Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 36

Θέμα: Αλκοτέστ

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Λοιπόν με αφορμή μια χθεσινή φάση που βρέθηκα, θέλω να ρωτήσω πότε η αστυνομία έχει δικαίωμα και πότε υποχρέωση να σου κάνει αλκοτέστ.

Κάποιες περιπτώσεις και όποιες άλλες έχετε να προσφέρετε. Η αλήθεια είναι θα ρωτήσω και ένα δικηγόρο φίλο.
    1. Περπατάς στο δρόμο και χωρίς λόγο σε φωνάζει για αλκοτέστ
    2. Έχει πεχτεί τσαμπουκάς και έρχεται η αστυνομία
    3. Στο σημείο που είσαι λογικά φαίνεται ότι ήρθες με αμάξι και είσαι μεθυσμένος? πχ χθες ο τσαμπουκάς ήταν για πάρκινγκ με ένα τύπο που έσκασε μύτη με το αμάξι του και ήταν μεθυσμένος
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Downloads
    80
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΚΕΡΔΥΛΛΙΑ
    Router
    speedtouch TG585v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Demelene Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν με αφορμή μια χθεσινή φάση που βρέθηκα, θέλω να ρωτήσω πότε η αστυνομία έχει δικαίωμα και πότε υποχρέωση να σου κάνει αλκοτέστ.

Κάποιες περιπτώσεις και όποιες άλλες έχετε να προσφέρετε. Η αλήθεια είναι θα ρωτήσω και ένα δικηγόρο φίλο.
    1. Περπατάς στο δρόμο και χωρίς λόγο σε φωνάζει για αλκοτέστ
    2. Έχει πεχτεί τσαμπουκάς και έρχεται η αστυνομία
    3. Στο σημείο που είσαι λογικά φαίνεται ότι ήρθες με αμάξι και είσαι μεθυσμένος? πχ χθες ο τσαμπουκάς ήταν για πάρκινγκ με ένα τύπο που έσκασε μύτη με το αμάξι του και ήταν μεθυσμένος
    δεν ειμαι δικηγορος αλλα φανταζομαι οταν εχει διαπραχθει αδικημα ή παραβαση και το κρινει σκοπιμο ή αστυνομια.Τωρα στα καλα καθουμενα λιγο δυσκολα.
    Αν θες και γινεται μπορεις να περιγραψεις τη φαση?

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12288/512
    ISP
    Tellas
    Router
    SpeedStream
    Το αλκοτέστ το κάνουν σε οδηγούς όποτε θέλουν γιατί είναι προληπτικό μέτρο και στις περιπτώσεις ατυχήματος επιβάλλονται για να βεβαιώσουν την κατάσταση των οδηγών που εμπλέκονται.

Τώρα το να σου κάνουν αλκοτέστ την ώρα που περπατάς... δεν έχει καμία σχέση με αστυνόμευση. Εκτός αν κάνεις φασαρία σε ώρα που δεν πρέπει...

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ο μόνος λόγος για να σου κάνουν αλκοολτέστ είναι αν παραβαίνεις κάποιο νόμο. Στις περιπτώσεις που αναφέρεις δε βλέπω τι νόμο έχει παραβεί ο καταναλωτής αλκοόλ.
    Αυτά τα περί φασαρίας ή διατάραξης της κοινής ησυχίας ισχύουν έτσι κι αλλιώς είτε έχεις πιει είτε όχι. Αν δηλαδή τραγουδάς άριες στις 3 το πρωί και σε μπουζουριάσουνε δεν έχει καμμιά επίπτωση (είτε + είτε -) το αν έχεις πιει!

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Στο πάρκινγκ που αναφέρεις, μήπως η αστυνομία είχε δει τον εν λόγω να οδηγεί μπαίνοντας στο πάρκινγκ; Αν ναι τότε μάλλον έχουν δίκιο και το αλκοολτέστ το κάνανε όχι επειδή περιπατούσε στο πάρκινγκ αλλά επειδή τον είδανε να οδηγεί. Βέβαια είναι λίγο παρατραβηγμένο... Εκτός φυσικά αν του κάνανε σήμα να σταματήσει, αυτός έφυγε και μπήκε στο 1ο πάρκινγκ που βρήκε
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Δλδ αλκοτέστ έχει δικαίωμα να σου κάνει σε κάθε περίπτωση υποψίας παράνομης συμπεριφοράς?

Δλδ αν τσαμπουκαλέυομαι με κάποιον έχει δικαιώμα?
    Αν διαταράσω την κοινή ησυχία έχει?
    Αν πχ του φαίνεται μυστήρια η φάτσα μου, και έχει δικαίωμα να μου κάνει επαλήθευση στοιχειών έχει δικαίωμα και αλκοτέστ?

Υποχρέωση για καταγραφή για πιθανή μελλοντική χρήση σε δικαστήριο πότε έχει?
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    ET IN ARCADIA EGO...
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024, GPRS/3G
    ISP
    ΟΤΕ, Q, Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΤΕΝΟ
    Router
    linksyswag200g
    το αλκοτεστ είναι της τροχαίας, και αφορά οδήγηση υπο την επείρια αλκοολ, το οποίο και είναι παράνομο.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη περίπτωση παρανομίας σχετιζόμενη με την κατανάλωση αλκοολ.

Για ξύλο, τσαμπουκάδες, προσβολή δημοσίας αιδούς, διατάραξη υσηχίας, υπευθηνο ειναι το 100, αστυνομία, και όχι τροχαία, άρα δεν έχει σχέση με αλκοτεστ

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δλδ αλκοτέστ έχει δικαίωμα να σου κάνει σε κάθε περίπτωση υποψίας παράνομης συμπεριφοράς?

Αν πχ του φαίνεται μυστήρια η φάτσα μου, και έχει δικαίωμα να μου κάνει επαλήθευση στοιχειών έχει δικαίωμα και αλκοτέστ?

Μα δεν έχει κανένα νόημα να σου κάνει αλκοολτεστ! Ίσως αν πλακωθείς με κάποιον για να χρησιμοποιηθεί κατά σου σε δικαστήριο όταν γίνει. Αλλά και πάλι μου φαίνεται εξωπραγματικό!
    Εκτός φυσικά αν είσαι τελείως λιώμα οπότε ίσως πρέπει να σε μπουζουριάσει για τη δική σου ασφάλεια όπως και των υπολοίπων.

Συνεχίζεις όμως να μην είσαι συγκεκριμένος. Πες μας τι έγινε στο φίλο σου... Δε θα τον μαρτυρήσουμε... αφού είμαστε... συμπάσχοντες!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 01-02-07 στις 13:37.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Συγκεκριμένα για χθες γιατί μου έκανε εντύπωση που δεν του κάναν στο καπάκι αλκοτέστ.

Παίχτηκε τσαμπουκάς. Όταν ήρθε η αστυνομία ο τύπος είχε το αμάξι στο δρόμο με φώτα αναμένα και μόνο άλλο άτομο την γυναίκα του. Ήταν κομμάτια και όσο πλακωνόντουσαν από τα λεγόμενα του φαινόταν ότι οδηγούσε.

Πριν πάνε στο τμήμα έβαλε και το αμάξι μέσα και μετά πήγε με το περιπολικό. Δεν έπρεπε η αστυνομία να του κάνει αλκοτέστ ατάκα και επι τόπου?

Επίσης το thread το έφτοιαξα πιο γενικά με αφορμή το παραπάνω.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μόνο σε οδηγό μπορεί να κάνει την ώρα που οδηγεί!
    Σε αυτό που λες δεν μπορεί να του κάνει, άσχετα αν πριν λίγο οδηγούσε, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να το αποδείξει κανείς ότι οδηγούσε.
    Θα μπορούσε να γίνει μόνο αν είχε προκαλέσει κάποιο ατύχημα οδηγόντας, αν πλακώθηκε με κάποιυς έξω από το αυτοκίνητο δεν είναι τροχαία παράβαση.
    Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Πριν πάνε στο τμήμα έβαλε και το αμάξι μέσα και μετά πήγε με το περιπολικό. Δεν έπρεπε η αστυνομία να του κάνει αλκοτέστ ατάκα και επι τόπου?
    Όχι από τη στιγμή που δεν τον πιάσανε επ'αυτοφόρω. Θα μπορούσε π.χ. να ισχυριστεί ότι οδηγούσε η γυναίκα του κι αυτό το πήρε "για να το βάλει μέσα". Εκτός φυσικά αν η γυναίκα του λέγε... "Μα τι λέει κυρ-Αστυνόμε... αυτός οδήγησε μέχρι εδώ"
    Και... όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο ο παπούς στο πίσω κάθισμα πρόσθετε "και σας είπα ότι δε θα πάμε μακρυά με κλεμμένο αμάξι"

Περιοχή
    St Pennyless
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    κατεβα κατω να σπρωξουμε
    Αλκοτεστ σου κανει συνηθως η Τροχαια και οχι η Αμεσος Δραση.Εσυ πιθανον να ειδες περιπολικο του '100'. Εχουν δικαιωμα να σε υποβαλουν σε αλκοτεστ απο την στιγμη που θα μπεις μεσα ,θα βαλεις μπροστα και κουνηθεις εστω και ενα εκατοστο ακομα και σε υπαιθριο παρκιν.

Κατι ασχετο παιδες...
    Πως θα σας φαινοτανε να φτιαχναμε ενα καινουργιο topic μονο για να αναφερουμε τα σημεια ελεγχου για αλκοτεστ,ζωνες,κρανη κλπ μια που ο καινουργιος Κ.Ο.Κ. 'εχει ξεφυγει' εντελως....
    Ξερω οτι υπαρχει σχετικο site αλλα δεν το βλεπω και πολυ ενημερωμενο και μια που ειμαστε αρκετοι εδω στο φορουμ ισως 'πετυχουμε' κατι καλο!

Τι λενε οι admin για αυτο?

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι από τη στιγμή που δεν τον πιάσανε επ'αυτοφόρω. Θα μπορούσε π.χ. να ισχυριστεί ότι οδηγούσε η γυναίκα του κι αυτό το πήρε "για να το βάλει μέσα". Εκτός φυσικά αν η γυναίκα του λέγε... "Μα τι λέει κυρ-Αστυνόμε... αυτός οδήγησε μέχρι εδώ"
    Και... όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο ο παπούς στο πίσω κάθισμα πρόσθετε "και σας είπα ότι δε θα πάμε μακρυά με κλεμμένο αμάξι"
    Κορυφαίο ανέκδοτο έτσι.

Το avatar του μέλους Chris2004
    Chris2004 Guest

Θεωρητικά δεν έχει δικαίωμα να σε βάλει μέσα αν του φαίνεται περίεργη η φάτσα σου, ειδικά αν επιδείξεις ταυτότητα.

Αλλά, προσωπικά τί μου έχει τύχει.

Κατεβαίνοντας απο τα εξάρχει προς ακαδημίας, ήθελα να προλάβω το τελευταίο Μετρό, και μερικοί φίλοι μου το λεωφορείο. Μας σταματάνε λοιπόν στην Ακαδημίας, δείχνουμε ταυτότητες και μας λένε ελάτε μαζί μας στο τμήμα.

Ζητήσαμε το λόγο και είπαν ΄ότι τους φαινόμαστε ύποπτοι'. Τέλος πάντων μας πήγαν εκεί, μας κράτησαν 30 λεπτά, και μας έδιωξαν. Το κακό είναι ότι οι φίλοι μου έπρεπε να πληρώσουν γύρω στα 7 euro Ταξί, εγώ έμενα κοντά και ήταν μόνο 2-3.

Τώρα τί να κάνεις, να τσαμπουκαλευτείς και να πείς δεν έρχομαι, δεν έχετε δικαίωμα κτλ, και την άλλη μέρα να αρχίσεις μυνήσεις και δικαστήρια για κάποιους ηλίθιους μπάτσους;

Η να κάνεις τον μλκ για 30 λεπτά και να ξεμπερδεύεις;

Περιοχή
    St Pennyless
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    κατεβα κατω να σπρωξουμε
    Ναι εχουνε τετοιο δικαιωμα ακομα και στην περιπτωση που επιδειξεις ταυτοτητα Chris2004

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antio zoh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατι ασχετο παιδες...
    Πως θα σας φαινοτανε να φτιαχναμε ενα καινουργιο topic μονο για να αναφερουμε τα σημεια ελεγχου για αλκοτεστ,ζωνες,κρανη κλπ μια που ο καινουργιος Κ.Ο.Κ. 'εχει ξεφυγει' εντελως....
    Ξερω οτι υπαρχει σχετικο site αλλα δεν το βλεπω και πολυ ενημερωμενο και μια που ειμαστε αρκετοι εδω στο φορουμ ισως 'πετυχουμε' κατι καλο!

Τι λενε οι admin για αυτο?
    Ααααα... Εσύ είσαι πολύ αρχάριος!
    www.bloka.com

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία