Καλησπέρα σε όλους καταρχάς...
Έχω ένα πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες...και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, για αυτό κάθε λύση ευπρόσδεκτη...
Λοιπόν...Έχω την κάρτα ήχου Terratec phase 26, αν κάποιος έχει κάποια από αυτήν την εταιρία θα ξέρει ότι έχει ένα control panel και εκει έχει παράθυρο για monitor settings (direct monitoring) και update.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω ούτε το direct monitoring ούτε το update, και δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.
Ένα ίσως σημαντικό που βλέπω από το Manual μπορεί να είναι ότι στο control panel-device manager-universal serial bus controler, to manual λέει ότι για να έχω Asio drivers θα πρέπει να γράφει εκεί Τerratec phase 26 usb, ενώ σε μένα γράφει usb compositive device.
Δηλαδή δεν ξέρω αν έχω ενεργοποιημένους τους Asio drivers.
Ένα δεύτερο πάλι προβλημα που παρουσιάζει είναι με το Cubase...
Eνώ ακούω ότι ηχογραφείται, στην αναπαραγωγή δεν έχω ήχο...
Συγνώμη για την έκταση του ποστ, αλλά δεν γινόταν πιο σύντομο...
Παιδιά μια λύση!!!!
Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
26-02-07, 18:00 Terratec phase 26-Asio drivers-cubase #1
-
26-02-07, 19:50 Απάντηση: Terratec phase 26-Asio drivers-cubase #2
- Περιοχή
- Amsterdam
- Downloads
- 26
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 100/100Mbps
- ISP
- KPN
Προσπαθησε να απεγκαταστησεις (σε safe mode) και στην συνεχεια να ξαναεγκαταστησεις τους drivers της (πολυ καλης) terratec απο το cd-rom η απο εδω.
Στο cubase μπες στο devices>device manager>VST multitrack και σιγουρεψου οτι εχεις επιλεξει τον σωστο που ειναι ο DirectX ASIO και οχι ο multimedia driverR5 5600G / Gigabyte B550m Aorus elite / 32GB Kingston Fury Beast DDR4 @3200MHz / Sapphire Pulse RX 6600 8GB / Team Group MP33 M2 PCI EXP 3 1TB / Thermaltake Smart BM2 650W / Lian Li Lancool 205 Mesh / Acer Nitro IPS HDR 24.5" 1080p @144Hz / AOC Agon AGK700 Cherry MX Red / Logitech MX Master 3s / Fanatet CSL DD 5nM + McLaren GT V2 Wheel / Thrustmaster T-LCM
-
27-02-07, 06:15 Απάντηση: Terratec phase 26-Asio drivers-cubase #3
Είχα το ιδιο σε USB. Το επεστρεψα πίσω καθως είχα ασυμβατοτητα με τη μητρικη μου και τους ντραιβερς. Η τερατεκ εχει λιγο περιεργο τροπο εγκαταστασης διοτι πρεπει σε καθε mode λειτουργιας να εγκαταστησεις ξεχωριστα τους αντιστοιχους οδηγους.
Εφοσον λες οτι εχεις USB καρτα (δεν το κανεις ξεκαθαρο) προσπαθησες να το απεγκαταστησεις και να διαβασεις αναλυτικα τις οδηγιες εγκαταστασης? Το λεω διοτι πραγματικα ο τροπος εγκαταστασης του εν λογω ειναι σπασιμο νευρων.
Το ASIO το ενεργοποιείς πριν συνδεσεις την καρτα. Οποιαδήποτε αλλαγη κάνεις την ωρα που την εχεις συνδεδεμενη εχει ως αποτελεσμα να γινεται disconnect unregister και reregister του driver στα windows.
Ελπίζω να σου δουλέψει γιατί εμένα απλά μου ήταν ασύμβατη.
-
27-02-07, 13:16 Απάντηση: Terratec phase 26-Asio drivers-cubase #4
Aυτό που παρατηρώ είναι ότι αν εγκαταστήσω τους Asio drivers μου την αναγνωρίζει σαν MIDI?
Τι συμβαίνει εδώ πάλι?
Παρόμοια Θέματα
-
Cubase προβλημα
Από garik199 στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-07, 09:44 -
terratec vs creative
Από sdikr στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-05, 19:15 -
Την γνωμη σας για την Phase 22 της Terratec
Από dreamer στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-04, 00:57
Bookmarks