Ναι, εγω είχα παει με Erasmus στο εξωτερικο και μάλιστα ασχολήθηκα πολύ σοβαρά, όπως και όλη η ομάδα που ήταν μαζί μου. Βλέπεις δεν πάνε όλοι για dolce vita στο εξωτερικο. Πάντως καλώς ή κακώς το επίπεδο μιας σχολής το καθορίζει ο τελευταίος απόφοιτος της και όχι ο πρώτος. Αν η σχολή αυτή απαξιώνεται, με το υπάρχων σύστημα θα επιλέγεται απο ανθρώπους χωρις απαιτήσεις και κίνητρα, αυτοί θα επιλέγουν άλλες. Ετσι όσο και να προσπαθεί η ίδια η σχολή δεν υπάρχει το δυναμικό.
Εμφάνιση 16-25 από 25
Θέμα: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013
-
22-11-13, 10:11 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #16
-
22-11-13, 10:58 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #17
Μπράβο στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης.... με τα χαράς επέστρεφα!
Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...
-
22-11-13, 16:45 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #18
-
22-11-13, 22:35 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #19
-
22-11-13, 22:42 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #20
-
23-11-13, 02:02 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #21
Το κόπο και την (ατομική) δουλειά σαφώς να μην την υποβαθμίζουμε και φυσικά τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο κάποιων ιδρυμάτων το οποίο είναι τρομερά χαμηλό. Ευτυχώς για κάποιους φοιτητές η κατάσταση διασώζεται από κάποιους λαμπρούς εκπαιδευτικούς (είτε καθηγητάδες είτε απλούς συνεργάτες) που δουλεύουν με μεράκι.
Γιατί η πλειοψηφία αποτελείται από σαπίλα.You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
23-11-13, 02:09 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #22
Eννοειται οτι η ατομικη δουλεια μου δεν ηταν μονο δικη μου, καποιοι μου εδιναν τα "ερεθισματα" καποιοι με βοηθουσαν , απαντουσαν στις αποριες μου οσο γελοιες κι αν ηταν ,στα e-mails , εβαζαν 40 σελιδα εβδομαδιαια projects (για ενα μονο εργαστηριο) κι αν ενδιαφεροσουν σου εκαναν κι αναλυση πως θα το βελτιωσεις ατομικα, κλπ. Το οτι σε καποια ιδρυματα (ΤΕΙ και Πανεπιστημια) το επιπεδο ειναι χαμηλο δεν παει να πει οτι παντου ειναι ετσι οπως κι το αντιθετο.
Σε ποιο ιδρυμα ησουν κι η σαπιλα ηταν ο κανονας? Στο δικο μου τμημα ισχυει το αντιθετο. Το 90% των καθηγητων ηταν αξιολογοι ανθρωποι , επιστημονες (Ολοι με Διδακτορικο κι καποιοι απο εξωτερικο Imperial , California etc) κι εκαναν καλο μαθημα. Συνηθως καποιοι σπουδαστες οι οποιοι δεν ηξεραν πραγματικα που τους παν τα τεσσερα παραπονιοντουσαν για τους καθηγητες. Πολυ καλες αποψεις εχω ακουσει κι για τα ΑΤΕΙ Αθηνας και Θεσσαλονικης , οπως και Κρητης. Ασχημες αποψεις εχω ακουσει για τα Χαλκιδας και Λαμιας.Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη. Στοιχηματιζω οτι σοβαρες διακυμανσεις παρουσιαζουν κι Πανεπιστημιακα τμηματα. Oσο για το επιπεδο των τμηματων σε πολλες περιπτωσεις οι εξωτερικες αξιολογησεις αλλα δειχνουν.
Να μιλαμε με ονοματα γιατι απο αοριστιες κι γενικευσεις χορτασαμε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asmodeus : 23-11-13 στις 02:34.
-
23-11-13, 15:41 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #23
Εξαρτάται απο το τι εννοείτε επίπεδο. Επίπεδο καθηγητών, επίπεδο φοιτητών, επίπεδο μαθημάτων, επίπεδο ερευνητικής δραστηριότητας; Όλα παίζουν ρόλο άλλα λίγότερο άλλα περισσότερο. Μπορεί ας πούμε ένα τμήμα να έχει χαμηλό επίπεδο φοιτητών λόγω χαμηλής βάσης αλλά να έχει πολύ υψηλού επιπέδου καθηγητές και κατα συνέπεια υψηλού επιπέδου διαδασκαλίας/έρευνας. Αν οι καθηγητές είναι σωστοί καρατάνε το επίπεδο ψηλά ακόμα και αν οι φοιτητές δεν μπορούν να αναταπεξέλθουν. Βέβαια μπορεί να ισχύει και το ανάποδο.
None of our beliefs are quite true; all have at least a penumbra of vagueness and error.
Bertrand Russell
-
23-11-13, 17:09 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #24You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
23-11-13, 17:17 Απάντηση: Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης μεταξύ των 3 νικητών των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013 #25
Παρόμοια Θέματα
-
[Other] ποιο μεταξυ των ....3.. να παρω?
Από otso στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-13, 16:03 -
Ερευνητές της Microsoft ανακαλύπτουν "συμβιωτική" σχέση μεταξύ των malware Vobfus και Beebone
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-13, 01:47 -
Διακοπή λειτουργίας σε αρκετές εφαρμογές των Google Apps μεταξύ των οποίων το Gmail και το Google Drive
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-13, 17:46 -
IDC: Η διάθεση smartphone θα ξεπεράσει αυτή των απλών συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσα στο 2013
Από DJG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-13, 22:26 -
Το Linux πλέον οδηγεί >42% των υπολογιστικών συστημάτων των καταναλωτών
Από mrsaccess στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-13, 20:26
Bookmarks