Εμφάνιση 1-2 από 2
 1. #1
  Εγγραφή
  22-09-2003
  Μηνύματα
  81.132
  Downloads
  218
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  Wind
  Router
  Technicolor DGA4130
  SNR / Attn
  6(dB) / 2.8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Δελτίο Τύπου:
  Στο ερευνητικό έργο TEAM συμμετέχει η COSMOTE, το οποίο έχει ως στόχο την ανάπτυξη ενός συστήματος δημιουργίας καλύτερων κυκλοφοριακών συνθηκών, φιλικών προς το περιβάλλον.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: TEAM.JPG 
Εμφανίσεις: 39 
Μέγεθος: 95,1 KB 
ID: 129472Το έργο συνδυάζει ευφυείς τεχνολογίες μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και τηλεματικής για την αποτελεσματική χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε απαιτήσεις κυκλοφοριακής κίνησης, οδηγών και επιβατών, καθώς και τις δυνατότητες των δικτύων μεταφορών. Μέσω της συνεργασίας/επικοινωνίας μεταξύ οχημάτων, υποδομών μεταφορών και επιβατών, το έργο TEAM αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση της οδικής εμπειρίας σε πραγματικό χρόνο και παράλληλα στην πιο αποτελεσματική χρήση των υποδομών και την ενίσχυση της ασφάλειας των μεταφορών.

  Στο πλαίσιο του έργου TEAM, η COSMOTE συμμετέχει στον καθορισμό των τεχνικών προδιαγραφών, της αρχιτεκτονικής του συστήματος και των εφαρμογών που θα αναπτυχθούν, τις πιλοτικές δοκιμές και τη συνολική αξιολόγηση του συστήματος. Εκτός αυτών, η εταιρεία θα συμβάλλει και στις ενέργειες διάδοσης και αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου.

  Στο έργο TEAM συμμετέχουν, συνολικά, είκοσι επτά φορείς από εννέα χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Φιλανδία, Σουηδία), μεταξύ των οποίων κατασκευαστές αυτοκινήτων και εμπορικών οχημάτων (π.χ. BMW, VOLVO, FIAT), προμηθευτές υποδομών (e-Trikala, Infotrip, SWARCO, κτλ.), εταιρείες επικοινωνιών και πληροφορικής (π.χ. Intel, Telecom Italia, HERE), ερευνητικά κέντρα (ΕΠΙΣΕΥ, FOΚUS, Πανεπιστήμιο Βερολίνου, VTT, CREATE-NET, κτλ.).

  Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ μέσω του 7th Framework Programme και αναμένεται να διαρκέσει 4 έτη.

  Η COSMOTE δραστηριοποιείται ενεργά σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο, έχοντας να επιδείξει μεγάλο αριθμό επιτυχημένων έργων, καθώς και ένα διεθνές δίκτυο συνεργασιών στο χώρο της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

  Η συνδρομή της στο έργο TEAM είναι σύμφωνη με την περιβαλλοντική στρατηγική της, στο πλαίσιο της οποίας η COSMOTE μεριμνά για τη μείωση του αντικτύπου της στο περιβάλλον.

  TEAM - Tomorrow’s Elastic Adaptive Mobility: Ελαστική, προσαρμοζόμενη κινητικότητα του μέλλοντος (https://www.collaborative-team.eu/vision)

  Δ.Τ. Cosmote

 2. #2
  Εγγραφή
  08-01-2009
  Περιοχή
  Πελοπόννησος
  Ηλικία
  44
  Μηνύματα
  949
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+
  ISP
  Wind
  Ελπίζω να μην μείνουν μόνο στα λόγια...

Παρόμοια Θέματα

 1. Μηνύματα: 4
  Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-13, 12:03
 2. Μηνύματα: 4
  Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-13, 12:01
 3. Μηνύματα: 22
  Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-12, 15:57
 4. Μηνύματα: 2
  Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-12, 11:13

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας