Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 52
    Το avatar του μέλους gbras
    gbras Guest
    Η απαντηση τους :

Αγαπητέ κύριε .........,

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την ADSL υπηρεσία της FORTHnet.

Με αφορμή τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα του ADSL, σας ενημερώνουμε ότι ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) εξέδωσε Δελτίο Τύπου όπου κοινοποιεί τόσο τα πακέτα (όσον αφορά τις διαθέσιμες ταχύτητες) όσο και τις τιμές χονδρικής και λιανικής διάθεσης.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιήσουμε το υπάρχον δίκτυο του ΟΤΕ, όμώς είναι στα σχέδια της εταιρίας μας να εγκαταστήσουμε δικό μας δίκτυο στο μέλλον.

Με βάση τα παραπάνω, βρισκόμαστε στα τελικά στάδια διευθέτησης των τεχνικών εκκρεμοτήτων και διαμόρφωσης των πακέτων και της τιμολογιακής πολιτικής μας.

Σας βεβαιώνουμε ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, για να σας ενημερώσουμε τόσο για τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας στην περιοχή σας, όσο και για τα αντίστοιχα μοντέλα χρεώσεων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για οτιδήποτε νεότερο επί του θέματος, μπορείτε να επισκέπτεστε το site μας στη διεύθυνση http://www.forthnet.gr/products/dsl/index.html το οποίο θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τις εξελίξεις.

Με εκτίμηση,

FORTHnet A.E.

Το avatar του μέλους xalaros23
    xalaros23 Guest
    xexe... ontos h forthnet ebgale ena kenourio link simera sto adsl pou leei neoteres ekselikseis. Leei auta pou les kai esi basika. Kati einai kai auto para na menoume sto skotadi gia to ti akribos simbeni, as elpisoume oti 8a exei sixni ananeosi.

Το avatar του μέλους xalaros23
    xalaros23 Guest
    Kai gia na exoume kalo rotima bre pedia, h Otenet den einai fisiologiko na kanei proti provide? giati ena aplo search sto site tis den briskei oute ena keimeno me tin leksi ADSL ? kserei kanenas ti paizete?
    Apo tin alli den 8a mou fanei ka8olou parakseno na ksipniso mia orea proia kai na do kateu8ian sto site paroxi adsl, einai poli koutoponiroi mou fenete, afinoun to pragma na eorite den enimeronoun kanenan kai ksafnika eno oi alloi 8a einai aproetoimastoi h Otenet 8a dosei DSL isos kai xamilotera apo allous ISPs kai na trabame ta malia mas. Eksalou pos 8a fane pali to megalo komati tis pitas mono me simfonies kato apo to trapezi me ton ote gia na paiksoun to monopoliako paixnidaki tous.

Περιοχή
    Aθήνα/Guildford/Bcn
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    ~15500/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    zyxel p-600
    Βγάλε το κόμμα που υπάρχει μετά το λινκ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wizardsl
    Βγάλε το κόμμα που υπάρχει μετά το λινκ.
    γιαυτο δεν φορτωνε η σελιδα ... :?
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.... :o

Το avatar του μέλους basil
    basil Guest
    Ανταγωνιστικές ως προς ποίον; Αφού στην αρχή περίπου όλοι στις ίδιες τιμές θα χρεώνουν, εκτός αν η Otenet είναι φτηνότερη λόγω συγγένειας Ote-Otenet...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Linksys
    Βασικά αυτή η απάντηση της forthnet στέλνεται σε όλους από σήμερα αν πας στο "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ" ...

Το avatar του μέλους on_rainbow
    on_rainbow Guest
    geia sas
    den eimai kainourgios vasika alla twra girisa apo australia
    kai vevea parakolouthw afto to site edw kai poluuuuuuuu kairo kai den exw xasei tipota

ena exw na pw
    stin australia oloi sxedon exoune valei dsl kai einai para polu efxaristimenoi kai apo tin arxi den akoustike kanena parapono

Το avatar του μέλους Anonymous
    Anonymous Guest
    clain mine on the line

Το avatar του μέλους TZO2004
    TZO2004 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από basil
    Ανταγωνιστικές ως προς ποίον; Αφού στην αρχή περίπου όλοι στις ίδιες τιμές θα χρεώνουν, εκτός αν η Otenet είναι φτηνότερη λόγω συγγένειας Ote-Otenet...
    εδώ γελάμε. η οτενετ κλασικά θα ειναι η ακριβότερη...
    Αν δεν ηταν αιμορουφηχτρες θα δινανε dial-up τζάμπα αφού βγάζουν τα κέρατά τους από το ΕΠΑΚ...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7.2/1.5
    ISP
    Cosmote on the go
    Router
    usb modem
    Γεια σας. Εγώ πάλι το 13,20 Ε που δίνω στην οτενετ το μηνα φτηνό μου φαίνεται. Το ΕΠΑΚ είναι το αγγούρι. Πάντως για την ενημέρωση σας σας λεω πως κανένας άλλος εκτός από τον οτε [αν κάνω λάθος πείτε μου σας παρακαλώ], δεν έκανε την προσφορά των 1000 μονάδων το μήνα δωρεάν στα άτομα με ειδικά άτομα. Έτσι έχω περίπου το δίμηνο -52 Ε. Δεν λέω ότι είναι άγιοι, ότι δεν μας τα αρπάζουν και ό,τι δεν θέλω φτηνη ADSL, χαζός είμαι; Όχι, αλλά κάτι έκαναν πάντως. Α και στην συνδρομή του ενός έτους κάνουν 30% έκπτωση για την ίδια περίπτωση.

Το avatar του μέλους Anonymous
    Anonymous Guest
    o ote kanai kai swstes kai lanthasmenes prakseis

swstes 10 lanthasmenes 100

Το avatar του μέλους basil
    basil Guest
    Δεν διαφωνούμε ρε c mprizes45. Απλά, εμείς που δεν είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες τι πρέπει να κάνουμε;;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7.2/1.5
    ISP
    Cosmote on the go
    Router
    usb modem
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από basil
    Δεν διαφωνούμε ρε c mprizes45. Απλά, εμείς που δεν είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες τι πρέπει να κάνουμε;;
    Ούτε εγώ διαφωνώ basil. Όλοι πρέπει να κάνουμε διαμαρτυρία όπως μπορούμε. Καθόλου δεν εννοούσα ότι αφού εμένα κάπως είναι φτηνό, εξάλλου κάθε δίμηνο μουρχεται 150 Ε λοαριασμός οτε, εσείς να μην φωνάζετε. Ή εγώ είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση. Και είμαι από τους heavy users με οχτάωρα.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ
    Απλά το ανέφερα. Καλό Πάσχα.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 349
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-08, 22:34
  2. Μηνύματα: 64
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-07, 14:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές