Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-25 από 25
    Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    AVM FRITZ!Box 7590
    Ναι, εγω είχα παει με Erasmus στο εξωτερικο και μάλιστα ασχολήθηκα πολύ σοβαρά, όπως και όλη η ομάδα που ήταν μαζί μου. Βλέπεις δεν πάνε όλοι για dolce vita στο εξωτερικο. Πάντως καλώς ή κακώς το επίπεδο μιας σχολής το καθορίζει ο τελευταίος απόφοιτος της και όχι ο πρώτος. Αν η σχολή αυτή απαξιώνεται, με το υπάρχων σύστημα θα επιλέγεται απο ανθρώπους χωρις απαιτήσεις και κίνητρα, αυτοί θα επιλέγουν άλλες. Ετσι όσο και να προσπαθεί η ίδια η σχολή δεν υπάρχει το δυναμικό.

Περιοχή
    koalaback0
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/ 30
    ISP
    Cosmote
    Router
    pfSense
    Μπράβο στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης.... με τα χαράς επέστρεφα!
    Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE ZXDSL 931VII
    SNR / Attn
    14.9(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Asmodeus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου εδω κανει κουμαντο η συντεχνια του ΤΕΕ. Τα ΤΕΙ της χωρας λαμβανουν πολυ μικροτερες χρηματοδοτησεις απο τα Παν. κι τα Πολυτεχνεια , δεν εχουν υποψηφιους Διδακτορες κι ομως καταφερνουν να εχουν αξιοπρεπεις θεσεις στις παγκοσμιες καταταξεις.

Αντε να δουμε ποτε θα ανοιξει το ΕΚΠΑ μπας και κανουμε κανα μεταπτυχιακο . Ευτυχως δεχοντε καποια ατομα απο ΤΕΙ στο ΕΚΠΑ για μεταπτυχιακες σπουδες

Τι να λέμε είναι τόσο αισχρά τα πράγματα, που οι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ πληροφορικής των ΤΕΙ (ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ και ας μην με συμφέρει) ασφαλίζονται στο ΙΚΑ.

τα σχολια περιττά

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Forthnet
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Asmodeus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο δικο μου τμημα (ΤΕΙ Πειραια , τμημα Ηλεκτρονικης) ο μεσος ορος πτυχιου ειναι 6.34 , εγω οταν ημουν στο λυκειο ειχα τα μυαλα πανω απο το κεφαλι μου κι ουτε που διαβαζα με αποτελεσμα να παω σχεδον αδιαβαστος στις πανελληνιες κι να βγαλω 10500 μορια. Με την παροδο των ετων (καπου στα 20-21) καταλαβα οτι δεν παει αλλο κι στρωθηκα στο διαβασμα. Ολες οι ελληψεις που ειχα απο το λυκειο δεν με εμποδισαν (Με δουλεια εννοειτε) να βγαλω ενα 7.52 στο ΤΕΙ (Βαθμος που ανηκει στο καλυτερο 5% των πτυχιουχων του τμηματος, υπαρχουν στοιχεια απο τη ΜΟΔΙΠ).

Θελω να τονισω οτι η βαση εισοδου δεν εχει αμμεση σχεση με το τμημα κι ποσο μαλλον με τους αποφοιτους. Αν εβγαλα 13 απολυτηριο στα 17 μου δεν παει να πει οτι μειωνει την αξια του πτυχιου μου η του τμηματος η ποσο μαλλον την ποιοτητα μου ως ανθρωπο κι μηχανικο.
    Asmodeus, συγχαρητήρια! Εύχομαι ότι καλύτερο για το μεταπτυχιακό σου.

Χαίρομαι για την διάκριση καθώς δείχνει ότι γίνεται δουλειά στην Ελλάδα αφενός, αφετέρου δείχνει ότι τα ΤΕΙ δεν είναι παιδικές χαρές όπως νομίζουν κάποιοι.
    None of our beliefs are quite true; all have at least a penumbra of vagueness and error.
    Bertrand Russell

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Netgear Wireless G54
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HackFreak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Asmodeus, συγχαρητήρια! Εύχομαι ότι καλύτερο για το μεταπτυχιακό σου.

Χαίρομαι για την διάκριση καθώς δείχνει ότι γίνεται δουλειά στην Ελλάδα αφενός, αφετέρου δείχνει ότι τα ΤΕΙ δεν είναι παιδικές χαρές όπως νομίζουν κάποιοι.
    Σε ευχαριστω για τα καλα λογια φιλε μου . Απλα το ανεφερα ως παραδειγμα για να μην ισοπεδωνουν καποιοι τα παντα. Το πιο ευκολο κι σαπιο (για τους εαυτους τους) πραγμα ειναι να υποβαθμιζεις τον κοπο κι τη δουλεια των αλλων.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asmodeus : 22-11-13 στις 22:48.
    Rig C= PSU: XFX 450W / CPU: Intel 3260 / MoBo: ASRock H81M / RAM: 8GB / GPU: Gigabyte GTX 960 4GB

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Το κόπο και την (ατομική) δουλειά σαφώς να μην την υποβαθμίζουμε και φυσικά τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο κάποιων ιδρυμάτων το οποίο είναι τρομερά χαμηλό. Ευτυχώς για κάποιους φοιτητές η κατάσταση διασώζεται από κάποιους λαμπρούς εκπαιδευτικούς (είτε καθηγητάδες είτε απλούς συνεργάτες) που δουλεύουν με μεράκι.
    Γιατί η πλειοψηφία αποτελείται από σαπίλα.
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Netgear Wireless G54
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gioannou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κόπο και την (ατομική) δουλειά σαφώς να μην την υποβαθμίζουμε και φυσικά τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο κάποιων ιδρυμάτων το οποίο είναι τρομερά χαμηλό. Ευτυχώς για κάποιους φοιτητές η κατάσταση διασώζεται από κάποιους λαμπρούς εκπαιδευτικούς (είτε καθηγητάδες είτε απλούς συνεργάτες) που δουλεύουν με μεράκι.
    Γιατί η πλειοψηφία αποτελείται από σαπίλα.
    Eννοειται οτι η ατομικη δουλεια μου δεν ηταν μονο δικη μου, καποιοι μου εδιναν τα "ερεθισματα" καποιοι με βοηθουσαν , απαντουσαν στις αποριες μου οσο γελοιες κι αν ηταν ,στα e-mails , εβαζαν 40 σελιδα εβδομαδιαια projects (για ενα μονο εργαστηριο) κι αν ενδιαφεροσουν σου εκαναν κι αναλυση πως θα το βελτιωσεις ατομικα, κλπ. Το οτι σε καποια ιδρυματα (ΤΕΙ και Πανεπιστημια) το επιπεδο ειναι χαμηλο δεν παει να πει οτι παντου ειναι ετσι οπως κι το αντιθετο.

Σε ποιο ιδρυμα ησουν κι η σαπιλα ηταν ο κανονας? Στο δικο μου τμημα ισχυει το αντιθετο. Το 90% των καθηγητων ηταν αξιολογοι ανθρωποι , επιστημονες (Ολοι με Διδακτορικο κι καποιοι απο εξωτερικο Imperial , California etc) κι εκαναν καλο μαθημα. Συνηθως καποιοι σπουδαστες οι οποιοι δεν ηξεραν πραγματικα που τους παν τα τεσσερα παραπονιοντουσαν για τους καθηγητες. Πολυ καλες αποψεις εχω ακουσει κι για τα ΑΤΕΙ Αθηνας και Θεσσαλονικης , οπως και Κρητης. Ασχημες αποψεις εχω ακουσει για τα Χαλκιδας και Λαμιας.Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη. Στοιχηματιζω οτι σοβαρες διακυμανσεις παρουσιαζουν κι Πανεπιστημιακα τμηματα. Oσο για το επιπεδο των τμηματων σε πολλες περιπτωσεις οι εξωτερικες αξιολογησεις αλλα δειχνουν.

Να μιλαμε με ονοματα γιατι απο αοριστιες κι γενικευσεις χορτασαμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asmodeus : 23-11-13 στις 02:34.
    Rig C= PSU: XFX 450W / CPU: Intel 3260 / MoBo: ASRock H81M / RAM: 8GB / GPU: Gigabyte GTX 960 4GB

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Forthnet
    Path Level
    Interleaved
    Εξαρτάται απο το τι εννοείτε επίπεδο. Επίπεδο καθηγητών, επίπεδο φοιτητών, επίπεδο μαθημάτων, επίπεδο ερευνητικής δραστηριότητας; Όλα παίζουν ρόλο άλλα λίγότερο άλλα περισσότερο. Μπορεί ας πούμε ένα τμήμα να έχει χαμηλό επίπεδο φοιτητών λόγω χαμηλής βάσης αλλά να έχει πολύ υψηλού επιπέδου καθηγητές και κατα συνέπεια υψηλού επιπέδου διαδασκαλίας/έρευνας. Αν οι καθηγητές είναι σωστοί καρατάνε το επίπεδο ψηλά ακόμα και αν οι φοιτητές δεν μπορούν να αναταπεξέλθουν. Βέβαια μπορεί να ισχύει και το ανάποδο.
    None of our beliefs are quite true; all have at least a penumbra of vagueness and error.
    Bertrand Russell

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Οικογενειοκρατία + ΔΑΠιτοκρατία = ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
    Στο τμήμα πληροφορικής που ήμουν εγώ, το φαινόμενο δεν ήταν τόσο έντονο (τουλάχιστον τότε), όπως σε άλλα τμήματα. Στη συνέλευση του τμήματος μας π.χ. δεν υπήρχαν παρατάξεις. Στις συνελεύσεις της ΣΤΕΦ ήταν άλλη ιστορία...

Όταν έχεις τουλάχιστον 4-5 καθηγητές σε κάθε τμήμα που φυτοζωούν (συνήθως με τη στήριξη των παραγόντων που ανέφερα πρώτα πρώτα), ε καίγονται και τα χλωρά. Μοιραία έτσι χαντακώνονται και οι φοιτητές που έχουν όρεξη για διάβασμα και δουλειά και καταλήγουν απογοητευμένοι (δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτούς, εγώ το τελείωσα νύχτα το τμήμα ).
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    Netgear Wireless G54
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gioannou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οικογενειοκρατία + ΔΑΠιτοκρατία = ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
    Στο τμήμα πληροφορικής που ήμουν εγώ, το φαινόμενο δεν ήταν τόσο έντονο (τουλάχιστον τότε), όπως σε άλλα τμήματα. Στη συνέλευση του τμήματος μας π.χ. δεν υπήρχαν παρατάξεις. Στις συνελεύσεις της ΣΤΕΦ ήταν άλλη ιστορία...

Όταν έχεις τουλάχιστον 4-5 καθηγητές σε κάθε τμήμα που φυτοζωούν (συνήθως με τη στήριξη των παραγόντων που ανέφερα πρώτα πρώτα), ε καίγονται και τα χλωρά. Μοιραία έτσι χαντακώνονται και οι φοιτητές που έχουν όρεξη για διάβασμα και δουλειά και καταλήγουν απογοητευμένοι (δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτούς, εγώ το τελείωσα νύχτα το τμήμα ).
    Καλα αυτο ειναι μια απο τις παθογενειες που ταλανιζουν ολη την ανωτατη εκπαιδευση , δεν βλεπεις τι γινεται τωρα με ΕΚΠΑ κι ΕΜΠ?

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Other] ποιο μεταξυ των ....3.. να παρω?
    Από otso στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-13, 16:03
  2. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-13, 01:47
  3. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-13, 17:46
  4. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-13, 22:26
  5. Μηνύματα: 26
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-13, 20:26

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks