Σελ. 22 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 2121720212223242732 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 316-330 από 610
    Το avatar του μέλους mikand
    mikand Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles
    επειδή είμαι άσχετος με UPS,
    .

Αα, δεν είσαι όπως με τα λειτουργικά και τους υπολογιστές ε; δαίμονας

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Τελικά πολλαπλασιάζουμε με 0,6

Αλλη απορία το τριπολικο που έχει το ups, για να το μετατρέψουμε σε σούκο αγοράζουμε άλλα καλώδιο ή εμπεριέχονται;

Το avatar του μέλους chatasos
    chatasos Guest
    Talking
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ndan_gr
    Αλλη απορία το τριπολικο που έχει το ups, για να το μετατρέψουμε σε σούκο αγοράζουμε άλλα καλώδιο ή εμπεριέχονται;
    Την ίδια απορία έχω και εγώ. Στο Πλαίσιο πουλάνε κάτι μετατροπείς αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Εγώ χρησιμοποιώ τα πολύμπριζα της APCή τίς Merlin για τέτοιες δουλειές!
    πχ.
    Merlin
    APC

Περιοχή
    Μπροστά από το πληκτρολόγιο και το δάκτυλο στο ποντίκι
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedtouch 510v4
    SNR / Attn
    19,5(dB) / 23(dB)
    EvilHawk, τα πολύπριζα που λες είναι για πριν το UPS και για προστασία από σκαμπανεβάσματα της τάσης. (άσε που είναι και πολύ ακριβά)
    Νομίζω ότι τα παιδιά παραπάνω λένε για πολύριζο μετά το UPS.

Αγόρασα:
    • Ένα απλό πολύπριζο. (Προσοχή όχι Κινέζικο).
    • ‘Ένα φις VDE (αρσενικό) που να ταιριάζει στην έξοδο παροχής του UPS (Προσοχή να ταιριάζει στην έξοδο)

Έκοψα το φις από το πολύπριζο και έβαλα το φις που ταιριάζει στην έξοδο παροχής του UPS (φωτογραφία).
    Τα καλώδια είναι τρία (3). Το κίτρινο πράσινο είναι η γείωση πηγαίνει στο μεσαίο και τα άλλα δυο όπως να είναι.

Προσέξτε την κατανομή που θα κάνετε στα ρεύματα.
    Π.χ. Το δικό μου UPS (Mustek 1000 USB) έχει 3 εξόδους.
    1. παίρνει το PC
    2. παίρνει η οθόνη
    3. παίρνει το πολύπριζο που έχει απάνω του μικροσυσκευές που καταναλώνουν λύγο ρεύμα (π.χ. router)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails vde.jpg  

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Re-Ti-Re
    EvilHawk, τα πολύπριζα που λες είναι για πριν το UPS και για προστασία από σκαμπανεβάσματα της τάσης. (άσε που είναι και πολύ ακριβά)
    Νομίζω ότι τα παιδιά παραπάνω λένε για πολύριζο μετά το UPS.
    Τα χρησιμοποιώ μετά το ups, ειδικά τα merlin με αυτή την ιδιόμορφη χωροταξική τοποθέτηση των σούκο που έχει, με έχει βολέψει αφάνταστα!

Περιοχή
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedtouch 510v4
    SNR / Attn
    19,5(dB) / 23(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
    με αυτή την ιδιόμορφη χωροταξική τοποθέτηση των σούκο που έχει, με έχει βολέψει αφάνταστα
    Σε αυτό συμφωνώ

Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΛΑΜΙΑ
    Κι εγώ έχω "καρφώσει" τρία MGE πάνω στο MGE!

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά πολλαπλασιάζουμε με 0,6

VA * 0,625=Watt.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Μήπως γεμίζει ο τόπος καλώδια; είπαμε να κάνουμε το καλό...

Έφτιαξα στο paint ένα σχεδιάκι ( δεν θέλω γέλια )

Συγκεκριμένα θέλω να βάλω πάνω στο 1ο πολύμπριζο 8 συσκευές!

Αν αυτές τις βάλω όλες μαζί σε μια μπριζούλα του μετατροπέα και μετά σε μία του ups είναι οκ; γιατί έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλό να είναι σε μία μπριζα πολλές συσκευές σε ένα ups

Περιοχή
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedtouch 510v4
    SNR / Attn
    19,5(dB) / 23(dB)
    Αν αυτές τις βάλω όλες μαζί σε μια μπριζούλα του μετατροπέα και μετά σε μία του ups είναι οκ; γιατί έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλό να είναι σε μία μπριζα πολλές συσκευές σε ένα ups
    Η όσο το δυνατόν ισόποση κατανομή του φορτίου στις πρίζες του UPS το βοηθάει στην σωστή λειτουργία του. Η οποία είναι κρίσιμη σε μια ώρα ανάγκης.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Re-Ti-Re
    Προσέξτε την κατανομή που θα κάνετε στα ρεύματα.
    Π.χ. Το δικό μου UPS (Mustek 1000 USB) έχει 3 εξόδους.
    1. παίρνει το PC
    2. παίρνει η οθόνη
    3. παίρνει το πολύπριζο που έχει απάνω του μικροσυσκευές που καταναλώνουν λύγο ρεύμα (π.χ. router)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    13481/1020
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG585v7
    Να αναφέρω μια μικρή μετατροπή που εκανα στο UPS Mustek 1000 USB ώστε να βγάλει τον σκασμό...

...ειχα αναφέρει σε προηγουμενες σελίδες ότι το ups συνοδεύεται απο ένα ιδιαίτερα θορυβώδες 60άρι ανεμιστηράκι...γεγονός που γνωρίζουν καλά οι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής...το αντικατέστησα λοιπόν με το 60mm sharkoon 21dbA με τον παρακάτω τρόπο..

Το εργοστασιακό ανεμιστηράκι έχει ένα ιδιαίτερο λεπτό 3πινο βύσμα, διαφορετικό από εκείνο των ανεμιστήρων που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά...μια λύση για την αντικατάστασή του θα ήταν να κοπεί το βύσμα αυτο απο τον εργοστασιακό ανεμιστήρα και να κολληθεί στον καινουριο, ώστε να συνδέεται κανονικά στην πλαστική βάση της πλακέτας...
    ...εγώ εγκατέστησα το 60άρι ανεμιστηράκι που ανέφερα παραπάνω χωρίς τελικά να κάνω καμία μετατροπή στα καλώδια...
    ...αντί να βάλω στο 3πινο Σαρκουν το λεπτό τρίπινο βυσματάκι του ανεμιστήρα που συνόδευε το ups, πράγμα που θα απαιτούσε "κόψιμο" - "ράψιμο" και τα σχετικά, αυτό που έκανα ήταν να βγάλω απο την πλακέτα προσεκτικά με μια πένσα τη πλαστική βάση που κάλυπτε τα πινάκια και στην οποία κούμπωνε το βύσμα του εργοστασιακού ανεμιστήρα και να συνδέσω επάνω κατευθείαν το τρίπινο βύσμα του νεου ανεμιστήρα, το οποίο παρά την έλλειψη πλαστικής βάσης παραμένει σταθερό, αφου σφηνώνουν τα πινάκια της πλακέτας στο βύσμα...

..ωστόσο χρειάστηκε να κάνω μια μικρή μετατροπή...στον εργοστασιακό ανεμιστήρα τα τρία καλωδιάκια του βύσματος - μαύρο, κίτρινο (λευκό σε πολλούς ανεμιστήρες) και κοκκινο - είχαν διαφορετική διευθέτηση σε σχέση με τον αγορασμένο ανεμιστήρα...
    στον πρώτο το κόκκινο και το μαύρο καλώδιο καταλαμβάνουν τις άκρες, ενώ στον δεύτερο το μαύρο και το λευκό είναι στις άκρες και το κόκκινο στην μέση...
    ...μ' ένα λεπτό κατσαβιδάκι λοιπόν, έβγαλα τα μεταλλικά ακροφύσια απο το βύσμα και τα τους άλλαξα σειρά ώστε να ταιριάζουν με τη ρύθμιση της πλακέτας...

...Το UPS λειτουργεί κανονικά πλέον με τον νέο αθόρυβο ανεμιστήρα...αν και 1500 στροφών ανά λεπτό πιο αργός, ο νέος ανεμιστήρας κρατά σε αρκετά χαμηλε΄ς θερμοκρασίες το εσωτερικό του ups ώστε να μην διαμαρτύρεται - για την ακριβεια να βγάζει αυτόν τον όχι τόσο εκκωφαντικό αλλά ικανής έντασης διαπεραστικό θόρυβο...

...καλού κακού θα αφήσω το ups μόνο του στην πρίζα για 1 μέρα να δώ αν με την άνοδο της θερμοκρασίας λόγω συνεχους λειτουργίας αρχίσει να διαμαρτύρεται...μετά, αν όλα πάνε καλά, θα το συνδέσω στον υπολογιστή μου, ελπίζοντας το φορτίο να μην φερει τα αρνητικά αποτελέσματα της ανοδου της θερμοκρασίας...
    Cubby Cloud Sync
    Hubic Cloud Backup (aff. code: XLQTOJ)

- Οδηγός GivingAssistant (CashBack)

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo
    Προσωπικά πριν από το UPS πάντα παρεμβάλω ένα πολύμπριζο με προστασία από υπερτάσεις (της APC) για να κόψει τίποτα χοντρό που ενδεχομένως θα μου στείλει κάποιος κεραυνός.
    Mπορείς να μου ζωγραφίσεις πως το κάνεις αυτό; ειδικότερα στην περίπτωση των τριπολικών πριζών
    tnx

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15500/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    DGN2000 / TL-WA801ND
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 8.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Με συγχωρείτε αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί, αλλά γνωρίζετε αν υπάρχει κανένα πολύμπριζο ασφαλείας με ενσωματωμένο σταθεροποιητή τάσης;

Περιοχή
    Πειραιάς
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35840/3072
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΕΝΤΗΣ
    Τωρα τελευταία εχω προβληματιστεί ποιο Ups να διαλέξω. Πάνω του θέλω να συνδέσω οθόνη Samsung 15' TFT και την κεντρική μονάδα που δεν ξερω ποσα είναι τα watt το τροφοδοτικό του αλλα το είχα πάρει 35 ευρω.Εχω σκεφτει να πάρω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701037 που είναι stand by και να πάρω και ένα στεθεροποιητή τάσης ή να πάρω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701103 και ένα σταθεροποιητή τάσης.Να πάρω κατευθείαν Line interactive?Αν ναι ποιο μου προτείνετε?(Μέχρι 200 ευρώ)
    Ακούω τη γνώμη σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolaos7 : 01-12-05 στις 01:51.

Σελ. 22 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 2121720212223242732 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ποια 22αρα TFT τις παρακατω?
    Από Skinny13 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-08, 00:42
  2. Ποιά από τις παρακάτω tft?
    Από Doxaios στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-08, 15:17
  3. Ποιόν external drive να πάρω απο τους παρακάτω;
    Από psaxtiri στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 22:30

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία