Εμφάνιση 31-45 από 48
-
11-04-14, 20:57 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #31
-
11-04-14, 21:06 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #32
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Μύθος, ένα παλιό μηχάνημα είναι αργό, αργά ή γρήγορα δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.
Και εδω εχω μια ερωτηση, ας πουμε στην δουλεια θα παρουμε ενα νεο pc με win 8, μπορω να τα κανω εγκατασταση σε αλλα 3 μηχανηματα? ή πρεπει να αγορασουμε μια εκδοση για το καθενα?
-
11-04-14, 23:39 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #33
Μπορείς να του βάλεις touch based περιβάλλον στο fedora αλλά δεν το χα ψάξει αρκετά καθώς προτιμώ να το χρησιμοποιώ με ποντικι/πληκτρολόγιο όταν μπουταρω σε Linux. Το πρόβλημα έγκειται όχι τόσο στο βασικό interface όσο στις εφαρμογές που οι περισσότερες είναι φτιαγμένες για ποντίκι και όχι touch, ελπίζω να αλλάξει σύντομα η κατάσταση αλλά προς το παρών φαίνεται να αργεί. Πάντως για touch το Android δε με χαλά ήδη είναι πολύ πιο ισχυρό από ότι ήταν πριν 2 χρόνια και κάνω πράγματα που φάνταζαν απίστευτα μόλις πριν λίγους μήνες...
Η μπαταρία όντως είναι μικρότερη από αλλά ταμπλέτες που είχα πιάσει αλλά όχι πολύ μικρότερη. 1 ώρα max λιγότερο από ότι αλλά ταμπλέτες το οποίο ελαχιστοποιειται περαιτέρω με χρήση προγραμμάτων όπως το greenify. Χαλαρά μου βγάζει μια μέρα σχετικά βαριάς χρήσης δίχως φόρτιση και αυτό μου είναι αρκετό (βέβαια πάντα κρατώ χαμηλή την φωτεινότητα).
Ναι μου ήρθε ρουταρισμενο. Τρέχει jellybean αλλά σύντομα θα πάρει kitkat. Οπότε υπάρχει μια καθυστέρηση αλλά είναι κάτι το σύνηθες σε μη nexus προϊόντα.
-
11-04-14, 23:51 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #34
-
12-04-14, 06:51 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #35
Εγώ πλέον με surface pro 2 + μία 27άρα qhd πλέον έχω καταργήσει όλες τις άλλες συσκευές. Ι5 8GB μνήμη, 256GB SSD. Ούτε laptop, ούτε desktop, ούτε tablet. Με μία συσκευή κάτω του κιλού έχω τα πάντα, παντού. Ούτε τετράδιο/σημειωματάριο πλέον δεν κουβαλάω. Απίστευτη η ευκολία του stylus στην καθημερινότητά μου.
Το convergence έχει έλθει, και με το πέρασμα του χρόνου και την πτώση των τιμών θα εδραιωθεί.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosl : 12-04-14 στις 07:03.
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
12-04-14, 07:06 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #36
-
12-04-14, 07:24 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #37
Μήνυση στον καπετάνιο
Απλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι θέμα μια και το cloud storage είναι πάμφθηνο. Ακόμα και αν δεν εμπιστευσαι το cloud με ψίχουλα στήνεις έναν back up σέρβερ σε raspberry pi, και έχεις εκεί αντίγραφα αυτόματα των αρχείων σου (υπάρχουν και έτοιμες λύσεις από την WD αν δεν έχεις το know how).Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
12-04-14, 07:25 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #38
Δεν υπάρχει περίπτωση.Αυτά είναι παιχνίδια διασκέδασης και ελεύθερου χρόνου. Ούτε usb της προκοπής δεν έχει,δεν αναβαθμίζεται,δεν,δεν,δεν.....
Και το κόστος για κάτι τέτοιο σήμερα είναι 2300 μαζί με την τηλεόραση.
http://www.bestdeals.gr/index.phptarget=products&product_id=36902
Και DVD που θα δείς πρέπει να αγοράσεις και dvd.
Μόνο ο επιτραπέζιος υπολογιστής κάνει τα πάντα.....
-
12-04-14, 07:40 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #39
$450 έχει εδώ το SP 1st gen με 128 GB + 4GB μνήμη. Αν θες current gen τα σκάς, αλλιώς περιμένεις 4-5 μήνες για το surface pro 3 για να πάρεις το 2 κοψοχρονιά.
Usb3 full speed, full sized, ούτε καν αντάπτορες δεν χρειάζεσαι. Aν έχεις τόσες συσκευές του παίρνεις ένα hub των 5€.
Οθόνες, κοίτα προς Κορέα μεριά, να δείς τι αγοράζεις με 250€ σήμερα.
Και γω στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός στο να μην έχω desktop, αλλά είδα ότι δεν μου λείπει κάτι.
(DVD έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια, μέχρι και στο laptop που είχα το είχα αφαιρέσει και είχα βάλει επιπλέον σκληρό).Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
12-04-14, 07:46 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #40
-
12-04-14, 08:00 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #41Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
12-04-14, 09:18 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #42
Ακριβώς έτσι, χρειάζεσαι backup αν πρόκειται την μία συσκευή να την κυκλοφορείς και έξω.
1. Αν δεν την κυκλοφορείς γιατί να μην πάρεις ένα καλό laptop/desktop ?
2. Αν την κυκλοφορείς, έστω ότι πήρες και image και έκανες κι ένα rsync/grsync. Αν κατασταφεί τι να το κάνεις το image? Θα ξαναγοράσεις ίδια συσκευή (surface pro 2) για να περάσεις το image ? Η θα προτιμήσεις κάποιο laptop/desktop που μένει στο σπίτι ?
Συμπέρασμα για μένα. Χρειάζεσαι και κάτι που δεν θα κυκλοφορεί, άρα ένα καλό laptop/desktop θα το αγοράσεις. Οτι άλλο έρχεται δεύτερο
BTW προτιμάω linux host/ win guest παρά το ανάποδο.
Το rapsberry δεν μπορείς να το δουλεύεις αξιοπρεπώς, είναι αδύναμο. Κι ένας καλός 2os εξωτερικός σου φτάνει για backup.(2 σκληροί κλωνοποιημένοι, ο ένας σπίτι, ο άλλος για βόλτα)
Για το cloud, εκτός από την εμπιστοσύνη, εδώ στο Ελλάδα υπάρχουν και οι upload ταχύτητεςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 12-04-14 στις 09:24.
-
12-04-14, 09:51 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #43
Γιατί να πάρεις σε windows σύστημα system image? Με την ίδια λογική και η μητρική μπορεί να σου καεί, άρα σου είναι άχρηστος και ο σκληρός και το backup, αφού θα έχουν άσχετους οδηγούς περασμένους. Καλώς η κακώς στα windows κάνεις το commitment ότι σε μεγάλη αλλαγή HW, ή αν θες να κάνεις migrate σε νέο PC επειδή σου κλέψανε το παλιό, πρέπει να ξανα περάσεις τα προγράμματά σου και τις ρυθμίσεις. (Δεν ξέρω αν θα ενεργοποιηθούν κάν τα windows και το office αν κάνουν detect ότι μπήκαν σε άλλο εντελώς HW) Οπότε δεν κρατάς system image, μόνο τα αρχεία σου.
Στο linux μπορεί να έχει άλλα μειονεκτήματα (κοινώς μετά από κάθε update κάνεις το σταυρό σου αν θα δουλεύουν τα προγράμματά σου), αλλά τουλάχιστον στο backup είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο σε περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφερες.
Τα παραπάνω αφορούνΟι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
-
12-04-14, 16:50 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #44
Γιατί μπορεί να σκάσει ο δίσκος ή κάποια updates να μην πάνε καλά.
Σε laptop δε υπάρχουν και τα partitions της μαμάς εταιρείας.
Ετσι κι αλλιώς ο επόμενος δίσκος θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν που χάλασε.
Παίρνω και image και rsync/grsync. To image 'αλλωστε όλου του δίσκου δεν χρειάζεται και πολλή ώρα. (για 500άρη δίσκο)
-
12-04-14, 17:58 Απάντηση: Η παύση υποστήριξης των Windows XP φέρνει αύξηση πωλήσεων στους υπολογιστές #45
Παρόμοια Θέματα
-
Microsoft: ενημέρωση για το τέλος υποστήριξης των Windows XP στις 8 Απριλίου
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 55Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-14, 01:18 -
Τελειώνει σήμερα η υποστήριξη των Windows XP και Office 2003
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 52Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-14, 17:23 -
Έναν μήνα πριν την παύση υποστήριξης των Windows XP η Microsoft φέρνει εργαλείο migrate και popup notification
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 131Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-14, 14:07 -
Έχασα το cd των windows XP SP2
Από r0us στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-13, 04:59 -
Microsoft: λήξη υποστήριξης των Windows XP τον Απρίλιο του 2014
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 85Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-13, 13:12
Bookmarks