Είμαι στον οτε πολλά χρόνια όπως μπορείτε να καταλάβετε απο το router που έχω άλλα ο οτε αρνειτε πεισματικά να μου παρέχει ενα καινούριο. Το πρόβλημα μου είναι οτι έχω σήμα μόνο σε δυο δωμάτια του σπιτιού (ένας όροφος είναι και μην φανταστείτε και καμιά βίλα)
Πριν μπω στην ταλαιπωρία να κάνω αίτηση σε άλλη εταιρία και όταν με πάρουν απο τον οτε να μου κλαφτούνε να τους πω για οτι έφυγα για το ρουτερ και να μου δώσουν καινούριο, δοκίμασα να κάνω κάτι μόνος μου.
Είμαι τελείως άσχετος, άλλα σύμφωνα με τη λογική μου αυτό που έκανα θα έπρεπε να δουλεύει. Το θέμα είναι οτι δεν δουλεύει(δεν υπάρχει διαφορά στο σήμα απο πριν). Παραθέτω φωτογραφίες και ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει!! (πιο πολυ απο περιέργεια και ολας!!)
Η εξωτερική κεραία είναι η TP-LINK model TL-ANT2408C (8 dBi). 'Eχω κόψει το καλώδιο της βάσης και έχω συγκολλήσει τα αντίστοιχα καλώδια με αυτά της κεραίας του router στα αντίστοιχα σημεία!
![]()
![]()
![]()
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
23-12-13, 18:20 Sagem fast 1500WG, συγκόλληση δεύτερης κεραίας #1
-
26-12-13, 18:49 Απάντηση: Sagem fast 1500WG, συγκόλληση δεύτερης κεραίας #2
δεν νομίζω να ειναι καλη ιδεα να εχεις και τα 2 κεραία κολλημένα στην ιδια pin out!! καλο ειναι να απομονώσεις το δικό του κεραία που πιθανό να είναι κάπου στα 2db με αυτό που θέλεις να το αντικαταστήσεις. με αυτο το τροπο κα κανεις λιγοτερο πιθανά πρόβλημα στο wifi σου λόγο θόρυβο και θα αυξήσει την εμβέλεια του.
-
26-12-13, 19:30 Απάντηση: Sagem fast 1500WG, συγκόλληση δεύτερης κεραίας #3
Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Το είχα και 'γώ αυτό το router από το 2006 εώς το 2010...
Παρόμοια Θέματα
-
[Sagem] Mετατροπή SAGEM 1540WG (ISDN) Σε 1500WG(PSTN) και το αντίστροφο.
Από Dagalidis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 121Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-16, 14:06 -
Nova σε 2 τηλεοράσεις μέσα από εντοιχισμένο καλώδιο κεραίας
Από johnnylzep στο φόρουμ SatelliteΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-13, 00:52 -
συνδεση κεραιας για μεγαλυτερη εμβελεια σηματος wifi
Από themis_1986 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-13, 03:30 -
Καλωδιο για επεκταση κεραιας.
Από akiz στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-13, 02:55 -
Router Sagem Fast 2444
Από jimpan στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-13, 17:55
Bookmarks