Καλημέρα παιδιά. Εδώ και 1,5 μέρα, όποτε κατεβάζω(torrent), δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα. Σαν browser χρησιμοποιώ τον chrome. Δεν δοκίμασα με κάποιον άλλον. Το πρόβλημα λοιπόν είναι, ότι όποτε κατεβάζω, δεν φορτώνει καμία σελίδα και βγάζει το μήνυμα η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι σπαστικό. Κάποιος να γνωρίζει κάτι παραπάνω ? Αν συνεχιστεί θα καλέσω στο tech support.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
07-11-13, 11:14 Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #1
-
07-11-13, 12:01 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #2
χαμηλωσε τις συνδεσεις στο τορρεντ.μου εκανε και εμενα νουμερα και τις χαμηλωσα.
απο τοτε οκ.τωρα δεν ξερω εβαλα και το avg ειναι λιγο πιο ελεφρυ απο το avast.ελπιζω να τα καταφερεις.....χαχαχα
-
07-11-13, 15:01 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #3
Δεν βρίσκω το λόγο να το κάνω αυτό, από τι στιγμή που δεν υπήρχε πρόβλημα πριν. Κάτι άλλο πρέπει να είναι..
-
07-11-13, 15:03 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #4
μου το εκανε και μενα,νομιζω οτι φταιει αυτη η μαπα το technicolor td5130,γιατι δοκιμασα αλλο και ηταν κομπλε....δε ξερω ποιο ρουτερ εχεις εσυ?
-
07-11-13, 16:59 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #5
Αυτή τη μούφα έχω ! Θα βάλω πάνω σήμερα το DGN 2200 για να βρω την υγειά μου :P
-
08-11-13, 17:33 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #6
Έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Χρησιμοποιώ το DGN 2200, από Πάτρα. Κάτι παίζει κ ελπίζω να φτιάξει γιατί έχει και την Blizzcon το σ/κ και θα παρακαλάμε να τρέχει το stream πάλι...
Το γυμνό είναι καλό, αρκεί να μην είναι καλώδιο!
-
09-11-13, 10:54 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #7
Παιδιά μην το ψάχνεται … θα σας πω εγώ τη τρέχει. Από τα παραπάνω που διάβασα το συμπέρασμα είναι ένα.
Υπάρχει πρόβλημα στο τηλεποικινονιακο σύστημα σε όλη την Ελλάδα και η ταχύτητες έχουν πέσει στο ¼ .
Αυτό το κατάλαβα αφού έκανα κάποια τεστ σε σπίτια φίλων που ο κάθε ένας από αυτούς ήταν σε διαφορετική τοποθεσία και σε διαφορετικό παροχό . Τα τεστ που έκανα ήταν στο νησί Ρόδος και στης περιοχές , Παραδείσι , Κρεμαστή , Ασγουρου. Και τους παροχους που ελεξα ήταν ο ΟΤΕ και η forthnet. Όταν παρατήρησα ότι κάτι τρέχει και η ταχύτητα κατά το σερφάρισμα ήταν μειωμένη κάλεσα την forthnet , για να μάθω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στης γραμμές. Από το τεχνικό τμήμα μου είπαν ότι όλα είναι εντάξει. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται και εγώ δεν ξέρω τη να κάνω. Όταν έγινα συνδρομητής στην forthnet πριν από 3 χρονιά , κατέβαζα με 13,3 Mbps και ανέβαζα με 0,90 Mbps.
Τώρα κατεβάζω από 0,10 έως 4,80 Mbps , και ανεβάζω από 0,10 έως 0,40 Mbps.
Και αναρωτιέμαι , γιατί να πληρώνω γραμμή 24 Mbps και να μην έχω καν ούτε 12 Mbps.
Αυτό το βρίσκω κοροϊδία , και εδώ πρέπει να επέμβει η πολιτεία και να επιβάλει στους παροχους να πληρώνονται αναλόγως με το τη προσφέρουν.
-
09-11-13, 13:00 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #8
Βασικά αυτό που λες είναι σχετικό και όχι απόλυτο. Οι ταχύτητες, το downloading και τα λοιπά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Εγώ δεν είπα ότι έχω πρόβλημα στο downloading. Ίσα ίσα, το router συγχρονίζει στα 15 και κατεβάζω από 1,4-1,5MB/s. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να φταίει το router, το οποίο θα το αλλάξω μέσα στο ΣΚ.
-
09-11-13, 13:27 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #9
-
10-11-13, 02:40 Απάντηση: Πρόβλημα κατά τη διάρκεια του downloading #10
και γω νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος δεν πρεπει να υπαρχει τετοιο θεμα!
Παρόμοια Θέματα
-
κινητο κατα τη διαρκεια υπνου..
Από jmk5 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-13, 00:36 -
πρόβλημα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή
Από vasia23 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-13, 17:06 -
Elastix δρομολόγηση outgoing κλήσεων ανάλογα με τη διάρκεια
Από Hik στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-13, 14:11 -
Θα τριπλασιαστεί ο αριθμός των 4G/LTE συσκευών κατά τη διάρκεια του 2013
Από Seitman στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-12, 10:15 -
Nexus s και επανεκκίνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων
Από delta9 στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-12, 23:33
Bookmarks