Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 48
    Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stevethegreat Εμφάνιση μηνυμάτων
    http://www.aliexpress.com/item/Intel...507678428.html

Τρομερή κατασκευαστική ποιότητα πολύ φτηνό και πολύ καλύτερο από οποίο λαπτοπ είχα. Η μπαταρία είναι υπερδιπλάσια, για ταινίες και τέτοια πολύ καλύτερο (λόγω της τεράστιας ανάλυσης το κρατάς πολύ κοντά άρα η οθόνη είναι πολύ μεγαλη) για surfing επίσης μεγαλύτερο επειδή το γυρνάς σε portrait Mode και κάνει την οθόνη του laptop να μοιαζει θεόκοντη. Και οταν λάχει μπουταρω και Λίνουξ και το συνδέω με μόνιτορ. Είναι η συσκευή που αντικατεστησε ολες τις συσκευές μου και έκανε μόνο 200 ευρα όταν την πήρα.
    .
    Tnks

Να υποθέσω ότι έρχεται ρουταρισμένο?
    Ναι μεν η μπαταρία είναι μεγάλη, αλλά ο atom δεν έχει μεγάλη κατανάλωση? Πόσο περίπου σου κρατάει η μπαταρία? (νορμαλ χρήση και ταινίες, όχι games)
    H fedora με touch δεν σου δουλεύει?
    Υποστήριξη η ramos?

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει οποιος εχει τον υπολογιστη σπιτι και εχει θεμα με τα XP επειδη δεν εχουν πλεον αναβαθμισεις τοτε βαζει linux απλα πραγματα....δλδ αυτο θα κανω καποια στιγμη και στο pc του αδερφου μου.
    Μύθος, ένα παλιό μηχάνημα είναι αργό, αργά ή γρήγορα δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.

Και εδω εχω μια ερωτηση, ας πουμε στην δουλεια θα παρουμε ενα νεο pc με win 8, μπορω να τα κανω εγκατασταση σε αλλα 3 μηχανηματα? ή πρεπει να αγορασουμε μια εκδοση για το καθενα?
    Το κάθε pc θα έχει την άδεια του, εκτός και να τα φτιάχνεις ο ίδιος, οπότε πρέπει να πάρεις μια για το καθένα.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tnks

Ναι μεν η μπαταρία είναι μεγάλη, αλλά ο atom δεν έχει μεγάλη κατανάλωση? Πόσο περίπου σου κρατάει η μπαταρία? (νορμαλ χρήση και ταινίες, όχι games)
    Υποστήριξη η ramos?
    Μπορείς να του βάλεις touch based περιβάλλον στο fedora αλλά δεν το χα ψάξει αρκετά καθώς προτιμώ να το χρησιμοποιώ με ποντικι/πληκτρολόγιο όταν μπουταρω σε Linux. Το πρόβλημα έγκειται όχι τόσο στο βασικό interface όσο στις εφαρμογές που οι περισσότερες είναι φτιαγμένες για ποντίκι και όχι touch, ελπίζω να αλλάξει σύντομα η κατάσταση αλλά προς το παρών φαίνεται να αργεί. Πάντως για touch το Android δε με χαλά ήδη είναι πολύ πιο ισχυρό από ότι ήταν πριν 2 χρόνια και κάνω πράγματα που φάνταζαν απίστευτα μόλις πριν λίγους μήνες...

Η μπαταρία όντως είναι μικρότερη από αλλά ταμπλέτες που είχα πιάσει αλλά όχι πολύ μικρότερη. 1 ώρα max λιγότερο από ότι αλλά ταμπλέτες το οποίο ελαχιστοποιειται περαιτέρω με χρήση προγραμμάτων όπως το greenify. Χαλαρά μου βγάζει μια μέρα σχετικά βαριάς χρήσης δίχως φόρτιση και αυτό μου είναι αρκετό (βέβαια πάντα κρατώ χαμηλή την φωτεινότητα).

Ναι μου ήρθε ρουταρισμενο. Τρέχει jellybean αλλά σύντομα θα πάρει kitkat. Οπότε υπάρχει μια καθυστέρηση αλλά είναι κάτι το σύνηθες σε μη nexus προϊόντα.

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Tnks

Υποστήριξη η ramos?
    για ριχτο μια στο αντιστοιχο φορουμ,πολυ ενδιαφερον φαινεται
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Pennsylvania
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    25600/5120
    ISP
    Comcast
    Router
    Technicolor
    Εγώ πλέον με surface pro 2 + μία 27άρα qhd πλέον έχω καταργήσει όλες τις άλλες συσκευές. Ι5 8GB μνήμη, 256GB SSD. Ούτε laptop, ούτε desktop, ούτε tablet. Με μία συσκευή κάτω του κιλού έχω τα πάντα, παντού. Ούτε τετράδιο/σημειωματάριο πλέον δεν κουβαλάω. Απίστευτη η ευκολία του stylus στην καθημερινότητά μου.

Το convergence έχει έλθει, και με το πέρασμα του χρόνου και την πτώση των τιμών θα εδραιωθεί.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosl : 12-04-14 στις 07:03.
    Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikosl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πλέον με surface pro 2 + μία 27άρα qhd πλέον έχω καταργήσει όλες τις άλλες συσκευές. Ι5 8GB μνήμη, 256GB SSD. Ούτε laptop, ούτε desktop, ούτε tablet. Με μία συσκευή κάτω του κιλού έχω τα πάντα, παντού.

Το convergence έχει έλθει, και με το πέρασμα του χρόνου και την πτώση των τιμών θα εδραιωθεί.
    Το μόνο πρόβλημα με τις φορητές " Μία συσκευή παντού" είναι ότι χάνονται, κλέβονται, σπάνε, μπαίνει άμμος, την πήρε η θάλασσα όταν περνάει ο πλοίος και δεν κόβει ταχύτητα (έχει συμβεί με κινητά σε παραλία)

Περιοχή
    Pennsylvania
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    25600/5120
    ISP
    Comcast
    Router
    Technicolor
    Το μόνο πρόβλημα με τις φορητές " Μία συσκευή παντού" είναι ότι χάνονται, κλέβονται, σπάνε, μπαίνει άμμος, την πήρε η θάλασσα όταν περνάει ο πλοίος και δεν κόβει ταχύτητα (έχει συμβεί με κινητά σε παραλία)
    Μήνυση στον καπετάνιο

Απλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι θέμα μια και το cloud storage είναι πάμφθηνο. Ακόμα και αν δεν εμπιστευσαι το cloud με ψίχουλα στήνεις έναν back up σέρβερ σε raspberry pi, και έχεις εκεί αντίγραφα αυτόματα των αρχείων σου (υπάρχουν και έτοιμες λύσεις από την WD αν δεν έχεις το know how).
    Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Router
    sercom
    SNR / Attn
    8,7(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ πλέον με surface pro 2 + μία 27άρα qhd πλέον έχω καταργήσει όλες τις άλλες συσκευές. Ι5 8GB μνήμη, 256GB SSD. Ούτε laptop, ούτε desktop, ούτε tablet. Με μία συσκευή κάτω του κιλού έχω τα πάντα, παντού. Ούτε τετράδιο/σημειωματάριο πλέον δεν κουβαλάω. Απίστευτη η ευκολία του stylus στην καθημερινότητά μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση.Αυτά είναι παιχνίδια διασκέδασης και ελεύθερου χρόνου. Ούτε usb της προκοπής δεν έχει,δεν αναβαθμίζεται,δεν,δεν,δεν.....
    Και το κόστος για κάτι τέτοιο σήμερα είναι 2300 μαζί με την τηλεόραση.
    http://www.bestdeals.gr/index.phptarget=products&product_id=36902

Και DVD που θα δείς πρέπει να αγοράσεις και dvd.
    Μόνο ο επιτραπέζιος υπολογιστής κάνει τα πάντα.....

Περιοχή
    Pennsylvania
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    25600/5120
    ISP
    Comcast
    Router
    Technicolor
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Atheros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει περίπτωση.Αυτά είναι παιχνίδια διασκέδασης και ελεύθερου χρόνου. Ούτε usb της προκοπής δεν έχει,δεν αναβαθμίζεται,δεν,δεν,δεν.....
    Και το κόστος για κάτι τέτοιο σήμερα είναι 2300 μαζί με την τηλεόραση.
    http://www.bestdeals.gr/index.phptarget=products&product_id=36902

Και DVD που θα δείς πρέπει να αγοράσεις και dvd.
    Μόνο ο επιτραπέζιος υπολογιστής κάνει τα πάντα.....
    $450 έχει εδώ το SP 1st gen με 128 GB + 4GB μνήμη. Αν θες current gen τα σκάς, αλλιώς περιμένεις 4-5 μήνες για το surface pro 3 για να πάρεις το 2 κοψοχρονιά.

Usb3 full speed, full sized, ούτε καν αντάπτορες δεν χρειάζεσαι. Aν έχεις τόσες συσκευές του παίρνεις ένα hub των 5€.

Οθόνες, κοίτα προς Κορέα μεριά, να δείς τι αγοράζεις με 250€ σήμερα.

Και γω στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός στο να μην έχω desktop, αλλά είδα ότι δεν μου λείπει κάτι.

(DVD έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια, μέχρι και στο laptop που είχα το είχα αφαιρέσει και είχα βάλει επιπλέον σκληρό).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Router
    sercom
    SNR / Attn
    8,7(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    $450 έχει εδώ το SP 1st gen με 128 GB + 4GB μνήμη. Αν θες current gen τα σκάς, αλλιώς περιμένεις 4-5 μήνες για το surface pro 3 για να πάρεις το 2 κοψοχρονιά.

Usb3 full speed, full sized, ούτε καν αντάπτορες δεν χρειάζεσαι. Aν έχεις τόσες συσκευές του παίρνεις ένα hub των 5€.

Οθόνες, κοίτα προς Κορέα μεριά, να δείς τι αγοράζεις με 250€ σήμερα.

Και γω στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός στο να μην έχω desktop, αλλά είδα ότι δεν μου λείπει κάτι.

(DVD έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια, μέχρι και στο laptop που είχα το είχα αφαιρέσει και είχα βάλει επιπλέον σκληρό).

Ίσως τον μέσο άνθρωπο να τον καλύπτει. Το σημαντικό όμως είναι πως τρέχει windows. Άν είναι μηχάνημα με άλλο λειτουργικό άντε να βρείς τα προγράμματα που χρειάζεσαι.....

Περιοχή
    Pennsylvania
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    25600/5120
    ISP
    Comcast
    Router
    Technicolor
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  WP_20140412_00_46_22_Pro.jpg 
Εμφανίσεις:  22 
Μέγεθος:  324,7 KB 
ID: 137978
    Ίσως τον μέσο άνθρωπο να τον καλύπτει. Το σημαντικό όμως είναι πως τρέχει windows. Άν είναι μηχάνημα με άλλο λειτουργικό άντε να βρείς τα προγράμματα που χρειάζεσαι.....
    H χρήση που κάνω είναι development, ενώ σηκώνω και VM για να τρέχω linux. Mε ένα tablet. Aν στο έλεγα πριν 3 χρόνια θα με πέρναγες για τρελό.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Μήνυση στον καπετάνιο

Απλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι θέμα μια και το cloud storage είναι πάμφθηνο. Ακόμα και αν δεν εμπιστευσαι το cloud με ψίχουλα στήνεις έναν back up σέρβερ σε raspberry pi, και έχεις εκεί αντίγραφα αυτόματα των αρχείων σου (υπάρχουν και έτοιμες λύσεις από την WD αν δεν έχεις το know how).
    Ακριβώς έτσι, χρειάζεσαι backup αν πρόκειται την μία συσκευή να την κυκλοφορείς και έξω.
    1. Αν δεν την κυκλοφορείς γιατί να μην πάρεις ένα καλό laptop/desktop ?
    2. Αν την κυκλοφορείς, έστω ότι πήρες και image και έκανες κι ένα rsync/grsync. Αν κατασταφεί τι να το κάνεις το image? Θα ξαναγοράσεις ίδια συσκευή (surface pro 2) για να περάσεις το image ? Η θα προτιμήσεις κάποιο laptop/desktop που μένει στο σπίτι ?

Συμπέρασμα για μένα. Χρειάζεσαι και κάτι που δεν θα κυκλοφορεί, άρα ένα καλό laptop/desktop θα το αγοράσεις. Οτι άλλο έρχεται δεύτερο
    BTW προτιμάω linux host/ win guest παρά το ανάποδο.

Το rapsberry δεν μπορείς να το δουλεύεις αξιοπρεπώς, είναι αδύναμο. Κι ένας καλός 2os εξωτερικός σου φτάνει για backup.(2 σκληροί κλωνοποιημένοι, ο ένας σπίτι, ο άλλος για βόλτα)

Για το cloud, εκτός από την εμπιστοσύνη, εδώ στο Ελλάδα υπάρχουν και οι upload ταχύτητες
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 12-04-14 στις 09:24.

Περιοχή
    Pennsylvania
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    25600/5120
    ISP
    Comcast
    Router
    Technicolor
    Ακριβώς έτσι, χρειάζεσαι backup αν πρόκειται την μία συσκευή να την κυκλοφορείς και έξω.
    1. Αν δεν την κυκλοφορείς γιατί να μην πάρεις ένα καλό laptop/desktop ?
    2. Αν την κυκλοφορείς, έστω ότι πήρες και image και έκανες κι ένα rsync/grsync. Αν κατασταφεί τι να το κάνεις το image? Θα ξαναγοράσεις ίδια συσκευή (surface pro 2) για να περάσεις το image ? Η θα προτιμήσεις κάποιο laptop/desktop που μένει στο σπίτι ?

Συμπέρασμα για μένα. Χρειάζεσαι και κάτι που δεν θα κυκλοφορεί, άρα ένα καλό laptop/desktop θα το αγοράσεις. Οτι άλλο έρχεται δεύτερο
    BTW προτιμάω linux host/ win guest παρά το ανάποδο.

Το rapsberry δεν μπορείς να το δουλεύεις αξιοπρεπώς, είναι αδύναμο. Κι ένας καλός 2os εξωτερικός σου φτάνει για backup.(2 σκληροί κλωνοποιημένοι, ο ένας σπίτι, ο άλλος για βόλτα)

Για το cloud, εκτός από την εμπιστοσύνη, εδώ στο Ελλάδα υπάρχουν και οι upload ταχύτητες
    Γιατί να πάρεις σε windows σύστημα system image? Με την ίδια λογική και η μητρική μπορεί να σου καεί, άρα σου είναι άχρηστος και ο σκληρός και το backup, αφού θα έχουν άσχετους οδηγούς περασμένους. Καλώς η κακώς στα windows κάνεις το commitment ότι σε μεγάλη αλλαγή HW, ή αν θες να κάνεις migrate σε νέο PC επειδή σου κλέψανε το παλιό, πρέπει να ξανα περάσεις τα προγράμματά σου και τις ρυθμίσεις. (Δεν ξέρω αν θα ενεργοποιηθούν κάν τα windows και το office αν κάνουν detect ότι μπήκαν σε άλλο εντελώς HW) Οπότε δεν κρατάς system image, μόνο τα αρχεία σου.

Στο linux μπορεί να έχει άλλα μειονεκτήματα (κοινώς μετά από κάθε update κάνεις το σταυρό σου αν θα δουλεύουν τα προγράμματά σου), αλλά τουλάχιστον στο backup είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο σε περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφερες.
    Τα παραπάνω αφορούν

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Γιατί να πάρεις σε windows σύστημα system image? Με την ίδια λογική και η μητρική μπορεί να σου καεί, άρα σου είναι άχρηστος και ο σκληρός και το backup, αφού θα έχουν άσχετους οδηγούς περασμένους. Καλώς η κακώς στα windows κάνεις το commitment ότι σε μεγάλη αλλαγή HW, ή αν θες να κάνεις migrate σε νέο PC επειδή σου κλέψανε το παλιό, πρέπει να ξανα περάσεις τα προγράμματά σου και τις ρυθμίσεις. (Δεν ξέρω αν θα ενεργοποιηθούν κάν τα windows και το office αν κάνουν detect ότι μπήκαν σε άλλο εντελώς HW) Οπότε δεν κρατάς system image, μόνο τα αρχεία σου.

Στο linux μπορεί να έχει άλλα μειονεκτήματα (κοινώς μετά από κάθε update κάνεις το σταυρό σου αν θα δουλεύουν τα προγράμματά σου), αλλά τουλάχιστον στο backup είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο σε περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφερες.
    Τα παραπάνω αφορούν
    Γιατί μπορεί να σκάσει ο δίσκος ή κάποια updates να μην πάνε καλά.
    Σε laptop δε υπάρχουν και τα partitions της μαμάς εταιρείας.
    Ετσι κι αλλιώς ο επόμενος δίσκος θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν που χάλασε.

Παίρνω και image και rsync/grsync. To image 'αλλωστε όλου του δίσκου δεν χρειάζεται και πολλή ώρα. (για 500άρη δίσκο)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Δεν ισχύει αυτό. Τα xp πράγματι βλέπουν μέχρι 3,25 GB RAM στην έκδοση 32 bit. Στα 64 bit xp professional δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.Αλλά πίστεψέ με δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερη ram οποιαδήποτε εφαρμογή και αν τρέχεις. Εκτός κι αν είσαι παιχνιδάς και θές την απόλυτη δυνατότητα που δίνει η εμπορικά διαθέσιμη τεχνολογία. Ο υπολογιστής μου έχει 4πύρηνο athlon 2 και είναι πύραυλος!Τα xp βλέπουν και τους 4 πυρήνες στην διαχείριση εργασιών. Και ssd δουλεύουν άψογα με εξαίρεση την λειτουργία trim. Οι περισσότερες μητρικές που πωλούνται σήμερα έχουν και drivers για xp. Όπως και οι κάρτες γραφικών. Άρα μέχρι στιγμής υποστήριξη υπάρχει ακόμη και για κατασκευή καινούριου.
    Άμα αλλάξω hardware και λειτουργεί σωστά με άλλο λειτουργικό που πιθανόν να υπάρχει τότε φυσικά και θα πάμε εκεί.
    για τους πυρηνες δεν εχιες δικιο αυτο ειναι σιγουρο. τα xp professional μεχρι 2 υποστηριζουν και τα home edition μεχρι 1. δεν ξερω για την διαχειριση εργασιων αλλα αυτο που σου λεω ειναι σιγουρο γιατι το γραφει στο αυτοκολλητακι των xp στο Desktop μου

Σελ. 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 55
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-14, 01:18
  2. Μηνύματα: 52
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-14, 17:23
  3. Μηνύματα: 131
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-14, 14:07
  4. Έχασα το cd των windows XP SP2
    Από r0us στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-13, 04:59
  5. Μηνύματα: 85