ρε παιδια ποσα email accounts δινει η Hol με καθε συνδεση?? περα απο το username@hol.gr δεν μπορουμε να φτιαξουμε αλλο acoount για καποιο μελλος της οικογενιας?? δεν βρισκω τροπο απο τα tools.hol.gr να φτιαξω καινουριο account ξερει καποιος πως γινετε αν γινετε?
στην tellas Που ημουν ειχα την δυνατοτητα να φτιαξω και αλλα email accounts.
ξερω οτι μπορω να φτιαξω account σε free service αλλα ετσι για το γαμωτο θελω να μαθω πως γινετε.
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: hol email accounts??
-
26-02-07, 14:14 hol email accounts?? #1
-
26-02-07, 14:34 Απάντηση: hol email accounts?? #2
Αφού κάνεις login στα tools, μετά πας στην υπηρεσία HOL personal mail και κλικάρεις στο: επιλογές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Όταν ανοίξει η σελίδα πας στην τελευταία κατηγορία: ψευδώνυμα και εισάγεις μια διεύθυνση της μορφής username.username@hol.gr. Μετά πατάς προσθήκη, καταχώρηση αλλαγών και είναι έτοιμο
Ελπίζω να βοήθησαΔύο πράγματα δεν έχουν τέλος : Σύμπαν και ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι βέβαιος.(Einstein)
-
26-02-07, 16:06 Απάντηση: hol email accounts?? #3
Μμμμ, δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι.
Αυτό που λες ισχύει αλλά το inbox είναι ενιαίο για όλα τα accounts και όχι διαφορετικό για καθένα από αυτά.
Για να μην πω ότι πριν κάποιο καιρό που το είχα δοκιμάσει,δε λειτούργησε αφού ποτέ δεν έλαβα τα emails που ο ίδιος έστειλα από άλλη διεύθυνση στο account που είχα φτιάξει και ήταν του τύπου "όνομάμου.επώνυμόμου@hol.gr"
-
26-02-07, 16:23 Απάντηση: hol email accounts?? #4
Τί να το κάνεις το hol mail .
Πάρε ένα Gmailνα το φχαριστειθείς..
-
05-03-07, 12:20 Απάντηση: hol email accounts?? #5
Καλημερα παιδια, για να μν ανοιγω αλλο παραπλησιο τοπικ θελω να σας πω οτι πηγαινοντας να γινω μελος στο myaccount.hol.gr δεν μου δειχνει την μικρη εικονιτσα ωστε να γραψω το περιεχομενο στο field.... Προσπαθησα me firefox και internet explorer....
Τι γινεται?
-
09-03-07, 01:59 Απάντηση: hol email accounts?? #6
Παρόμοια Θέματα
-
HOL EMAIL
Από vanels στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-08, 20:06
Bookmarks