Κλειστό φορτίζει?
Μήπως εννοείς αν θα έχεις συνδέσει τις συσκευές ή όχι?
Τυπικά το αφήνεις χωρίς το pc να φορτίσει,αλλά πολλοί το κάνουν και με το pc συνδεδεμένο.
Εμφάνιση 406-420 από 610
-
26-03-06, 17:05 #406
-
27-03-06, 02:22 #407
ευχαριστώ...απλά δεν ήξερα αν έπρεπε να είναι POWER ON...είχα την εντύπωση ότι ίσως φορτίζει και κλειστό όπως τα κινητά...ευχαριστώ για τη διευκρίνηση...
-
Αρχικό μήνυμα από chrisyah
Λένε ότι τα MGE της σειράς premium ellipse είναι πιο καλά σε αυτό το θέμα.
Επιπλέον παρατήρησα τελευταία ότι τα APC φτιάχνονται Ινδία και νομίζω ότι είναι λίγο «ινδιάνοι» στη ποιότητα αυτοί; Α, η έκδοση RS σημαίνει Russia αν δεν το ξέρατε.
Το MGE είναι designed & assembled in France!... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
27-03-06, 04:27 #409
-
27-03-06, 05:14 #410
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Pelasgian αυτό που λες όμως δεν ισχύει στην περίπτωση που το ups δίνει ρεύμα από την μπαταρία του;
Στα line interactive (λογικά τέτοιο έχει ο chrisyah) αν δεν υπάρχει πρόβλημα το ups δίνει στην έξοδό του το ρεύμα της εισόδου (της πρίζας) φιλτραρισμένο από συχνότητες.
Μόνο στα online νομίζω δίνει συνέχεια ρεύμα ο inverter.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
27-03-06, 05:20 #411
-
27-03-06, 05:26 #412
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Α, οκ, δεν κατάλαβα καλά! Sorry!
Τώρα αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι δεν ξέρω.
Σίγουρα καλό δεν είναι αλλά δεδομένης της μικρής χρήσης του ups (10-20 λεπτά το χρόνο;) δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
27-03-06, 07:48 #413
Αρχικό μήνυμα από mrsaccess
Έχω το Mustek 1000VA και στο σπίτι μου γίνονται συχνές διακοπές ρεύματος. Έχω ρυθμίσει το πρόγραμμα να σβήνει τα PC μετά από 30 λεπτά. Τις περισσότερες φορές το χρονικό περιθώριο αρκεί.
Μήπως προκαλώ ζημιά στα μηχανήματα
-
27-03-06, 18:19 #414
-
27-03-06, 20:47 #415
Αρχικό μήνυμα από chrisyah
Θα βάλω των αδελφό μου να το μετρήσει. (δεν ξέρω να χειρίζομαι το πολυμετρό του)
-
28-03-06, 02:18 #416
Αρχικό μήνυμα από Re-Ti-Re
-
Σκέφτομαι να πάρω ένα MGE πάντως, το 800 ellipse premium.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γαϊδούρι οθόνη 22" CRT diamontron με κάποια «ευαισθησία» στη ποιότητα του ρεύματος και φοβάμαι μήπως κάνα inverter «με κάνει μάγκα» με το τροφοδοτικό του μόνιτορ.
Το UPS θα έλεγα να το έχετε ίσα για να σώσετε τι κάνετε και να κάνετε shutdown. Όταν υπάρχει διακοπή, εγώ κλείνω μέχρι και το γενικό, γιατί σε αυτή τη χώρα είμαστε πολύ $%^&* με το ρεύμα και έχουν καεί τα μηχανάκια πολλών γνωστών.
Κατά καιρούς ένα APC power-regulator που έχει φάει κάτι πολυ ΧΟΝΤΡΑ γκολ (να ακούς τα ρελέ βύθισης και υπέρτασης να κάνουν κλα-κλα-κλα-κλακκκκ και να λες «με γάζωσαν»!) και νομίζω ότι είναι καιρός να πετάξω ένα UPS μετά το regulator, μήπως και γλυτώσει κάνα ηλεκτρονικό σε αυτό το σπίτι.
ΠΡΙΝ βάλετε οποιαδήποτε ΑΛΛΗ προστασία, να κοιτάτε τη ΓΕΙΩΣΗ! φέρτε έναν ηλεκτρολόγο να σας πει ΤΙ γείωση έχετε, να κάνει μετρήσεις, γιατί UPS ΧΩΡΙΣ γείωση και γενικά UPS με κ...ο ηλεκτρική εγκατάσταση είναι ΦΟΝΙΑΣ (σκάει, χύνονται υγρά και παίρνει μπάλα και οτιδήποτε έχεις μετά).
Πάντως αυτά τα «made in india» της APC δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ τώρα τελευταία. Θα προτείνω ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ προϊόντα, όπως το MGE που είναι γαλλικό.... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
28-03-06, 07:19 #418
Αρχικό μήνυμα από blend
Όταν λείπω δουλεύει μόνο το ένα χωρίς οθόνη μαζί με το router. Αν το αφήσω για 30 λεπτά οι μπαταρίες έχουν υπόλοιπο 60 % η κατανάλωση είναι ~ 87-90 βατ από τα 625 που σηκώνει το UPS. Ποτέ δεν θα ξελίγωνα τις μπαταρίες γιατί όταν έρθει το ρεύμα θα πρέπει να περιμένω πολύ περισσότερη ώρα για να φορτίσουν ώστε να ανοίξω τα PC.
ΠΡΙΝ βάλετε οποιαδήποτε ΑΛΛΗ προστασία, να κοιτάτε τη ΓΕΙΩΣΗ! φέρτε έναν ηλεκτρολόγο να σας πει ΤΙ γείωση έχετε, να κάνει μετρήσεις, γιατί UPS ΧΩΡΙΣ γείωση και γενικά UPS με κ...ο ηλεκτρική εγκατάσταση είναι ΦΟΝΙΑΣ (σκάει, χύνονται υγρά και παίρνει μπάλα και οτιδήποτε έχεις μετά).
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
-
02-04-06, 23:34 #419
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Ένα ίσως ενδιαφέρον στατιστικό από το Apc ups μου.
Τις τελευταίες 24 εβδομάδες(6 μήνες) έχει ενεργοποιηθεί συνολικά 5 ώρες και 35 λεπτά.
Σε αυτό το διάστημα δεν υπήρξε κάποιο blackout,διακοπή,ή βγάλσιμο της πρίζας κλπ.
Είναι από μικροπροβλήματα τάσης από τα οποία αναγκάστηκε να λειτουργήσει.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
04-04-06, 02:58 #420
Αρχικό μήνυμα από pelasgian
Παρόμοια Θέματα
-
Ποια 22αρα TFT τις παρακατω?
Από Skinny13 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-08, 00:42 -
Ποιά από τις παρακάτω tft?
Από Doxaios στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 15:17 -
Ποιόν external drive να πάρω απο τους παρακάτω;
Από psaxtiri στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 22:30
Bookmarks