Εκανα αιτηση για νεα σθνδεση και ιντερνετ στην on. στις 27/02/13.Ξέρει κανείς ποσες μερες χρειαζετε για να πραγματοποιηθεί?
Στον εξοπλισμο που ελαβα εγραφε μεσα στις οδηγείες οτι κανει 18 ημερες.
Εχει κανεις σχετικα προσφατη εμπειρια?
![]()
Εμφάνιση 1-15 από 52
-
09-03-13, 21:59 Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #1
-
10-03-13, 11:46 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #2
Σου έστειλαν εξοπλισμό;;;;
Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και κάμποσο καιρό η On δεν μπορεί να κάνει νέες συνδέσεις, γιατί τις "μπλοκάρει" ο ΟΤΕ λόγω οφειλών της. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα, στα πιο πρόσφατα posts βέβαια.
-
10-03-13, 12:32 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #3
Ναι μου εστειλαν στις 04/03 και με πηραν τηλεφωνο να ρωτησουν την ιδια μερα αν το παρελαβα κιολας.
Το διαβασα αυτο που μου λες,τι να κάνω?θα τηλεφωνησω αυριο να δω τι θα μου πουν
-
10-03-13, 18:32 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #4
Oι απαντήσεις της εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα τυπικές και προκαθορισμένες. Η ουσία είναι πως λόγω οικονομικών δυσχερειών ούτε νέες συνδέσεις ούτε μεταφορές γραμμών πραγματοποιεί. Η πρόσβαση στο w-crm του ΟΤΕ είναι κλειδωμένη λόγω οφειλών. Επίσης ακούγεται οτι υπάρχουν και δυσκολίες καταβολής των δεδουλευμένων σε εργαζομένους. Επομένως η καλύτερη κίνηση είναι ακύρωση της αίτησης και η πραγματοποίηση νέας σε άλλο πάροχο.
-
10-03-13, 18:38 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #5
-
11-03-13, 18:07 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #6
Toυς εστειλα mail και με πηραν τηλεφωνο,μου ειπαν οτι θα υπαρξει καθυστερηση 1 μήνα περίπου.
Σε ερωτηση μου αν εχουν καποια προβλήματα ως εταιρεία γιατι κάτι ακουσα στην αγορα ,με ρωτησαν τι εχω ακουσει.
Τους ειπα οτι ακουσα για καποια προβλήματα στην πληρωμη των εργαζομένων,και κάποιο προβλημα με τον οτε.
Η ευγενικοτατη κυρία μου απάντησε οτι καποιο ενδοεταιρικο προβλημα ισως να υπάρχει ,αλλά με τον οτε δεν εχει ακούσει να υπαρχει καποιο θέμα.
την ευχαρίστησα και της ειπα οτι θα περιμένω.
-
11-03-13, 21:31 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #7
Δυστυχώς φίλε μου ΔΕΝ θα είναι ένας μήνας, αλλά αόριστο διάστημα. Το σύστημα καταχωρήσεων (Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) WCRM) είναι κλειστό και θα είναι ως ότου εξοφληθεί ο ΟΤΕ ή τέλος πάντων πάρει ένα μέρος (μέσω διακανονισμού) των χρημάτων που του οφείλονται.
Η ΟΝ βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή αυτή τη στιγμή, ή για εξ ολοκλήρου εξαγορά ή συγχώνευση. Το πρόβλημα είναι τα δυσθεώρητα χρέη της που κάνουν πολλούς υποψήφιους να απομακρύνονται.
Από το Δεκέμβριο θα έπρεπε λογικά να κατεβάσει ρολά, μιας και έχει από πέρσι απλήρωτο προσωπικό και έχει προχωρήσει σε απολύσεις και κλείσιμο τμημάτων της, αλλά αποφασίστηκε να συνεχίσουν όπως είναι (ακόμα και με συνεχώς μειωμένο αριθμό συνδρομητών) μπας και περισώσουν ότι μπορούν.
Κρίμα απλά για τον εξαιρετικό εξοπλισμό της στο data center της (που είχα την τύχη να δω από κοντά και να τον "δοκιμάσω" εν δυνάμει κάποιες φορές), και κυρίως όμως για το προσωπικό που κινδυνεύει (το έναπομείναν) να χάσει τη δουλειά του.
Λυπηρό σε κάθε περίπτωση.
Κάνε άμεσα ακύρωση της αίτησης (ειδικά αν επείγει η γραμμή) και επίλεξε άλλο πάροχο.
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα την ομάδα διαχείρησης να μην διαγράψει το μήνυμα μου, μιας και δεν είναι ούτε υβριστικό, ούτε προσβλητικό, ούτε αναφέρει κάτι ψευδές.
Απεναντίας, μιας και η ίδια η εταιρία δεν έχει φαίνεται τη διάθεση να είναι ειλικρινής με τους συνδρομητές της (υπάρχοντες, αποχωρήσαντες και υποψήφιους), δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω
πράγματα που γνωρίζω πολύ καλά από εντελώς αξιόπιστες πηγές που έχουν άμεση σχέση με αυτήν (και όχι μόνο), και που μπορεί να φανούν χρήσιμα και να γλυτώσουν από μπελάδες και ταλαιπωρία αρκετό κόσμο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Avesael : 11-03-13 στις 21:40.
-
12-03-13, 11:24 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #8
Ευχαριστω για την ενημερωση
-
13-03-13, 18:50 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #9
Κακός εξοπλισμός (ρεσταρτ κάθε 4-5 ώρες, λόγω errors στην γραμμη, φουλάρανε οι buffers του Pirelli), τέλη αποσύνδεσης (?) στα μείον,
καλούτσικη τεχνική υποστήριξη στα συν για την ΟΝ
Αυτά μετά απο 4 χρόνια συνδρομητής, από το Δεκέμβριο έιμαι πλέον σε αλλο πάροχο.
-
17-03-13, 05:36 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #10
Παρόλο που η ποιότητα υπηρεσιών είναι μια χαρά για όσους είμαστε συνδρομητές, φοβάμαι ότι οι προλαλήσαντες έδωσαν τη σωστή συμβουλή στον smsng...
-
26-03-13, 21:26 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #11
Υπάρχει γραμμένο κάπου, το ότι δεν γίνονται νέες συνδέσεις στην On; Γιατί μέχρι στιγμής μου φαίνεται ράδιο αρβύλα, ή ευχολόγια των ανταγωνιστών.
Συστήνω στον smsng να περιμένει να του γίνει η νέα σύνδεση κανονικά.
Η On όσον αφορά το ADSL2+, και την τηλεφωνία, έχει τις καλύτερες υπηρεσίες, μέχρι και το ADSL2+ προφίλ σου μπορείς να ρυθμίζεις μόνος σου. Κανείς άλλος δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα, στις άλλες εταιρείες παίρνεις, ότι αποφασίσει συντηρητικά ο τεχνικός.
-
27-03-13, 01:50 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #12
-
27-03-13, 22:43 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #13
-
27-03-13, 23:15 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #14
-
28-03-13, 04:19 Απάντηση: Αιτηση στην on για νεα τηλεφωνική συνδεση και ιντερνετ #15
Δεν λέω ότι αργά ή γρήγορα δεν πάει για κλείσιμο, απλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν γίνονται καινούριες εγγραφές. :-)
Παρόμοια Θέματα
-
Νέα τηλεφωνική γραμμή HOL
Από ee4649 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-13, 18:12 -
νεα τηλεφωνική συνδεση double-play: ΟΤΕ ή εναλλακτικό?
Από dimig33 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-13, 00:05 -
Ερώτηση για νέα σύνδεση στο Γουδή
Από trd64 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-12, 15:31 -
Προταση για 6-7μηνη συνδεση ιντερνετ
Από Panos21 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-12, 01:34 -
TV LG 19LH2000 για συνδεση στο ιντερνετ
Από Apterea στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-12, 18:50
Bookmarks