Εμφάνιση 1-4 από 4
  1. #1
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.746
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δελτίο Τύπου:
    Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η καλή χρήση της τεχνολογίας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών στην Ελλάδα, στη σημερινή συγκυρία και στο Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  survey.png 
Εμφανίσεις:  130 
Μέγεθος:  84,2 KB 
ID: 132343μέλλον; Πώς η καλή χρήση της τεχνολογίας μπορεί να επηρεάσει θετικά την Υγεία, την Εκπαίδευση, τις Μεταφορές, την εξυπηρέτηση του πολίτη από τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τις εμπορικές συνναλαγές, τον Τουρισμό, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εν τέλει την ενημέρωση, την ποιότητα ζωής και την εξοικονόμηση χρόνου των πολιτών μιας χώρας;

    Η οnline έρευνα (http://www.technologyforgood.gr), με θέμα «Μπορεί η καλή χρήση της Τεχνολογίας να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών στην Ελλάδα;» από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ELTRUN, και με την υποστήριξη της Ericsson, αποπειράται να καταγράψει τις απόψεις όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, για το πώς μπορεί η καλή χρήση τεχνολογιών να αλλάξει προς το καλύτερο τη δημόσια και ιδιωτική ζωή της χώρας μας.

    Ο Βασίλης Κουλούρης, Ericsson Head of Sales Βουλγαρίας, Κύπρου, Ελλάδας & Μάλτας δήλωσε: «Η Ericsson υποστηρίζει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του ELTRUN γιατί θα καταγράψει τη γνώμη των πολιτών για το πώς μπορεί η Διαδικτυωμένη Κοινωνία να βελτιώσει την καθημερινή μας ζωή. Αντί να συζητείται η Τεχνολογία σε ένα αόριστο πλαίσιο, είναι καλύτερο, να πουν οι τελικοί αποδέκτες των οφελών της, οι χρήστες της, οι πολίτες που θα ήθελαν να τους δώσει ποιότητα ζωής και έτσι να επηρεαστούν στη διαμόρφωση αποφάσεων όλοι οι κοινωνικοί εταίροι στη χώρα».
    Η Διαδικτυωμένη Κοινωνία είναι η δημιουργική επανάσταση των πολιτών με την καλή χρήση της τεχνολογίας.

    Οι πολίτες και οι κοινότητες αφού συνδέονται στα δίκτυα επικοινωνίας, τότε συνδημιουργούν και μετατρέπουν την ευρυζωνικότητα σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σε νέες υπηρεσίες, σε επιχειρήσεις και νέες ευκαιρίες για όλους. Η Διαδικτυωμένη Κοινωνία και οι τεχνολογίες ICT φέρνουν μαζί περισσότερη ελευθερία και ίση πρόσβαση, περισσότερα δικαιώματα, νέα μοντέλα εξυπηρέτησης, εργασίας και συνεργασίας, ελευθερία επιλογών, και περισσότερη γνώση προς τους πολίτες.

    Πάρτε μέρος στην έρευνα.

    Μπείτε και εσείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση technologyforgood.gr και πείτε τη γνώμη σας!


    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ELTRUN
    ELTRUN - The E-Business Research Center – Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν
    Το ELRUN (www.eltrun.gr) είναι το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο Ερευνητικό Εργαστήριο στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001) για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Δημιουργήθηκε το 1992 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ιδρυτή του κέντρου και σημερινό διευθυντή του τον καθηγητή Γιώργο Δουκίδη. Το ELTRUN σήμερα είναι εργαστήριο του τμήματος διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας. Με το ELTRUN συνεργάζονται και επιστήμονες/επαγγελματίες σύμβουλοι Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων στο πλαίσιο συγκεκριμένων έργων. Στο ELTRUN έχουν ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία περισσότερα από 100 έργα έρευνας και ανάπτυξης. Πολλά από αυτά είναι διεθνή σε συνεργασία με Πανεπιστήμια όπως MIT, Cambridge, LSE, INSEAD, EPFL .

    Δρ. Αριστείδης Θεοτόκης - Επικεφαλής Ερευνητής - Ο Δρ. Αριστείδης Θεοτόκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Marketing στο Leeds University Business School. Κατέχει πτυχίο BSc στο Industrial Management and Technology από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, MSc σε Operational Research από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και PhD από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και στο Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών και ως ερευνητής στο κέντρο έρευνας ELTRUN, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει βιομηχανική και ακαδημαϊκή εμπειρία στους τομείς του ηλεκτρονικού επιχειρείν, τις υπηρεσίες μάρκετινγκ, τη συμπεριφορά καταναλωτή και λιανικής πώλησης. Η έρευνά του έχει λάβει ισχυρή αναγνώριση με τη μορφή των καλύτερων επιστημονικών άρθρων καθώς και με χρηματοδότηση από συμβούλια έρευνας, κυβερνητικούς οργανισμούς και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Το έργο του έχει δημοσιευθεί σε κορυφαία ακαδημαϊκά περιοδικά όπως το Journal of Retailing, Industrial Marketing Management, το European Journal of Marketing και το European Journal of Information Systems.

    *Η έρευνα διενεργείται με την επιστημονική ευθύνη, το σχεδιασμό, και την επίβλεψη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ELTRUN και την υποστήριξη της Ericsson.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ERICSSON
    Η Ericsson είναι ο κορυφαίος στον κόσμο προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Προωθεί τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία με αποτελεσματικές και σε πραγματικό χρόνο λύσεις που επιτρέπουν σε όλους να σπουδάσουν, να εργαστούν και να ζήσουν πιο ελεύθερα, σε βιώσιμες κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν το λογισμικό και την υποδομή για τον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και άλλες βιομηχανίες. Σήμερα, περισσότερο από 40% της mobile κίνησης παγκοσμίως περνά μέσα από δίκτυα της Ericsson, ενώ υποστηρίζει περισσότερους από 2,5 δισεκατομμύρια συνδρομητές με τις υπηρεσίες της μέσα από τα δίκτυα των πελατών της. Η Ericsson ιδρύθηκε το 1876, έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, και περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους, σε 180 χώρες. Το 2012 η εταιρεία είχε έσοδα 33,8 δισ. δολάρια. Η Ericsson, είναι εισηγμένη στο NASDAQOMX, της Στοκχόλμης και στο NASDAQ της Νέας Υόρκης.


  2. #2
    Εγγραφή
    21-07-2006
    Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Μηνύματα
    7.388
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Με τον τηλετσιρίδα υπουργό η υγεία μας είναι
    εξασφαλισμένη ανεξάρτητα από τη χρήση
    της τεχνολογίας.

  3. #3
    Εγγραφή
    19-03-2011
    Ηλικία
    34
    Μηνύματα
    572
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10383/979
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Router
    Netgear DGND3700v2
    SNR / Attn
    5.1(dB) / 30.0(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 21706 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τον τηλετσιρίδα υπουργό η υγεία μας είναι
    εξασφαλισμένη ανεξάρτητα από τη χρήση
    της τεχνολογίας.
    epic

  4. #4
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    εγω παντως εκανα το τεστ.

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 4582
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-24, 22:00
  2. Μηνύματα: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-13, 12:14
  3. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-02-13, 10:41
  4. Track & Trace των ΕΛΤΑ στην Ελλάδα του 2009? Όχι φυσικά..
    Από DSLaManiaC στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-13, 20:23

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας