Παιδιά εγώ έχω ένα router που παίρνει την adsl. Το έχω συνδέσει σε ένα switch netgear και στο switch έχω συνδέσει 2 οικιακούς υπολογιστές με ethernet. Πρόσφατα συνέδεσα στο switch πάλι με ethernet το fritxbox 7140, ΄με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έπειτα με το laptop συνδέθηκα ασύρματα στο fritbox. Φυσικά στο 182.168.178.1 του fritxbox δεν μπορώ να μπω, αλλά στο βασικό modem/router μπαίνω κανονικά από το laptop. Φαντάζομαι ότι το fritxbox είναι σε λειτουργία wireless switch. Εφόσον θέλω να επιτρέπω να συνδέεται μόνο το laptop ασύρματα και όχι κάποιος ξένος, τότε στο mac filter του fritzbox θα βάλω τη mac address του laptop ή και του βασικού modem router??
Εμφάνιση 16-30 από 41
-
07-05-08, 21:07 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #16Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
08-05-08, 16:59 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #17
Κανείς??
Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
08-05-08, 20:01 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #18
Το mac filter στον ΦΡΙΤΣ πού το βρήκες;
Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
-
08-05-08, 23:48 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #19
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Του laptop αν κατάλαβα καλά την συνδεσμολογία.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
09-05-08, 00:55 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #20
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimarass : 09-05-08 στις 00:55. Αιτία: auto merged post
Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
12-04-09, 01:20 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #21
Ωραίος οδηγός αλλά το κρυφό SSID προσωπικά θεωρώ ότι μόνο τη ζωή σου δυσκολεύει και γι αυτό είναι εντελώς περιττό. Ο "άσχετος" χρήστης τρώει πόρτα από τον κωδικό και ο ψαγμένος από τον κωδικό και τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, το κρυφό SSID δεν πρόκειται να του κάνει τίποτα.
Υ.Γ.1: Ο οδηγός το χρειάζεται το update του νομίζω.
Υ.Γ.2: Ωραία η προειδοποίηση για το ξέθαμα θέματος, φάση έχει
-
31-05-09, 15:30 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #22
επίσης στο Linksys WAG200G βάλτε σε disable το management via WLAN ώστε να μπορείτε να κάνετε τις ρθμίσεις μόνο με το καλώδιο δικτύου και όχι ασύρματα
-
02-06-09, 12:38 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #23
Για το philips CGA5720N/TE που έδινε κάποτε ο ΟΤΕ με το conn-x...
-
02-06-09, 14:59 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #24
Στο FRITZ!Box Fon WLAN 7140 , έχω κρατήσει το " Allow new WLAN devices " γιατί έρχονται συχνά φίλοι με laptop , μπαίνει ένας φίλος από το απέναντι σπίτι και βαριέμαι να τους στέλνω " πρόσκληση " με την Local WLAN MAC address για να συνδεθούν ....
το θέμα πιο είναι , υπάρχει τρόπος να έχει μπεί κάπιος και να μην το βλέπω στο WLAN Monitor ?
-
06-06-09, 12:41 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #25
Πολυ καλος οδηγος θα παραθεσω και εγω τις αντιστοιχες φωτο που εχω για το Sagem το καινουριο μοντελο
(μολισ καταλαβω πως ανεβαζω φωτογραφιες στο φορουμ)
Μια ερωτηση
Μετα τις ρυθμισεις στο ρουτερ πως θα συνδεσω το lap top μου ασυρματα, τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο lap top (στην δικη μου περιπτωση σε 2 lap top) ωστε να συνδεθουν στο δυκτιο (δεν φενεται η ασυμαρτη συνδεση στα lap top μετα την αποκρυψη στο ρουτερTHE DOCTOR!
Aρχή σε linux--------------->
-
06-06-09, 15:00 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #26
Λοιπον κατι έκανα και καταφερ ακαι συνδεσα και το λαπ τοπ, μια διευκρινηση στην ασφαλεια εχει μεσα wap- spk, wap2 kai wap2 / wap-spk mixed ti να βαλω?
THE DOCTOR!
Aρχή σε linux--------------->
-
06-06-09, 16:27 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #27
εαν εχει επιλογη wpa/wpa2 επελεξε την το wep "σπαει" ευκολα.
θα πρεπει να υποστηριζει wpa/wpa2 και η ασυρματη καρτα δικτυου.
-
06-06-09, 16:30 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #28
-
06-06-09, 17:04 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #29
-
06-06-09, 17:23 Απάντηση: tip: αγοράσατε το καινούργιο ασύρματο Modem, είστε καλός Σαμαρείτης; #30
Παρόμοια Θέματα
-
Καινούργιο modem για 10Μbps
Από anideos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-08, 00:37 -
Καλός σαμαρείτης
Από Whiteyez στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-05, 15:31 -
Κανένας Καλός Σαμαρείτης?
Από GR6175 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-05, 12:55 -
Ποιά μάρκα modem/router αγοράσατε;
Από boss στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-04, 09:52
Bookmarks