Αρχικό μήνυμα από WAntilles
Αα, δεν είσαι όπως με τα λειτουργικά και τους υπολογιστές ε; δαίμονας![]()
Εμφάνιση 316-330 από 610
-
25-11-05, 21:08 #316
-
25-11-05, 21:29 #317
Τελικά πολλαπλασιάζουμε με 0,6
Αλλη απορία το τριπολικο που έχει το ups, για να το μετατρέψουμε σε σούκο αγοράζουμε άλλα καλώδιο ή εμπεριέχονται;
-
25-11-05, 22:06 #318
Αρχικό μήνυμα από ndan_gr
-
25-11-05, 22:32 #319
-
25-11-05, 23:09 #320
EvilHawk, τα πολύπριζα που λες είναι για πριν το UPS και για προστασία από σκαμπανεβάσματα της τάσης. (άσε που είναι και πολύ ακριβά)
Νομίζω ότι τα παιδιά παραπάνω λένε για πολύριζο μετά το UPS.
Αγόρασα:
- Ένα απλό πολύπριζο. (Προσοχή όχι Κινέζικο).
- ‘Ένα φις VDE (αρσενικό) που να ταιριάζει στην έξοδο παροχής του UPS (Προσοχή να ταιριάζει στην έξοδο)
Έκοψα το φις από το πολύπριζο και έβαλα το φις που ταιριάζει στην έξοδο παροχής του UPS (φωτογραφία).
Τα καλώδια είναι τρία (3). Το κίτρινο πράσινο είναι η γείωση πηγαίνει στο μεσαίο και τα άλλα δυο όπως να είναι.
Προσέξτε την κατανομή που θα κάνετε στα ρεύματα.
Π.χ. Το δικό μου UPS (Mustek 1000 USB) έχει 3 εξόδους.- παίρνει το PC
- παίρνει η οθόνη
- παίρνει το πολύπριζο που έχει απάνω του μικροσυσκευές που καταναλώνουν λύγο ρεύμα (π.χ. router)
-
25-11-05, 23:18 #321
Αρχικό μήνυμα από Re-Ti-Re
-
26-11-05, 00:15 #322
Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
-
26-11-05, 00:17 #323
-
26-11-05, 01:36 #324
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
26-11-05, 02:46 #325
Μήπως γεμίζει ο τόπος καλώδια; είπαμε να κάνουμε το καλό...
Έφτιαξα στο paint ένα σχεδιάκι ( δεν θέλω γέλια)
Συγκεκριμένα θέλω να βάλω πάνω στο 1ο πολύμπριζο 8 συσκευές!
Αν αυτές τις βάλω όλες μαζί σε μια μπριζούλα του μετατροπέα και μετά σε μία του ups είναι οκ; γιατί έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλό να είναι σε μία μπριζα πολλές συσκευές σε ένα ups
-
26-11-05, 03:16 #326
Αρχικό μήνυμα από Re-Ti-Re
-
30-11-05, 23:17 #327
Να αναφέρω μια μικρή μετατροπή που εκανα στο UPS Mustek 1000 USB ώστε να βγάλει τον σκασμό...
...ειχα αναφέρει σε προηγουμενες σελίδες ότι το ups συνοδεύεται απο ένα ιδιαίτερα θορυβώδες 60άρι ανεμιστηράκι...γεγονός που γνωρίζουν καλά οι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής...το αντικατέστησα λοιπόν με το 60mm sharkoon 21dbA με τον παρακάτω τρόπο..
Το εργοστασιακό ανεμιστηράκι έχει ένα ιδιαίτερο λεπτό 3πινο βύσμα, διαφορετικό από εκείνο των ανεμιστήρων που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά...μια λύση για την αντικατάστασή του θα ήταν να κοπεί το βύσμα αυτο απο τον εργοστασιακό ανεμιστήρα και να κολληθεί στον καινουριο, ώστε να συνδέεται κανονικά στην πλαστική βάση της πλακέτας...
...εγώ εγκατέστησα το 60άρι ανεμιστηράκι που ανέφερα παραπάνω χωρίς τελικά να κάνω καμία μετατροπή στα καλώδια...
...αντί να βάλω στο 3πινο Σαρκουν το λεπτό τρίπινο βυσματάκι του ανεμιστήρα που συνόδευε το ups, πράγμα που θα απαιτούσε "κόψιμο" - "ράψιμο" και τα σχετικά, αυτό που έκανα ήταν να βγάλω απο την πλακέτα προσεκτικά με μια πένσα τη πλαστική βάση που κάλυπτε τα πινάκια και στην οποία κούμπωνε το βύσμα του εργοστασιακού ανεμιστήρα και να συνδέσω επάνω κατευθείαν το τρίπινο βύσμα του νεου ανεμιστήρα, το οποίο παρά την έλλειψη πλαστικής βάσης παραμένει σταθερό, αφου σφηνώνουν τα πινάκια της πλακέτας στο βύσμα...
..ωστόσο χρειάστηκε να κάνω μια μικρή μετατροπή...στον εργοστασιακό ανεμιστήρα τα τρία καλωδιάκια του βύσματος - μαύρο, κίτρινο (λευκό σε πολλούς ανεμιστήρες) και κοκκινο - είχαν διαφορετική διευθέτηση σε σχέση με τον αγορασμένο ανεμιστήρα...
στον πρώτο το κόκκινο και το μαύρο καλώδιο καταλαμβάνουν τις άκρες, ενώ στον δεύτερο το μαύρο και το λευκό είναι στις άκρες και το κόκκινο στην μέση...
...μ' ένα λεπτό κατσαβιδάκι λοιπόν, έβγαλα τα μεταλλικά ακροφύσια απο το βύσμα και τα τους άλλαξα σειρά ώστε να ταιριάζουν με τη ρύθμιση της πλακέτας...
...Το UPS λειτουργεί κανονικά πλέον με τον νέο αθόρυβο ανεμιστήρα...αν και 1500 στροφών ανά λεπτό πιο αργός, ο νέος ανεμιστήρας κρατά σε αρκετά χαμηλε΄ς θερμοκρασίες το εσωτερικό του ups ώστε να μην διαμαρτύρεται - για την ακριβεια να βγάζει αυτόν τον όχι τόσο εκκωφαντικό αλλά ικανής έντασης διαπεραστικό θόρυβο...
...καλού κακού θα αφήσω το ups μόνο του στην πρίζα για 1 μέρα να δώ αν με την άνοδο της θερμοκρασίας λόγω συνεχους λειτουργίας αρχίσει να διαμαρτύρεται...μετά, αν όλα πάνε καλά, θα το συνδέσω στον υπολογιστή μου, ελπίζοντας το φορτίο να μην φερει τα αρνητικά αποτελέσματα της ανοδου της θερμοκρασίας...
-
30-11-05, 23:31 #328
Αρχικό μήνυμα από ipo
tnx
-
01-12-05, 00:42 #329
Με συγχωρείτε αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί, αλλά γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα πολύμπριζο ασφαλείας με ενσωματωμένο σταθεροποιητή τάσης;
-
01-12-05, 01:43 #330
Τωρα τελευταία εχω προβληματιστεί ποιο Ups να διαλέξω. Πάνω του θέλω να συνδέσω οθόνη Samsung 15' TFT και την κεντρική μονάδα που δεν ξερω ποσα είναι τα watt το τροφοδοτικό του αλλα το είχα πάρει 35 ευρω.Εχω σκεφτει να πάρω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701037 που είναι stand by και να πάρω και ένα στεθεροποιητή τάσης ή να πάρω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701103 και ένα σταθεροποιητή τάσης.Να πάρω κατευθείαν Line interactive?Αν ναι ποιο μου προτείνετε?(Μέχρι 200 ευρώ)
Ακούω τη γνώμη σας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolaos7 : 01-12-05 στις 01:51.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποια 22αρα TFT τις παρακατω?
Από Skinny13 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-08, 00:42 -
Ποιά από τις παρακάτω tft?
Από Doxaios στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 15:17 -
Ποιόν external drive να πάρω απο τους παρακάτω;
Από psaxtiri στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 22:30
Bookmarks