Μόλις είδα το ακόλουθο στο flash.gr και το κάνω post για τα σχόλια σας....
"Παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στον κόσμο που ασχολείται με το Internet, το ιδιαίτερα υψηλό τιμολόγιο που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για τη νέα υπηρεσία xDSL, η αντίδραση από πλευράς ιθυνόντων περιορίστηκε στην κατά 2 περίπου μήνες παράταση της δοκιμαστικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τιμές θα είναι κατά 50% μειωμένες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Οργανισμού έχει δεχτεί χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τόσο από μεμονωμένους χρήστες του Internet, όσο και από επιχειρήσεις, αλλά και από εναλλακτικούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας, που θεωρούν ότι ο ΟΤΕ τούς αφήνει πολύ μικρά περιθώρια κέρδους και, κατά συνέπεια ελιγμών, ως προς τα τιμολόγια των πελατών τους.
Αποδέκτης παραπόνων έχει γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής, ο οποίος κάλεσε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο γενικός γραμματέας επικοινωνιών Κ. Παπαλέξης, ο πρόεδρος του ΟΤΕ Ελ. Αντωνακόπουλος, ο γενικός διευθυντής ρυθμιστικών θεμάτων του ΟΤΕ Λ. Αγγέλου, ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Μαν. Γιακουμάκης και ο αντιπρόεδρος Δ. Δημητρόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε η παράταση της δοκιμαστικής περιόδου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου."
Και το link:http://tech.flash.gr//news/greece/2003/4/23/9918id/
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
23-04-03, 15:12 Άρθρο του flash.gr για συνάντηση με ΟΤΕ #1
-
23-04-03, 15:19 #2
Εμένα πάντως μου άρεσαν 2 πράγματα από αυτό το άρθρο!
και
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Οργανισμού έχει δεχτεί χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τόσο από μεμονωμένους χρήστες του Internet, όσο και από επιχειρήσεις, αλλά και από εναλλακτικούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας, που θεωρούν ότι ο ΟΤΕ τούς αφήνει πολύ μικρά περιθώρια κέρδους και, κατά συνέπεια ελιγμών, ως προς τα τιμολόγια των πελατών τους.
-
23-04-03, 15:23 #3
Ναι ναι....Και εμένα μου άρεσε το εικονίδιο!!!Να υποθέσω οτι δείχνει κάποιου είδους "support" απο πλευράς του site προς τον αγώνα μας;;;;
Θα δείξει.....
-
23-04-03, 15:25 #4
Η πολύ απλά δείχνει την αντίδραση μας όταν ο ταχυδρόμος φέρνει τον λογαριασμό του πΟΤΕ σπίτι... Τουλάχιστον έτσι έχω αντιδράσει 5-6 φορές γι'αυτόν τον λόγο!!!
-
23-04-03, 15:31 #5
Οχι οχι ξέρω!!!!Είναι ο υπέυθυνος του ΟΤΕ για τα e-mails που κλαίει τη μοίρα του...
-
23-04-03, 15:46 #6
egw pali pistevw pws to eikonidio apeikonizei enan ilithio pou den kserei apo upologistes kai xtipaei to kefali tou sto pliktrologio
-
23-04-03, 16:28 #7
Παρεμπιπτόντως, στην εκπομπή red passion του magic, ο τύπος που συμπαρουσιάζει την εκπομπή με τις άλλες δύο κοπελιές (η μελαχρινή είναι θεά btw) φοράει μπλουζάκι που γράφει DSL. Φαίνεται πως έχουμε τη συμπαράσταση του ομίλου.
-
23-04-03, 16:40 #8
Αρχικό μήνυμα από wizardsl
kalo auto
Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ
Paintball team Last Chancers
-
23-04-03, 19:32 #9
αυτή η ψευτιά δεν πρόκειται να περάσει έτσι =|. Άκουσε εκεί, η μείωση θα κρατήσει μόνο μέχρι τέλη Οκτωβρίου! Αν είναι δυνατόν, και θέλουμε να ονομάζεται η κοινωνία μας <<Σύγχρονη>>...Αίσχος! Αρκουδέ'ι'δες!
-
23-04-03, 23:07 #10
Προς mailer: E τότε άλλαξε εικονίδιο και βάλε αυτό το χαριτωμένο στη θέση του δικού σου
πλάκα κάνω!!
Παρόμοια Θέματα
-
Συνάντηση Χατζηδάκη – Αλεξανδρίδη - Βουρλούμη, για την αντιπαράθεση ΕΕΤΤ-ΟΤΕ
Από rho στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-07, 04:26 -
ΟΤΕ On the Broadband για 2η χρονιά το πρόγραμμα του ΟΤΕ για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-07, 06:04 -
Ο ΟΤΕ στη συνάντηση των μελών του ΕΤΝΟ
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-06, 20:22 -
Το νέο άρθρο στο οτε.gr
Από basil στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-03, 23:00 -
Αρθρο απο Flash.gr για παροχή aDSL μέσα στον Απρίλιο
Από Craven στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-03, 15:05
Bookmarks