Εμφάνιση 46-60 από 137
-
06-02-14, 16:02 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #46
-
06-02-14, 16:18 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #47
-
06-02-14, 16:27 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #48
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πολύ τεχνοφοβία διαβάζω, όποιος δεν το θέλει το κλείνει και τελείωσε.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
06-02-14, 17:42 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #49
Πριν απο λιγο αναβαθμιστηκε μονο του το firmware του ρουτερ μου απο 1.0.6 που ητανε σε 1.0.7 αλλα δεν εκπεμπει ακομα το δευτερο ασυρματο..
-
06-02-14, 18:01 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #50
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη fonera που είχα αγοράσει αλλά τελικά κατέληξε με ddwrt μιας και μου ήταν άχρηστο για την εποχή να μοιράζομαι τη σύνδεσή μου.
Πολύ καλή πρωτοβουλία από τον ΟΤΕ.
Αλήθεια, αφού το modem για τα δημόσια ασύρματα δίκτυα, δημιουργεί νέες PPP συνδέσεις, το modem θα μπορεί να δουλέψει σε bridge mode και να δουλεύει και η υπηρεσία fon λογικά, σωστά?
Αν ναι όμως, πώς θα μπορούν να κάνουν remote συνδέσεις στο modem οι τεχνικοί του ΟΤΕ για την ρύθμιση της υπηρεσίας?
Στο 13888 που κάλεσα δεν γνώριζαν εάν θα δουλεύει ή όχι σε bridge mode.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος codezero : 06-02-14 στις 18:06.
-
06-02-14, 18:21 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #51
Γιατί μόλις κάποιος μιλήσει για ασφάλεια και προσωπικά δεδομένα τον στιγματίζεται με την τεχνοφοβία.
Ας μην ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο...
Ένα από τα ερωτήματα που έθεσε, και δεν το απάντησε κάποιος, είναι το θέμα της εμβέλειας.
Και ξαναρωτάω...
Είμαι στον 6 και ενεργοποιώ την υπηρεσία.
Ποιος θα πάρει το σήμα μου;
Έχω το ρούτερ στον ακάλυπτο.
Ποιος θα επωφελείται;
Τα περισσότερα σπίτια >60m2 έχουν προβλήματα σήματος. Το έχεις στο πίσω δωμάτιο; Δεν πιάνεις στο εμπρός κοκ.
Είσαι στον 2ο το πολύ να πιάσεις 1ο και τον 3ο.
Από τον δρόμο τι να πιάσεις;
Το σήμα του ρούτερ του 4ου, 5ου κλπ ή του 1ου με ρούτερ στο πίσω δωμάτιο (ούτε του εμπρός δηλαδή δεν πιάνεις).
Εκτός φυσικά αν μέσα στις πόλεις έχετε μονοκατοικίες και τα ρούτερ σας κολλημένα στα τζάμια.
Τι άλλο να πω...
Και κάτι ακόμα.
Από default δεν θα έπρεπε να είναι Απενεργοποιημένο και όποιος το θέλει να το ενεργοποιεί;
Είναι τεχνοφοβικά τα παραπάνω;| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
06-02-14, 19:50 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #52
Μα το fon δεν είναι νέο φρούτο, υπάρχει στο εξωτερικό τόσα χρόνια, εκεί πως δουλεύει;
Ναι το ότι είναι απο default ενεργό δεν είναι σωστό, αλλά τα προσωπικά δεδομένα και την ασφάλεια δεν βλέπω που βλέπεις να έχουν πρόβλημα
-
06-02-14, 20:43 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #53
@sdikr
Ειλικρινά δεν ξέρω πως και εάν δούλευε στο εξωτερικό.
Προσωπικά πρώτη φορά το ακούω.
Πες μου, κατά την άποψή σου, πιστεύεις ότι μπορεί να δουλέψει αποδοτικά σύμφωνα με την κατάσταση που περιέγραψα;
Σχετικά με την ασφάλεια αν πρόκειται για vc τότε καλύπτεται ο συνδρομητής από τυχόν παράνομες ενέργειες.
Πόσο δύσκολο όμως να περάσει κάποιος στο εσωτερικό δίκτυο όταν και οι δύο βρισκόμαστε πάνω στο ίδιο ρούτερ;
Προσωπικά δεν το θεωρώ απίθανο.
Είμαι από αυτούς που δεν αδιαφορούν όταν βλέπω τα ledάκια του ρούτερ να αναβοσβήνουν χωρίς λόγο.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
06-02-14, 20:59 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #54
Κ' εγώ πρώτη φορά το ακούω, σύμφωνα με τον χάρτη (στο μενού "χάρτης δωρεάν πρόσβασης) πάντως σε Αγγλία και Γαλλία υπάρχει παντού.
-
06-02-14, 21:20 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #55
Προτίνω να θυμηθούμε λίγο τον ορισμό του όρου τεχνοφοβία
Εγω δεν βλέπω κάτι σε τεχνοφοβία ! Αντίθετα βλέπω σκπετικισμό και κριτική .... Κάτι που το θεωρώ καλό αντί να μασάνε ότι μας σερβίρουν λές και δεν ξέρω τι ! Επίσης κάνένας δεν πρόκειτε να νοιαστεί τον εαυτό μας όσο εμείς .... Οι πάροχοι απλά κοιτάνε τους τζίρους τους !
-
06-02-14, 21:22 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #56
Το Fon όταν ξεκίνησε σαν υπηρεσία και, μιλάμε για 2006-7 τουλάχιστον, από προσωπική εμπειρία και όπως πολλοί έγραψαν, δούλευε με τον απλό τρόπο: αγορά του εξοπλισμού (ένα φτηνό ρουτεράκι fonera) με προσωπικά έξοδα και εγγραφή στο site της εταιρίας, τέλος συνέδεες το ρουτεράκι στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό σου και "δημιουργούσες" ένα δημόσιο hot-spot.
Από εκεί και πέρα με το όνομα χρήστη και το κωδικό σου, οπουδήποτε μπορούσες να έχεις Internet σε σημεία που κάποιος σαν εσένα μοιραζόταν την σύνδεσή του (υπήρχε ρύθμιση που επέλεγες το εύρoς ζώνης που θέλεις να μοιραστείς, και ο ΟΤΕ μόνο 1Mbit συνολικά θα σου δεσμεύσει και μόνο εάν κάποιος συνδεθεί στο ασύρματο Fon δημόσιο δίκτυο).
Από θέμα ασφάλειας, όπως και τώρα με τον ΟΤΕ που η υπηρεσία δουλεύει με παρόμοιο τρόπο και απλά δεν χρειάζεται να αγοράσεις εξοπλισμό, το ασύρματο δίκτυο που δημιουργείται είναι αποκομμένο από το δίκτυό σου αλλά και από κάθε άλλο χρήστη που συνδέεται στο δίκτυο fon αφού το ρούτερ δημιουργεί virtual δίκτυο και δουλεύει με ap isolation. Επομένως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.
Επίσης για τις παράνομες ενέργειες, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς γιατί ο κάθε χρήστης Fon που συνδέεται στο δίκτυο σου, βάζει το προσωπικό του username και password για την σύνδεση του στο Internet και παίρνει διαφορετική IP από αυτή που έχεις εσύ για να σερφάρεις στο διαδίκτυο. Ξέρουν ποιον να κυνηγήσουν δηλαδή...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος codezero : 06-02-14 στις 21:31.
-
06-02-14, 21:33 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #57
Παλιότερα ήθελα και εγώ να το δοκιμάσω με προτροπή απο γνωστό που ήταν στο εξωτερικό, αλλά τελικά το πρόβλημα ήτανε οτι στην Ελλάδα δεν υπήρχε κάλυψη, στο εξωτερικό όμως δούλευε.
Θα έλεγα οτι ναι, δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα με το που φτάνει το ασύρματο, άλλωστε τόσοι και τόσοι έχουν το geitonaswifi δωρεάν.
Οσο για το πόσο δύσκολο είναι να περάσει στο εσωτερικό θα έλεγα οτι είναι πολύ δύσκολο όχι ομως αδύνατο, αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορεί να σπάσει τον κωδικό, μπορεί να περάσει μέσω internet κλπ κλπ. Λύση; δεν υπάρχει απλά τα κλείνεις όλα
Δεν ξέρω αν έχεις κάνει μια αναζήτηση πρόσφατα στην περιοχή σου, θα δείς τουλάχιστον 5 με 10 ασύρματα με όνομα ote, όλο και σε κάποιο θα μπορείς να συνδεθείς
-
06-02-14, 21:50 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #58
Mήπως έχεις φορητό με άχρηστη κεραία? Γιατί όλα τα δικά μου ρούτερ (ανάμεσα τους πολλά φτηνιάρικα των παρόχων) μια χαρά σήμα στέλνουν μέχρι και στην απέναντι πολυκατοικία, και κάτω στο δρόμο.
Μπορεί η περιοχή σου να είναι πήχτρα στα ασύρματα δίκτυα, σε βαθμό που να βρίσκονται υπερβολικά πολλά στο ίδιο κανάλι και να κάνουν παρεμβολές. Δεν ξέρω τί φταίει, και δεν αμφισβητώ ότι τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις για σένα. Αλλά καταντά κουραστικό να επιμένεις ότι όλα τα wifi δίκτυα στέλνουν σήμα 8-9 μέτρα εντός σπιτιού, επειδή έτσι κάνει το δικό σου. Προσωπικά έχω τις ακριβώς αντίθετες εμπειρίες. Έχω ανοίξει το δίκτυό μου από τον πρώτο για να πάρει προσωρινά ιντερνετ γείτονας στον 5ο όροφο, και έπαιρνε μια χαρά.
Και μη με παρεξηγείς, δεν τα γράφω αυτά για να "στην πω". Αλλά μπήκες εδώ μέσα φορτσάτος να μας πεις "τί βλακείες είναι αυτές για ρούτερ hotspots, κανένα δίκτυο δεν έχει σήμα που να φτάνει από το καθιστικό στην κρεβατοκάμαρα, δεν ξέρω τί μου λέτε εσείς" ενώ ξεκάθαρα έχεις πρόβλημα στο δικό σου wifi δίκτυο που πρέπει να επιλύσεις. Η απόδοση που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογική για wifi δικτυο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marcus1 : 06-02-14 στις 22:07.
-
06-02-14, 22:08 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #59
Αν κάποιος θέλει να υποκλέψει "προσωπικά δεδομένα" δεν θα καθίσει να στήσει (ή σπάσει) δίκτυο της Fon που θα πρέπει να κάνει τάμα για να συνδεθούν 5-10 άτομα αλλά θα μπαστακωθεί σε κάποιο κεντρικό σημείο και θα σηκώσει ένα honeypot που εγγυάται άμεσα αποτελέσματα.
Τα περί ακάλυπτων, ρετιρέ και τα ρέστα, συγνώμη κιόλας, αλλά είναι ανοησίες. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα στήσεις το δίκτυο ή πόσοι θα συνδεθούν σε αυτό μιας και ο σκοπός δεν είναι να καλύψουν κάθε σπιθαμή γης (κακώς το μπερδεύεις με "WiFi σε όλη την Ελλάδα").
Να προσθέσω επίσης πως οι παραδοχές σου για την κάλυψη του Wifi είναι αρκετά έως πολύ λάθος και στην πράξη (όταν όλοι οι συνδρομητές ΟΤΕ πάρουν συμβατό modem) η κάλυψη θα είναι αρκούντως ικανοποιητική σε πάρα πολλές περιοχές.
ΥΓ: Το ότι αγνοούμε την ύπαρξη κάποιας υπηρεσίας που υπάρχει χρόνια λέει περισσότερα για εμάς παρά για την υπηρεσία.
-
06-02-14, 22:13 Απάντηση: ΟΤΕ My WiFi με δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με την FON #60
με μία γρήγορη ματιά καταλαβαίνω πως η επιτυχία του προγράμματος είναι ανάλογη του αριθμού των συνδρομητών που θα ψηθεί να συνεισφέρει. όσο ο κόσμος μένει πίσω τόσο η υπηρεσία θα είναι και στον πάτο. κρίμα, φαίνεται καλό.
τα μηνύματα που αναφέρθηκαν σε όσα είπε ο πρωθυπουργός τα θεωρώ πλήρως άστοχα.
καλή κίνηση από τον ΟΤΕ που πρόλαβε να το "κλείσει" με την FON . Μένει να δούμε πόσο ζεστά θα το πάρει ο κόσμος.Roy: No, there you go, I just heard it come on. No, that's the music you hear when it comes on. No, that's the music you hear when..I'm sorry, are you from the past?
Παρόμοια Θέματα
-
Η στρατηγική συνεργασία της Deutsche Telekom με το Twitter φέρνει νέες δυνατότητες για τους συνδρομητές της Cosmote
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-13, 17:51 -
Προσφέρει ο ΟΤΕ συνδυαστική έκπτωση για συμβόλαιο κινητής &Double Play;
Από trelosfilosofos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-13, 22:13 -
ΟΤΕ: 5€ φθηνότερα τα προγράμματα ΟΤΕ DOUBLE PLAY VDSL 50
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 89Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-13, 16:34 -
Νεος φοιτητής και φορητότητα απο Wind double play σε φοιτητικό ΟΤΕ 8 ευρώ
Από potis21 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-13, 14:39 -
ΟΤΕ Double Play 2 Economy με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack VS Nova 3play
Από xatzikiriakos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-13, 15:47
Bookmarks