EDIT:
Μόλις είδα σχετικό θέμα, συγγνώμη για το δεύτερο.
Έχω καινούρια VDSL σύνδεση και το 724V (με την 35A) δουλεύει καλά, σε ότι αφορά συνηθισμένη χρήση. Έχει όμως κάποιο πρόβλημα στο port forwarding και ψάχνω να αγοράσω κάτι πιό αξιόπιστο. Ο ΟΤΕ, σε απάντηση του προβλήματος, δεν δίνει άλλο modem καθώς μου λένε έχει εξαντληθεί το ZTE.
Υπάρχει κάτι στο εμπόριο που να μπορεί να αντικαταστήσει το Speedport? Ευχαριστώ!
Παρενθετικά και όσο μπορώ σύντομα: το πρόβλημα με το port forwarding δεν αφορά στην υπηρεσία προστασίας του ΟΤΕ για κάποια ports (την οποία έχω απενεργοποιήσει), ενώ test sites όπως το canyouseeme.org επιβεβαιώνουν ότι η πόρτα είναι ορατή και ανοικτή (κλείνεις π.χ. το σχετικό service στο pc και το test αποτυγχάνει). Όμως το 724V πρέπει να έχει ακόμα κάποιο bug που εμποδίζει την επικοινωνία προς το WAN. Το ίδιο setup δούλευε καλά με άλλο router, και περιλαμβάνει κάμερες Trendnet αλλά και το σχετικό web service σε ένα pc (ακόμα και αν οι κάμερες δηλαδή είχαν κάποια ασυμβατότητα, το web service είναι πιό "standard" και θα έπρεπε να δουλεύει). Αν κάποιος έχει παρόμοιο setup επιτυχώς με το 724V, πείτε μου τι μπορεί να γίνει - έχω δοκιμάσει τα πάντα στο modem: IP Filters, άλλα ports, WAN IP ranges κενά και μη, κλπ. O OTE λέει πως έχουν κάνει επιτυχώς παρόμοιο forwarding με το 724, βέβαια η υπάλληλος δεν γνωρίζει αν βλέπουν τις κάμερές τους στο LAN, όπου και εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
16-04-14, 13:28 Εναλλακτικό του Speedport W 724V στο εμπόριο; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Costas : 16-04-14 στις 14:02.
-
21-04-14, 14:08 Απάντηση: Εναλλακτικό του Speedport W 724V στο εμπόριο; #2
Τελικά το 724 δεν έχει πρόβλημα με το port forwarding. Απλά δεν κάνει NAT Loopback!
Δεν μου πέρασε από το μυαλό στην αρχή και το αναφέρω μήπως παιδευτεί και κάποιος άλλος (αν μπορεί κάποιος να αλλάξει το θέμα, ίσως φανεί χρήσιμο).
-
19-05-14, 07:39 Εναλλακτικό του Speedport W 724V στο εμπόριο; #3
Καλημέρα !
Πως το ξεπέρασες τη προβλημα του port forward μιας και εμενα δεν μου ανοίγει καμία πόρτα !
Σε ευχαριστω !THE DOCTOR!
Aρχή σε linux--------------->Παράθεση Posted from iOS app
Παρόμοια Θέματα
-
Speedport W 724V
Από AssVas στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 3047Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-24, 04:53 -
speedport w 724v σε bridge mode
Από mthpp στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 59Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-18, 15:31 -
Πρόβλημα αποσυνδέσεων OTE Speedport W 724V Type Ci
Από jkava στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-15, 14:38 -
OTE Speedport W 724V Type Ci σε Bridge Mode με Mikrotik
Από darkb0e στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-14, 17:41 -
Συντομευση του USB DRIVE μέσα στο USB
Από stoni90 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-13, 02:09
Bookmarks