Παιδιά έχω σύνδεση με τη forthnet στα 384/128 kpbs με πρωτόκολλο PPPoA και χρησιμοποιω για το LAN μου το adsl modem\router Prestige 652H της Zyxel.H συνδεση μου δουλεύει κανονικά.
Παρ΄όλα αυτά έχω μια απορία.![]()
Το ACT/PPP LED του modem αντι να ανάβει πορτοκαλί που σημαίνει οτί έχει PPP συνδεση(PPPoA ή PPPoΕ), αναβοσβήνει πράσινο κατά τη μεταφορά δεδομένων, που σύμφωνα με το εγχειρίδιο τεκμηρίωσης του prestige θα πει οτί λαμβάνει/στέλνει non-PPP traffic?
Είναι φυσιολογικό αυτο?
Υπαρχει κάποιος άλλος που χρησιμοποιει το εν λόγω modem ή που να μπορεί να μου διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει?![]()
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
07-08-04, 18:57 non-PPP traffic στο Zyxel Prestige 652H? #1
-
30-03-06, 11:30 #2
Επαναφέρω το θέμα καθώς χθες αγόρασα το zyxel 660r το οποίο εμφανίζει ανάλογη συμπεριφορά. Το συγκεκριμένο έχει πρόσθετο led ppp το οποίο όπως γράφει το manual όταν υπάρχει σύνδεση και κίνιση pppoA η pppoE ανάβει η αναβοσβύνει πορτοκαλί. Οστώσο όταν επιλέγω pppoA το λαμπάκι παραμένει σβηστό και αναβοσύνει το λαμπάκι της dsl που σύμφωνα με το manual σημαίνει non ppp traffic. Κατά τα άλλα λειτουργούν όλα κανονικά... Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Να το βάλω pppoE;
-
30-03-06, 12:09 #3
νομιζω και στο δικο μου 652Η πρασινο ειναι οχι πορτοκαλι ;-)
Παρόμοια Θέματα
-
ZyXEL Prestige 652H...
Από nw_raptor στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-04, 20:11 -
ZyXEL Prestige 652H
Από nw_raptor στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-04, 08:22 -
ZyXEL Prestige 652H
Από nw_raptor στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-04, 23:22
Bookmarks