Σελ. 1052 από 1408 ΠρώτηΠρώτη ... 10321042104710501051105210531054105710621072 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 15.766-15.780 από 21112

Θέμα: Ουκρανία

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Αυτοί τώρα έχουν λύσει τα προβλήματα στη χώρα τους και βοηθάνε και αλλού? Lol
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοί τώρα έχουν λύσει τα προβλήματα στη χώρα τους και βοηθάνε και αλλού? Lol
    ναι κανουν επιθεση στην βαση της wagner που ειναι στην μεση ενως αεροδρομιου και γυρω εχει βασεις ισλαμιστων
    που το βιντεο δεν δειχνει τιποτα που να μπορεις να βγαλεις συμπερασμα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova(Forthnet)
    Router
    Asus RTAX92U/HG8145X6-10
    Η Ιταλία 1η και η Ελλάδα λιγότερο παίρνουν/έπαιρναν απίστευτες ποσότητες σκληρού σιταριού από την Ουκρανία ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη όχι. Με τον πόλεμο αυτό κόπηκε και όντως έχουμε προβλημα αλλά κανείς άλλος στην Ευρώπη δεν παράγει σκληρό σιτάρι οπότε δεν ξέρω τι λένε οι Αυστριακοί.

Εμείς πάντως έχουμε ανάγκη το σιτάρι της Ουκρανίας.
    Μου φαίνεται τα λες αναποδα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν σκληρό για ζυμαρικά και πιάνουν καλύτερες τιμές από το μαλακό σιτάρι που φτιάχνει η Ουκρανία που γίνεται αλεύρι για ψωμί. Στην Ουκρανία δεν μπορούν να καλλιεργήσουν μαλακό σιτάρι λόγω καιρού, άρα η ντόπια παραγωγή δεν εχει τον ανταγωνισμό αυτό. Από την άλλη βέβαια δεν έχουμε σιτάρι για ψωμί, που είναι πρόβλημα.
    Αυτά άκουσα στο ραδιο. Μπορεί να μπερδεύω το σκληρό με το μαλακό. Είμαι όμως σίγουρος ότι είπαν ότι η δική μας παραγωγή πάει κυρίως για μακαρόνια.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stel67 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου φαίνεται τα λες αναποδα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν σκληρό για ζυμαρικά και πιάνουν καλύτερες τιμές από το μαλακό σιτάρι που φτιάχνει η Ουκρανία που γίνεται αλεύρι για ψωμί. Στην Ουκρανία δεν μπορούν να καλλιεργήσουν μαλακό σιτάρι λόγω καιρού, άρα η ντόπια παραγωγή δεν εχει τον ανταγωνισμό αυτό. Από την άλλη βέβαια δεν έχουμε σιτάρι για ψωμί, που είναι πρόβλημα.
    Αυτά άκουσα στο ραδιο. Μπορεί να μπερδεύω το σκληρό με το μαλακό. Είμαι όμως σίγουρος ότι είπαν ότι η δική μας παραγωγή πάει κυρίως για μακαρόνια.
    Άστα και εγώ μπερδεύτηκα τώρα αλλά είμαι σίγουρος πως άκουσα πως το στάρι της Ουκρανίας το θέλουμε εμείς και οι Ιταλοί βασικά. Πάει και ο κάμπος γιατί έλεγαν να βάλουν το στάρι που χρειαζόμαστε ρε γμτ
    CorollaClub

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova(Forthnet)
    Router
    Asus RTAX92U/HG8145X6-10
    Άστα και εγώ μπερδεύτηκα τώρα αλλά είμαι σίγουρος πως άκουσα πως το στάρι της Ουκρανίας το θέλουμε εμείς και οι Ιταλοί βασικά. Πάει και ο κάμπος γιατί έλεγαν να βάλουν το στάρι που χρειαζόμαστε ρε γμτ
    Σε 2 3 λινκσ που κοίταξα. Το σκληρό σιτάρι καλλιεργείται μόνο σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Καναδά. Συνολικά είναι μόλις το 6% της παγκόσμιας παραγωγής σιταριου.
    Μου φαίνεται δύσκολο ο παραγωγός στην Ελλάδα, Ιταλία κλπ να γυρίσει την παραγωγή του σε μαλακό και να έχει να ανταγωνιστεί όλο τον υπόλοιπο πλανήτη για ένα προϊόν που δίνει και μικρότερη απόδοση και μάλλον θέλει και άλλο κλίμα από το δικό μας. Τεσπα, δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για αυτά , Μπορεί να γράφω ανοησίες.
    Guardian angels, lay a bed
    Shed their light on my sleepy head
    I am a threshold yearning to sing
    Down with the the dancers having one last fling
    Here's to the moment when you said, "Hello"
    Come on my spirit are you ready, let's go
    https://www.covidstats.gr

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stel67 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε 2 3 λινκσ που κοίταξα. Το σκληρό σιτάρι καλλιεργείται μόνο σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Καναδά. Συνολικά είναι μόλις το 6% της παγκόσμιας παραγωγής σιταριου.
    Μου φαίνεται δύσκολο ο παραγωγός στην Ελλάδα, Ιταλία κλπ να γυρίσει την παραγωγή του σε μαλακό και να έχει να ανταγωνιστεί όλο τον υπόλοιπο πλανήτη για ένα προϊόν που δίνει και μικρότερη απόδοση και μάλλον θέλει και άλλο κλίμα από το δικό μας. Τεσπα, δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για αυτά , Μπορεί να γράφω ανοησίες.
    Το είχαν συζητήσει στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης λόγο του πολέμου στην Ουκρανία και του προβλήματος που θα είχαμε και έλεγαν μήπως δώσουν κάτι στους αγρότες να βάλουν σιτάρι για τη χώρα ποια, αλλά δεν ξέρω αν προχώρησε. Ένας υπουργός το έλεγε στο real στους πρώτους μήνες του πολέμου.
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  1695256174988110.png 
Εμφανίσεις:  27 
Μέγεθος:  509,3 KB 
ID: 250870
    fuck around the find out

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Μεγαλη ανοησια η επιμονη της Ουκρανιας σε αυτο το θεμα. Καπου ωπα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hetfield Εμφάνιση μηνυμάτων
    που να διαβασεις τι ειπε κιολας

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Ukraine strikes Russian ships, state-of-the-art aerial defences in Crimea
    https://www.aljazeera.com/news/2023/...nces-in-crimea

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Μμμμμμμ, ναι, ΟΚ, σίγουρα υπάρχει ζήτημα με τους Πολωνούς αγρότες.

Από την άλλη, επίσης, υπάρχει και ζήτημα επιβίωσης της Ουκρανίας.

Όμως, εδώ, η πολωνική κυβέρνηση παίζει ένα βρωμερό παιχνίδι καθώς υπήρξε συμφωνία ΕΕ με Ουκρανία και 24ωρα ή 24ωρο μετά η Πολωνία κατά παράβαση συνθήκης ΕΕ έκανε πίσω. Το ότι βέβαια οι συνήθεις ύποπτοι της φράξιας Πούτιν εντός ΕΕ, Ουγγαρία και Σλοβακία επίσης "συμμάχησαν" κάτι λέει. Καθώς επίσης ότι ο Όρμπαν μη βρει ευκαιρία να υπονομεύσει κάτι στην ΕΕ και θα το κάνει.

Μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά και τώρα βέβαια οι Πολωνοί κλιμακώνουν, part-time σύμμαχοι όπως είπε κάποιος διπλωμάτης ΕΕ.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    και οι ρουμανοι μεσα στο κολπο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μμμμμμμ, ναι, ΟΚ, σίγουρα υπάρχει ζήτημα με τους Πολωνούς αγρότες.

Από την άλλη, επίσης, υπάρχει και ζήτημα επιβίωσης της Ουκρανίας.

Όμως, εδώ, η πολωνική κυβέρνηση παίζει ένα βρωμερό παιχνίδι καθώς υπήρξε συμφωνία ΕΕ με Ουκρανία και 24ωρα ή 24ωρο μετά η Πολωνία κατά παράβαση συνθήκης ΕΕ έκανε πίσω. Το ότι βέβαια οι συνήθεις ύποπτοι της φράξιας Πούτιν εντός ΕΕ, Ουγγαρία και Σλοβακία επίσης "συμμάχησαν" κάτι λέει. Καθώς επίσης ότι ο Όρμπαν μη βρει ευκαιρία να υπονομεύσει κάτι στην ΕΕ και θα το κάνει.

Μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά και τώρα βέβαια οι Πολωνοί κλιμακώνουν, part-time σύμμαχοι όπως είπε κάποιος διπλωμάτης ΕΕ.
    Ισως βιαστηκα να το κρινω και να παρασυρθηκα απο το υφος των Ουκρανων.
    Ομως τη δεδομενη χρονικη στιγμη θεωρω υψιστη προτεραιοτητα για την Ουκρανια τα οπλα κι οχι τα σιτηρα.
    Γιατι χωρις οπλα θα χασουν τα εδαφη τους οποτε κι ειναι ανουσια η συζητηση για τα σιτηρα.
    Ουτως η αλλως τα σιτηρα θα μπορουσαν να τα εξαγουν αλλου αν οχι στην Πολωνια (με διαφορετικες τιμες βεβαια αλλα οκ).

Ναι, ισως καποιοι παιζουν βρωμικα αλλα θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οι Ουκρανοι. Και το λεω αυτο με την ευχη η Ουκρανια να παρει πισω ολα τα εδαφη της στο ακεραιο και να στειλει τον Πουτιν στο χρονοντουλαπο τις ιστοριας μια ωρα αρχιτερα.

Δεν ξερω για τους Πολωνους, αλλα μιλωντας για τους Σλοβακους (και btw τωρα που μιλαμε ειμαι Σλοβακια για project) εχουν στηριξει κι ακομα στηριζουν τους Ουκρανους σε πολλα επιπεδα.
    Δωσανε fast-track αδειες παραμονης, ακομα και αδειες για ταξι με Ουκρανικες πινακιδες, οι πολυεθνικες εταιριες απορροφησαν πολυ γρηγορα εναν αριθμο εργαζομενων απο την Ουκρανια, μαζι με μεριμνα για στεγαση και αλλα πολλα. Δεν θα εβαζα τους Σλοβακους σε αυτο το τσουβαλι, εχωντας ξοδεψει και μερικα απο τα χρονια μου στη Σλοβακια το γνωριζω καλα.
    Μπορει οντως να υπαρχει θεμα με την ασφαλεια τροφιμων περα απο το οικονομικο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hetfield : 21-09-23 στις 13:08.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ομως τη δεδομενη χρονικη στιγμη θεωρω υψιστη προτεραιοτητα για την Ουκρανια τα οπλα κι οχι τα σιτηρα.
    Γιατι χωρις οπλα θα χασουν τα εδαφη τους οποτε κι ειναι ανουσια η συζητηση για τα σιτηρα.
    Ουτως η αλλως τα σιτηρα θα μπορουσαν να τα εξαγουν αλλου αν οχι στην Πολωνια (με διαφορετικες τιμες βεβαια αλλα οκ).

Ναι, ισως καποιοι παιζουν βρωμικα αλλα θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οι Ουκρανοι. Και το λεω αυτο με την ευχη η Ουκρανια να παρει πισω ολα τα εδαφη της στο ακεραιο και να στειλει τον Πουτιν στο χρονοντουλαπο τις ιστοριας μια ωρα αρχιτερα.

Δεν ξερω για τους Πολωνους, αλλα μιλωντας για τους Σλοβακους (και btw τωρα που μιλαμε ειμαι Σλοβακια για project) εχουν στηριξει κι ακομα στηριζουν τους Ουκρανους σε πολλα επιπεδα.
    Δωσανε fast-track αδειες παραμονης, ακομα και αδειες για ταξι με Ουκρανικες πινακιδες, οι πολυεθνικες εταιριες απορροφησαν πολυ γρηγορα εναν αριθμο εργαζομενων απο την Ουκρανια, μαζι με μεριμνα για στεγαση και αλλα πολλα. Δεν θα εβαζα τους Σλοβακους σε αυτο το τσουβαλι, εχωντας ξοδεψει και μερικα απο τα χρονια μου στη Σλοβακια το γνωριζω καλα.
    το 90% των χωραφιων της ουκρανιας τα ελεγχνουν 3 ατομα δεν ειναι δα πως τα λεφτα θα πανε στην ουκρανια..................

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560

Όλα αυτά που γράφεις για τους Σλοβάκους ισχύουν και για τους Πολωνούς. Και αυτοί φιλοξενούν τεράστιο αριθμό Ουκρανών, τους έδωσαν δουλειές κλπ.
    Το θέμα με τα σιτηρά απλά αναδεικνύει ότι η κάθε κυβέρνηση έχει συγκεκριμένα όρια και ειδικά οι Πολωνοί τρελαίνονται να κάνουν κάτι απλά και μόνο επειδή η ΕΕ αποφάσισε το αντίθετο.
    Κρίμα που έφτασε σε αυτό το σημείο το πράγμα, however δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τα όπλα που στέλνει η Πολωνία είναι game changer.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konig Εμφάνιση μηνυμάτων
    το 90% των χωραφιων της ουκρανιας τα ελεγχνουν 3 ατομα δεν ειναι δα πως τα λεφτα θα πανε στην ουκρανια..................
    Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στο Twitter.

Σελ. 1052 από 1408 ΠρώτηΠρώτη ... 10321042104710501051105210531054105710621072 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία