Καλημέρα,
Με τον ερχομό της ADSL γραμμή είπα να αφήνω τον υπολογιστή μου μέρες ανοικτό, ώστε να επωφεληθώ πλήρως από το καινούριο bandwith...
Έλα ντε, όμως που ο υπολογιστής κολλάει μετά από μία περίπου μέρα συνεχούς λειτουργίας.
Το σύστημά μου έχει επεξεργαστή Pentium 4 στα 3.2 GHz (πυρήνας Northwood) και μνήμη 2 x 512 MB DDR στα 400 MHz. Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows XP Professional (το Gentoo Linux είναι ακόμη σε στάδιο πειραματισμού :> ).
Από άποψη θερμοκρασίας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο επεξεργαστής δύσκολα να ξεπεράσει τους 50 βαθμούς σε καλοκαιρινό μήνα..
Ούτε και όση ώρα το δουλεύω το μηχάνημα δεν υπάρχει πρόβλημα. Άμα όμως το αφήσω με τις ώρες να τρέχει το eMule Plus μόνο του, τότε το σύστημα σχεδόν καταρρέει. Στο eMule Plus δεν μπορώ να κάνω κλικ (εμφανίζεται η κλεψύδρα), ενώ για να ανοίξει το Start Menu (αν ποτέ ανοίξει) θα περάσει αρκετός χρόνος. Το σύστημα γενικώς σέρνεται...
Να σημειώσω επίσης ότι χρησιμοποιώ το Outpost Pro ως firewall.
Τι μπορεί να φταίει; Βοηθήστε με, θέλω να αφήνω το PC μου ανοιχτό για μέρες...![]()
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
28-07-04, 10:33 Πρόβλημα σταθερότητας στα Windows XP ύστερα από πολλές ώρες #1
-
28-07-04, 11:39 #2
Αν η CPU πηγαίνει στο MAX τότε :
Δες αυτό
NOTICE! please upgrade your eMule Plus client ASAP to 1m
as previous versions have bugs leading to 100% CPU usage
and transfer problems with other clients.
25.06.2004 NEW! eMule Plus 1m released! Check here to see what's new
Αλλά και αυτό
http://1.kuchin.peterhost.ru/forum/i...24&showforum=4
Επίσης απενεργοποίησε το IP filtering από το EmulePlus εμένα τουλάχιστο μου έλυσε το πρόβλημα
-
28-07-04, 12:16 #3
Δεν τίθεται θέμα για παλιά έκδοση του eMule Plus, αλλά IP filtering πρέπει να το έχω όντως ενεργοποιημένο. Θα το απενεργοποιήσω και θα δούμε...
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
-
28-07-04, 12:59 #4
Αν κοιτάξεις στο δεύτερο link(forum emuleplus/report bugs) θα δεις ότι και η τελευταία έκδοση έχει πρόβλημα είτε με crashes είτε με high cpu usage, που οφείλονται σε διαφορετικά προβλήματα από αυτά που είχαν οι παλιότερες εκδόσεις.
-
28-07-04, 21:53 #5
Η λυση ειναι μια... GNU/Linux η BSD!
Αν ομως θες σωνει και καλα Παραθυρα, δοκιμασε το http://www.reactos.org
Παρόμοια Θέματα
-
πρόβλημα με αλλαγή σειράς ύστερα από συγχρονισμό υποτίτλων...
Από slow στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-08, 17:35 -
Περίεργη συμπεριφορά μετά από πολλές ώρες αδράνειας!
Από parsifal στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-06, 22:58 -
Περίεργο πρόβλημα με βίντεο και ανοιχτό pc για πολλές ώρες
Από ndan_gr στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-06, 18:20 -
πρόβλημα με σύνδεση υστερα απο διακοπη ρευματος
Από petran78 στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-05, 19:26 -
Πολλες ωρες ψαξιμο....τι να παρω???
Από SpY :[ στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-05, 00:06
Bookmarks