Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 52
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Εκανα αιτηση για νεα σθνδεση και ιντερνετ στην on. στις 27/02/13.Ξέρει κανείς ποσες μερες χρειαζετε για να πραγματοποιηθεί?
    Στον εξοπλισμο που ελαβα εγραφε μεσα στις οδηγείες οτι κανει 18 ημερες.
    Εχει κανεις σχετικα προσφατη εμπειρια?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    95/11 Mbps
    ISP
    Vodafone
    SNR / Attn
    10.3(dB) / 16.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σου έστειλαν εξοπλισμό;;;;
    Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και κάμποσο καιρό η On δεν μπορεί να κάνει νέες συνδέσεις, γιατί τις "μπλοκάρει" ο ΟΤΕ λόγω οφειλών της. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα, στα πιο πρόσφατα posts βέβαια.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ναι μου εστειλαν στις 04/03 και με πηραν τηλεφωνο να ρωτησουν την ιδια μερα αν το παρελαβα κιολας.
    Το διαβασα αυτο που μου λες,τι να κάνω?θα τηλεφωνησω αυριο να δω τι θα μου πουν

Downloads
    32
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Z268N
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από smsng Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι μου εστειλαν στις 04/03 και με πηραν τηλεφωνο να ρωτησουν την ιδια μερα αν το παρελαβα κιολας.
    Το διαβασα αυτο που μου λες,τι να κάνω?θα τηλεφωνησω αυριο να δω τι θα μου πουν
    Oι απαντήσεις της εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα τυπικές και προκαθορισμένες. Η ουσία είναι πως λόγω οικονομικών δυσχερειών ούτε νέες συνδέσεις ούτε μεταφορές γραμμών πραγματοποιεί. Η πρόσβαση στο w-crm του ΟΤΕ είναι κλειδωμένη λόγω οφειλών. Επίσης ακούγεται οτι υπάρχουν και δυσκολίες καταβολής των δεδουλευμένων σε εργαζομένους. Επομένως η καλύτερη κίνηση είναι ακύρωση της αίτησης και η πραγματοποίηση νέας σε άλλο πάροχο.

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από smsng Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκανα αιτηση για νεα σθνδεση και ιντερνετ στην on. στις 27/02/13.Ξέρει κανείς ποσες μερες χρειαζετε για να πραγματοποιηθεί?
    Στον εξοπλισμο που ελαβα εγραφε μεσα στις οδηγείες οτι κανει 18 ημερες.
    Εχει κανεις σχετικα προσφατη εμπειρια?
    Κάντους μια κλήση και ρώτα την πιθανή ημερομηνία κατασκευής και πες τι σου είπαν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Toυς εστειλα mail και με πηραν τηλεφωνο,μου ειπαν οτι θα υπαρξει καθυστερηση 1 μήνα περίπου.
    Σε ερωτηση μου αν εχουν καποια προβλήματα ως εταιρεία γιατι κάτι ακουσα στην αγορα ,με ρωτησαν τι εχω ακουσει.
    Τους ειπα οτι ακουσα για καποια προβλήματα στην πληρωμη των εργαζομένων,και κάποιο προβλημα με τον οτε.
    Η ευγενικοτατη κυρία μου απάντησε οτι καποιο ενδοεταιρικο προβλημα ισως να υπάρχει ,αλλά με τον οτε δεν εχει ακούσει να υπαρχει καποιο θέμα.
    την ευχαρίστησα και της ειπα οτι θα περιμένω.

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Δυστυχώς φίλε μου ΔΕΝ θα είναι ένας μήνας, αλλά αόριστο διάστημα. Το σύστημα καταχωρήσεων (Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) WCRM) είναι κλειστό και θα είναι ως ότου εξοφληθεί ο ΟΤΕ ή τέλος πάντων πάρει ένα μέρος (μέσω διακανονισμού) των χρημάτων που του οφείλονται.
    Η ΟΝ βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή αυτή τη στιγμή, ή για εξ ολοκλήρου εξαγορά ή συγχώνευση. Το πρόβλημα είναι τα δυσθεώρητα χρέη της που κάνουν πολλούς υποψήφιους να απομακρύνονται.
    Από το Δεκέμβριο θα έπρεπε λογικά να κατεβάσει ρολά, μιας και έχει από πέρσι απλήρωτο προσωπικό και έχει προχωρήσει σε απολύσεις και κλείσιμο τμημάτων της, αλλά αποφασίστηκε να συνεχίσουν όπως είναι (ακόμα και με συνεχώς μειωμένο αριθμό συνδρομητών) μπας και περισώσουν ότι μπορούν.
    Κρίμα απλά για τον εξαιρετικό εξοπλισμό της στο data center της (που είχα την τύχη να δω από κοντά και να τον "δοκιμάσω" εν δυνάμει κάποιες φορές), και κυρίως όμως για το προσωπικό που κινδυνεύει (το έναπομείναν) να χάσει τη δουλειά του.
    Λυπηρό σε κάθε περίπτωση.

Κάνε άμεσα ακύρωση της αίτησης (ειδικά αν επείγει η γραμμή) και επίλεξε άλλο πάροχο.

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα την ομάδα διαχείρησης να μην διαγράψει το μήνυμα μου, μιας και δεν είναι ούτε υβριστικό, ούτε προσβλητικό, ούτε αναφέρει κάτι ψευδές.
    Απεναντίας, μιας και η ίδια η εταιρία δεν έχει φαίνεται τη διάθεση να είναι ειλικρινής με τους συνδρομητές της (υπάρχοντες, αποχωρήσαντες και υποψήφιους), δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω
    πράγματα που γνωρίζω πολύ καλά από εντελώς αξιόπιστες πηγές που έχουν άμεση σχέση με αυτήν (και όχι μόνο), και που μπορεί να φανούν χρήσιμα και να γλυτώσουν από μπελάδες και ταλαιπωρία αρκετό κόσμο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Avesael : 11-03-13 στις 21:40.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ευχαριστω για την ενημερωση

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Κακός εξοπλισμός (ρεσταρτ κάθε 4-5 ώρες, λόγω errors στην γραμμη, φουλάρανε οι buffers του Pirelli), τέλη αποσύνδεσης (?) στα μείον,
    καλούτσικη τεχνική υποστήριξη στα συν για την ΟΝ
    Αυτά μετά απο 4 χρόνια συνδρομητής, από το Δεκέμβριο έιμαι πλέον σε αλλο πάροχο.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Παρόλο που η ποιότητα υπηρεσιών είναι μια χαρά για όσους είμαστε συνδρομητές, φοβάμαι ότι οι προλαλήσαντες έδωσαν τη σωστή συμβουλή στον smsng...

Τί ποσοστό των συνολικών χρεών της είναι προς τον ΟΤΕ και τι σε άλλους (τράπεζες κλπ) ; Γιατί οι τραπεζικοί δανειστές της δεν υπάρχει τρόπος να πάρουν πίσω τα λεφτά τους αν δεν δοθεί η ευκαιρία στην εταιρία να λειτουργήσει...
    Αλλά φοβάμαι ότι ακόμα κι αν οι τράπεζες παγώσουν τις απαιτήσεις τους, πάλι τις οφειλές στον ΟΤΕ δε θα μπορεί να τις εξοφλήσει...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30 Mbps / 5 Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    Path Level
    Fastpath
    Υπάρχει γραμμένο κάπου, το ότι δεν γίνονται νέες συνδέσεις στην On; Γιατί μέχρι στιγμής μου φαίνεται ράδιο αρβύλα, ή ευχολόγια των ανταγωνιστών.

Συστήνω στον smsng να περιμένει να του γίνει η νέα σύνδεση κανονικά.

Η On όσον αφορά το ADSL2+, και την τηλεφωνία, έχει τις καλύτερες υπηρεσίες, μέχρι και το ADSL2+ προφίλ σου μπορείς να ρυθμίζεις μόνος σου. Κανείς άλλος δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα, στις άλλες εταιρείες παίρνεις, ότι αποφασίσει συντηρητικά ο τεχνικός.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Vodafone / Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από developer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει γραμμένο κάπου, το ότι δεν γίνονται νέες συνδέσεις στην On; Γιατί μέχρι στιγμής μου φαίνεται ράδιο αρβύλα, ή ευχολόγια των ανταγωνιστών.

Η On όσον αφορά το ADSL2+, και την τηλεφωνία, έχει τις καλύτερες υπηρεσίες, μέχρι και το ADSL2+ προφίλ σου μπορείς να ρυθμίζεις μόνος σου. Κανείς άλλος δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα, στις άλλες εταιρείες παίρνεις, ότι αποφασίσει συντηρητικά ο τεχνικός.
    Μπορεί να κάνει αίτηση και να δει πότε θα του δώσουν ημερομηνία ενεργοποίησης...

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Speedport Plus 2

Απορώ με την επιμονή κάποιων ανθρώπων να μη δέχονται μια πραγματικότητα....

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Avesael Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορώ με την επιμονή κάποιων ανθρώπων να μη δέχονται μια πραγματικότητα....
    Μπα... στο άλλο thread άλλα γράφει

Νομίζω η βλακεία της On, ήταν η αγορά της Vivodi, την γέμισε με χρέη, και τώρα πάει για κλείσιμο. Οπότε με βλέπω Forthnet, ή Cyta. :-)
    hnesne

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30 Mbps / 5 Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport W 724V Type Ci
    Path Level
    Fastpath
    Δεν λέω ότι αργά ή γρήγορα δεν πάει για κλείσιμο, απλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν γίνονται καινούριες εγγραφές. :-)

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νέα τηλεφωνική γραμμή HOL
    Από ee4649 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-13, 18:12
  2. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-13, 00:05
  3. Ερώτηση για νέα σύνδεση στο Γουδή
    Από trd64 στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-12, 15:31
  4. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-12, 01:34