ΧΑΙΡΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ TELEFONET 1024 ΑΠΟ VIVODI
Αρχικα εχω θορυβηθει απο αυτα που διαβαζω για vivodi δεν μπορω να ξερω αν εχω προβλημα για δεν εχω χρησιμοποιησει για ιδιαιτερα πραγματα την συνδεση ηθελα να ρωτησω μ αυτη τη συνδεση
ποιες ειναι οι αναμενομενες ταχυτητες λιγες δοκιμες που εχω κανει ειναι:
σε p2p 20-60 max kbps
σε αλλα "κανονικα' downloads γυρω στα 70-80 kbps
Αυτα εινα φυσιολογικα?
info full llu
vood 452w
1024/256
Ευχαριστω
(ελπιζω να ειμαι στο σωστο μερος του forum)
Εμφάνιση 1-10 από 10
Θέμα: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ
-
23-01-07, 18:41 ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #1
-
23-01-07, 18:50 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #2
μήπως πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις του router για τα p2p. Ποιες πόρτες πρέπει να αφήσεις ανοιχτές, τι παίζει με το NAT?
από ποιότητα τηλεφωνίας είσαι ευχαριστημένη;
-
23-01-07, 19:06 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #3
Ευχαριστω για την απαντηση
για τα ports το ψαχνω ακομα
το νατ δεν ξερω τι ειναι
και απλα ρωταω με την συγκεκριμενη συνδεση τι ταχυτητα θα επρεπε να εχω
οχι το ιδανικο, ξερω οτι ποτε δεν ισχυει αλλα στο περιπου.
Θα ημουν ευχαριστιμενη αν ισχυε αυτη που λενε χι χι
-
23-01-07, 19:23 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #4
Για να βρεις τη μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος, βάλε τον υπολογιστή να κατεβάζει ένα μεγάλο αρχείο (π.χ. το ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/fedora/l...i386-disc1.iso) και άφησέ το για αρκετά λεπτά. Όταν σταθεροποιηθεί η ταχύτητα θα καταλάβεις περίπου με πόσο θα κατεβάζεις. Οποιαδήποτε τιμή πάνω από 100ΚΒ είναι πολύ καλή για τη γραμμή σου.
Για τα P2P τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τα επηρεάζουν...
-
24-01-07, 03:06 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #5
Ένα καλό site για να δεις τι ψάρια πιάνει η γραμμή σου είναι το http://www.speedtest.net/.
Μπορείς να κατεβάσεις προγραμματάκια όπως το DU meter και το NetMeter για να βλέπεις κάθε στιγμή με πόσο ανεβάζεις και κατεβάζεις. Για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με ρυθμίσεις του Vood εδώ είμαστε, και υπάρχουν πολλά παλιότερα θέματα που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Για να ανοίξεις πόρτες στο vood και να δουλεύουν σωστά τα p2p προγράμματά σου δες εδώ
-
24-01-07, 10:06 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #6
Με 1024/256 πρέπει να έχεις, θεωρητικά, κάπου στα 100KB/s.
Πρακτικά αν πιάνεις 80-90 να είσαι ευχαριστημένος.
Και τα 70 να πιάνεις καλά είναι (που καταντήσαμε).
Όσο για τα p2p δεν υπάρχει ακριβής τιμή γιατί εξαρτάται και από την ταχύτητα που σου δίνει ο άλλος που κατεβάζεις, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
Αν σου δίνει το download από web 70-80 και το p2p 20-60 νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Το p2p μην το δίνεις σημασία γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις αν φταίει η γραμμή σου ή όχι. Όπως είπα εξαρτάται από την ταχύτητα του άλλου, πόσο σε αφήνει να κατεβάζεις κλπ, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις ακριβή συμπεράσματα.
Βασίσου στις μετρήσεις που κάνεις με το download από site.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
24-01-07, 10:20 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #7
-
24-01-07, 10:25 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #8
Χοντρικως περι ταχυτητων αξιοποιησε τα links εδω
και θα μαθεις αρκετα για αρχαριο
Αυτονοητο ακομα και σ ενα απλο test δεν θα τρεχει παραλληλα
καμμια αλλη εργασια σχετικη με το Ιντερνετ (ανανεωσεις/p2p)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 24-01-07 στις 10:26.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
10-02-07, 01:30 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #9
paidia geia sas tha ithela na rotiso kati kai ego.. exo to vood 452w kai vivodi 2024 kai to anotero pou katebazo xoris download manager einai 140 ... kati... me download manager poy ebala katebaza 213... sxetika me to royter prepei na kaneis kapoies rithmiseis an toy kaneis apo piso reset?? giati exo kanei reset kai moy doyleyei alla den ksero mipos xrieazete kati sigkekrimeno... eyxaristo
-
10-02-07, 01:55 Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ #10
για P2P προγράμματα και torrents πρέπει να ανοίξεις τα ports που χρειάζεται το κάθε πρόγραμμα (δες στις ρυθμίσεις κάθε τέτοιου προγράμματο ποιές πόρτες χρησιμοποιεί και ανοιξέ τες απο το Router σου)
Πάντα παίζει ρόλο απο που κατεβάζεις . Η καλύτερη μέτρηση κατ εμέ είναι μέσω FTP ftp://ftp.gentoo.gr/snapshots/portage-20070202.tar.bz2
καλώς ήρθες στο forum και πάντα να γράφεις στα ελληνικαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Orbitaga : 10-02-07 στις 01:56.
Παρόμοια Θέματα
-
Αποριες αρχαριου σχετικα με ΒΟΙΠ
Από nikgreek στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 15:28 -
Απορίες αρχάριου για αγορά MacBook Pro
Από bored01 στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-07, 10:34 -
Απορίες/Προβλήματα Αρχαρίου Fedora Core 5
Από blackmoon στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-06, 00:40 -
ερωτησεις αρχαριου
Από Redbill στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-06, 15:38 -
Ερώτηση αρχάριου
Από ioannis32 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-05, 17:25
Bookmarks