε αυτό πολύμπριζα. Το κάνει όμως πολύς κόσμος, ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ, διότι διαφορετικά δεν γίνεται να συνδέσεις πάνω από 3 συσκευές σε αυτό.
Μετά από αρκετό ψάξιμο για μετατροπέα από αρσενικό καλώδιο σε θηλυκό σούκο, το οποίο δεν μπόρεσα να βρω πουθενά, κατέληξα στην ιδανική λύση: Σε ένα κατάστημα "πλαισίο" (τα υπόλοιπα δεν είχαν, όλα τα γύρισα) βρήκα ένα πολύμπριζο ειδικό για UPS. Έχει καλώδιο για να μπαίνει στην έξοδο του UPS και σου δίνει 3 εξόδους σούκο. Πάνω σε αυτό έβαλα τα ηχεία και το router/modem. Κοστίζει περί τα 6 ευρώ και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
18-01-05, 21:07 #168
Το δικό μου είναι Mustek PowerMust 800 usb και το εγχειρίδιο λέει πως η μονάδα παραδίδεται απο το εργοστάσιο πληρως φορτισμένη. Αλλά εγώ το άφησα για 4 ώρες να φορτίσει. Πολύμπριζο τελικά δεν κατάφερα να βρώ και σκέφτομαι για ιδιοκατασκευή. Θα κοιτάξω στο Πλαίσιο Online μηπως και παραγγείλω απο εκεί.
Για την ώρα εχω συνδέσει PC kai TFT στο UPS αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα επικοινωνία του UPS με το PC (είτε με το usb είτε με το serial).
Κατεβάζω driver απο το site της Mustek κι ελπίζω να τα καταφέρω...
---- Ενημέρωση ----
Κατέβασα απο την σελίδα το Commander Pro που δεν είναι java αλλά μόνο για windows λειτουργικό και μου βλέπει το UPS.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να το αναγνωρίζουν και τα XP?
Μόνο το Commander Pro το βλέπει και μάλιστα ως "USB"
-
18-01-05, 21:48 #169
Τα xp pro δεν αναγνωρίζουν το δικό μου. Μόνο το commander pro το αναγνωρίζει, όπως και σε εσένα. Δεν με προβληματίζει αυτό όμως.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
19-01-05, 03:36 #170
Οκ. Τώρα σχετικα με το πολύμπριζο μάλλον θα κάνω ιδιοκατασκευή.
Θα αντικαταστήσω το αρσενικο σουκο απο το πολυμπριζο με θυλικό , θα το συνδέσω στο παλιό καλώδιο τροδοφοσίας του PC και την άλλη άκρη του παλιού καλώδιου του PC στο UPS.FiLiPPos {
}
-
19-01-05, 14:32 #171
dsluser1, καλή μαγκιά! Δεν το είχα σκεφτεί στην αρχή που δεν έβρισκα ειδικό καλώδιο και έψαχνα τρόπο μετατροπής της αρσενικής υποδοχής του UPS σε θηλυκή.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
19-01-05, 22:22 #172
Υπάρχει βέβαια κι αλλος ενας τροπος που δεν χρειάζεται καμία μετατροπή.
Πέρνουμε το καλώδιο και το συνδέουμε στο UPS, την άλλη άκρη που είναι σουκο την βάζουμε πάνω στο πολύμπριζο.Αυτομάτως οι άλλες υποδοχές του πολύμπριζου θα είναι έτοιμες προς χρήση.Απλα φροντίζουμε να κόψουμε η απομονοσουμε το καλώδιο του πολύμπριζου.FiLiPPos {
}
-
19-01-05, 22:33 #173
Αρχικό μήνυμα από dsluser1
Υπόψιν ότι πάντα τα θηλυκά φις παρέχουν τάση και τα αρσενικά πέρνουν τάση!
Αυτό δεν παίζει κανένα λειτουργικο ρόλο φυσικά, αλλά φαντάζεστε να βγάλει κάποιος ένα αρσενικό φις που θα παρέχει τάση??? Και να πιάσει με τα χεράκια του τους ακροδέκτες? Για μερικούς ανθρώπους τα 220 V είναι θανατηφόρα...
Γι΄ αυτό καλό είναι να μην κάνουμε αυθαίρετες μετατροπές, αλλά να βάζουμε τους σωστούς αντάπτορες...Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει
-
25-01-05, 02:06 #174
Αρχικό μήνυμα από sdikr
-
23-02-05, 15:30 Επιλογή UPS ? #175
Έλεγα για το http://www.apc.com/resource/include/...e_sku=SUA1000I.
Είναι αξιόπιστη λύση ?460Watt Tagan και οθόνη Eizo 568 + Routeraki
-
23-02-05, 15:32 #176
Υπάρχουν μερικά αξιόλογα thread σχετικά με UPS. Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση πρώτα...
"What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."
-
23-02-05, 15:37 #177
Αρχικό μήνυμα από aesir
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EvilHawk : 23-02-05 στις 15:45.
-
23-02-05, 15:37 #178
Εχω το αντίστοιχο σε 750. Δεν θα σου το συνιστούσα. Μου το άλλαξαν δυο φορές και δεν το εμπιστεύομαι. Ολες τις φορές το ίδιο πρόβλημα ιδιαίτερα αν το ανοιγοκλείνεις συχνά (με τον ON/OFF διακόπτη). Ο έλεγχος για την μπαταρία αποτυχαίνει μερικές φορές και νομίζει ότι είναι άδεια με την αναμενόμενη, φυσικά, συμπεριφορά. Κάνει shutdown τον εξοπλισμό.
Διόρθωση. Εμφανισιακά είναι σχεδόν ίδια αλλά το δικό μου είναι το XL. Αυτό πρέπει να έχει πολύ μικρότερη αυτονομία. Οπότε δεν μπορώ να πω αν και αυτό θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Μπορεί να έχει να κάνει μόνο με τα XL.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dhmk : 23-02-05 στις 15:41.
-
23-02-05, 16:00 #179
Δηλαδή ποιό προτείνετε με αντίστοιχες δυνατότητες.Αν και η APC έχει χάσει την αξιοπιστία της,τότε ποια ?
-
23-02-05, 16:07 #180
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το πουσέλιδο θέμα, θα σου λυθούν σχεδόν όλες πο αποριες σου http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=7594
Παρόμοια Θέματα
-
Ποια 22αρα TFT τις παρακατω?
Από Skinny13 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-08, 00:42 -
Ποιά από τις παρακάτω tft?
Από Doxaios στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 15:17 -
Ποιόν external drive να πάρω απο τους παρακάτω;
Από psaxtiri στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 22:30
Bookmarks