Σελ. 1026 από 1408 ΠρώτηΠρώτη ... 10061016102110241025102610271028103110361046 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 15.376-15.390 από 21112

Θέμα: Ουκρανία

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p_k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα από τα πιο σημαντικά όμως προβλήματα οικονομικής φύσεως των συμπατριωτών σου στην Ελλάδα είναι και οι λογαριασμοί του ρεύματος.
    Όσο και αν δεν σε απασχολεί
    Sorry, αλλά δεν είπα ότι δεν με απασχολεί η οικονομική κατάσταση των συμπατριωτών μου, είπα ότι με απασχολεί περισσότερο να μην κάνουμε μπίζνες με τον Πούτιν.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova(Forthnet)
    Router
    Asus RTAX92U/HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p_k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντα έτσι ήταν φιλε αυτή η παράταξη, είναι αυτό που λέμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης.
    Έχουν μία μοναδική τέχνη στο να κάνουν το μαύρο άσπρο όμως τώρα τελευταία δεν τους περνάει καθόλου γιατί και οι αμνοι ξύπνησαν
    Πόσο συγκινούμε κάθε φορά που γίνεται τέτοιου είδους αυτοκριτική σε δημόσιo forum!
    Εύγε!

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry, αλλά δεν είπα ότι δεν με απασχολεί η οικονομική κατάσταση των συμπατριωτών μου, είπα ότι με απασχολεί περισσότερο να μην κάνουμε μπίζνες με τον Πούτιν.
    Για να το εξηγήσω πιο αναλυτικά αυτό από τον υπολογιστή, όταν παίρνεις μια οποιαδήποτε απόφαση έχεις τα υπέρ και τα κατά.
    Τα βάζεις στη ζυγαριά και βλέπεις που γέρνει.
    Αν δεν ξαναγοράσουμε ποτέ πετρέλαιο από τον Πούτιν, έχουμε στα αρνητικά:
    • απώλεια μιας φθηνής πηγής ενέργειας, με συνέπεια την αύξηση τιμών και λογαριασμών και την οικονομική επιδείνωση της μεσαίας και χαμηλής τάξης
    • σπρώχνουμε τη Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας

Και στα θετικά:
    • μειώνεται η δυνατότητα του Πούτιν να χρηματοδοτήσει πολέμους
    • δείχνουμε αποφασιστικότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να κάνει αντίστοιχους πολέμους
    • η αύξηση του κόστους της ενέργειας έχει το θετικό αποτέλεσμα ότι γίνεται πιο ελκυστική η πράσινη ενέργεια => μακροπρόθεσμα καλό για το περιβάλλον
    • η αύξηση του κόστους της ενέργειας έχει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα ότι κάνουμε μειωμένη χρήση => καλό για το περιβάλλον

Βάζοντας τα όλα αυτά στη ζυγαριά και καταλήγοντας ότι τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά δε σημαίνει ότι αγνοώ τα αρνητικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Fritz!box Fon 7590
    SNR / Attn
    10(dB) / 21(dB)
    Για κάποιον που η οικονομική επιδείνωση μπορεί να σημαίνει διαβίωση κάτω από το όριο της φτώχειας ή και αδυναμία επιβίωσης αντιλαμβάνεσαι ότι η ζυγαριά τα δείχνει αλλιώς.

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Ποιος νομίζει πως ο επόμενος πόλεμος θα μας ενδιαφέρει πιο άμεσα;
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Να χαρείτε, μη μου λέτε για την ύφεση της Γερμανίας με ύφος χιλίων καρδιναλίων σαν να είναι δικό μου πρόβλημα.
    Οι Γερμανοί ψηφοφόροι πληρώνουν αυτά που ψήφιζαν τόσα χρόνια.
    Αν είχαν κάνει λίγο καλύτερα κουμάντα δε θα είχαν φτάσει να εξαρτώνται τόσο πολύ από τον Πούτιν.

Εγώ προσωπικά είμαι οικονομικά στην καλύτερη φάση της ζωής μου, και έχω πιο σοβαρά προβλήματα από τον λογαριασμό του ρεύματος, τα οποία με αναγκάζουν να πηγαινοέρχομαι Ελλάδα μήνα παρά μήνα.

Το να μου πετάτε συνέχεια μπηχτές για την Γερμανία επειδή τυχαίνει να μένω στην Γερμανία είναι λίγο επίπεδο νηπιαγωγείου.
    εγω προσωπικα χεστηκα που μενεις αλλα το να θεωρεις πως η μεγαλυτερη εξαγωγικη χωρα του κοσμου το να μπαινει σε υφεση δεν ειναι δικο σου και ουτε δικο μας προβλημα τοτε απλα τρολλαρεις γιατι δεν εχεις ιδεα τι θα γινει στην ευρωπη με τις εισαγωγες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gcf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για κάποιον που η οικονομική επιδείνωση μπορεί να σημαίνει διαβίωση κάτω από το όριο της φτώχειας ή και αδυναμία επιβίωσης αντιλαμβάνεσαι ότι η ζυγαριά τα δείχνει αλλιώς.
    Άσε φίλε, χάνεις τα λόγια σου, ο καθένας ζει στον μικρόκοσμό του. Στα @@ του ο άλλος από το εξωτερικό, αν επέλθει πλήρης φτωχοποιήση στη χώρα. Αρκεί να χάνει ο Πούτιν.
    NetBSD Rocks!
    http://www.netbsd.org

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    Ειλικρινείς απορία. Όλοι λέμε για τον Πούτιν τον δικτάτορα τον σφαγέα τον τρελό τον έτσι τον γιουβέτσι.Για πείτε μας όλοι εσείς οι ειδικοί σε μας τους άσχετους ποιος Ρώσος πρόεδρος θα ανεχθεί την εγκατάσταση βαλλιστικών πυραύλων μία ανάσα από την Μόσχα για να δούμε πως θα βρούμε μια λύση. Οι Η.Π.Α θα δεχόντουσαν ποτέ Ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους στο Μεξικό;.

Γιατί όπως μας λένε εδώ σιγά να μην έπρεπε η Ουκρανία να ρωτήσει τον Πούτιν για το αν θα μπει στην Ε.Ε 'η στο Ν.Α.Τ.Ο θεωρητικά το ίδιο πρέπει να ισχύει για το Μεξικό Κούβα κ.α για τον αν θα βάλουν Ρωσικούς πυραύλους στο έδαφος τους.Και κάτι άλλο δεν επιτίθεται ο Πούτιν στην Ουκρανία επιτίθεται η Ρωσία στην Ουκρανία όποιος και να ήταν πρόεδρος της Ρωσίας το ίδιο θα έκανε, γιατί ο Ρωσικός λαός αισθάνεται απειλή λόγο του ότι το Ν.Α.Τ.Ο έχει φτάσει στην πόρτα του.

Όχι δεν είναι δικαίωμα της Ουκρανίας να μπει στο Ν.Α.Τ.Ο γιατί το Ν.Α.ΤΟ συνιστά απειλή για μια γειτονική της χώρα που μάλιστα είναι και υπερδύναμη. Για να δώσω πάλι το παράδειγμα με τον γείτονα είναι σαν ο γείτονας μου να φιλοξενεί στο σπίτι του κάποιον που θέλει να βιάσει την γυναίκα μου και την κόρη μου.Ε θα τους φάω και τους δύο αν μπορώ όχι μόνο τον εν δυνάμει βιαστη αλλά και τον ίδιο που του παρέχει στέγη.

Θέλει ο άλλος να βάλει εχθρική συμμαχία δίπλα από την πόρτα μου και μετά όταν τον πλακώνω κλαίει για βοήθεια.Θα μας πέσουν τα μαλλιά από το κεφάλι με τον βιασμό της κοινής λογικής.Η Ουκρανία πράττει ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια προς τον Ρωσικό λαό θέλοντας να φέρει τον εχθρό και τα όπλα του μια ανάσα από τον σβέρκο του. Αυτήν είναι η πραγματικότητα, μην τρελαθούμε τελείως τώρα

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mosfet Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα @@ του ο άλλος από το εξωτερικό, αν επέλθει πλήρης φτωχοποιήση στη χώρα.
    Μόλις έγραψα ότι με ενδιαφέρει η φτωχοποίηση, επομένως δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να το γράφεις αυτό.

Γενικά βλέπω πολλά αναίτια επιθετικά posts.
    Προτείνω σε όλους (και εμένα μέσα) να πυροβολούμε περισσότερο το message και λιγότερο τον messenger.
    Καλό σαββατόβραδο σε όλους και υγεία.

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mosfet Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άσε φίλε, χάνεις τα λόγια σου, ο καθένας ζει στον μικρόκοσμό του. Στα @@ του ο άλλος από το εξωτερικό, αν επέλθει πλήρης φτωχοποιήση στη χώρα. Αρκεί να χάνει ο Πούτιν.
    Foul...δεν ανέχεσαι δικτατορες/δολοφόνους/νταβάδες επειδή βολεύεσαι και όσους τους τρώει το χώμα "ε, τί να κάνουμε, κι άλλοι πεινάνε".

Να στηλιτευσεις την αναντιστοιχία λόγων/έργων τα προηγούμενα χρόνια, να (σου) πω έχεις δίκιο.

Να αναφέρεις (όπως και γίνεται) τα αντίστοιχα που ακόμα και σήμερα γίνονται από τη "σωστή πλευρά της ιστορίας", να το καταλάβω.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Μόλις έγραψα ότι με ενδιαφέρει η φτωχοποίηση, επομένως δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να το γράφεις αυτό.

Γενικά βλέπω πολλά αναίτια επιθετικά posts.
    Προτείνω σε όλους (και εμένα μέσα) να πυροβολούμε περισσότερο το message και λιγότερο τον messenger.
    Καλό σαββατόβραδο σε όλους και υγεία.
    Βάζω αυτό εδώ:

Να χαρείτε, μη μου λέτε για την ύφεση της Γερμανίας με ύφος χιλίων καρδιναλίων σαν να είναι δικό μου πρόβλημα.
    Οι Γερμανοί ψηφοφόροι πληρώνουν αυτά που ψήφιζαν τόσα χρόνια.
    Αν είχαν κάνει λίγο καλύτερα κουμάντα δε θα είχαν φτάσει να εξαρτώνται τόσο πολύ από τον Πούτιν.

Εγώ προσωπικά είμαι οικονομικά στην καλύτερη φάση της ζωής μου, και έχω πιο σοβαρά προβλήματα από τον λογαριασμό του ρεύματος, τα οποία με αναγκάζουν να πηγαινοέρχομαι Ελλάδα μήνα παρά μήνα.

Το να μου πετάτε συνέχεια μπηχτές για την Γερμανία επειδή τυχαίνει να μένω στην Γερμανία είναι λίγο επίπεδο νηπιαγωγείου
    Απλά προς υπενθύμιση του τι έχεις γράψει σχετικά με την ύφεση στην Γερμανία (να υποθέσω ότι γνωρίζεις ότι συνέπεια ύφεσης είναι η φτωχοποιηση ).

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aroutis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά προς υπενθύμιση του τι έχεις γράψει σχετικά με την ύφεση στην Γερμανία (να υποθέσω ότι γνωρίζεις ότι συνέπεια ύφεσης είναι η φτωχοποιηση ).
    Και τελικά το δια ταύτα ποιο είναι; Κακώς αμύνονται οι Ουκρανοί; Καλώς αμύνονται; Κακώς συμβάλλει η Δύση στον αγώνα των Ουκρανών; Καλώς;

Επειδή σε λίγο αναμένω και link από την Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου έτσι όπως πάει εδώ....
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PetrosK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Foul...δεν ανέχεσαι δικτατορες/δολοφόνους/νταβάδες επειδή βολεύεσαι και όσους τους τρώει το χώμα "ε, τί να κάνουμε, κι άλλοι πεινάνε".

Να στηλιτευσεις την αναντιστοιχία λόγων/έργων τα προηγούμενα χρόνια, να (σου) πω έχεις δίκιο.

Να αναφέρεις (όπως και γίνεται) τα αντίστοιχα που ακόμα και σήμερα γίνονται από τη "σωστή πλευρά της ιστορίας", να το καταλάβω.
    Αν νομίζεις ότι η Ελλάδα, μπορεί να σώσει τον κάθε κατατρεγμένο και δύσμοιρο λαό στον πλανήτη, σου έχω νέα φίλε μου. Είμαστε μια μικρή φτωχή και πρακτικά χρεωκοπημένη χώρα, που μόλις πήρε μια ανάσα μετά από μια 10ετη κρίση χρέους.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν καταρχήν να σώσουμε τους εαυτούς μας και μετά σώζουμε και τους υπόλοιπους. Να προσφέρουμε οποία, έστω μικρή, βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε, αλλά να μην γινόμαστε και βασιλικότεροι του βασιλέως.
    NetBSD Rocks!
    http://www.netbsd.org

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Γνώμη μου: για την τρέχουσα φτωχοποίση του ελληνικού λαού το εμπάργκο στη Ρωσία έχει το πολύ 15%-20% ποσοστό ευθύνης.
    Και για να βάλω μέσα και την Δυτική Ευρώπη που μπήκε σε ύφεση, η αίσθηση μου είναι ότι το ποσοστό του πληθυσμού που δεν υπέφερε οικονομικά πριν το εμπάργκο και υποφέρει τώρα είναι πολύ μικρό. Η ενεργειακή κρίση έκανε τους ήδη φτωχούς φτωχότερους.
    Επομένως μου είναι δύσκολο να συνδέσω λογικά το ότι επειδή είμαι υπέρ του εμπάργκο συνεπάγεται ότι έχω γραμμένους τους Έλληνες συμπατριώτες μου και τους Γερμανούς γείτονες μου εκεί που κατηγορήθηκα ότι τους έχω γραμμένους.

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τελικά το δια ταύτα ποιο είναι; Κακώς αμύνονται οι Ουκρανοί; Καλώς αμύνονται; Κακώς συμβάλλει η Δύση στον αγώνα των Ουκρανών; Καλώς;

Επειδή σε λίγο αναμένω και link από την Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου έτσι όπως πάει εδώ....
    Δεν απαντώ σε red herrings.

Σε κάθε περίπτωση όσο πιο γρήγορα τελειώσει η ιστορία τόσο το καλύτερο

Σελ. 1026 από 1408 ΠρώτηΠρώτη ... 10061016102110241025102610271028103110361046 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία