Και κάτι σχετικό με τη ρίψη φυλλαδίων, αν δεν θέλετε να λαμβάνεται διαφημιστικά φυλλάδια στο σπίτι σας απλά τοιχοκολλήστε ένα χαρτί που να λέει απαγορεύεται η ρίψη διαφημιστικών φυλλαδίων.
Δούλεψα παλιά σε φυλλάδια και δεν ρίχναμε εκεί που έλεγε αυτό που είπα προηγουμένως
Εμφάνιση 91-102 από 102
-
30-05-17, 20:07 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #91
-
30-05-17, 23:17 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #92
δυστυχώς θα σε απογοητεύσω φίλε μου
στην περιοχή μου δεν σέβονται ούτε την υπολογίζουν αυτή την σήμανση που λες την οποία έβαλα σε μορφή πινακίδας και λέει αυτό το πράγμα
εδώ δεν σέβονται το ειδικό κουτί που έβαλα εκτός εισόδου για να βάζουν τα διαφημιστικά φυλλάδια και χτυπάνε τα κουδούνια ότι ώρα και να είναι
βέβαια η λύση βρέθηκε όταν τοποθετήσαμε κεντρική πόρτα εισόδου (πόρτα ασφαλείας) η οποία κλειδώνει αυτόματα και μόνο ένοικοι μπορούν να την ξεκλειδώσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ή επισκέπτες που γνωρίζουν και βάλαμε κάμερες ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους με την σχετική σήμανση οι οποίες καταγράφουν 24/7
-
31-05-17, 19:01 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #93
Για την οποία θέλω να πιστεύω ότι πήρες άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (η οποία θα σε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να καταγράψει πρόσωπα στο πεζοδρόμιο παρα μόνο αν βρεθούν μπροστά ακριβώς από την πόρτα σου), καθως αν δεν το έκανες, ένας από αυτούς που μοιράζει φυλλάδια να σας κάνει καταγγελία, θα τρέχετε περισσότερο από τον ίδιο.
Τέλος το αρχείο καταγραφής για τις πολυκατοικίες πρέπει να διατηρείται το πολύ για 48 ώρες
Όσο για το δεν δεχόμαστε φυλλάδια, θα συμφωνήσω και εγώ, δεν το τηρεί κανένας. Και το χειρότερο απ' ολα είναι ότι επειδή δεν χωράνε τα φυλλάδια μέσα και τα αφήνουν μισά έξω, όταν βρέχει γλύφουν και κάνουν μούσκεμα και τους λογαριασμούς. Είναι μέχρι να πιάσω έναν να βάζει φυλλάδιο, αγνοώντας μπροστά μου την ένδειξη.
Για για να μην φύγω και πολύ εκτός topic, έχουν ηρεμήσει τώρα τελευταία ή τηρούν λίγο καλύτερα το μητρώο; Έχω να δεχτώ κλήση κανα διμηνο, φτου φτου μην το ματιάξω...Working from home
-
31-05-17, 19:33 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #94
το μητρώο του άρθρου 11 του οποιαδήποτε παρόχου ή το μητρώο του άρθρου 13 της ΑΠΠΔΧ με συγχωρείς αλλά το έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα υποδήματα αφού ΕΜΕΙΣ οι πελάτες/καταναλωτές με κάθε ενόχληση που δεχόμαστε δεν τους κάνουμε καταγγελία για τον οποιοδήποτε λόγο (μιας και δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι από μας ότι όσο περισσότερες καταγγελίες γίνουν τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να μπουν μεγαλύτερα πρόστιμα που να τους πονέσουν) καθώς αν τρώνε πρόστιμα σαν αυτά που έδωσε η ΑΠΠΔΧ το 2016 σε κάποιες εταιρείες όπως η VODAFONE , NOVA , WIND , CYTA να με συγχωρείτε αλλά αυτά τα βγάζουν σε λίγες ώρες....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 31-05-17 στις 19:39.
-
06-06-18, 17:55 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #95
Ξεθάβω το τόπικ.....
Σήμερα μαθαίνω από την Cosmote πως το κινητό μου τηλέφωνο από τον Σεπτέμβριο του 2016 βγήκε από το Μητρώο του άρθρου 11 (η ένταξή του ήταν από τα μέσα του 2015) γιατί λένεν τον Σεπτέβριο του 2016 είχαν στείλει sms για το αν θέλω να συνεχίσω να είμαι κι εγώ δεν τους απάντησα καταφατικά, οπότε με έβγαλαν. Απίστευτα πράγματα!
Εν τω μεταξύ το τελευταίο χρονικό δάστημα μου τα έχουν πρήξει, εγώ έχω κάνει καταγγελίες και ο φταίχτης είναι ο ίδιος μου ο πάροχος....έχει πολύ ψωμί η υπόθεση και δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι.
-
06-06-18, 18:53 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #96
Εγώ είχα κάνει αίτηση στη wind και με έπαιρναν πάλι συχνά τηλέφωνο. Και λέω τι στοιχεία καλό γίνετε. Και ξανά δοκιμάζω να κάνω και μου έβγαλε ότι ξανά έκανα εγγραφή και παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω και μου λένε ότι σήμερα έκανα εγγραφή. Πραγματικά ότι να ναι. Μετά από 6 μήνες δοκίμασα το ίδιο και ξανά πήρα τηλέφωνο και μου λένε πάλι ότι σήμερα έκανα εγγραφή. Αχχαχαχα
[IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]
-
06-06-18, 22:50 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #97
Ύστερα από πααααααρα πολύ πρήξιμο απο εταιρία-συνεργάτες της WIND και αφού τους είχα απειλήσει μέχρι ότι θα πάω από τα γραφεία τους και θα τα κάψω (τηλέφωνα από τις 8μιση το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ακόμα και Κυριακές), ζητάω από τον πάροχό μου CYTA έγγραφη βεβαίωση ότι είμαι στο μητρώο του άρθρου 11. Μου έρχεται, το προωθώ σε WIND και στον συνεργάτη τους με την σημείωση ότι ΑΝ συνεχίσουν, θα τους κυνηγήσω μέχρι να βγούμε από τα μνημόνια.
Το τελευταίο δίμηνο έχω 60 μέρες ηρεμίας..."Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
Albert Einstein
-
06-06-18, 23:27 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #98
παιδια ηρεμια
μην ξεχνατε οτι τωρα ψηφιστηκε το GDPR σε συνδιασμο με το μητρωο του αρθρου 11
οι πελατες/καταναλωτες εχουμε ενα πολυ δυνατο οπλο στην τσεπη μας
οι εταιρειες πρεπει να ειναι πιο προσεκτικες τωρα
καθως η ΑΠΠΔΧ πλεον βαση νομοθεσιας μπορει να ριξει παρα πολυ υψηλα προστιμα και δεν συμφερει τις εταιρειες να μην συμμορφωθουν
-
07-06-18, 01:14 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #99"Μόνο το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχουν όρια. Και για το σύμπαν δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος."
Albert Einstein
-
07-06-18, 08:18 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #100
Σαφώς είσαι ελεύθερος να πιστέψεις ότι θες
εγώ σου είπα πως έχουν τα πράγματα
καθώς λόγω της εργασίας μου έχω επαγγελματική σχέση με αυτές τις εταιρείες
πιθανόν και λόγω αυτής της σχέσης να έχουν ενημερώσει τους συνεργάτες τους να μην με ενοχλούν
Πάντως το GDPR σε συνδυασμό με τοE-Privacy δεν είναι καθόλου αστείο
-
07-06-18, 09:45 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #101
Αν θυμάσαι τα λέγαμε όταν είχε βγει η απόφαση πριν κανά 2 χρόνια.
Όταν σήμερα στην δουλειά είπα την ιστορία που παραθέτω παραπάνω, για το τι μου είπε χθες η cosmote και διαπιστώνει πως κι αυτόν τον αφαίρεσε η cosmote χωρίς να έχουν περαιτέρω στοιχεία, όταν έχω κάνει καταγγελία από τα μέσα Νοέμβρη στην vodafone με στοιχεία, για προσωπικά μου δεδομένα που δόθηκαν σε τρίτους χωρίς την δική μου συναίνεση και ακόμα δεν την έχει αναλάβει υπάλληλος, υπάρχει προκοπή; Το site της ΔΠΑ ακόμα δε λειτουργεί, παίρνεις τηλέφωνο δεν απαντά κανείς, πας από εκεί και μόνο που δεν σε πετάνε έξω, υπάρχει προκοπή; Δυστυχώς δε λειτουργεί τίποτα.
Πολλές φορές νιώθω σαν τον mr K του Κάφκα....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vforvendetta85 : 07-06-18 στις 10:10.
-
22-11-23, 13:10 Απάντηση: Article: Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας #102
Σας παίρνουν από αριθμούς με την παρακάτω αριθμοδοτικη σειρά;
Αν πάρεις πίσω λέει φραγή ή δεν υπαρχει
+306944259348
+306944259768
Παρόμοια Θέματα
-
Ενεργοποίηση υπηρεσίας απόρριψης κλήσεων από απόκρυψη [Αφορά όλους τους παρόχους σταθερής & κινητής τηλεφωνίας]
Από DSLaManiaC στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 37Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-16, 00:32 -
Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο του άρθρου 11 για όλους τους παρόχους, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.
Από DSLaManiaC στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 17-10-13, 22:37
Bookmarks