Παραγγειλα πριν απο 2 μηνες περιπου το ebook reader ILIAD.Oταν το ελαβα διαπιστωσα αστοχια υλικου.Εστειλα βιντεο στην εταιρία και αφου παραδεχθηκαν το λαθος θελησαν να το αντικαταστησουν.
Σημερα πηρα στα χερια μου την αντικατασταση.Παλι προβημα στο υλικο.Αλλου τυπου αυτη τη φορα.Τους εγραψα περιγραφοντας τους τι συμβαινει ζητωντας να παρουν πισω την συσκευη και να μου δωσουν πισω τα λεφτα(650Ε).Η συναλλαγη εγινε με πιστωτικη.
Ανυσυχω γιατι ενω την 1η φορα η απαντηση ηταν αμεση,τωρα ακομα δεν μου εχουν απαντησει.
Εαν τελικα με...γραψουν κανονικα εχω ελπιδα να διεκδικησω το δικιο μου;
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
02-11-06, 22:38 Υπαρχει δικηγορος στο site? #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelpas : 03-11-06 στις 13:46.
-
03-11-06, 00:36 #2
Πριν κάνεις κάτι άλλο, επικοινώνησε με την εταιρία της πιστωτικής σου κάρτας.Έχουν ειδικό τμήμα για τις αγορές μέσω internet και μπορουν να αναλάβουν αυτοί πολλες ενέργειες για λογαριασμό σου.Με εξυπηρετησαν πολύ όταν μου είχε γίνει χρέωση στην πιστωτική αλλά δεν δεν είχα λάβει το προιόν.Επικοινώνησε και ρώτα τους...
-
03-11-06, 00:55 #3
-
04-11-06, 04:38 #4
Χθες έκανα παραγγελία.
Αν μου στείλουν προβληματικό έχουν να φάνε κράξιμο
-
04-11-06, 09:18 #5
Εγραψα και στο φορουμ στη επισιμη ιστοσελιδα τους(forum/technical support/device problem.
ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Την δυτερα θα παρει ο δικηγορος μου τηλεφωνο.
Ευχομαι να μην συμβει και σε αλλον αυτο.Ομως 2 συνεχομενες φορες να μου στειλουν προβληματικο;Και να μην δινουν και σημεια ζωης;Ακομα και εγω να φταιω,που λεει ο λογος,δεν θα επρεπε να μου το πουνε;
Η ILIAD ειναι θυγατρικη της PHILIPS.Προσπαθησα να βρω μια φορμα επικοινωνιας στην <<μαμα>> εταιρεια στο google αλλα δεν τα καταφερα.
-
04-11-06, 14:43 #6
-
22-03-07, 19:47 Απάντηση: Υπαρχει δικηγορος στο site? #7
Καλησπέρα.Έχω ξαναγράψει πριν από λίγες μέρες για το ίδιο θέμα των reader στο forum. Μέσα σε αυτό το διάστημα επικοινώνησα με αντιπροσώπους της Sony και μου έιπαν πως ο Sony Reader δεν έχει ελπίδες να έρθει στην Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς μου είπαν ότι το πήραν από Αμερική μέσω ίντερνετ και είναι ικανοποιημένοι. Εμένα παρόλα αυτά, το irex της iliad μου φαίνεται πιο καλό.
Τα χρήματα δε με ενιδαφέρουν, εφόσον θα λύσω το πρόβλημα που έχω στο διάβασμα λόγω της πάθησής μου στην όραση. Αν είναι δυνατό να μου πει κάποιος που έχει αποκτήσει το iliad αν είναι ευχαριστημένος από την χρήση του, το μέγιστο που μπορεί το iliad να μεγενθύνει τα γράμματα σε doc και pdf formats, αν κάνει rotate, αν μπορείς να κάνεις πλοήγηση με μεγενθυμένο κείμενο και αν αναγνωρίζει ελληνικά.
Ξέρω οτι ζητάω πολλά, απλά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, υπάρχει περίπτωση να δώσω 650 ευρώ και να μου είναι άχρηστο αν δε μπορώ να διαβάσω. Οπότε μόνο κάποιος που το εχει στα χέρια του μπρεί να με βοηθήσει.
Παρόμοια Θέματα
-
Υπάρχει κάποιο site με saved games;
Από TheThing στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-07, 12:42 -
Mήνυμα 'δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο δίσκο' στο Αzureus.
Από giannistrsl στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-06, 13:45 -
Υπάρχει τέτοιο site?
Από charly13 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-05, 11:47 -
Πιστευατε οτι υπαρχει τετοιο site ?????
Από Insomniac στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 49Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-05, 08:25
Bookmarks